Forum Icy.pl
Forum polskiego serwisu Icy Tower

Kawiarnia - Gry

Doktor(wiko) - 8 Luty 2004, 13:42
Temat postu: Gry
Temat ten powstal ze zcalnienia kilkunastu tematow "wolnych" - w pewnych momentach kontekst moze sie "troche" nie zgadzac... Przepraszamy :)

W jakie gierki gracie? (niekoniecznie na PieCa :wink: )Ja oczywiscie w IT :) , Uplink, no... to chyba wszystko. Aha, i jeszcze w Duke Nukem Advence Na GBA. A wy?
PS Moze ktos mi doradzi co kupic: Tony Hawk's Underground( na PS2) za 200 zl, czy komorke za 300 zl?

syo - 8 Luty 2004, 14:13
U mnie pojawil sie jakis kryzys w grach. Nie dotykam juz CS'a (nie wiem czemu :x ), jedyne w co gram to Icy Tower i... Deluxe Ski Jump :mrgreen: . Gra mi sie tak wkrecila jak nigdy dotad :)
tajek - 8 Luty 2004, 14:15
A ja wlasnie teraz zaczalem grac w csa bardzo mnie ta gierka wciagnela :wink: no oczywiscie pykam w IT , NFS Underground no i oczekuje na DSJ 3 :)
syo - 8 Luty 2004, 14:19
Ja rowniez, screeny sa zajefajne i mam cieczke na ta gre. Powinni ja wydac juz teraz, w okresie zimowym, jak nie zdaza to pewnie pozostanie nam czekac caly rok na DSJ3 :x
tajek - 8 Luty 2004, 14:23
No rzeczywiscie gierka bedzie super , gra ma ponoc wyjsc styczen - marzec czyli zaniedlugo , teraz problem beda mieli ci co maja slabsze kompy bo juz ta gierka nie bedzie chodzisz na kazdym procku no ale mnie to nie dotyczy :wink:
jurko kiler - 8 Luty 2004, 14:29
IT of course
Diablo 2 - choc ostatnio delikatnie mowiac wkurzylem sie na ta gierke
SIMSy :smile:
czekam na DSJ3 a czasami w przyplywie bardzo dobrego humoru (zadkosc ostatnio) nawet i w Ski Jump International :smile:
brakuje mi tylko jakis wyscigow samochodowych - chyba zainstaluje Rally Championship :smile:

syo - 8 Luty 2004, 14:30
Mnie zapewne tez, mysle ze Athlon 1,8 gHz podola DSJ3... aaaj, nie moge sie doczekaaac :twisted: !

Tajek - gdyby zapuscili styczen-marzec to by dali wiecej niz 2 screeny z tej gry. Chociaz... :wink:

Zainteresowanych odsylam na strone Mediamodnu

tajek - 8 Luty 2004, 14:32
Niewiem moze niechca duzo pokazywac z tej gry i chca wszystkich oszolomic niewiem niemam pojecia ale slyszalem ze ma byc styczen - marzec
Vinyanov - 8 Luty 2004, 14:34
Jak wiecie tylko cRPGi. :smile: Dlaczego reszta ludzkosci prawie sie ich nie tyka? :?:
jurko kiler - 8 Luty 2004, 14:41
ooo - bo bym zapomnial - jeszcze Baldur's Gate czeka na swoja kolej :)
tajek - 8 Luty 2004, 14:41
Ktos gral moze w Helbreatha ??
www.hbpolska.prv.pl tylko troche lagi przeszkaszaja :wink:

syo - 8 Luty 2004, 14:41
Ja znam RPGi i jRPGI (w to drugie gram :smile: ) .
Vinyanov - 8 Luty 2004, 14:46
[size=9px]trzy posty w minute, wow[/size]

Jurko - dwojka czy Opowiesci? :wink:

Tajek - nie, nawet o tym nie slyszalem. :oops:

Syo - mowisz "j" i pytasz o "c"? :razz: 'c'omputer RPG. :smile:

tajek - 8 Luty 2004, 14:48
W baldura tez bym musial sprobowac zagrac
jurko kiler - 8 Luty 2004, 14:49
jedynka bez opowiesci... ale moze kiedys zagram i w Opowiesci i w Dwojke
pamietem co mowiles - opowiesci sa super a dwojka juz niespecjalna :smile:
no chyba ze zmieniles zdanie :wink:

syo - 8 Luty 2004, 14:49
Nienawidze Tibii. Bozeee, ta gra jest u mnie przekreslona :wink:
jurko kiler - 8 Luty 2004, 14:52
Cytat:
Viny - www.hbpolska.prv.pl tylko troche lagi przeszkaszaja

hmmm co to za plik instalacyjny - jakas wersja demo - czy cus w tym stylu??

tajek - 8 Luty 2004, 14:52
Heh Tibia kiedys w to gralem mialem 17 lev i ... przezucilem sie na Helbreatha ;)
Doktor(wiko) - 8 Luty 2004, 16:53
Syo napisał/a:
U mnie pojawil sie jakis kryzys w grach. Nie dotykam juz CS'a (nie wiem czemu :x ), jedyne w co gram to Icy Tower i... Deluxe Ski Jump :mrgreen: . Gra mi sie tak wkrecila jak nigdy dotad :)

No tak, zapomnialem - ja tez gram w DSJ

Domia - 8 Luty 2004, 17:17
Syo napisał/a:

ja tez caly czas pykam w DSJ i oczywiscie IT :smile: giera wciaga na maxa :D

gandzia - 10 Luty 2004, 13:33
tylko IT,:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: czasem jak mam czas :mrgreen: ale raczej go nie mam, lubie zagrac w jakas gre logiczna
syo - 10 Luty 2004, 21:18
A teraz nie wiem czemu, ale zlapalem ochote na RTL Ski Springen 2000 na stare Playstation, chyba sie przejde do kumpla, mam nadzieje, ze nie spi, hehehehe :twisted: .
Doktor(wiko) - 15 Luty 2004, 22:22
Znam (i mam)taka zaje fajnie bista gierke - Liero. Takie wormsy w czasie rzeczywistym w DOS-ie, tylko ze ma sie jednego robala. Mam wiele przerobek.
WAP - 15 Luty 2004, 22:58
wiko napisał/a:
Znam (i mam)taka zaje fajnie bista gierke - Liero. Takie wormsy w czasie rzeczywistym w DOS-ie, tylko ze ma sie jednego robala. Mam wiele przerobek.

Gralem w to kiedys ale i tak o wiele bardziej lubie Wormsy :)

syo - 15 Luty 2004, 23:07
Liero jest fajne, ale nic nie zastapi ... Dizzyego! Hardcore'owa gra na NESa - bez zapisywania stanu gry musisz przejsc cala logiczna, pokryta zagadkami gre. Steruje sie jajem :wink:
tajek - 15 Luty 2004, 23:40
Gralem w Dizziego kiedys spedzilem przy tej gierce chwile czasu , i denerwowal mnie wlasnie ten brak zapisu
syo - 15 Luty 2004, 23:58
Wiesz tajek.. sa intelgentne emulatoery, w ktorych mozna zapisac stan gry :wink:
Doktor(wiko) - 16 Luty 2004, 09:13
Syo, moze zaciekawi cie to, ze mam przerobke... "counterliero v.2"? I jeszcze... lieromatrix? Nie zmieniles zdania? Dodam, ze mam mnostwo edytorow, nowych broni... I co dalej nie pasi? Mam inne przerobki. Troche tego jest, nie? :)
tajek - 16 Luty 2004, 10:22
Syo napisał/a:
Wiesz tajek.. sa intelgentne emulatoery, w ktorych mozna zapisac stan gry :wink:

No tak ale kiedys nie mialem kompa i gralem w to na Pegasusie :lol: :lol: :lol:

matuss - 16 Luty 2004, 11:26
Ja polecam najbardziej VirtuaNES. mam ten emulator i jest niezawodny, macie w nim wszystko. A ROM-y znajdziecie moze na Emumanii no i yest gites & gutes 8)
Domia - 16 Luty 2004, 15:14
Liero jest przeczadziste :D co do NES'a do grywam od czasu do czasu ale onstatnio jakos mnie wciagnela FIFA 2004 i DSJ :smile:
Fayl - 26 Luty 2004, 19:54
Najlepsze jest Diablo 2!! (oczywiscie nie liczac IT :wink: )
Domia - 27 Luty 2004, 15:03
a ja ostatnio lubie pograc w NHL 2004 :D
Falien - 23 Marzec 2004, 21:36
Mnie To chyba nikt BY nie rozwalil w klejacza :P Przyznam ze jestem do?
syo - 24 Marzec 2004, 10:09
Falien, musielibysmy zagrac :>
Falien - 24 Marzec 2004, 10:15
W co Syo w Fife czy w quaka??? I tak nie masz szans :P 8)
syo - 24 Marzec 2004, 15:20
W fife to wiem, ze nie mam szans, wole ISS 8) . W quake'a moglbym powalczyc. A w Counter-Strike'a to tu nikt nie ma szans 8) 8) 8)
WAP - 24 Marzec 2004, 17:03
Falien albo Syo gracie w quake 3 ??Jesli tak to moze kiedys zagramy, ja ostatnio na necie gram :)
Falien - 24 Marzec 2004, 18:21
Nio ja gram i to duuzo.. Ale mam modem i na necie ciezko mi sie gra bo scina.. jak bede mial neostrade to wszystkich powymiatam :P
WAP - 24 Marzec 2004, 18:38
Falien napisał/a:
Nio ja gram i to duuzo.. Ale mam modem i na necie ciezko mi sie gra bo scina.. jak bede mial neostrade to wszystkich powymiatam :P

No to jak bedziesz mial neostrade to daj znac :) Ja gram w takiego moda :
Challenge ProMode Arena (CPM) grales moze w niego ?

Falien - 24 Marzec 2004, 19:03
NIezbyt... Nie wiem co to za mod... ALe wiesz napewno dam Ci znac ZObaczymy co da sie wylupac :D Hmmm Jkaim gosciem grasz?? Ja jednym z odmian Patriota welug mnie po Xearo jest najlepszy :]
WAP - 24 Marzec 2004, 20:28
Ja gram jednym ze standardowych z CPM.Ten mod zmienia troche w grze ze jest bardziej dynamiczna ale ogolnie bronie itp. zostaja te same
syo - 25 Marzec 2004, 14:52
Skiny tam roli u mnie nie graja ;) Uwielbiam Xaero :>
WAP - 25 Marzec 2004, 15:00
Syo moze zagramy kiedys przez neta w quake'a 3 :?: Co ty na to :wink:
syo - 25 Marzec 2004, 15:54
Najpierw musialbym zalatwic Q3, bo nie mam :shock: :D
gandzia - 27 Marzec 2004, 02:39
najfajniejsza gra na swiecie - tylko wlasnie sie zastanawiam, czy na rowni z IT, czy troszeczke fajowniejsza - to TONY HAWK PRO SKATER .......... uwielbiam sobie nim polatac :grin:
Domia - 27 Marzec 2004, 09:50
THPS jest extra :D ostatnio 2 razy przeszlam THPS 4 i teraz czaje sie na THPS undergounda :twisted:
syo - 27 Marzec 2004, 10:05
Swojego czasu zagrywalem sie w THPS3. Wynik na planszy Suburbia - 23,000,000 :)
jurko kiler - 27 Marzec 2004, 11:57
ostatnio mocno wciagnal mnie Warcraft - walka z demonami jest CooL :twisted:
nawet przez jakis czas zastanawialem sie nad cs'em - ale odlozylem to na czas pozniejszy :wink:

syo - 27 Marzec 2004, 16:47
jurko nie wiesz co odkladasz :lol:
Doktor(wiko) - 28 Marzec 2004, 08:27
Syo napisał/a:
Wynik na planszy Suburbia - 23,000,000 :)

O qrde. :shock: Ja jak gralem w THPS 2 to w pierwszej planszy mialem jakies 495.000 Moze byc??

syo - 28 Marzec 2004, 13:04
Na pierwszej planszy w THPS2 mialem 7,000,000.
Doktor(wiko) - 28 Marzec 2004, 14:41
Syo napisał/a:
Na pierwszej planszy w THPS2 mialem 7,000,000.

Cos mi mowi, ze w koncu zagram w to jeszcze raz i sie zmotywuje.

syo - 8 Kwiecień 2004, 19:21
Pogrywa ktos z Was w GOUNBOUNDa ? Taka fajna gierka po necie. www.gunbound.glt.pl
Fayl - 26 Kwiecień 2004, 17:56
Wowwww... ale numer, sciagnalem sobie dooma 2 ( :D ) i ta gra ciagle po tylu latach jest spoko, mozna poszalec sobie jak kiedys :)
devastator - 26 Kwiecień 2004, 19:12
a ja najbardziej lubie rogue-like rpg jesli komus to cos mowi - najlepsze najbardziej rozwiniete najtrudniejsze znajmniejszymiwymaganiami :grin: rpg; zaraz dodam screena to sie zniechecicie ale to jest naprawde zrabiste

oprocz tego dobre strategiczne (Total Annihilation RULEZ)
strzelanki (Half-Life i CS)

co do mmorpg to hellbreath jest nudny nie gralem w to ale widzialem jak kumpel gra przez godzine siedzial w tym samym miejscu i nabijal expa wogule maly swiat jest

co prawda tibia tez mi sie znudzila ale dopiero po pol roku - ta gra ma klimat, nudzi sie o wiele pozniej niz hb jest bardzo duzy swiat itp moze bym jeszcze gral gdyby jeden zyd nie ukradl mi 15000 gp (okolo 15zl)
jest jeszcze MU , to zrobilo na mnie genialne wrazenie, zajmuje 100 mega a grafika jest lepsza niz w diablo 2, masa smaczkow takich jak ataki smokow na miasto ale nie wiem czemu znudzilo mi sie to juz na 12 levelu

screen z Angband (rogue like):

a oto wersja z ulepszona grafika ;) :

Ludzie!!! Moj avatar nareszcie dziala!!!

tajek - 26 Kwiecień 2004, 19:56
devastator napisał/a:

co do mmorpg to hellbreath jest nudny nie gralem w to ale widzialem jak kumpel gra przez godzine siedzial w tym samym miejscu i nabijal expa wogule maly swiat jest

No tak pewnie twoj kumpel gral na serwerze HBPL , tam to naprawde nudy jak niewiem co , zero eventow , zero urozmaicen ... , jesli chcesz naprawde zobaczyc jaki jest hb to zmien serw i zagraj ;)

devastator napisał/a:
co prawda tibia tez mi sie znudzila ale dopiero po pol roku - ta gra ma klimat, nudzi sie o wiele pozniej niz hb jest bardzo duzy swiat itp moze bym jeszcze gral gdyby jeden zyd nie ukradl mi 15000 gp (okolo 15zl)

Co do tibi to ostatnio nawet gram ( nie poznaje siebie :P ) , no ale moja gra jest spowodowana downem serwa w HB :) , a tak przy okazji jaki miales level w Tibi ?

Broda - 26 Kwiecień 2004, 20:41
Ja tez gralem w Tibie na swiecie Julera!!! Mialem 26 level Elder druid (mialem Pacca (premium Account)) ale mi sie znudzila wiec zaczelem szukac innej gierki i znalazle Icy Towera (a postac sprzedalem po 230zl) 8)
tajek - 26 Kwiecień 2004, 20:47
No no niezle , 230 zl to niezla kasa jak za tak niski lev , u mnie kumpel kupil 64 lev za 250 zl :P , a ja narazie mam az 7 levelik :D
Broda - 26 Kwiecień 2004, 21:11
no wiesz moze i level niski ale mial Premium Accounta i 44 magiczny bo byl Druidem i duzo mial kasy w sobie(jesli dobrze pamietam to okolo 60k) i dobre wyposarzenie
1k=1000gp(to jakby ktos nie wiedzial) :wink:

tajek - 26 Kwiecień 2004, 21:14
Heh spox , ja gram tak amatorsko ( z nudow :P ) , no ale nawet mnie wciaglo ...
devastator - 27 Kwiecień 2004, 08:39
@tajek: rzeczywiscie gra na HBPL;) to kto wie moze w to zagram

mam 17lev knight i 12 lv knight na amerze i 14lv knight (jak widac lubie knightow :P ) na Isarze
oprocz tego mam sprzet za okolo 5k + 15k na amerze ktore mi ukradziono (zyd oczywiscie) ale moge jeszcze odzyskac jak go postrasze [size=9px](Polak, oczywiscie... :roll: /Vin)[/size]

jak ktos chce moge sprzedac cale konto najwyzej jak bede chcial grac to se od nowa zaczne

na jakich servach gracie moze powspolpracujemy jakis hunt na cyclopy albo cos :P

SzCzeniaaK - 2 Maj 2004, 00:11
DeV roguelike sa spoko sam gram w adoma .

nie chce sie chwalic ale w hangarze mialem 18.000.000
a w THPS3 moj rekord to 63.000.000 dzieki revertowi ....

Mam problem dlaczego MU mi sie tak wolno sciaga ?
Na neostradzie 512 kb/s chyba 5 min sie sciagal 1% :evil:

devastator - 2 Maj 2004, 09:32
mi sciagnal sie caly w 20 minut tez mam ~512kb poszukaj mirrorow w plikoskopie moze bedzie

jaki masz lev w adomie ja mam 3 postacie na ~25 ale nimi tak gralem ze co chwile kopiowalem plik z savem i jak cos nie pojdzie to od nowa...stare lamerskie czasy ale teraz gram w angbanda na hardcore, zanalazlem tez jego wersje mmorpg musze tego sprobowac

a wogule doszedlem do wniosku ze wszystkie darmowe mmorpg sa glupie... Ragnarok jest najlepszy tylko ze 15$ miesiecznie teraz szukam darmowych servow bo sa takie

Cytat:
Polak, oczywiscie

no a co mam robic dalem mu ta kase zeby mi dal inna swoja postacia innej mojej postaci tyle samo na innym swiecie, przysiegal 'I am not thief'itd i teraz co, dalem mu ta kase miesiac temu a on mie ignoruje albo mowi ze wyslal ta kase

CelseR - 2 Maj 2004, 09:35
ja nie gram w zadne takie gierki tekstowe ani tym podobne chociarz raz mi sie zdarzylo, ale to bylo takie nudne, ze mi sie odechcialo. zdecydowanie wole grac w gry typu Counter-Strike i StarCraft z kumplami w sieci ;) ) . A do stara mam nawet oryginalnego cd-keya to moge grac na battle-net , ale jestem za cienki. Wolalbym miec cd-keya do CS i bym sie nawet zamienil z kims, ale pewnie moj brat by sie nie zgodzil :wink: .
Vinyanov - 4 Maj 2004, 23:05
ADoM? Swietna gra. :D

Chociaz sam nie doszedlem bardzo daleko - tylko raz dotarlem do Khelavastera i chyba tylko raz udalo mi sie osiagnac okolice 20 poziomu (dokladniej - osiemnasty), zazwyczaj moje maksimum to okolo 14-16 (a wiekszosc z tych postaci umierala przez doomed/cursed :evil: )...

Oczywiscie bez majstrowania z save'ami. 8)

syo - 4 Maj 2004, 23:10
JEEEEST !!

DSJ 3 (BETA) !!

Dowiedzialem sie dzieki bratu 8) .

Fayl - 5 Maj 2004, 07:19
Cytat:
JEEEEST !!

DSJ 3 (BETA) !!

WOW! mozna skads zdownloadowac????? Jesli tak - daj linka

CelseR - 5 Maj 2004, 07:56
no tez bym sobie zagral w trojeczke daj linka Syo :D
syo - 5 Maj 2004, 07:56
Klikaj 8)
devastator - 5 Maj 2004, 08:11
sadzac po ilosci zajmowanego miejsca to moze mi pojdzie :razz: wlasnie sciagam

#$^%$#&^%$#&@^*%!:evil: :evil: :evil: :evil: !!!!!

Could not find valid Direct3D video adapters

chyba przez ta Rive TNT 1 :cry:

CelseR - 5 Maj 2004, 08:14
ja juz sciagnelem, fajne :D szkoda tylko ze beta :wink:

BTW ten skoczek jak upadnie to lata jak marionetka :lol:

Fayl - 5 Maj 2004, 12:09
Celser napisał/a:
ten skoczek jak upadnie to lata jak marionetka

No, ten element tworcom nie wyszedl... :( Ale w ogole gra sie bardzo fajnie

Domia - 5 Maj 2004, 14:32
nawet fajny ten DSJ 3, ale i tak czegos mi tu brak :P przynajmniej mozna w to pograc bez stresu, nie jak w IT ;)
CelseR - 5 Maj 2004, 14:44
domia napisał/a:
przynajmniej mozna w to pograc bez stresu, nie jak w IT

racja 8)

Domia - 8 Maj 2004, 11:52
przy okazji chcialam dodac,ze ostatnio sie zagralam w Face It :) taka fajna minigierka Alawara :D
syo - 12 Maj 2004, 23:15
Bedac przy temacie DSJ - posiadam pare screenow wyciagnietych z gry. Nasmiewamy sie z bratem z pewnego buga.. :

1. .. o jo sie opolom...

2. Konwersacja z wlasnym cieniem

3. PRAWDZIWY styl V

4. Narty w gore!

5. Gdzie moje narty?!

6. ???

A ten bug? Podczas zjadzu z wyskoczni skoczcie w powietrze machajac cialem (skoczka nie swoim) w gore i w dol - efekt murowany :wink:

domaz - 12 Maj 2004, 23:41
Podawajcie swoje rekordy na becie
ja mam na k188 206.99 z wywalka i 205,20 bez wywalki:)

a tak wogle wiecie ze mozna zmieniac kamery?? F1-F8
Zajrzyjcie na www.dsj.airco.com.pl tam jest na forum czolowka poslkiego dsj to oni skacza tak 220-225:)

syo - 17 Maj 2004, 22:21
Od dzis zagrywam sie w... zabawki z zestawu Happy Meal w McDonald'sie!
Pojawily sie tam male podreczne mini-gry typu "Wilk i zajac" z .... Soniciem w roli glownej. Prawdziwa niespodzianka od Segi, dla mnie prawdziwa gratka. Skolecjonowalem juz 3: Tails, Knuckles i Shadow. Brakuje mi jeszcze trzech.

8)

tajek - 17 Maj 2004, 22:22
Ja aktualnie gram w CODa ( Call OF Duty ) wyrabista giera , nawet juz z kumplami zalozylismy Clan :)
domaz - 17 Maj 2004, 22:30
No a ja aktualnie pogrywam sobie w MU. Jak na mnie to rzeczywiscie zaczepista gierka i wciaga chociaz to pierwszy MMORPG w jaki gralem:) Jakby co to http://www.muonline.com
syo - 23 Maj 2004, 13:07
Temat postu: Tekken 5!
Tak jest - kontynuacja jednej z najlepszych konsolowych bijatyk nadciaga wielkimi krokami! Mam nadzieje, ze wiecie co to za gra, bo w necie dostepne sa zwiastuny tejze gry!. Kliknij TUTAJ, aby sciagnac arcade intro, aby zobaczyc TRZECH NOWYCH ZAWODNIKOW! Koncowe zdanie z "arcade intro" o Heihachim mowi samo za siebie... Zapraszam do sciagania i napisania tutaj swoich wrazen. Moje sa niesamowite. Poprawione bledy, nowi zawodnich, poprawiona grafika... jest gut 8)
Domia - 23 Maj 2004, 13:13
mi wychodzi, ze format jest uszkodzony czy cus takiego :/ ale sie juz doczekac nie moge :D znow bede lazic do ziomala pykac na playu 2 ;)
devastator - 23 Maj 2004, 13:31
mnie MU wciaglo najbardziej ze wszystkich gier i rownie szybko mi sie znudzilo (po tygodniu) chociaz chyba zaczne troche pogrywac jesli dodaliby troche potworow (w calej grze bylo ze 15 rodzajow)
mam 12lv knight na Wigle 8)

oprocz tego znalazlem kiedys fajna gierke - Icybreaker - do sciagniecia TUTAJ
taka zrecznosciowka, pingwniny lataja ci po planszy i musisz roztapiac lod zeby ich nie trafic, wiecej w readme.txt
moze mniej rozbudowana od IT ale nawet wciaga, ja mam highscore 2541

CelseR - 23 Maj 2004, 13:47
a wyjdzie ta gra na PC ?? pamietam kiedys gralem w tekkena 3 na psx1 ale juz nie mam :sad: super giera byla :)
domaz - 23 Maj 2004, 13:47
Co do MU to gra na globalu mi sie znudzila bo po jakims tygodniu mialem dopiero 15lvl. Wiec zalozylem konto na prywatnym polskim serwerze i po jendym dniu jestem na 100lvlu:) A co do potworkow to jest ich duuuuzo wiecej niz 15
Broda - 23 Maj 2004, 13:59
Ja gralem w HB!!! Fajna gierka ale tak samo jak Tibia mi sie znudzila!!!
Neo - 23 Maj 2004, 18:46
Tekkeny chyba NIE wychodza na pc.... :( .

Natomiast mam Tekkena 3 na PSX i gram w niego na emulatorze PSX - ePSXe = the best! I na czesc 5 czekam z niecierpliwoscia...

petr - 13 Listopad 2004, 17:32
hmm, jesli kiedys kupie se PS1, to tylko po to, zeby grac w Tekkena 3... Nie podoba mi sie grafika 4 - jest za ladna i za blyszczaca :/ A tekken 5 pewnie bedzie jeszcze "gorszy" pod tym wzgledem wiec...

Pamietam ze zawsze najbardziej lubialem grac "dziewczynkami" :twisted: :lol:

Domia - 27 Listopad 2004, 18:52
Temat postu: Need For Speed Underground 2
Kto z was posiada te zarabista gre, to niech sie podzieli wrazeniami :D Jak dla mnie to gra jest swietna :) Piekne wozy,grafiki,dodatki do aut i te neony oraz hydrauliczne zawieszenie :wink: po prostu bujasz sie po miescie przy super muzie ^__^ w drugiej czesci co do muzyki to widze, ze dodali wiecej rockowych kawalkow, ktore jeszcze lepiej oddaja klimacik NFSU 2, aczkolwiek w pierwszej czesci muza byla lepsza 8) tylko mam male problemy z grafika... moj procesor jest dosc kiepski i mam takie pixelowate niebo :mad: ... a co do aut to najbardziej (z tych co dotad odblokowalam) to mi sie podoba Cadillac Escalade, a osobiscie w karierze jezdze Honda Civic

NIE SAMYM IT CZLOWIEK ZYJE :wink:

pikol - 28 Listopad 2004, 18:41
tak nsfu2 jest the best
Domia - 29 Listopad 2004, 15:07
piokl no ale sie rozpisales :P hej a kto zaglosowal na totalne dno :mad: niech chociaz uzasadni swoj wybor :wink: moglam wogole nie dodawac tej opcji :roll:
domaz - 30 Listopad 2004, 17:32
Piokl jak zawsze sie wyprodukowal... A co do nfsu gierka naprawde swietna(zaglosoowalem na swietna!) stymze ma pare wad

1) Zdecydowanie za szybko sie nudzi
2)Za niski poziom trudnosci
3) Za szybko sie konczy!!

petr - 30 Listopad 2004, 19:09
Hmm, zaglosowalem na "Fajna" a nie mam dwojki.. Ale przypuszczam, ze poza grafika nie rozni sie zbytnio od jedynki wiec wolalem nie zaznaczac "nie mam".

Jak juz wspominalem nie przepadam zbytnio za NFSU, ale to jest dla mnie gra w stylu Icy Tower - odpreza. Nie gram szczegolnie na serio, czasem celowo nie zapisuje, tylko gram dla samej gry...

BTW, dla mnie Swieta Gra (celowo z duzych) jest (sa)... wszystkie CM (wersje do 03/04) oraz FM 2005 :) (oprocz IT oczywiscie, ktorego nie wymieniam, bo jak JB jest bezkonkurencyjny :wink: )

Domia - 30 Listopad 2004, 20:07
Cytat:
ale to jest dla mnie gra w stylu Icy Tower - odpreza

:lol: co do odprezania w IT to mam pewne watpliwosci :lol:

jedno mnie wkurza z NFSU 2 ... z racji, ze jestem dalej w grze niz moj kochany tatus, to musze mu podpowiadac gdzie po co i jak :roll: -_-

petr - 30 Listopad 2004, 21:21
domia napisał/a:
Piotrek napisał/a:
ale to jest dla mnie gra w stylu Icy Tower - odpreza

:lol: co do odprezania w IT to mam pewne watpliwosci :lol:

hmm, i tu sie naprawde zgodze; jak to kiedys napisal Syo - gdy zaczyna sie grac w IT traktujemy to jako zabawe... Ale im lepiej gramy, tym bardziej zalezy nam na wynikach i traktujemy to bardziej "profesjonalnie". Wiec o odprezaniu sie zwykle nie ma mowy :D
domia napisał/a:
jedno mnie wkurza z NFSU 2 ... z racji, ze jestem dalej w grze niz moj kochany tatus, to musze mu podpowiadac gdzie po co i jak :roll: -_-

Hmm, wolalbym miec tak jak Ty; moja mama boi sie nawet podejsc do kompa (nie to, ze boi sie myszy :grin: ). Po prostu jak usiadzie to po 10 minutach zaczyna ja bolec glowa... Tacy sa niektorzy rodzice - troche techniki i juz sie gubia 8) (w moim przypadku moglbym wymieniac wiecznie - komp, telewizor z pilotem, wieza, telefon bezprzewodowy, komorka......)
OffToppp.

Doktor(wiko) - 8 Grudzień 2004, 19:03
Nie wiem czemu, ale mam sentyment do Tekkena 2... moze dlatego, ze w niego gralem najdluzej. Nie ominelem takze "jedynki", tez dopra.
tajek - 7 Styczeń 2005, 16:12
Hmm gra juz dosyc dawno wyszla ale widze ze nikt nawet o tym nie wspomnial , chce sie dowiedziec czy wam sie podoba , a moze stara wersja byla lepsza?

Moim zdaniem ta wersja jest o wiele wiele lepsza od poprzednika , wszyscy sie bali ze grafika zepsuje cala giere ale naszczescie sie tak nie stalo wrecz odwrotnie :)
Grywalnosc jest nadal wysmienita , wszystkie etapy lotu zawodnika sa bardzo realstycznie dopracowane co uatrakcyjnia gre . Podsumowujac bardzo udana kontynuacja ^^

Ostatnio myslalem nad zrobioniem malego turnieju ale watpie ze sie ktos zglosi bo przeciez sa tu same maniaki IT :P

syo - 7 Styczeń 2005, 16:17
Bardzo fajna gra, aktualnie jest to trzecie miejsce zaraz za Icy Towerem i Counter-Strike'm :)

Cytat:
Ostatnio myslalem nad zrobioniem malego turnieju ale watpie ze sie ktos zglosi bo przeciez sa tu same maniaki IT

Jak cos to sie pisze :wink:

Fayl - 7 Styczeń 2005, 18:02
Gralem, ale zdecydowanie bardziej mi przypadlo do gustu DSJ2...
Jakby byly zawody w druga czesc DSJa, to moge zagrac :)

SaleiB - 7 Styczeń 2005, 20:46
no dsj 3.1 jest niezle, tylko troche mis ie tnie jak chodzi internet i sciaganie :) (ale przynajmneij da sie grac nie tak jak w IT :/ )

na razie moj rekord nieustany to 250 m (w Polsce, a jakze :) ) a ustany to troche ponad 240m

pzodr

tajek - 7 Styczeń 2005, 21:13
Ja na Polsce skoczylem 272 m ;) a na Slowani 309 ( 312 nieustane :/ )

Ostatnio wiecej czasu spedzam przy DSJ niz IT :P

Domia - 7 Styczeń 2005, 22:12
cooo :/ ? chca za DSJ 3.1 ... 9.99 € :zly2: myslalam, ze bedzie za friko... w takim razie moge tylko popatrzec jak wy pobijacie rekordy :p
petr - 8 Styczeń 2005, 11:16
Domia - swietoszka sie znalazla! Nie powiesz chyba, ze swoj NFSU2 masz oryginalny? :twisted:

ja wole DSJ2, kiedys mialem 279 na Australii... To byly czasy... :) Emocje zwiazane z pierwszym skokiem powyzej 300... ehh... :idea: :wink:

Nie lubie DSJ3. Moge wystartowac w turnieju dwojki - bardzo, bardzo chetnie :twisted: Trza zaczac trenowac... dawno w to nie gralem... Pochlonelo mnie IT ^^ Zaniedbuje ostatnio nawet moj ulubiony FM'05, czy Disciples2.... i CSa na osiedlu... ehh...

Domia - 8 Styczeń 2005, 12:19
Cytat:
Domia - swietoszka sie znalazla! Nie powiesz chyba, ze swoj NFSU2 masz oryginalny?

ale na gieldzie nie maja DSJ 3 ... przynajmniej na razie :> poki co to sobie sciagnelam demo... i moje odczucia sa mieszane :P z jednej strony ladna nawet ta graficzka 3D i wogole takie bardziej przejrzyste menu :D ale skacze mi sie o wiele krocej jak na DSJ 2 :/ wiec jednak zostane przy tej starszej wersji ;p

petr - 8 Styczeń 2005, 15:57
a gdzie Ty kupujesz gry? na gieldzie? i pewnie jeszcze za 10-20 zeta? <hahaha>

ja mam za darmo. sa programy p2p do tego :twisted:

Domia - 8 Styczeń 2005, 16:55
Piotrek napisał/a:
a gdzie Ty kupujesz gry? na gieldzie? i pewnie jeszcze za 10-20 zeta? <hahaha>

ja mam za darmo. sa programy p2p do tego :twisted:

tak sie sklada, ze za darmo bo wiesz... ma sie te znajomosci :wink: :D

OT

edit : zapomnialam dodac, ze jakos nie moge sie zorientowac, w ktora strone wieje ten wiatr :/ bo ta strzalka 3D to jest jakas nie teges :wink: ;p i po prostu nie wiem, w ktora strone to jest wiatr wiejacy od przodu czy z boku :570:

tajek - 8 Styczeń 2005, 17:15
Zalezy jakiej kamery uzywasz jak f1 to idealny wiatr jest w gore a jak uzywasz kamery f2 to idealny jest w lewo , innych kamer nie wymienie bo sa do d**y
Domia - 8 Styczeń 2005, 17:26
Cytat:
innych kamer nie wymienie bo sa do d**y

najlepsze sa od F5 do F9 :lol: pokazuja ci tylko rozbieg albo te czesc skoczni, gdzie skoczek ma wyladowac... chociaz jak sie pokombinuje i na poczatku ustawisz sobie F5 i podczas lotu przerzucisz na F7 to wychodzi efekt jak w telewizji :D

tajek - 8 Styczeń 2005, 17:29
Na moje oko to kamery od f1 do f4 sa do skakania a reszta to raczej do uzywania przy ogladaniu replayow

A tak wogole to Polska rzadzi w dsj , prawie wszystkie rekordy swiata ma Polska :)

syo - 8 Styczeń 2005, 17:31
F5 wzwyz sa dla picu - raczej do powtorek. Ja skacze na F1 :]

Cytat:
A tak wogole to Polska rzadzi w dsj , prawie wszystkie rekordy swiata ma Polska

JEDEN Polak :] - Roman Karwat czy jakos tak ;)

tajek - 8 Styczeń 2005, 17:36
No ten to jest Gigant , taki chocby JB , ale trzeba przyznac ze reszta polakow tez sobie dobrze radzi :

1. Roman Karwat POL 1540
2. Boguslaw Cholewa POL 888
3. Ryszard Cholewa POL 674
4. Krzysztof Ratajczyk POL 656
5. Ryszard Szewczyk POL 628
6. Torsten Winkler GER 572
7. dejan sitar SLO 517
8. Karol Nowak POL 466
9. Ivan Brandett NOR 429

domaz - 8 Styczeń 2005, 18:47
W dsj 2.1 tez kiedys rzadzilismy i rzadzimy nadal

1. POL 13727
2. NOR 3070
3. SLO 2766
4. GER 1443
5. AUT 680
6. UK 510
7. ITA 245
8. ISL 224
9. JPN 195
10. FIN 128
11. RUS 67
12. CRO 54
13. AUS 24
14. CZE 9

A ja sie musze wam pochwalic ze tak z 2-3 latka temu wykupilem sobie za 30 zeta mozliwosc ujawniania swoich wynikow na www.mediamond.fi i mialem miejsce w pierwszej 30stce w Polsce i mialem nawet 1 pkt w klasyfikacji swiatowej. Nadal pamietam ze bylo to na Estonii.:)A w dsj3 probowalem grac i jakos...nie moge przelknac tego

SaleiB - 9 Styczeń 2005, 23:02
Cytat:
ale skacze mi sie o wiele krocej jak na DSJ 2

w dsj 2 rekord wynosil okolo 305 m, a w dsj3 jest ponad 320 m , wiec w trojce skacze sie dalej ;]

Cytat:
jakos nie moge sie zorientowac, w ktora strone wieje ten wiatr

tez poczatkowo nie kapowalem, ale to jest dosc proste, (dla kazdej kamery) strzalka pokazuje kierunek wiatru wzgledem skoczka, czyli wystarczy sobie wyobrazic ze sztrzalka jest przyczepiona do skoczkai wraz ze zmiana polozenia kamery w 3d, strzalka zmienia swoj kierunek, co nie muisi znaczyc ze zmienil sie wiatr
Dlatego jak masz np wiattr z przodu na poczatku to strzalka jest skierowana w lewy gorny rog (i widzisz ja jakby od dolu), a przy ladowaniu jest skierowana w lewy dolny i widac ja od gory

Cytat:
1. Roman Karwat POL 1540
7. dejan sitar SLO 517
8. Karol Nowak POL 466
9. Ivan Brandett NOR 429

co dokladnie oznaczaja te punkty? :?

Cytat:
kiedys mialem 279 na Australii

ja pare lat temu mialem 288 :P (to na jakiejs polskiej liscie kiedys bylby 2 wynik 8) )

btw1 ostatnio poprawilem swoj rekord w dsj3 na 263 m (w Polsce, bo na sloweni mi sie zle skacze)

pozdr

tajek - 10 Styczeń 2005, 13:07
SaleiB napisał/a:

Cytat:
1. Roman Karwat POL 1540
7. dejan sitar SLO 517
8. Karol Nowak POL 466
9. Ivan Brandett NOR 429

co dokladnie oznaczaja te punkty? :?

To jest tak jakby klasyfikacja generalna czyli za pierwsze miejsce jest 100pkt za drugie 80pkt i tak dalej na danej skoczni ( tak jak w Pucharze swiata )

Kubu? Biel@nek - 10 Styczeń 2005, 20:20
Mam pytanko jak zarejestrowac gre za darmo ? :P Podacie jakis link bo moj kolega przy mnie robil to u sibie w domu i mu szlo a na mojej wersji ani rusz:P wiec pleaska o link do gry i do stronki gdzie bedzie to wyasnione a moze wy to wyjasnicie? Z tego co wiem to jest imie chyba Espen lund ;) a key: 9262-2146-403777627140 ... Tak mi sie wydaje

Z gory dzieki za ODP

tajek - 10 Styczeń 2005, 21:15
www.gizmo196.friko.pl/dsj.zip

Nastepnie przegrac crack.exe do katalogu z gra i go uruchomic. Zostanie wyswietlone okno z komunikatem 'Done'. Kolejnym krokiem wedlug informacji z cracka jest zarejestrowanie gry na nastepujace dane:

Name: Espen Lund
Serial: 9262-2146-4037-7762-7140

U mnie gra sie zarejestrowala od razu, ale wg. autorow cracka moze zaplakac, ze rejestracja nie jest poprawna. Nie nalezy sie tym przejmowac, tylko wyjsc z gry, usunac plik Reglock.cfg z katalogu /User Files/Registration/ i uruchomic ponownie gre

to jest do najnowszej wersji

tajek - 10 Styczeń 2005, 21:16

Nastepnie przegrac crack.exe do katalogu z gra i go uruchomic. Zostanie wyswietlone okno z komunikatem 'Done'. Kolejnym krokiem wedlug informacji z cracka jest zarejestrowanie gry na nastepujace dane:

U mnie gra sie zarejestrowala od razu, ale wg. autorow cracka moze zaplakac, ze rejestracja nie jest poprawna. Nie nalezy sie tym przejmowac, tylko wyjsc z gry, usunac plik Reglock.cfg z katalogu /User Files/Registration/ i uruchomic ponownie gre

Domia - 11 Styczeń 2005, 11:00
Cytat:

zrobilam identycznie kilka dni temu i jakos chodzi :) mozna w pelni nacieszyc sie skakaniem :wink:

Cytat:

z tego co wiem to DSJ3 1.0.1 jest wczesniejsza wersja niz DSJ3 1.1 :?

BTW - czy to normalne, ze praktycznie na zadnej skoczni nie moge przekroczyc punktu K :/ ?

syo - 1 Luty 2005, 17:43
Gratuluje rekordu swiata, Tajek :D :D
tajek - 1 Luty 2005, 17:45
Hehe dzieki i tak pewnie Roman Karwat zaraz go pobije :P
domaz - 1 Luty 2005, 18:16
TAjek zapodaj riplejem:) Ja gram od 1 dnia i dzis doskoczylem do swojego pierwszego HS. Co prawda na najmniejszej skoczni ale zawsze sie liczy:D
tajek - 1 Luty 2005, 19:19
wejdz se tu ;)
petr - 1 Luty 2005, 19:22
ja osobiscie tam nie wejde, bo nie jestem zarejestrowany, i nie zamierzam byc - nie lubie dsj3, wole 2.1 z nowymi skoczniami ;)
Domia - 2 Luty 2005, 12:29
Tajek gratulacje :) nie dosc, ze miazdzysz w IT to na dodatek w DSJ :wink: ja jestem jakas lewa i zawsze mi brakuje z 20, 15 metrow do punktu K :/ po prostu nie moge go przeskoczyc nawet jak mam przednie wiatry :wink:

BTW - wie ktos moze, co trzeba zrobic, aby nie ogladac skokow przeciwnikow ? :roll:

domaz - 2 Luty 2005, 15:09
domia napisał/a:
Tajek gratulacje :) nie dosc, ze miazdzysz w IT to na dodatek w DSJ :wink: ja jestem jakas lewa i zawsze mi brakuje z 20, 15 metrow do punktu K :/ po prostu nie moge go przeskoczyc nawet jak mam przednie wiatry :wink:

BTW - wie ktos moze, co trzeba zrobic, aby nie ogladac skokow przeciwnikow ? :roll:

world cup ---> settings ---> view CPU players jumps <----- odznacz to

Domia - 5 Luty 2005, 21:06
paluszek napisał/a:
domia napisał/a:

world cup ---> settings ---> view CPU players jumps <----- odznacz to

ok to tak przy okazji jestem c**ta, bo zawsze dotad myslalam, ze HS (cokolwiek to jest) to punkt K :P wiec zawsze mi brakuje z 15 m do HS :D czy to dobrze :wink: :roll: ?
paluszek - nie mam tego view CPU players JUMP :? jaka masz wersje DeeSJota ? mozliwe, ze to przez to, ze ja jestem w posiadaniu starszej :P jakby co ja mam 1.01 :570:

LEO - 5 Luty 2005, 21:14
Domia musisz miec wersje 3.11 zebys nie musiala ogladac skokow przeciwnikow bo w wersji 1.01 nie ma takiej opcji!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdro
LEO - 11 Luty 2005, 09:28
double post sorry

DZIS WYSZLA NOWA WERSJA DELUXE SKI JUMP v 1.2 se ja sciagnalem ale narazie demko(cracki i key nie dzialaja )Jest kilka widocznych poprawek .

-np. na skoczni linie pociagniete sa do HS a nie jak w v1.1 do punktu K
-wejdzccie na www.mediamond.fi sami zobaczycie:)

domaz - 11 Luty 2005, 11:19
uu tajek czylli twoj rekord na niemczech zostanie do konca swiata i o jeden dzien dluzej bo z tego co wiem reki z nowszych wersji nie licza sie w starszych. Wiec tajek zostajesz doczesnym rekordzista skoczni niemieckiej. GZ!
tajek - 11 Luty 2005, 13:15
Narazie reki zostaly wiec chyba nie bedzie zmian ...
LEO - 24 Luty 2005, 23:23
nie no samych maniakow It to tu nie ma ja tez lubie grac w Dsj 3 1.1 moj najlepszy wynik na Slowenii to 314.25, Finlandia 224,04 i potem ma tez dosyc dobre wyniki ale gorsze od Tajka.Tajek mam pytanie dlugo czekales na key'a!!!!? :mrgreen:
tajek - 25 Luty 2005, 10:29
No masz bardzo dobre wyniki ( ja ostatnio nie gram z powodu braku checi ale powoli to mija )
A co do keya to czekalem 4 dni

LEO - 10 Marzec 2005, 21:34
OK!!!Chcialem dzis kupic DSJ3 :wink: ,ale wybralem forme platosci przez internet i karta platnicza i nie moge bo tewj karty nie uwzgledniaja.Tajek sorry za pytanko; Jaka forme platnosci wybrales??? :arrow:
tajek - 11 Marzec 2005, 14:59
Ja wyslalem list fo Finlandi :grin: po 4 dniach juz mialem key
wiklin - 17 Marzec 2005, 15:03
Tamten link z crackiem Tajka nie dziala juz. No i nie moge pograc w pelna wersje. Prosilbym o pomoc.
Robee - 9 Kwiecień 2005, 21:36
Gra fajna, ale jestem w niej cienias :x . Nie moge doskoczyc do H

Edit:We sloweni skoczylem 303, a w Finlandii 218, oba rekordy sa powyzej H

syo - 21 Kwiecień 2005, 23:10
Temat postu: KAL Online
Jesli ktos w to pogrywa to zapraszam do rozmowy. :grin:
mateczko - 22 Kwiecień 2005, 11:14
a co to za gra??? nigdy o niej nie slyszalem
syo - 22 Kwiecień 2005, 13:44
Darmowy, ciekawy RPG po sieci.

www.kalonline.com <- instalka ok. 100MB, nastepnie troche czasu dla update'a i mozna grac (po wczesniejszym zalozeniu konta).

mateczko - 22 Kwiecień 2005, 15:14
A TO JA DZIEKUJE nie lubie takich gier
Robee - 22 Kwiecień 2005, 16:19
Ja tez nie... :?
Fayl - 22 Kwiecień 2005, 17:37
Ja bym moze zagral, gdyby nie po 1. wielkosc gry, a po 2. to, ze gram w Tibie...
Generalnie i tak wole mmorpgi, ktorych w ogole nie trzeba sciagac/instalowac, tylko takie prosto z przegladarki...

domaz - 22 Kwiecień 2005, 17:57
ludzie WoW...wow to jest potega....:>
Fayl - 22 Kwiecień 2005, 18:19
Ale WoW kosztuje 200 zeta + 50 dych na miesiac... Jakby byl bez abonamentu, to bym sie nie wahal i juz go dawno mial, a tak... nie przekonam sie raczej. :/
domaz - 22 Kwiecień 2005, 20:42
abonament jest an 2 serwach...a reszta kilkuanstu tysiecy za darmo
Robee - 23 Kwiecień 2005, 14:43
NFSU2 to jedna z najlepszych gier! 8)
LEO - 23 Kwiecień 2005, 15:13
Tak!!! Ja jeszcze sobie w nia troche czasami pogrywam. :)
NeN - 23 Kwiecień 2005, 15:35
Sorry, i didn't vote because i don't understand polish, but is a really good game :smile:
LEO - 23 Kwiecień 2005, 16:25
Ja jestem dobry dosyc stwierdzam Tajek wie reszta moze nie w TL bylbym narazie 43. Jednak neka mnie jedno pytanko i zwracam sie do tajka:

Chce wrescie kupic ta pelna wersje i :
-ile zaplaciles jesli kupowales ja priorytetem( czyli wypelniles formularz i co dalej???)
I potem dalekj mi napsize jak to sie potoczylo. Ok??? pliz :wink:

tajek - 23 Kwiecień 2005, 23:31
Heh wzialem list wsadzilem w niego wypelniona ankiete i 40 zl , poszlem na poczte powiedzialem babce ze chce wyslac list do Finlandi z priorytetem ( ciezko mi bylo to wypowiedziec :D ) no i o dziwo nie wziela zadnej kasy za ten priorytet .
Po 4 dniach mialem juz klucz ;)

tajek - 23 Kwiecień 2005, 23:33
Ja wam radze zagranie w Ogame lub The Crims ;p to sa dopiero giery ;)
Choc do Kala nic niemam ( znam lepsze tego typu gry ;) )

mateczko - 24 Kwiecień 2005, 08:40
tajek napisał/a:
4 dniach

a kto mial szybciej????

@topic nie gram w to,moze pogram po zmianie kompa bo mam slow computer :( :( :(
a to naprawde fajna gra

Fayl - 24 Kwiecień 2005, 10:05
tajek napisał/a:
Ja wam radze zagranie w Ogame (...)

Ja niedawno zaczalem wlasnie. :) (11 universum)

LEO - 24 Kwiecień 2005, 10:31
Dzieki chyba tez tak zrobie.
mateczko - 24 Kwiecień 2005, 15:10
mowicie o WoW i o Ogame a temat jest o KAL Online Prosze nie nabijac postow

@topic Gdyby Kal Online choc byl na Bnet to moj brat mogl w nia zagrac i chociarz single player mogl byc.
Mam pytanie jakie ma wymagiania sprzetowe KAL Online???

Domia - 24 Kwiecień 2005, 15:29
mateczko napisał/a:
Prosze nie nabijac postow

... odezwal sie przestrzegajacy regulaminu ...
tajek napisał/a:
Ja wam radze zagranie w Ogame

przedwczoraj kolega mnie w to wciagnal :) calkiem fajne to, ale na razie poznaje tajniki tej gry i nie jestem jeszcze doswiadczona :wink:
nie wiem czemu, ale jakos dziwnie mi sie to kojarzy z heroes 3 :roll:

Fayl - 24 Kwiecień 2005, 15:44
domia napisał/a:
mateczko napisał/a:
Prosze nie nabijac postow

... odezwal sie przestrzegajacy regulaminu ...

Po przeczytaniu jego postu mialem dokladnie to samo napisac, ale bylas szybsza. :P

@mateczko > Temat jest o grze online, a my go rozszerzamy rowniez na inne mmorpgi. :)

Co do ogame'a, mowcie, na jakich universach jestescie, moznaby sie 'pokomunikowac', wspomoc itp.

Domia - 24 Kwiecień 2005, 16:09
Fayl napisał/a:
Co do ogame'a, mowcie, na jakich universach jestescie, moznaby sie 'pokomunikowac', wspomoc itp.

universum 1 :)
a tak przy okazji to jak nazwaliscie swoja planete :D ?
Fayl napisał/a:
Po przeczytaniu jego postu mialem dokladnie to samo napisac, ale bylas szybsza.

domia jak zwykle kogos wyprzedzila :wink: nie no joke ^^

syo - 24 Kwiecień 2005, 18:15
Wymagania KAL Online:

CPU Pentium 3 or faster Pentium 4 or faster
RAM 128MB 256MB
VGA VGA 16Mb or higher with 3D accelerator VGA 32Mb or higher
Direct X 9.0b or higher 9.0b or higher
(pierwsze MINIMUM, drugie RECOMMENDED)

Jak by nie patrzec, mateczko ma troche racji.

Nie spotkalem sie z Waszym entuzjazmem, ale wciaz zachecam :]

mateczko - 24 Kwiecień 2005, 18:50
Syo napisał/a:
Wymagania KAL Online:

CPU Pentium 3 or faster Pentium 4 or faster
RAM 128MB 256MB
VGA VGA 16Mb or higher with 3D accelerator VGA 32Mb or higher
Direct X 9.0b or higher 9.0b or higher
(pierwsze MINIMUM, drugie RECOMMENDED)

spelniam tylko 4 z 5 wymagan sprzetowych uuuuu nie pogra moj brat :( :sad: :( i :sad: do kwadratu.

domaz - 24 Kwiecień 2005, 20:24
mateczko napisał/a:

hahah rozbawiles mnie buahaha no nie moge poprawiles mi humor poprostu...wez juz lepiej nic nie pisz bo sie tylko osmieszasz. OT mode off

LEO - 25 Kwiecień 2005, 16:06
Sorry za double ale chyba by nikt tu nie zajrzal. Wysle priorytetem jutro. tajek a jak wysylales to an kopercie napsiales takie dane:

Mediamond Tmi
PL 14
FIN-02151 Espoo
FINLAND

Odpowiedz :wink:

syo - 25 Kwiecień 2005, 20:45
Cytat:
spelniam tylko 4 z 5 wymagan sprzetowych uuuuu

Moze pojdzie. :wink:

tajek - 25 Kwiecień 2005, 21:50
tak heh raczej logiczne ze trzeba to napisac ;p
tajek - 25 Kwiecień 2005, 21:56
mateczko napisał/a:

/////Heh mateczko pierw zobacz na siebie jak ty pieknie przestrzegasz regulaminu :/ aha no i prosze nie upominac moda ;) bo bedzie ostrzezenie\\

A tak wracajac do tematu to lubie tego typu gierki ale Kal jakos nie wciagnal mnie za bardzo , wolalem , wole i chyba bede wolal pograc w Helbreatha ktorego takze polecam ;)

syo - 26 Kwiecień 2005, 14:29
Helbreathe - ta gre znam z hasla "grafa gorsza niz w Diablo", ale sama grafika gra nie zyje. Poza tym, ja do tej pozycji nic nie mam :wink:

Pierwsze wrazenie w KALu jest bardzo specyficzne - bardziej odciaga niz przyciaga. Potrzeba tutaj zagrac troszke, na sile, potem pojdzie juz cacy :)

mateczko - 26 Kwiecień 2005, 14:59
@Syo Moze procka mam 533mhz:(:(:(
LEO - 26 Kwiecień 2005, 15:54
Ja wole gry cos bardziej Twierdza itp.

Szukam na p2p do sciagniecia Stronghold 2, jesli amcie linka dajcie. :razz:

tajek - 26 Kwiecień 2005, 16:48
Syo napisał/a:
Helbreathe - ta gre znam z hasla "grafa gorsza niz w Diablo", ale sama grafika gra nie zyje. Poza tym, ja do tej pozycji nic nie mam :wink:

Grafika moze piekna nie jest ale Grywalnosc mniam ;) jeszcze raz polecam ;)

Mam pyt co do Kala , ile mniej wiecej ludzi gra na serwie ?

syo - 27 Kwiecień 2005, 16:15
tajek napisał/a:
Mam pyt co do Kala , ile mniej wiecej ludzi gra na serwie ?

Niezliczona ilosc. KAL to trojwymiarowy swiat. Gdziekolwiek pojdziesz, spotkasz grajacych ludzi. :]

LEO - 28 Kwiecień 2005, 19:34
No a ja dzis pobilem trzy rekordy 8)
Kubu? Biel@nek - 13 Czerwiec 2005, 11:25
Temat postu: Bardzo fajna gierka... Mianowicie Shadow of Death
Gramy przez internet z innymi graczami internetowymi... Standard. Bardzo mila oprawa, sredniowieczny klimat (jest to najwiekszy +) Zreszta sami zobaczcie. Ja po przeczytaniu samych zasad sie przekonalem do tej gry.

http://shadow.pnth.net/register.php?ref=104

Tu mozecie sie zarejestrowac !! Pomozecie mi troszke ! :)

Wszelkie pytania piszcie !

Fayl - 13 Czerwiec 2005, 15:36
Nieeee... :o
Kolejna gra oparta na Vallheru. Juz gralem chyba ~5, 4 upadly, jedna mi sie znudzila. Juz wiecej nie chce. :]
(ale skoro to kolejny temat o mmorpg, to ja zareklamuje gierke: Marcoland :P )

Kubu? Biel@nek - 13 Czerwiec 2005, 15:45
Zarejestrujcie sie chociaz tak dla picu :) to mi dacie wazne kamienie, zbieram bo chce byc sedziom... Pleas :) Z gory dzieki. Tez moge kliknac na cus takiego :) innym!
tajek - 13 Czerwiec 2005, 17:35
A ja polecam http://www.torncity.com i http://www.chaotic-empires.com ;)
Kubu? Biel@nek - 13 Czerwiec 2005, 18:25
Mi sie nie podobaja:/ Mimo, ze z angielskim nie mam najmniejszych problemow to wole polskie gry! W kazdym badz razie po polsku... Czuje sie swojsko :D

Kliknij i sie zarejestruj:

http://shadow.pnth.net/register.php?ref=104

Tu mozecie sie zarejestrowac !! Pomozecie mi troszke !

jurko kiler - 14 Czerwiec 2005, 19:15
[quote="Fayl"]Nieeee... :o
Kolejna gra oparta na Vallheru. Juz gralem chyba ~5, 4 upadly, jedna mi sie znudzila. Juz wiecej nie chce. :]
[quote]

hmm osobiscie gralem we dwie gry: Imperium Zorga, Imperium Smallville - w reszte nie mialem przyjemnosci pograc
ale jakas nadludzka sila jednak skusilem sie na gre... chyba jednak niepotrzebnie - mysle ze najlepszymi pozostaja: Wojownicy (juz niedlugo IV era i kolejna BIG rewolucja :twisted: ), Blehna (bylem nawet na 2 miejscu - ale jakis krasnolud mnie przemielil :P ) ewentualnie Wanderer

Fayl - 15 Czerwiec 2005, 14:33
Jurko Kiler napisał/a:
mysle ze najlepszymi pozostaja: Wojownicy

Gralem od poczatku istnienia tej gry, do konca I ery, ale tam strasznie woooolny server jest, kiepsko mi sie gralo... (nie wiem, moze juz lepszy serv maja :) )

Domia - 15 Czerwiec 2005, 15:45
przepraszam czy tu mozna reklamowac inne strony ;P no dokladnie forum ;]
[size=9px]http://www.kod.fora.pl/index.php[/size]

jurko kiler - 15 Czerwiec 2005, 16:33
wiesz to zalezy tez kiedy grasz - ogolnie dzialaja dosc szybko, a przy szczesliwym zbiegu oklicznosci to nawet okiem nie zdazysz mrugnac :wink:
ja gram dopiero od polowy III ery - ale z opinii stalych bywalcow mozna wywnioskowac ze roznica miedzy I era a zapowiadana IV jest taka jak miedzy syrenka a mercedesem :wink:

Fayl - 15 Czerwiec 2005, 16:48
Hm, to moze sie wciagne... Z tym, ze wiekszosc wakacji mnie i tak nie bedzie, wiec nie wiem, czy jest teraz sens. :|
jurko kiler - 17 Czerwiec 2005, 16:19
a nowa Era Wojow juz za 8 dni ^_^ klik :wink:

jesli chodzi o Shadow of Death... naprawde nie za ciekawie - jest przesyt gier opartych na Vallheru - i za szybko upadaja

kishony - 20 Czerwiec 2005, 09:55
no i chyba shadow juz padlo.. ewentualnie bardzo blisko jest.
zostaje mi blehna i wanderer, no chyba ze ktos zna cos lepszego (najlepiej po polsku)..

jurko kiler - 20 Czerwiec 2005, 16:57
kishony napisał/a:
no chyba ze ktos zna cos lepszego

Wojownicy :wink: :D

kishony napisał/a:
zostaje mi blehna

mozna wiedziec jaki nick? moj to Bilmo

kishony - 20 Czerwiec 2005, 22:10
jurko kiler napisał/a:

mozna wiedziec jaki nick? moj to Bilmo

rabidmoon, ale z blehny na razie zrezygnowalem. wanderer duzo bardziej mi sie podoba.

Asef - 25 Lipiec 2005, 12:22
Temat postu: TIBIA
Czy ktos tutaj z forum gral albo gra w tibie??
To jest gra gdzie sie gra interaktywnie
Jesli tak to powiedzcie jaki jest tam najwiekszy level(kto ma),bo ja nie moge sie dowiedziec.I jak zrobic zeby szybko lecialo exp :?

devastator - 25 Lipiec 2005, 15:54
Gralem dosc dlugo, w koncu mi sie znudzila, wlasnie sprzedaje postac na allegro. W ta gre trzeba poswiecic duzo czasu (czasem i pieniedzy), inaczej nie warto grac...

Najwyzszy level ma Bubble (kolo 210lv) na serwerze Antica

a co do expa to wejdz sobie na tibia.pl tam masz poradniki rozne dla poczatkujacych i rozbudowane forum

Asef - 25 Lipiec 2005, 17:20
Tak naprawde to ja w to jeszcze nie gralem.Te gre widzialem kuzyna.U siebie nie moge sie zalagowac,nie wiem co jest grane.Mam jakis error :(
kishony - 15 Sierpień 2005, 23:40
jurko kiler napisał/a:
ewentualnie Wanderer

dzieki jurko. te dwa slowa zmienily moje zycie :wink:
aktualnie wandererowi poswiecam mniej wiecej 2/3 czasu przy komputerze.

mattirab - 25 Sierpień 2005, 14:08
Dziwie sie, ze jeszcze nie powstal taki temat. Tu mowimy o grach, w jakie gramy (oprocz IT), o rekordach itd. Niekoniecznie musza byc gry komputerowe.
Ja gram w Heroes 4, ale uwazam, ze dwojka i chyba trojka tez sa lepsze, w FIFE 2002 :lol: , i w Europe Universalis II.[/code]

syo - 25 Sierpień 2005, 14:17
Counter-strike: gram 4 lata, w sobote turniej, hehe

Aktualnie gram: Tekken 2 (PSX) - klasyk z 1996 roku :lol:

Laura_x - 25 Sierpień 2005, 14:26
ja aktualnie, jak sie to mowi, odgrzewam stare kotlety, czyli gram w gry ktore dawno dosc (czyt. pol roku temu) nie gralam :mrgreen: Tomb Raider 5 :mrgreen: Tomb Raider 4 :mrgreen: Return To Castle Wolfenstein :mrgreen: i oczywiscie, Icy Tower, ale w to gram caly czas :lol:
Robee - 25 Sierpień 2005, 15:40
Ja w Championship Manager 4 i w NFSU2 ;)
Karciooz - 26 Sierpień 2005, 22:24
A ja wczoraj sciagnalem z neta Tony Hawk Undergorund 2 . Gra wymiata . A oprocz tego gram jeszcze czasem w Pro Evolution Soccer 4. No Icy Tower sporadycznie :)
domaz - 26 Sierpień 2005, 22:54
CS + PES4 only
Kunio - 27 Sierpień 2005, 22:43
Nikt nie pisze o GTA San andreas? Dla mnie to beznadzieja!!
Ja lubie grac w NFSU 2, THPS 3, i na playstation w Medieval 2 :!:
No i na pegazusie w Kunio :P

Laura_x - 27 Sierpień 2005, 22:46
ja tam gram w GTA3 i Vice City :mrgreen: to sa gierki ktore wymiataja :!: :mrgreen: bo San Andreas nie bardzo na moim kompie chce dzialac :cry: :cry:
Vinyanov - 27 Sierpień 2005, 23:00
Ja w nic nie gram, ale uswiadamiajac sobie ten fakt przypominam sobie, jak okrutnie marnuje czas na forach, wole wiec trzymac go w podswiadomosci. :shock:
Laura_x - 27 Sierpień 2005, 23:03
Vinyanov napisał/a:
Ja w nic nie gram, ale uswiadamiajac sobie ten fakt przypominam sobie, jak okrutnie marnuje czas na forach, wole wiec trzymac go w podswiadomosci. :shock:

gdybys wiedzial, ila ja czasu spedzam na forach, to bys padnal :lol: i sorx za maly offtopic ;)

mattirab - 27 Sierpień 2005, 23:10
Ja nieraz sobie pogram na kurniku :lol: w szachy, go itd.
Laura_x - 27 Sierpień 2005, 23:16
jaki masz nick na kurniku :?: bo ja tez tam czasmai gram ;)
mattirab - 27 Sierpień 2005, 23:18
mattiryba, ostatnio wlasciwie rzadko bywam, ale nieraz...
Laura_x - 27 Sierpień 2005, 23:22
ja ostatnio bylam tam jakies 2 weeki temu i zagralam raz, a moj nick to laura_com :wink:
tajek - 27 Sierpień 2005, 23:41
ja tylko PES4 ;) poprostu ta giera rzadzi ;)
ale w perspektywie ogolnej nie aktualnej to IT i DSJ

Domia - 28 Sierpień 2005, 12:13
laura_x napisał/a:
ja tam gram w GTA3 i Vice City :mrgreen: to sa gierki ktore wymiataja :!: :mrgreen: bo San Andreas nie bardzo na moim kompie chce dzialac :cry: :cry:

heh dokladnie mam identycznie... tylko GTA3 nie posiadam (gralam u kolegi ;-p), a VC mi sie spipcylo :evil: ...
ma ktos pozyczyc, albo czy ktos by mi przegral ;-p ? moge zaplacic ;D

Laura_x - 28 Sierpień 2005, 15:05
Wiesz, gdybym mieszkala w Krakowie, to bym Ci gierke przegrala, bo ja ja dopiero niedawno zdobylam, a mianowicie, u kuzynajak spedzalam kilka dni poza domem :P
Domia - 28 Sierpień 2005, 15:18
laura_x napisał/a:
Wiesz, gdybym mieszkala w Krakowie, to bym Ci gierke przegrala, bo ja ja dopiero niedawno zdobylam, a mianowicie, u kuzynajak spedzalam kilka dni poza domem :P

Zawsze od czego jest poczta ;> :> ?

Laura_x - 28 Sierpień 2005, 15:20
no w sumie racja :P jakby co to zglos sie do mnie na gadu po 20 dzisiaj :)
Karciooz - 28 Sierpień 2005, 21:08
tajek napisał/a:
ja tylko PES4 n poprostu ta giera rzadzi n

co racja to racja :) a masz jakiegos patha z poprawnymi nazwami bo ja wlasnie nie . a na ilu grasz gwiazdkach . ja na ** wygrywam leciutko a na *** remisuje

tajek - 28 Sierpień 2005, 21:29
mam patcha the wolf 2005 .. plus uaktualnione sklady ..
a gram na 6* chodz i tak sa za slabi.. i wogole ostatnio malo gra na komputer , wole grac na lanie

Larkis16 - 1 Wrzesień 2005, 17:52
Gram w ta gre juz od 3 miesiecy(z przerwami) jestem druidem ze slabymi skilami bo 19/21 mialem 24 level magiczny teraz mam 23, mam tez niski level zwykly bo 18, bylem o krok od 20-stego chcialem sprobowac sil na hunterze jednak jego strzal jest 4 krotnie razy wiekszy od mojego. I oczywiscie nie powiodlo sie. Nastepnego dnia (realnego) wyszedlem poexpic na dwarfach jednak pech chcial ze podszedl do mnie 28 sorcerer i zsummowal(stworzyl czarem na swoje rozkazy) orca berserkera ktory 18 druida dednal w 2 sekundy. Cholerne tibijskie zycie
Asef - 1 Wrzesień 2005, 21:21
Juz nie mam erroru,musialem wylaczyc wszytkie antywirusy.Gram juz ponad miesiac,gra jest trudna.Mam 21 level i 24 level magiczny(mlvl),jestem sorcererem,moje skile to 19/21.Tez czesto gine bo tu jakis z czacha przyjdzie i mnie zajedzie. :evil:
Trzeba expowac na potworach czym wiekszy level tym wiecej exp do zdobycia,gra podobna do diablo2 tyle ze jak sie wlaczy to tego nie widac tylko sie widzi jak stoja i tylko liczby leca od stracenia zycia(hp),ale trzeba uwazac na to ze jak sie expuje to mozna spotkac kogos z czacha i jak ma lepszy level od ciebie to cie zajedzie,czasami nawet ze slabszym mozna przegrac to zalezy tez od skili .Tez bym dednal od huntera i berserkera.

devastator napisał/a:
Gralem dosc dlugo, w koncu mi sie znudzila, wlasnie sprzedaje postac na allegro.

Do jakiego levela ugrales?

petr - 2 Wrzesień 2005, 21:46
fak.
a nie pisaliscie juz gdzies o Tibii czasem? Fayl chyba costam zakladal...
a moze pomylilo mi sie z czyms?

[size=9px]# 600[/size]

Robee - 3 Wrzesień 2005, 11:40
Jest nowa wersja DSJ! :)
petr - 3 Wrzesień 2005, 20:22
summer hills - fajnie
zoomable camera views - fajnie
new cup scoring system - bo ja wiem
new translations (German, Norwegian, Polish, Slovenian) - to wczesniej nie bylo polskiej wersji? :/

Domia - 16 Wrzesień 2005, 20:51
Temat postu: Metal Slug
Co sadzicie o tej grze :) Jak dla mnie to swietna strzelanka, a ostatnio nawet nabylam sobie na GBA, ale musze przyznac, ze jest o wiele trudniejsza niz na automaty :shock:

Btw - potrzebuje pilnie tej gry na komputer i emulatora! Nie tej z GBA tylko z konsoli/automatu! Jakby ktos bylby na tyle mily i mi znalazl to go kiedys osobiscie ucaluje :wink: :wink: A i zeby link dzialal, bo ostatnio przeszlam ze 100 stron o MS i wszystkie linki byly [mowiac delikatnie] spipcone :mad:

Robee - 16 Wrzesień 2005, 21:02
http://www.romreactor.net/detail_82433 Metal Slug Advance (E)
http://www.romreactor.net/detail_38026 Metal Slug Advance (J)
http://www.romreactor.net/detail_29075 Metal Slug Advance (U)

SaleiB - 21 Wrzesień 2005, 22:50
ja od paru ladnych lat wciaz gram w settlersow 3 :) a tak to swoj czas przed kompem glownie spedzam na pprzegladanie for, gadanie na gg i sluchanie muzyki, no i czasem cos tam zmajstruje na strone :) dlatego tez nie za bardzo mam czas na jakies nowe gierki ;] Jesli juz cos to pykne sobie cos na wp.pl , np snookera albo bilarda 8 ;]

pozdr

Laura_x - 22 Wrzesień 2005, 15:02
a ja ostatni wrocilam do aktywnego zycia internetowego i znowu gram na www.kurnik.pl , najczesciej w domino (moj ranking w tej chwili to 1516 :P ) lub w literaki, hexa, kosci or makao :P
Robee - 2 Październik 2005, 11:01
Temat postu: Football Manager 2006
Co sadzicie o tej grze, czy ja moze macie? Glownie mi chodzi o to, cy warto ja kupic. :)
mattirab - 2 Październik 2005, 11:52
Wg. mnie lepiej poczekac az cena spadnie, mialem FM 2005, fajny, ale tak na dluzsza mete nie chcialo mi sie grac w niego. FM 2006, hmm. wyszla FIFA 2006 i wg. mnie lepiej FIFE, bo w koncu polski komentarz i chyba liga tez.
Robee - 2 Październik 2005, 12:22
Mattirab - ja wole Fmy i Cmy niz Fify ;)

BTW: Do tych komentuacych ja sie juz przyzwyczailem, a liga Polska? Hmmm

petr - 2 Październik 2005, 16:14
Jest juz FM 2006?!
Cholera.
2005 mialem 4 dni po premierze (oczywiscie oryginalny); czyzbym teraz przegapil? :/

(..)

Tak jak myslalem. Co mnie sciemniacie? :/
http://wirtus.pl/shop/pro...&ProduktID=9659
20 listopad.

Robee - 2 Październik 2005, 20:16
yyyy :shock:

:shock:

:?

Myslalem, ze juz wyszedl :shock:

Kumpel mi sciemnial cos widocznie ;)

mattirab - 3 Październik 2005, 14:36
Tez mi sie na poczatku wydawalo, ze nie wyszedl, bo nic nie slyszalem na razie o FM 2006. A co do posta Robee'ego: Kumple czesto sciemniaja, zwlaszcza o grach. :lol: ;)
Robee - 3 Październik 2005, 14:41
hehe ale z Fifa '06 nie sciemnial, ale FM 06 tak :P
petr - 3 Październik 2005, 22:52
Kumple nie sciemniaja, tylko po prostu wiekszosc ludzi nie zna sie na tym o czym mowi :]
Kunio - 15 Październik 2005, 21:57
Teken 5 jest zawalicho :D
mattirab - 19 Październik 2005, 18:30
Ostatnio zainteresowalem sie snookerem (odmiana bilarda) i mam fajna gierke - Cue Club - US 8 ball, 9 ball, snooker itd. Dosc fajne, ale raczej dla tych, co lubia bilard, a jesli nie lubia, to i tak moga sprobowac, moze zainteresowac.
Domia - 19 Październik 2005, 18:45
Mattirab - mam ta gre, bardzo fajna :) Przy okazji, jakby ktos byl w Krakowie, to zapraszam do mnie... poszlibysmy na partyjke bilarda :D Uwielbiam grac w niego :) Oczywiscie poza komputerem :twisted:
SaleiB - 19 Październik 2005, 19:54
no ja tez ostatnio zainteresowalem sie bilardem :) niestety do karakowa mam troche za daleko, ale mozemy pograc np na wp :)

pozdr

Laura_x - 19 Październik 2005, 20:17
Domia -> ja tez uwielbiam bilarda i snookera xD a w Krakowie bede ... ojj nie wczesniej, niz w polowie stycznia, kiedy mi sie ferie zimowe zaczynaja ;) no cyba, ze na sylwka do Krakowa wpadne, to tez se bedziemy mogly zagrac partyjke ;)
Domia - 19 Październik 2005, 20:32
Zapraszam goraco Laura :)

Sal - o to nawet nie wiedzialam, ze na wp takie cuda sa :wink: Osobiscie czesto tam nie wchodze, wiec nigdy nie wiedzialam o istnieniu bilarda online. To kiedy umawiamy sie na partyjke :wink: ?

Laura_x - 19 Październik 2005, 20:34
Domia -> uau ja tez o tym bilardzie nie wiedzialam :wink: na partyjke :?: a z kim :?: :P
Kunio - 19 Październik 2005, 20:57
Ja wole grac w Ping Ponga :D
Chociaz bilard tez jest ciekawy :)

Laura_x - 19 Październik 2005, 20:59
a ja lubie Pac Mana :DDDDD to jest niezle :DDD a jak sie ma plytke z 50 odmianami tej gry, to nei sposob sie nudzic xD :DDDD
SaleiB - 19 Październik 2005, 21:41
Domia napisał/a:
]Sal - o to nawet nie wiedzialam, ze na wp takie cuda sa :wink: Osobiscie czesto tam nie wchodze, wiec nigdy nie wiedzialam o istnieniu bilarda online. To kiedy umawiamy sie na partyjke :wink: ?

heh, ja tez bym sie nie dowiedzial, gdyby nie moj brat. A partyjkie mozemy zagrac nawet dzisiaj ;) osobiscie preferuje bilarda 9, bo jest najszybszy :D ale moge zagrac w kazdego ;)

pozdr

Robee - 20 Październik 2005, 13:00
Ja na wp kiedys gralem w bilarda :)

A teraz gram w tibie, CM 4 ew. NFSU2

Laura_x - 20 Październik 2005, 14:35
w Tibie to sie moja kolezanka z kalsy uzaleznila :shock: nie ma dnia, by nie spedzala na graniu co najmnije 5 godzin :?
syo - 20 Październik 2005, 15:06
Aktualnie:

Tekken5
SSX3
Legaia: Duel Saga
Soldat

8)

petr - 20 Październik 2005, 17:04
Ten bilard - chodzi Wam oczywiscie i tgen bez dziur?
Moj dziadek byl kiedys Mistrzem Polski (w realu) ;P

Laura_x - 23 Październik 2005, 21:19
Temat postu: Simy ;)
tutaj mozecie opowiadac o tej wspanialej grze ;) a takze o sopsobac na smierc sima ;) i nie tylko ;) o wszystkim, co jest z Simami zwiazane ;)

Moja najdluzsza rodzinak przezylam ok 500 dni, bo potem mi sie juz znudzila i ja pobabijalam :D a u Was, jak to bylo :?: :D

LEO - 23 Październik 2005, 21:22
JA juz nic nie pisze wkurza mnie to, wiem sa to pogaduszki,ale nie lubie sie wypowiadac do przesady. Laura jest tutaj 7 miechow krocej niz ja a ile ma posciakow. :shock: :lol: BEZ OBRAZY

P.S
Kiedys gralem w simy, ale to bylaprzeszlosc z 3,4 lata temu pierwsze czesci teraz juz mnie nie ciagnie.

Domia - 23 Październik 2005, 21:55
Ja cos z 1200 postow napisalam w niewiele ponad 1,5 roku... A laura 1/3 tego napierdziala w dwa miesiace :wink: Prosze o przystopowanie :wink:

Simsy?
Nuda...

Laura_x - 23 Październik 2005, 21:58
Domia -> ale czemu mam przystopowac :?: jak chce, to pisze :roll: no a nikt nie zabroni mi cyba wypowiadania sie tyle, ile chce :roll: a co do simow, to ostatni raz w to gralam na wkacjach :roll: ale pewnie za niedlugo do tego wroce ;) bo mam nowe pomysly na zabicie rodzinki simow ;)
Domia - 24 Październik 2005, 09:08
Laura_x napisał/a:
no a nikt nie zabroni mi cyba wypowiadania sie tyle, ile chce

Uwazaj, admini grasuja :wink:

Laura_x - 24 Październik 2005, 12:58
Domia -> oj grasuja, grasuja... jak to ktos znajomy powiedzial "jego kosa sciela za jednym zamachem 4 postyi dodala warna" - racja, Domia, musze zaczac sie pilnowac :DDDD pisac troche mniej xD
Robee - 24 Październik 2005, 14:16
Simsy sa cienkie i nudne... :/
mattirab - 24 Październik 2005, 15:50
Laura - jak mozna zabic sima w Simsach 1? Ja znam tylko sposob, ze wchodzi sie do basenu i kasuje sie drabinke.
Domia - 24 Październik 2005, 18:38
mattirab napisał/a:
Laura - jak mozna zabic sima w Simsach 1? Ja znam tylko sposob, ze wchodzi sie do basenu i kasuje sie drabinke.

Spalic, zaglodzic... :twisted:

Robee - 24 Październik 2005, 18:55
porazic pradem...
Laura_x - 24 Październik 2005, 20:12
albo wziasc kupic Simowi fajerwerki, i niech je w domu odpali :twisted: to jest dopiero widowisko :twisted:
Robee - 24 Październik 2005, 20:13
ta dobre to jest xD
LEO - 24 Październik 2005, 21:10
Temat postu: STUNT GP ^^
Graliscie kiedys w ta gierke??? JA gralem juz kilka razy i wszytsko zdobylem, bo jest to proste,ale mnie ciekawi jakie macie rekordy w ZAWOdACH KASKAdERSKICH :)

P.S
dzis znow mnie tchnelo zeby zainstalowac ta gierke. :lol:

Laura_x - 24 Październik 2005, 21:10
najlepszy moment to spalenie calego domu prze nieudolnego kucharza xD to jest dopiero widok xD
Domia - 24 Październik 2005, 21:37
Bardzo fajna gra, ale w tej chwili nie mam jej zainstalowanej i szukam po kolegach tej gry, aby mi pozyczyli, bo moja gdzies zniknela :wink:
petr - 24 Październik 2005, 23:05
ZAJEBISTA GIERKA.

Ale zeby prosta? - raczej tak, ale trza sie nauczyc spadac na kola po wyskoku w 100% przypadkow ;]

Nie pamietam ile mialem w Zawodach, chyba Sejwy z gry poszly sie kochac razem z reszta dysku z dwa lata temu...
Pamietam tylko ze poprzechodzilem arcady, mistrzostwa i inne prawie kazdym autkiem :P

BTW - a znacie moze podobna gre - RE-VOLT?

LEO - 25 Październik 2005, 06:01
Ja znam ta gierke, bo ja mam :)
Robee - 25 Październik 2005, 13:00
Moj kolega to ma i mowil, ze jest super :smile:
Robee - 25 Październik 2005, 13:07
mi sie kiedys spalilo pol kuchni dobrze ze czujniki mialem i przyjechala straz :P
Laura_x - 25 Październik 2005, 14:22
a ja nie gralam :P i nie wiem czy warto :P ale skoro mowicie, ze jest takasuper, to ja od kolegi pozycze :P
Laura_x - 25 Październik 2005, 14:24
e tam :P ci strazacy to czasem wybieraja sie z ratunkiem do naszego sima jka sojki za morze xD mialam tkai przypadek tez, ze bylo dosc obszerne pomieszczenie, i kliknelam na sima, by wlaczyl kominek :P oczywiscie, dzieki jego antyumiejetnoscimo, rozpetal sie pozar xD a strazacy przyjecali, ale tego nei ogarneli i pozar pochlonal takze ich xD
petr - 25 Październik 2005, 15:09
Jesli sie lubi robic kombosy autkami na baterie - to tak :P
Laura_x - 25 Październik 2005, 15:20
Temat postu: Tomb Raider
kurde no... nikt z Was nie gra w Tomb Raidera :?: Przeciez to druga po IT najlepsza gierka na swiecie :twisted: moja ulubiona czescia jest TR5 - przechodzilam ja tyle razy, ze juz stracialm rachube xD
jelsimam ukladac w kolejnosci, to wyjdzie to mneij wiecej tak:
- TR5
- TR4
- TR2
- TR3
- TR1
:P

LEO - 25 Październik 2005, 22:06
Ja przez kombosy podczas wyscigow wogole nie jezdze ladowac baterii, a propo w ZAWODACH KASKASERSKICH mam rek jak narazie 288k punktow :razz:
pikol - 26 Październik 2005, 18:32
mozna tez rozchorowac sima
Laura_x - 26 Październik 2005, 20:13
w jaki sposob :?:
petr - 26 Październik 2005, 21:53
Ladowanie baterii to strata czasu :P

288k? :O Hm, a jaki miales najwiekszy kombos? Wiem ze jak gwiazdki sie swieca to wiecej sie da ugrac... :P Moj to gdzies z 25k :oops:

mattirab - 27 Październik 2005, 20:43
Petr, mam do Ciebie pytanka, lub do innych forumowiczow, jesli beda wiedzieli.
Czy w jakiejs czesci Europy Universalis sa edytory map i takie tam;
Czy w ktorej sa kampanie takiego rodzaju, ze ma sie zadana misje np. Podbic cos, a pozniej masz zadana nowa automatycznie, lub przechodzi sie do nastepnego scenariusza.
Ktora czesc serii polecalbys najbardziej?
Pytam, bo mam EU II i chcialbym sie dowiedziec, jakie sa inne EU, wiec jesli ktos zna jakis link to prosze niech poda.

Asef - 27 Październik 2005, 21:35
Ja nie gram,ale kiedys gralem,i jest po prostu za trudna :P
Laura_x - 27 Październik 2005, 21:38
zalezy jak dla kogo :P jak grasz z solucja, to przejdziesz ja szybko, ale jak grasz bez solucji, to gra sie jeszcze lepiej, bo wszystko musisz robic sam :P ale to wlasnie jest cala przyjemnosc granai a w TR - odkrywanie nowych lokacji, zbieranie sekretow, walki...poprostu przygodowka z duza iloscia elemewntow strzelaniny ;)
Kamcia - 27 Październik 2005, 22:27
Ja gram duzo w Tomb Raider'a i musze przyznac, ze jest to moja ulubiona gra. ;) Wcale nie wydaje mi sie trudna, jak sie czesto i zawziecie w nia gra to potem kazda czesc mozna przejsc w kilka godzin. ;) ;) Ogolnie TR bardzo wciaga, szczegolnie jesli ktos jest fanem przygodowek. :) :) :)
Laura_x - 27 Październik 2005, 22:32
Kamcia -> o tak, to jest racja :mrgreen: a pozatym, eksploracja kolejnych poziomow TR jest excytujaca :mrgreen: no a jak juz sie gre zna perfekcyjnie, to mozna grac prawie ze z zamknietymi oczami - np. moj rekord przejscia TR5 wynosi cos okolo 3,5 h :D
Kamcia - 27 Październik 2005, 22:51
Laura_x -> moj rekord przejscia TR5 to 4 godz. Ogolnie to reszta TR-ow wymaga wiecej czasu z racji tego, ze poprostu maja wiecej leveli i wiekszy poziom trudnosci... W kolejnosci lubie tak:
- TR5
- TR6
- TR3
- TR2
- TR4
- TR1

Laura_x - 27 Październik 2005, 22:54
uau :P no ale i tak masz gorszy time ode mnie :mrgreen: no a co do tego poziomu trudnosci, to sie zgodze, bo np w TR4 bylo kilka poziomow, ktorych bez solucji bym nie przeszla ;)
Robee - 28 Październik 2005, 07:53
Rozchorowac? Nie slyszalem o tym... ;)
Kamcia - 28 Październik 2005, 13:13
Mozna dac mu do jedzenia cos nieswiezego, nad czy lataja muszki... :mrgreen:
Co do pozarow... Mnie kiedys stanal w plomieniach caly trzypietrowy dom. :lol: To dopiero bylo widowisko... 8)

mattirab - 30 Październik 2005, 08:09
Mysle, ze mozecie o tym pogadac na PRIV, jak chcecie, bo raczej rozmowy tylko dwoch uzytkownikow w jednym temacie nie sa chyba mile widziane, a jesli chcecie mowic o grach, to mozecie zakladac dyskusje w temacie 'Gry'. Zreszta mojego autorstwa.
PS. Wielkie sory za krytyke, ale same zobaczcie, taka dyskusyjka pasuje raczej do Gadu Gadu.

Robee - 31 Październik 2005, 17:07
To ja :D

pikol - 2 Listopad 2005, 21:22
laura-
1.kupujesz chomika
2.karmisz go az bedzie mial bardzo brudno
3.nie sprzatasz mu i go nie karmisz
4.chomik dziczeje
5.sim sie bawi z chomikiem, ktory go gryzie
6.choroba sima
7.jezeli go nie uleczysz to po paru dniach dead'a
8.aby uleczyc sima musisz miec malego chemika i sima z maxem logiki, robi on bialy napoj, ktory moze uleczyc sima

Laura_x - 2 Listopad 2005, 21:34
pikol -> hmmm kiedys musze to wyprobowac, bo widze, ze sie ciekawie zapowiada :wink:
pikol - 3 Listopad 2005, 15:43
a mam ciekawy spossob aby stworzyc sima-ideala:
1. robisz sima ktory ma wszystkiego zero tylko towarzyskosc dajesz na max.
2. na zestawie malego chemika robisz chyba pomaranczowy napoj
3. ten napoj przeksztalca te rzeczy sima logika,czystosc itd.na odwrotnosc
4. dajesz simowi napoj do wypicia
5masz sima-ideala

petr - 3 Listopad 2005, 17:26
mattirab napisał/a:
Czy w jakiejs czesci Europy Universalis sa edytory map i takie tam;

Wydaje mi sie ze w kazdej jest dolaczany edytor... Ale nie ma wielkich mozliwosci, pracujesz na zwyklej mapie i ustawiasz stany wojny, sojuszow... A w kazdej prowincji jest jej wlasciciel, armie na skladzie... Oprocz tego ustawia sie technologie dostepne na starcie...
Cytat:
Czy w ktorej sa kampanie takiego rodzaju, ze ma sie zadana misje np. Podbic cos, a pozniej masz zadana nowa automatycznie, lub przechodzi sie do nastepnego scenariusza.

Raczej nie ma
mattirab napisał/a:
Ktora czesc serii polecalbys najbardziej?

Nie wiem ktora wybrac ;P

pikol: dobry opis zabijania Sima przez chorobe...

Co do tego ostatniego, jest jeszcze sposob jak zrobic w sekunde Sima max wypoczetego ;) Dotyczy to oczywiscie "jedynki":
Po wpisaniu kodu "move_objects on" (wylaczamy off'em) kasujemy go jak obiekt i "ujawniamy" kliknieciem w jego twarz... Mozna uzyskac to rowniez przez teleskop jak porwie Cie UFO (czasem sie zdarza).
IMHO kod ten jest bardzo przydatny - mozna budowac na ulicy (slowem - poza dzialka ;) )

pikol - 3 Listopad 2005, 20:01
no ale ja staram sie nie uzywac kodow, no tylko czasami na kase,
na jakiejs stronie widzialem opis wszystkich mikstur
petr-wypoczecie to co innego za pomoca tego sposobu mozna zrobic sima pedanta a wypoczecie sie latwo zmienia a czystosc ,atkywnosc sa niezmienne przez zwykle czynnkiki

petr - 3 Listopad 2005, 22:26
pikol napisał/a:
sima pedanta

pikol napisał/a:
atkywnosc

Na pewno mowimy o tej samej wersji gry? :wink:
Bo ja o jedynce, tej starszej ;]

pikol - 5 Listopad 2005, 18:24
ja tez petr mowie o cechach sima:
czy jest uczulony na brod, czy jest towarzyski, czy jest leniem...

mattirab - 5 Listopad 2005, 21:36
PIKOL! ALE KTORA WERSJA? SIMS, CZY SIMS 2 :?: ?
Laura_x - 5 Listopad 2005, 21:46
pikol nie kuma a to zle swiadczy :roll: kurde chyba zaraz zainstaluje sobie znowu GTA3 - az mnei do tego ciagnie :p pamietam, jak sobie demolowalam cale miasto achh to bylo super :p a kto przeszedl GTA3 do konca :?: :p ja przeszlam moze jakies 70% gry :P
Domia - 5 Listopad 2005, 22:31
Ja tam teraz wole San Andreas :D Swietna gra :twisted: ! Najfajniej jet-packiem poleciec sobie na jakis wysoki wiezowiem i zrobic hopsasa na dol :twisted: ...
Laura_x - 5 Listopad 2005, 22:34
a jakie wymagannia ma San Andreas :?: :P bo nie wiem, czy na moim kopmie to ruszy :(
petr - 5 Listopad 2005, 23:11
Ja tylko czekam na koniec roku szkolnego - wtedy kupie sobie nowego kompa ;] I nareszcie obakam SA ;p

A pikol mowi z cala pewnoscia o SIMS 2 ;] Ktorej rowniez nigdy nie widzialem..

Laura_x - 5 Listopad 2005, 23:13
ja tez w sims 2 nie gralam ;P moj komp by tego nei pociagnal, niestety ;( no ale nowego kompa tez musze kupic, bo gry maja coraz wieksze wymagania, a jak wyjdzie TRL (Tomb Raider: Legend_ to juz calkiem sie zalamie - wszyscy z WoTR beda w to grac tylko ja nie ;(
Domia - 6 Listopad 2005, 09:54
Laura_x napisał/a:
a jakie wymagannia ma San Andreas :?: :P bo nie wiem, czy na moim kopmie to ruszy :(

1 Ghz (emm tak sie pisze gigaherce xD ?) i Pentium IV

Ale na moim 733 mhz i pentium III, chodzi bez zarzutu :) Oczywiscie musialam wylaczyc wysoka jakosc grafiki, ale zadnych innych przeszkod nie ma :) Nie tnie sie (chyba, ze mam wlaczone multum programow lub sciagam ogrom rzeczy z kaazy, bitcometa), wiec ... jest fajnie xD :D

Karciooz - 6 Listopad 2005, 10:31
petr napisał/a:
Ja tylko czekam na koniec roku szkolnego - wtedy kupie sobie nowego kompa ;] I nareszcie obakam SA ;p

Tak samo jak ja . Znam ten bol gdy nowe w najnowsze gry mozna pograc tylko na minimalnych detalach i to jak jest spokoj . Jak kupie tego kompa to od razu zainstaluje GTA SA , pogram wreszcie w PES-a na max detalach ... :) juz niedlugo :p.

Laura_x - 6 Listopad 2005, 11:00
o tak, my mamy ten bol, ze mamy dosc slabe kompy ;/ i musimy sie meczyc ze zmniejszinym detalami ;/ a ja mam procka 700MHz :oops:
pikol - 6 Listopad 2005, 11:30
ja mowie o sims 1
petr - 6 Listopad 2005, 23:31
Domia napisał/a:
emm tak sie pisze gigaherce xD ?

GhZ
Domia napisał/a:
na moim 733 mhz i pentium III, chodzi bez zarzutu

Oszfak!
Wiec moze mi tez pojdzie?...

Chociaz, o czym ja mysle, mam z 3 giga wolnego miejsca ;P

Laura_x - 7 Listopad 2005, 15:27
no to moze mi tyz ;P a wolnego miejsca na dysku mam yyyy jakies 4 GB ;P
Karciooz - 7 Listopad 2005, 15:50
Ja mam Celerona II 800 Mhz i Radeona 9200(128MB) i 256 Ramu i mozna pograc tylko w miejscach odludnionych :) . A wolnego to jeszcze mam 15 GB :) Dobrze ze dysk mam nowy bo ta 30 to juz naprawde bylo za malo . Ale offtop sie nam robi .
Ad. Simsow . Gralem tylko w 1 . Gralo sie fajnie ale tylko przez tydzien moze , dwa potem gra sie stawala nudna . Ja spalalem zawsze simow , kupowalem slome czy jakies zboze ktore mialo sluzyc do ozdoby i do skutku gotowalem cos w mikrofali , az zaczelo sie palic :)

Karciooz - 7 Listopad 2005, 15:51
Ja mam Celerona II 800 Mhz i Radeona 9200(128MB) i 256 Ramu i mozna pograc tylko w miejscach odludnionych :) . A wolnego to jeszcze mam 15 GB :) Dobrze ze dysk mam nowy bo ta 30 to juz naprawde bylo za malo . Ale offtop sie nam robi .
Ad. Simsow . Gralem tylko w 1 . Gralo sie fajnie ale tylko przez tydzien moze , dwa potem gra sie stawala nudna . Ja spalalem zawsze simow , kupowalem slome czy jakies zboze ktore mialo sluzyc do ozdoby i do skutku gotowalem cos w mikrofali , az zaczelo sie palic :)

Laura_x - 7 Listopad 2005, 15:53
a gral ktos moze w RTCW :?: RTCW=Return To Castle Wolfenstein :?: Ta gierka wymiata :D jest po prostu bombowa - jak nigdy, to jest pierwsza sztrzelanina ktora mi sie podoba :D uwielbialam w kryptach zajeb***c szkielety i nie tylko to :D
Robee - 7 Listopad 2005, 18:08
Gralem u kolegi w ktoras wersje Wolfensteina ale nie pamietam w ktora. Ale byla niezla rozpierducha. :twisted:
Karciooz - 7 Listopad 2005, 19:20
Ja strzelanki / rozwalanki lubie srednio . Nie lubie gier w ktorych sie bezsensownie rozpiepsza co tylko sie na sunie , ale np. w Medal of Honor albo Operation Flashpoint bardzo fajnie mi sie gralo .
Laura_x - 7 Listopad 2005, 21:03
ja wrecz uwielbiam strzelanki :twisted: czasami mysle, ze moj przeciwnik tonielubiana przeze mnie osoba - i mam dzika satysfakcje, zaje****c przeciwnika :twisted: a moje ulubione to Project I.G.I, RTCW, Doom, Wolfenstein 3D, Chasm:The Rift (stara, dosowa, ale fajna ;) ), Medal of Honour, Duke Nuke'm, no i oczywiscie Delta Force: Land Warrior :twisted:
Karciooz - 7 Listopad 2005, 21:19
A teraz wlasnie instaluje sobie The Settlers V . Postanowilem sobie przejsc cala serie od 5 do 1 . Jak narazie nie gralem tylko w Settlers I . Dlugo gralem w II , ta gierka ma super klimat , nawet moj 3x razy starszy tata w nia godzinami gral . III tez byla super, mam nawet oryginal bo tani byl to co mialem nie kupic :p , a najkrocej chyba gralem w IV i V . Jak ja kocham te male ludziki :) :) :)
Karciooz - 7 Listopad 2005, 21:19
A teraz wlasnie instaluje sobie The Settlers V . Postanowilem sobie przejsc cala serie od 5 do 1 . Jak narazie nie gralem tylko w Settlers I . Dlugo gralem w II , ta gierka ma super klimat , nawet moj 3x razy starszy tata w nia godzinami gral . III tez byla super, mam nawet oryginal bo tani byl to co mialem nie kupic :p , a najkrocej chyba gralem w IV i V . Jak ja kocham te male ludziki :) :) :)
[size=7px] USUN KTOS TEGO DRUGIEGO POSTA , BO COS SIE ZCHRANILO I JAK PROBUJE COFNAC TO NIE MA ZADNEGO POSTA , A JAK ROBIE PONOW TO SA 2. [/size]

Laura_x - 7 Listopad 2005, 21:21
ja kocham strategie xD Settlersi sa extra, ale gralam do tej pory tylko w czesc druga, trzecia i czwarta xD a ostatnio zabralam sie spowrotem za Civilisation - narazie przechodze czesc pierwsza, chociaz juz koncze, potem czesc trzecia, bo drugiej w domu nie mam :(
Domia - 7 Listopad 2005, 21:28
Settlersi mi jakos nie podchodza. Przynajmniej nie podchodzily z 3 lata temu :wink: Poki co wole Heroesow III :)
mattirab - 8 Listopad 2005, 18:39
Ja tez lubie strategie, min. Europa Universalis II, Warcraft I i II, Age of Emiperes I, Empire Earth I, Settlersy tez mam, ale jestem tak cienki, ze nie wiem!
Kunio - 8 Listopad 2005, 20:11
Ja ostatnio grywam w szachy i warcaby :D
Laura_x - 8 Listopad 2005, 21:31
Kunio -> a ja do gier planszowych cierpliwosci nie mam xD no, chyba, ze gram w szachy na kompie xD z najslabszym przeciwnikiem, to zawsze wygra xD Mam Chessmastera 6000 (stara wersja, sa nowe, lepsze, ale mi ta pasuje :wink: ) i raz zagralam z mistrzem.... nie uwierzycie, ale z nim wygrlaam :DDD
petr - 8 Listopad 2005, 23:09
Ktos ogladal film "13 duchow" (polecam - fajna komedyjka horrorowa)?

Zrobilem kiedys w Sims1 domek wzorowanym na tym z filmu - biorac oczywiscie pod uwage "wyposazenie" :>

Skonczylo sie na tym, ze cala dzielnica sie wyludnila xD

Laura_x - 9 Listopad 2005, 15:20
Hmmm no nie dziwie sie ze sie wyludnila okolica, przy takich sasiadach :roll: :twisted: :D
mattirab - 9 Grudzień 2005, 22:58
Co sadzicie o OGame? Ma juz ktos z was GS? Jest ktos z was na 20 uni? Jakie macie pomysly co do nowych budynkow, technologii, statkow?

Ja mam prawie 2000 punktow i wlasny sojusz, w ktorym jest (uwaga!) 4 czlonkow!

Ja mam taki pomysl:

Zaklad metalurgiczny

Opis:

Gdy wydobycie metalu i krysztalu bylo juz bardzo duze zaczeto sie zajmowac wydobyciem jednego i przeksztalceniem w drugie. Metoda ta jest bardzo kosztowna, ale poniewaz na planetach jest malo miejsca i potrzeby bardziej rozwinietych ziem tez sa wieksze, a zasoby krysztalu niewielkie potrzeba bylo zbudowac kopalnie metalu, ktora moglaby przeksztalcac go w krysztal. Tak powstal projekt zakladu metalurgicznego.

Poziom Produkcja/Godz. Zuzycie energii
Metal Krysztal
1. 78 54 -25
2. 169 146 -58
3. 258 226 -98
4. 463 397 -176
5. 814 691 -389
6. 1289 987 -569
7. 1984 1561 -842
8. 2896 2281 -1336
9. 4025 3385 -2045
10. 8259 7530 -3122
11. 14245 11237 -5096
12. 27253 20298 -9283

Koszt: Na poz. 1 8000 metalu 7500 krysztalu 2500 deuteru, na 2 3 razy tyle ile na pierwszy itd.

Wymogi:
Kopalnia metalu poz. 12
Technologia komputerowa poz. 3

petr - 10 Grudzień 2005, 06:22
Aj - powstaje problem..
Tematy o grach sieciowych (np tibia) wrzucilem w "minigry" - troche sie pospieszylem...
Chyba bedzie trzeba przemianowac tamten temat i przeniesc powyzszego posta - Red, co o tym myslicie?
Na razie odpisujcie tutaj, w razie czego przeniesie sie hurtem

syo - 10 Grudzień 2005, 13:07
Niech tak zostanie. :wink:

OGame suxxxxxxxxx! :lol:

SaleiB - 10 Grudzień 2005, 18:13
ja kiedys siedzialem na ogame non stopem, ale w koncu sie wkurzylem bo jednak za duzo czasu sie na to zuzywalo :) Ale wynik mialem niczego sobie, doszedlem do 110k punktow, mialem 8 planet z czego 2 wypadowe w innej galaktyce. w badaniach bylem najlepiej na 12 miejscu, za to gorzej z flota, najwiecej ile mialem to 1200 lmow i ponad 400 SW + paredziesiat bombowcow i niszczycieli co stawialo mnie dopiero gdzies pod koniec pierwszej 10 w sojuszu (punktowo bylem 3-4). a sojusz tez byl niczego sobie, jak ja w nim gralem to wahal sie pomiedzy 4 a 6 pozycja w rankingu i byl w ogolnej koalicji sojoszow stanowiacej silna opozycje do sojuszow 'rzadzacych' :) Calkiem dobrze nam szlo, jeden sojusz zesmy nawet unieszkosliwili :P ale nie wiem jak sie to skonczylo bo przestalem grac.
ostatnio patrzylem na 4 uni to wszystko sie pozmienialo. z tych sojuszy ktore toczyly wtedy ze soba wojne to chyba tylko moj zostal :) ale tamci pewnie po prostu pozmieniali nazwy, bo nie chce mi sie wierzyc zebysmy wszystkich rozwalili :P
a ogolnie ogame calkiem wkrecajaca gierka, tyle ze jak chce sie meic dobry wynik to trzeba dobrze pilnowac floty i ogolnie konta.

pozdr

pikol - 16 Grudzień 2005, 18:56
technologia magnesowa

pozwala na szybsze wydobycie metalu

wymagania:
kopalnia metali (12 poziom)
technologia energetyczna(10 poziom)

LEO - 25 Grudzień 2005, 23:10
Buehehe nie ma zadnej Technologi magnesowej ja gram na u8 Ogame.org od 2pazdziernika i mam 112k pktow :)
pikol - 26 Grudzień 2005, 09:01
ale tu dajemy pomysly na nowa technologie!
a tak ogolem na ktorym jestes uni?

mattirab - 26 Grudzień 2005, 21:20
LEO, ja gram od poczatku listopada bodajze i mam tylko 5 k. Niezly jestes.
Pikol, Leo napial - na osmym.

Asef - 25 Luty 2006, 00:49
devastator napisał/a:
Najwyzszy level ma Bubble (kolo 210lv) na serwerze Antica

Teraz ten Bubble ma 230 lvl 197,924,363 expa i jest na 4 miejscu w top500 expa
Dogonil go nasz polak Seromontis ktory jest drugi i ma 250 level (254,793,515 expa)
Natomiast najlepszy jest Eternal Oblivion ma 261 level 291,161,748 expa
Niewiem jak ten ktos musi grac,chyba po 20 godzin dziennie,przeciez za kazdy kolejny level musi zdobyc kilka milionow expa :shock: :shock: :shock:
A juz 13 graczy przekroczylo 200 level
http://www.tibiabr.com/estatisticas/top500.php?
PHPSESSID=3755e35a47afbdd2c75fde03266e042a

Karciooz - 26 Luty 2006, 18:38
Tez ostanio w Tibie zaczalem grac . Wciagnela mnie ta gra. Mam 8lvl i wlasnie wyszedlem z Rooka do Thais :) A gram na Elysii , masa zlodzei i oszustoww (glownie Polacy)
Asef - 27 Luty 2006, 11:56
Ja niegram od czasu gdy zostalem oszukany,a mialem 23 level.
Na privie ktos mi podal strone www ze tam jak sie zarejestruje to bede mial postac swoja w premium account,i oczywiscie sie ja sie zarejestrowalem i wpdalem,koles zabral mi postac.Ale ja wogule nie gra,bo widze w statusie ze level ma ciagle taki sam.A potem jak po 2 miesiacach gralem,to juz mi sie ciezko gralo,doszedlem do 7 levelu,przestalem grac,po miesiacu wracam zeby zagrac,a tu znow postac niedziala,juz niewiadomo dlaczego.
Moja postacia pierwsza byl Icyasef :sad:
A potem mastericyasef :sad:
Teraz moze jeszcze raz sprobuje,zrobic na nowo postac

P.S Ciekaw jestem czy nasz polak seromontis dogoni eternala w levelu :!:

mattirab - 27 Luty 2006, 13:24
Ja mam 1 level, bo malo gram. Tibia jest nawet, nawet. W skali od 1 do 10 daje 7 i pol.
LEO - 27 Luty 2006, 21:10
JA gralem mialem 8lvl i przerzucilem sie do Thais ( swiat - Arcania) i niezle mi szloa, ale dalem sie wrobic i zakosili mi bron za, ktora duzo dalem, narazie wiec nie gralem, ale konto mam. JAk bede mial czas to pogram troche.
Robee - 28 Luty 2006, 14:26
Ja gram na Honerze. 21 sorc. Honera to non-pvp wiec nie obawiam sie PK

Asef - ten high level to pewnie botowal ;]

Asef - 4 Marzec 2006, 10:24
Zaczelem po raz 3 grac w tibie,teraz mam 1 level na rooku,ale niewiem jak miec swiatlo na tibii,utevo lux nie dziala na rooku tibia gg 1,1 nie dziala,znacie gdzie mozna sciagnac program taki zeby miec swiatlo na tibii?
Laura_x - 4 Marzec 2006, 23:28
a ja zaczelam ostatnio grac w Painkillera :wink: wczesniej po raz pierwszyy w zyciu grlaam i ukonczylam Tomb Raider 6 ;) ale grlaam w to ponad miesiac ;) a teraz w Painkillerze troche sobie posiedze, bo nei codziennie mam czas grac ;)
catek - 5 Marzec 2006, 01:52
ja mam w tibii 14 lvl, knight i na ELISI.

Tibia gg dla mnie to jednak oszustwo, ktore GameMasterzy wykryja i zablokuja konto. Raz bylem GM, wystarczy napisac do tibii e-mail i potrzeba troche czasu na granie, ja cos zle robilem wiec juz nie jestem, ale fajnie byc podaja jakies haslo itp. mam to co chcem i pilnuje porzadku, tak ogolnie to bylem jakis tydzien.
Fajna gra!

PS. Asef nawet jak sciagniesz to bedziesz mial blad w winrarze, bo znajdzie Ci antywirus wirusa. www.tibia.xx.pl lub www.tibia.pl . To pierwsze to napewno jest ale jak sciagasz to pisze ze to wirus, u mnie w AVAST 4.6 , ale to normalne. pozdro!

Robee - 5 Marzec 2006, 20:01
Asef na roku NIE MA czarow. Zeby miec swiatlo to zapal pohodnie, ktora mozesz kupic u obi/dixi/al dee po 2 gp ;)
Laura_x - 5 Marzec 2006, 20:08
Ludzie, co wy w tej tibii widzicie wogole?
Dominik (Bobi) - 7 Marzec 2006, 09:57
ludziki szczury i inne potworki :)
Ja zaczolem grac (koleska mnie namowil) i juz mam 7lvl :D Gram na Iridia

Robee - 7 Marzec 2006, 10:17
Jakie macie eq? Ja mam:
Crown helmet (3k)
Knight Armor (10k)
Plate legs (1k)
Crown shield (16k)
Wand of plague (1k)
Scarf (0,1k)
Leather boots(35k a na serio to nic za nie nie dalem)

mattirab - 7 Marzec 2006, 15:44
Robee napisał/a:
a na serio to nic za nie nie dalem

No to skad je masz?! :lol: Dawno w Tibie nie gralem. Moze dzis, lub jutro zagram.

Robee - 7 Marzec 2006, 16:09
Chyba z trolla ;p
catek - 7 Marzec 2006, 20:05
Laura_x napisał/a:
Ludzie, co wy w tej tibii widzicie wogole?

Lauro? jak zagrasz raz to zobaczysz ze bedziesz wracala do tej gry a moze a raczej napewno Cie to wciagnie. Ja np. nie znosze gier typu HEROES oraz nie znosilem na poczatku roku gry TIBIA ale jak widze wszyscy o tym gadaja, wiec chcialem zobaczyc co to takiego no i wtedy sie zaczelo. poczatkowa oczywiscie hehe na raty (szczury), teraz to juz prawie na HITA minotaura, ech troche musze jednak powalczyc, i inne potwory, te slabe i przeciwnie te silne. www.tibia.com w dziale download mozna sciagnac, nie wiem czy chociaz Chcialabys raz w to zagrac albo zobaczyc. Ja np. mam dwie postacie na HIBERNIE oraz jedna zostawilem na roku. Teraz jak gram to brakuje mi jakies 20 % do 15 levelu. I to nie jest tak ze ktos mowi ze gra jest glupia, bo poprostu nigdy w to nie gral (mowie ogolnie).

PS. Dla mnie spox gra!! pozdro!

syo - 7 Marzec 2006, 22:51
catek napisał/a:
Lauro? jak zagrasz raz to zobaczysz ze bedziesz wracala do tej gry a moze a raczej napewno Cie to wciagnie.

Ludzie, co Wy gadacie? Sa takie gry, na ktore jak sie popatrzy to zbiera sie na wymioty. Nie mam czegos takiego, ze jak dopoki nie zagram w gre to ona mi sie nie podoba. Albo mi sie podoba albo nie. Jak spojrze na gre i zbiera mnie na wymioty oraz pojawiaja sie mysli typu "Jak mozna grac w to badziewie?" to znaczy ze ta gra sie nie nadaje. Tibia jest jedna z nich.

Graliscie w KALa? Nie? Zagrajcie. :wink:
Link

Laura_x - 8 Marzec 2006, 13:47
catek -> mnie po prostu takie gry nie wciagaja, a jesli juz, to nieliczne ;)

Cytat:
"Jak mozna grac w to badziewie?"

no wiec wlasnie, u mnie takie pytanie sie pojawia, ilekroc widze, ze ktos nadaje bez przerwy o Tibii lub Bite Fight ;) mdli mnie juz od tego ;)

mattirab - 8 Marzec 2006, 18:02
U mnie w klasie o Tibii gadaja tyle, ze ledwo wytrzymuje. Mam taka srebrna tarcze! A ktory masz level? Bylem dzis na trollach! Masz Hunta! Gram od nowa! Kto by chcial tego sluchac?
Kubus - 9 Marzec 2006, 15:32
U mnie z tibia to tak na poczatku nic nie bylo , teraz juz graja 2 osoby ale jakos mi to nie przeszkadza . Narazie kumpel dorwal GTA SA i o tym sie rozmowy tocza u nas w klasie :)
Laura_x - 9 Marzec 2006, 20:51
u mnie w klasie to chlopaki ciaglle w Fife graja :wink: albo, ewentualnie, w jakies inne gry sportowe, chociaz zdarzaja sie i tacy, ktorzy graja w przerozne gry on-line :wink:
Asef - 10 Marzec 2006, 22:18
No na tibi mam dopieor 6 lvl ,na rooku sie ciezko expuje,gram na serwerze amera.A swiatlo rzeczywiscie torch pomaga,ale trzeba kupowac po 2 gb.A jak sie dednie to sie traci caly back, a jak tam bylo kilka gb i kilka torch,znow trzeba szukac back i gb zeby znow miec kase na kupienie swiatla aby expowac-troche wtedy ciezko :evil:

P.S Eternal Oblivion ma 265 level (303,510,728 expa)
:shock: i gra 3 lata
a Seromontis 252 (263,349,383 expa) i gra 2 lata
stary mistrz Bubble ma 231 level (200,455,537 expa) a gra okolo 5 lat

na 300 level trzeba miec 441084800 expa ciekaw jestem kto bedzie pierwszym takim poziomowcem. :?

mattirab - 11 Marzec 2006, 11:21
Ekmn... wydaje mi sie, ze troche zeszlismy z tematu, bo chyba o Tibii itp. jest juz w Minigrach... ale moge sie mylic. Ostatnio gram w Europe Universalis 2, Cue Club, Icy Tower i jakies gierki na online.
Asef - 18 Marzec 2006, 12:23
mattirab napisał/a:
Ekmn... wydaje mi sie, ze troche zeszlismy z tematu, bo chyba o Tibii itp. jest juz w Minigrach...

Nie,zawsze bylo w grach,tylko ze ja kiedys napisalem temat:Tibia ale sie okazlo ze o tibii bylo mowionew grach,wiec moderatorzy przeniesli do gier.
Jesli nie wierzysz popatrz wszystkie posty w tym temacie poczawszy od 1

A teraz po 14 dniach gry mam na tibii 13 level
a moje skile to 40/36
gorzej z ekwipunkiem bo mam bardzo slabe,miecz mam ciagle taki jak z rookardu-carlin sword,a reszte tez-chain armor,copper,musze expowac i zbierac kase na rotach,dwarfach i trolach,itd..zeby kupic lepsza zboje,bo na zdobycie to nie mam szans,bo potwory sa niektore za silne.

Furora - Taifun Devilry pierwszy polski sorc 200level a zarazem rekord w szybkosci :) taki level zdobyl w 8 miesiecy!!!
w dotaku jest to senior tutor
Jak dak dalej bedzie to przegoni Seromontisa i Eternala Obliviona,bo najszybcjej ze wszystkich graczy expuje,po 2 mln expa dziennie

filmik jak zdobywa 200 level na demon quest

http://tibicams.tibianetw...ovies/show/6694

i jeszcze jeden filmik
http://tibicams.tibianetw...ovies/show/6909

Jak na razie szukam jakiegos filmku z EO,ktos wie,gdzie mozna sciagnac?

mattirab - 18 Marzec 2006, 12:37
Asef napisał/a:

Niezle, ja po gdzies 5 dniach mam 4.
Asef napisał/a:
gorzej z ekwipunkiem bo mam bardzo slabe,miecz mam ciagle taki jak z rookardu-carlin sword

Ja tez mam slabe. Machete, Axe, Leather Boots, Studded shield, Leather Armor i chyba Leather Helmet
Asef napisał/a:
2 mln expa dziennie

Na serio?!
Asef napisał/a:
EO

Rozwiniesz ten skrot?

Robee - 18 Marzec 2006, 14:31
EO - Eternal Oblivion
Asef - 18 Marzec 2006, 15:57
mattirab napisał/a:
Asef napisal/a:

Niezle, ja po gdzies 5 dniach mam 4.

To nie tak nie zle,slabo,niektozi to w jeden dzien zrobia 20level

Dominik (Bobi) - 18 Marzec 2006, 16:22
ja aktualnie mam 11lvl i 9mlvl :D ekwipunku mi sie nie chce wymieniac ;P
Laura_x - 19 Marzec 2006, 19:59
omg, ludzie, moze zalozycie osobny topic dla Tibii, co? :) bo o tym tyle gadacie, ze jak jedna osoba tutaj o innej grze napisze, to sie sajgon maly zrobi :)
Asef - 19 Marzec 2006, 22:54
Kiedys tak bylo ze byl taki temat,ja zalozylem,ale zostalo przeniesiete do gier.I uwazam ze slusznie,a akurat tak wyszlo ze tyle o tym gadamy,nikt pewnie nie chce gadac,i nie daje innej gry,np ty piszesz ze o tym ciagle gadamy,zamiast napisac cos i innej grze.
Devlin - 23 Kwiecień 2006, 00:57
Hey ziomki a zna ktos gre Diablo II Lord of Destruction?
Asef - 23 Kwiecień 2006, 14:18
To jest te diablo 2,5 czy zwykle 2

Ja gralem w 2 a w 2,5 jeszcze nie,fajna gra,taka sama jak tibia,tzn podobna

mattirab - 23 Kwiecień 2006, 22:01
W Diablo 2 gralem swojego czasu barbarzynca, 12 lev. Ze swojej strony moge polecic jeszcze Sacred, bardzo podobny do Tibii (tyle, ze moze byc gra na SP, na MP nie wiem i grafika lepsza), fajna gra, niewiele wprawdzie w nia gralem (zajmuje prawie 2 giga), ale polecam. :D
Devlin - 26 Kwiecień 2006, 15:45
Ja ma 77 poziom druidem. Chodzi mi o diablo 2, a o 2.5 nie slyszalem. Chodzi o hellfire?
catek - 26 Kwiecień 2006, 20:25
w tibii mam 19 lvl ale od trzech dni gram nowa postacia i mam juz prawie 16
lvl
- moze byc? :P

tez gram czesto na OTS i mam 128 lvl :D

mattirab - 26 Kwiecień 2006, 21:47
Gdzie expicie? Ja mam 10 lvl knight. Skile 35/30 i... katane (wstyd). Na jakie potwory chodzic, ale tam, gdzie jest malo ludzi? Strasznie wolno mi lvl idzie (lepiej skille, ale i tak slabo z atakiem).
catek - 27 Kwiecień 2006, 01:55
mattirab napisał/a:
Gdzie expicie? Ja mam 10 lvl knight. Skile 35/30 i... katane (wstyd). Na jakie potwory chodzic, ale tam, gdzie jest malo ludzi? Strasznie wolno mi lvl idzie (lepiej skille, ale i tak slabo z atakiem).

ja jestem DRUIDEM nieraz Sorcerer (raczej postaci Sorca juz nie mam), nie lubie knightem grac, nie wiem czemu, potrenuj sobie, kup na poczatek jakis spike sword i skilluj potem idz na jakies slabe potwory typu: cyclops, rotwormy, ghoule, minotaury guardy i takie tam slabsze, a potem na berserkery i shamany! :P

Asef - 4 Maj 2006, 09:05
ooo widze ze ten temat gry robi sie powoli w temat tibia.
Ja ostatnio juz nie gram w tibie od 1-2 miesiecy,znudzilo mnie te expowanie.
Wogule juz w zadne gry nie gram,bo nie mam :( ,ale chetnie bym zagral w commandos 2 albo 3,czy age of empires 3.

mattirab - 6 Maj 2006, 09:43
Za co lubicie poszczegolne gry?
Ja:
Europa Universalis II
-Nowy typ strategii. Mozna stworzyc wlasna historie, takze mapy. Gra z modami tam jest chyba jeszcze lepsza. Wspaniala grywalnosc i atmosfera.
Warcraft II
-Slaba grafika, srednia grywalnosc, ale bardzo ladnie wykonane dzwieki, atmosfera rowniez super. Obecnie w nia nie gram, przeszedlem ja jakies 5 lat temu, ale wciaz uwazam za jedna z lepszych gier pod wzgledem zwlaszcza atmosfery oraz duzej roznorodnosci wsrod scenariuszy.
Heroes of M&M II
Uwazam ja za jedna z najlepszych gier. Grafika moze niezbyt ladna, ale ta gra jest druga z serii Heroes. Dopracowana i "ulepszona". Robilem mapy w niej, gralem w nia. Gralem w nia z kolegami. Posiada wspanialy dzwiek. Obecnie czekam, az kolega mi znow ja pozyczy.
Claw i Jazz Jackrabbit II
Moje pierwsze zrecznosciowki.
Icy Tower
Fajna atmosfera, mozna sie wyluzowac. Bardzo dobre turnieje (glownie dzieki Syo).
Worms Armageddon i Worms World Party
Wormsy w 2D. Pamietam jak czesto gralem w Armageddon z kolegami i kuzynami. Do WA byla dolaczona wrecz extra instrukcja. Mnostwo smiechu.Gry obfitowaly w znakomita fabule, podobnie jak nowsze czesci Wormsow, wykonane w 3D, ktore rowniez mam i lubie.

sebaci - 6 Maj 2006, 10:03
Icy Tower - to wiadomo
Half-Life 2 - ogolnie fajna gra, fabula, grafika, dzwiek, nie ma w niej nudy, w ogole rewelacja
Doom 3 - fajna gra mozna sie najesc strachu w niej
Mafia - dawniej duzo sie w to gralo, piekna fabula, ciekawa, grywalna gra. Polecam
i jeszcze pare innych gierek

Devlin - 6 Maj 2006, 12:36
Diablo II: Loird of Destruction - tibia moze sie schowac!!!

Tony Hawks pro Skater 2 - najlepsza gra tego typu na PC

Icy Tower - to chyba oczywiste

Robin Hood: Legenda Sherwood - wypasiona skradanka

Sims 2 - zartowalem :D

sebaci - 6 Maj 2006, 13:04
Devlin napisał/a:

Robin Hood: Legenda Sherwood - wypasiona skradanka

lubisz skradanki i gry typu FPS (First Person Sneaker)? Zagraj w Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow oraz Splinter Cell: Chaos Theory. Inne gry tego typu moga sie chowac. Za niedlugo bedzie Splinter Cell: Double Agent to juz bedzie calkiem wypas

Devlin - 6 Maj 2006, 13:27
W splintery tez pogrywam ale nie przypadaja mi jakos do gustu.
PS. zapraszam do odwiedzenia mojego forum na www.icytowerdevlin.fora.pl

Domia - 6 Maj 2006, 16:54
GTA VC - atmosfera lat '80, miodzio

sebaci napisał/a:
Icy Tower - to wiadomo

Devlin napisał/a:
Icy Tower - to chyba oczywiste

...

Vinyanov - 6 Maj 2006, 17:27
My wszyscy lubimy Icy Tower za idealna rownowage pomiedzy frustracja gracza z powodu jego niepowodzen a urozmaicona grywalnoscia. Johan tak powiedzial. :)
Devlin - 6 Maj 2006, 17:45
Domia napisał/a:
A VC - atmosfera lat '80, miodzio

Tak, ty na pewno te czasy pamietasz :D

Domia - 6 Maj 2006, 18:20
Devlin napisał/a:
Domia napisał/a:
A VC - atmosfera lat '80, miodzio

Tak, ty na pewno te czasy pamietasz :D

... :|
Kto powiedzial, ze ja mam mile wspomnienia z nimi zwiazane, czy cos w tym stylu? Podoba mi sie styl tych lat i juz, koniec,kropka.

Asef - 16 Maj 2006, 13:56
ja kiedys uznawalem za najlepsza dla mnie hit gre bylo commandos1 i commnandos +,przeszlem tam wszystkie misje chyba kilkanascie razy.
killer55 - 26 Lipiec 2006, 13:53
Cytat:
Tony Hawks pro Skater 2 - najlepsza gra tego typu na PC

a nie THUG, THUG2, THPS4 (to ostatnie akurat mam :) 185 pro pkt. wykonanych).
ktos gral z was w Ford Racing 2?

mattirab - 26 Lipiec 2006, 19:41
killer55 napisał/a:
ktos gral z was w Ford Racing 2?

Ja! Chyba wszystkie auta odblokowane, wiekszosc udostepniona na latwym, moze trzy na srednim i chyba wszystkie trasy odblokowane.

Devlin - 27 Lipiec 2006, 00:57
killer55 napisał/a:
Cytat:
Tony Hawks pro Skater 2 - najlepsza gra tego typu na PC - To pisalem ja

a nie THUG, THUG2, THPS4 - A to killer...

Pisze tak bo na tej gierce sie wychowalem. Zakladam, ze ty potrzebowalbys co najmniej 5 podejsc by przejsc jakis etap (10 zadan). Mi wystarcza jedno 8) Grales w "jedynke"?

killer55 - 27 Lipiec 2006, 15:16
hmmm. ja na "czworce" to tychczas gralem w czworke tylko. niezle mi poszlo. w uczelni mialem ponad 4 miliony. co to Forda to mam za kiepskiego kompa, ale tak to bym przeszedl chyba cale, bo mialem polowe gry juz :)

albo grales Matti w Drivera?

mattirab - 27 Lipiec 2006, 15:57
Cytat:
albo grales Matti w Drivera?

Nie. Mam od niedawna THPS 4, na razie slabo mi idzie, opanowanie niektorych trickow, a juz w ogole combosow to nielatwa sprawa. :)

killer55 - 27 Lipiec 2006, 16:55
mialem ponad 2,000,000
Domia - 10 Sierpień 2006, 18:08
Kocham THPS!
W 2 moglam grac dniami i nocami na Playstation, jeszcze tym malym szarym pudle :mrgreen: A potem to juz tylko 3 i 4... w 4 smigalam rachu, ciachu, combosy i inne banany, ach :roll: :lol:

Sobieski - 28 Kwiecień 2007, 16:52
Temat postu: Odp: Gry
Teraz gram w:
- Icy Tower - no wiadomo :D !
- Mad Tracks - szalona wyśigówka
- Aliens Nations 2 - taka strategiczna gierka
- Gra w Ciemno - 8)

Artur - 28 Kwiecień 2007, 17:11
Ja w Clawa i IT. :P
Devlin - 1 Maj 2007, 10:58
Kto gra / grał w oGame??
Jak coś polecam 26 uni :)

mattirab - 24 Maj 2007, 12:24
Ja obecnie gram właśnie w IT, no i w Virtuę Tennis. Swoją drogą, ostatnio polubiłem tą dyscyplinę sportu - tenis. Podoba mi się również strzelanka Hidden & Dangerous 2 i Worms Forts: Oblężenie. Jeśli chodzi o jakieś programy, to ostatnio bawię się w 'grabberowanie' z modami do IT i tworzenie filmów ze stickmenami (program Pivot Stickfigure Animator). Poza tym więcej czasu spędzam w necie, niż na samym graniu. ;)
uciekinier - 13 Lipiec 2007, 08:21
A ja gram w tibię :oops: ,icy towera, club penguin :oops: , i niewiem czemu powróciłam do badziewnej gierki AQ (ja na to mówię battleon) :oops: , No i mama z okazji imienin dała mi stówę żebym se wydała w empiku i kupiłam 5 książek i grę Mój brat niedźwiedź, ale tak wolno chodzi i tak się zacina że nie mogę grać. Czemu tak jest????????? ;(
Devlin - 30 Lipiec 2007, 12:58
Człowieku, w co ty grasz ;) A ja ostatnio:
- gtasa (przechodze już chyba 7 raz ^^)
- gta 3 (4 raz ;) )
- d2lod (co najmniej kilkadziesiąt razy :D )
- it (OŻW!!)

kwasek - 31 Lipiec 2007, 09:53
JA TEZ GRAM W GTASA,GTAVC,NFSC,IT.
Artur - 1 Sierpień 2007, 21:08
A ja w Kapitana Pazura (Captain Claw) i to nie sam, bo na Multiplayer. =P
karollie - 4 Grudzień 2007, 20:11
Temat postu: koncik fanów gier rpg
tu piszecie o swoich najlepszych grach rpg.
Doob - 4 Grudzień 2007, 20:32

Icy Tower!
Pablo - 4 Grudzień 2007, 22:31

Need for speed GTA lara croft harry potter simsy i Oczywiscie Icy Tower !!! :mrgreen:
LEO - 16 Grudzień 2007, 17:09

Trzeba by sie tu wypowiedziec, bo dawno nic nie pisałem ;D

Aktualnie gram od jakichś dwóch tygodni z kumplami przez neta w Unreal Tournament, ale w tą najstarszą wersję. Żadnych kombinacji, sieka i jazda.

:grin:

Piero - 16 Grudzień 2007, 18:00

1. IT ;-)

2. D2 LoD :smile: BN OFC. Ta gra stała się jednym z moich nałogów. Pamiętam jeszcze początki V1.08 (Na BN! ;-) )

3 Heroes III Shadow Of Death, pykam od czasu do czasu. Gra legenda :smile:

Pablo - 17 Grudzień 2007, 20:29

och ardzi duzo teraz tak gram w GTA i IT Need for speed pro street i most wanted a jeszcze bardziej to w simsy 2 gry ktore mam to LOCK on air combat GTA vice city , San Adndreas i 3 Harry potter 1,2,3,4,5 enter the matrix flatquat i ostatnio se kupilem Fifa 08 ale mi czyta i to moje chyba wszystkie oryginalne plyty :cry: ale jak wchodze na te forum to zawsze jak wyjde to musze zagrac w IT po prostu wlanczam spadne i wylanczam :mrgreen: :mrgreen:
Devlin - 20 Grudzień 2007, 12:13

Piero napisał/a:
1. IT ;-)

2. D2 LoD :smile: BN OFC. Ta gra stała się jednym z moich nałogów. Pamiętam jeszcze początki V1.08 (Na BN! ;-) )

3 Heroes III Shadow Of Death, pykam od czasu do czasu. Gra legenda :smile:

Nie, no ten gość jest moim idealnym odbiciem :) Gdyby był dziewczyną to już przygotowywałbym się do ślubu :D

Doob - 20 Grudzień 2007, 12:49

Taa : DD
Diabelek i Hirolsi :*

pikol - 15 Styczeń 2008, 13:23

nie wiem czy syo jeszcze tu zaglda, ale mam pytanie czy gra ktos jeszcze w CSąa_ bo dostalem go w swoje rece i szukam kogođ do gry bo nikigo nie mam :[ cyz jest ktođ chetny
edit sorz ale jestem w szkole i klawirka sie dziwnie zachowuje

mattirab - 15 Styczeń 2008, 14:39

U mnie prawie cała klasa gra w CSa. Ja osobiście tylko w kafejce z kumplami. Ale chyba można przez neta zagrać z wieloma ludźmi... przecież nie wszędzie są hasła?
pikol - 15 Styczeń 2008, 18:21

tylko że ja chyba mam wersje 1.1 a serwy są pod 1.6 i coś nie mogel se zainstalować nowszej wersji
FOX - 3 Luty 2008, 08:46

Mnie zastanawia, czy poza mną jeszcze ktoś z tego forum ma IP sieci 83.12.50.114 i zainstalowaną FIFĘ 2002, bo na nowszą mój komputer jest już wysłużony. Nie mówiąc już o dysku mającym pojemność z przedziału 35 - 40 GB.
petr - 25 Marzec 2008, 22:23

LEO napisał/a:
Aktualnie gram od jakichś dwóch tygodni z kumplami przez neta w Unreal Tournament
Ha! To jedyna grywalna gra którą mamy w pracowni informatycznej. Na co drugiej lekcji jest klasowy mecz! ;)
...
Co tu mówić, słaby jestem, a ta gra nie jest tak dobra i realistyczna jak CS, ale.. odpręża ;)

syo - 10 Październik 2008, 17:56

Hej, ostatnimi czasy znalazłem całkiem wciągającą platformówkę. Prosta, zrobiona we flashu. Nazywa się Platform Racing 2, polega na ściganiu się po planszach z innymi zawodnikami... po sieci! :D
Myślę, że możnaby się umówić na jakiś wyścig, lub po prostu wciągnąć się i trochę w to pograć :)

LINK lub LINK

Mój nick to syoczek, aktualnie mam LV13 :)

EDIT: LV up :P

Doob - 10 Październik 2008, 18:18

Gralem w to jak byla pierwsza czesc. IMHO szybko sie nudzi to bieganie.
misieq97 - 26 Styczeń 2009, 16:20

Ja gram w :

Pro Evo 9 , THAW (Tony Hawk's American Wasteland) , Metin 2

No i Icy Tower ;p

Tongo - 16 Lipiec 2009, 21:49

Oczywiście IT, Mirror's Edge (kocham tą rę), Need For Speed MW, CSI i Sacred 2 :razz:
Tojeczek - 21 Wrzesień 2009, 14:00

Gram w TF2, Gmoda (cały pack Orange)...
Dużo mam gierek huh?

Tongo - 6 Październik 2009, 22:28

Heh też mam Orange Boxa ale już przeszedłem wszystkie gry (portal 9 razy). Obecnie cs i lineage 2 :razz:
szczoo17 - 6 Listopad 2009, 11:36

A ja godzinami gram w icy towera :razz: . Nie mogę się odciągnąć od tej gry. :mrgreen:
McKiller - 12 Luty 2010, 12:02

A ja tam giercze w Tibie,mam już 82 lvl xD :mrgreen:

A i jeszcze w NFS Carbon I NFS Most Wanted

Połączyłam wiadomości. Klaud.

mattirab - 4 Wrzesień 2010, 22:40

Kupiłem tydzień temu, dzień po premierze, Mafię 2. Dziś przeszedłem i... i nie ma jak dalej grać, nie ma trybu swobodnej jazdy, żadnego multiplayera, można co najwyżej włączyć którąś z misji jeszcze raz i pośmiać się z dowcipów opowiadanych przez bohaterów.
Gra bardziej brutalna niż poprzedniczka, także wulgaryzmów momentami zdecydowanie za dużo. Poza tym, za łatwa, problemy miałem tylko w ostatnim z 15 rozdziałów i to na najwyższym poziomie trudności.
Zacząłem od aspektów przedstawiających grę w negatywnym świetle. Teraz bardziej pozytywnie. Sama historia bardzo dobra, klimatyczna i zaskakująca. Mogłaby być co prawda spokojnie dwa, a nawet trzy i cztery razy dłuższa, ale była ciekawa i zajmująca. Tej z jedynki raczej nie przebiła, ale to można wybaczyć - przebić ją byłoby naprawdę ogromnym wyzwaniem.
Dawno nie grałem w żadną nową grę, więc i grafika, i możliwości w grze bardzo mi się spodobały. Dopracowano wiele rzeczy, których nie miała poprzedniczka i to mnie generalnie pod tym względem zadowoliło. Bugi są, ale niewiele i raczej o niewielkim znaczeniu, jedyne w kontekście możliwości wykonywania różnych czynności w mieście, których by mi brakowało, to jakaś ulepszona interakcja z przechodniami, może zadania poboczne, czy coś co przytrzymałoby gracza na dłużej w grze. A tak? A tak pozostaje czekać na jakiś fanowski mod oferujący tryb multi.
Końcowej oceny nie będzie, są takie dysproporcje między plusami i minusami, że nie dam rady jednoznacznie podsumować. Ale w kampanię grało się przyjemnie.

Doob - 5 Wrzesień 2010, 14:16

Nie dziw sie, mafia wyglada na dojna krowe. A doic beda na wydawaniu DLC, poczytaj conieco,a zaznajdizesz ze modderzy odkryli wiele rzeczy. 2 DLC juz wychodzi w tym tygodniu, dodajacy 30 misji :> Pewnie w kolejnych mozemy sie spodziewac tryb przejazdzki etc. itd. Co do trybu przejadzki mozna go wlaczyc
Co do samej gry, uwazam za udana i wiem ze to nie koniec. Fabula naprawde niezla, sporo nawiazan do czesci pierwszej, a to z 14 rozdzialu, oh, az lezka w oku sie kreci :>

mattirab - 5 Wrzesień 2010, 19:36

Doob napisał/a:
poczytaj conieco,a zaznajdizesz ze modderzy odkryli wiele rzeczy

Czytałem, dzięki temu mam nadzieję na multi.
Doob napisał/a:
A doic beda na wydawaniu DLC

Jeśli jakieś będzie w sklepach i będzie naprawdę dobre (i przy tym tanie), to kupię. Jeśli zostanie zakup przez internet, to sobie odpuszczę. Gra tworzona przez 8 lat przez uznanych autorów powinna być od razu dopracowana, a nie, jak to ująłeś, dojona przy pomocy niby-dodatków. A może za dużo oczekuję od dzisiejszych realiów?
Doob napisał/a:
a to z 14 rozdzialu, oh, az lezka w oku sie kreci

Ano, świetne rozwiązanie, chociaż mnie najbardziej poruszyło, pewnie przez element zaskoczenia, zabicie Henry'ego przez Chińczyków.

Boru - 2 Luty 2012, 21:52

Swego czasu mocno jaralem sie gra "shadowman" z 1998 roku. Apokaliptyczno-czarownicze klimaty. Gdyby na podstawie scenariusza tej gry nakrecono horror, to bylby jednym z lepszych w historii. Duzo prawdy jest tam zawarte, swoja droga, jak w wielu innych grach.

Intro
Asylum
The Lizard King

Boru - 7 Czerwiec 2012, 15:23

Jako mlody dzieciak spedzalem wiekszosc swego czasu grajac na pegasusie :P Teraz lubie sobie powspominac te gry ogladajac je na youtubie:

Moi wybrancy:

Big Nose Freaks Out
Ultimate Stuntman (nie udalo mi sie przejsc nigdy do konca)
Micro Machines (tez mi sie nie udalo)

Boru - 7 Czerwiec 2012, 15:42

Goal 3, czyli "super szczaly" jak strzelanie rybami i bananami, czy pioruny razace pilkarzy.
Battletoads & Double Dragon
Super Robin Hood

RemiorrePL - 14 Grudzień 2013, 20:31

Ja gram w NFS Most Wanted i będę grał w NFS: Hot Pursuit z 2010 roku.
legion - 17 Grudzień 2013, 13:10

League of legend oczywiscie, do tego duel of champions od ubisoftu
znakomite gierki ale pochlaniaja duzo wolnego czasu.. ;(

kasia1979 - 2 Listopad 2016, 12:33

Nałogowo od prawie roku gram w Guild Wars 2. Zdecydowanie najlepsze MMO, jakie wpadło mi w ręce kiedykolwiek. :)
Nika42 - 6 Lipiec 2017, 10:50

Ja kiedyś grałam w Heroes, Simy, Diablo i różne inne gry. Teraz niestety nie mam na to czasu. u.
MichałZ - 13 Marzec 2019, 13:44

Uwielbiam grać w wszelkie erpegi, a w szczególności gry z podgatunku dungeon crawler. Moimi ulubionymi grami są Dungeon Master oraz Eye of Beholder.
ldfilc - 27 Grudzień 2019, 07:20

Co sądzisz o hazardzie? Planuję zacząć na nich zarabiać. Przeczytałem ten https://estadios.pl/news232,hazard-online-zalety-i-wady artykuł o zaletach i wadach hazardu. Ogólnie rzecz biorąc, wszystko nie jest tak trudne, jak mogłoby się wydawać, więc chcę spróbować
Daudys88 - 16 Marzec 2020, 17:54

Jeśli jesteś miłośnikiem gier online takich jak ja, możesz spróbować zagrać w tę grę online. Wejdź tutaj https://gry-hazardowe-za-darmo.com/kasyno-online/ i zarejestruj się i wypróbuj jedną z najgorętszych gier online.
kiryan87 - 9 Lipiec 2020, 23:16

Osobiście czekam, aby zacząć grać we wszystkie najpopularniejsze gry na PS5.
A także wielki fan Assassins Creed, więc czekam na wydanie kolejnej części Valhalli

StanislawTomasz - 29 Październik 2020, 13:34

Zabagato spamy

Zabagato spamy

Zabagato spamy
Zdzisiek83 - 30 Grudzień 2020, 11:11

Obecnie ogrywam ostatnie Metro.
StanislawTomasz - 8 Luty 2021, 13:41

Zagraj w gry owocowe teraz tutaj: https://przewodnik-hazardowy.com/kategorie-gier/gry-owocowe/
domi.nika - 18 Październik 2021, 16:43
Temat postu: Re: Gry
Asef napisał/a:
mattirab napisał/a:
Ekmn... wydaje mi sie, ze troche zeszlismy z tematu, bo chyba o Tibii itp. jest juz w Minigrach...

Nie,zawsze bylo w grach,tylko ze ja kiedys napisalem temat:Tibia ale sie okazlo ze o tibii bylo mowionew grach,wiec moderatorzy przeniesli do gier.
Jesli nie wierzysz popatrz wszystkie posty w tym temacie poczawszy od 1

a moje skile to 40/36
gorzej z ekwipunkiem bo mam bardzo slabe,miecz mam ciagle taki jak z rookardu-carlin sword,a reszte tez-chain armor,copper,musze expowac i zbierac kase na rotach,dwarfach i trolach,itd..zeby kupic lepsza zboje,bo na zdobycie to nie mam szans,bo potwory sa niektore za silne.

Furora - Taifun Devilry pierwszy polski sorc 200level a zarazem rekord w szybkosci :) taki level zdobyl w 8 miesiecy!!!
w dotaku jest to senior tutor
Jak dak dalej bedzie to przegoni Seromontisa i Eternala Obliviona,bo najszybcjej ze wszystkich graczy expuje,po 2 mln expa dziennie

filmik jak zdobywa 200 level na demon quest

http://tibicams.tibianetw...ovies/show/6694

i jeszcze jeden filmik
http://tibicams.tibianetw...ovies/show/6909

Jak na razie szukam jakiegos filmku z EO,ktos wie,gdzie mozna sciagnac?

jak senior to znaczy Ĺźe doswiadczony ?

domi.nika - 19 Październik 2021, 07:33

StanislawTomasz napisał/a:
Zagraj w gry owocowe teraz tutaj:przewodnik-hazardowy.com/kategorie-gier/gry-owocowe przewodnik-hazardowy.com/kategorie-gier/gry-owocowe

Co to ten przewodnik ? to jakis portal do gier?

domi.nika - 10 Styczeń 2022, 07:23
Temat postu: Re: TIBIA
Asef napisał/a:
Czy ktos tutaj z forum gral albo gra w tibie??
To jest gra gdzie sie gra interaktywnie
Jesli tak to powiedzcie jaki jest tam najwiekszy level(kto ma),bo ja nie moge sie dowiedziec.I jak zrobic zeby szybko lecialo exp :?

no tak interaktywnie to najlepsza gra - a jak inaczej

Marta03 - 7 Marzec 2022, 19:33
Temat postu: Graj
Witam wszystkich! Jeśli chcesz zagrać w nowe gry i zanurzyć się w świecie jasnej powierzchni, polecam zajrzeć na tę stronę https://rankingkasynonline.net/bonus-bez-depozytu/ . Od dawna szukam odpowiedniej platformy, która nagradza mnie dobrymi pieniędzmi i dodaje mi otuchy. Teraz tam gram, ci goście mają świetną listę gier i podoba mi się.
gracz - 4 Maj 2022, 18:46
Temat postu: Re: Gry
wiko napisał/a:
Temat ten powstal ze zcalnienia kilkunastu tematow "wolnych" - w pewnych momentach kontekst moze sie "troche" nie zgadzac... Przepraszamy :)

W jakie gierki gracie?

Swego czasu bardzo sporo grałem. Teraz to głównie tylko Ski jumping przekonało mnie granie w Małysza:) pamieta ktoś klasyczne deluxe ski jump?
To https://skijumpsimulator.com/ jest ulepszoną wersją i można grać normalnie z ludźmi