| |
Forum Icy.pl Forum polskiego serwisu Icy Tower |
 |
O dodatkach - Icy Tower Trainer - zmiana liczby punktów, grawitacji itp.
Devlin - 15 Kwiecień 2007, 21:58 Temat postu: Icy Tower Trainer - zmiana liczby punktów, grawitacji itp. http://www.youtube.c-om/watch?v=-tFieHI3x-m8 - ten link zrobił sporo zamieszania. Postaram się to wyjaśnić
Te "latanie" jest możliwe dzięki trainerowi stworzonemu przez RaMMicHaeLa. Link do tematu na forum FLD jest tutaj. Im mniejsza grawitacja tym wyższe są skoki. Proste
I od razu mówie, Harold nie leci tylko SKACZE
Artur - 16 Kwiecień 2007, 00:23 Temat postu: Odp: "Latanie" w wersji 1.3 Link nie działa niestety do ściągnięcia, ale można ściągnąć stąd.
Kurcze, mi latanie nie działa.
Asef - 16 Kwiecień 2007, 22:30 Temat postu: Odp: "Latanie" w wersji 1.3 poprawny link to ten -- >> http://www.youtube.com/watch?v=-tFieHI3xm8
A teraz,jak się tym programem obłsuguje?
P.S Jesli istnieje ten program to znaczy,że już można sobie robic setki tysięcy floorsów i combosów,to oznacza,że może będzie robiona nowsza wersja icytower 1,4 ?? już bez oszustwa?
Artur - 16 Kwiecień 2007, 23:23 Temat postu: Odp: "Latanie" w wersji 1.3 Latanie to nie jest chyba oszustwo tylko taka podróż po schodkach, żeby pobić rekord to trzeba skakać. Kurcze, ten program mi nie działa i jeszcze minimalizuje grę przy wciśnięciu np. P, zamiast jakieś efekty przynieść.
Ja powiedziałem, że aby ściągnąć ten program, to kliknąć w ten poprawny link, nie chodziło o filmik.
Asef - 17 Kwiecień 2007, 13:03 Temat postu: Odp: "Latanie" w wersji 1.3 A mi chodziło o pierwszy link Devlina,a nie twoje linki.... nie działa więc podałem prawdziwy.
Sciagnelem program i co dalej mam zrobic?,niech ktos dobrze to opisze,też chcem sobie polecic w góre...:)
Devlin - 18 Kwiecień 2007, 10:35 Temat postu: Odp: "Latanie" w wersji 1.3 Ustaw sobie grawitacje (najniższe pole na np 0.01 lub 0.5 lub co chcesz ). Im mniejsza wartość tym przy skoku będziesz leciał wyżej
petr - 2 Maj 2007, 07:10 Temat postu: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D A czy ktoś wie, jaka wartość jest grawitacją "normalną"?
"1" pozwala maksymalnie na 4-piętrowe skoki (zamiast oczywiście 5), natomiast "0,999" powoduje, że Harold dostaje skrzydeł.
Devlin - 2 Maj 2007, 09:43 Temat postu: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D Normalna grawitacja to bodajże 1.2
Artur - 2 Maj 2007, 23:32 Temat postu: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D Mi nie działa.
Dark - 14 Czerwiec 2007, 16:25 Temat postu: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D jak ustawic grawitacje i gdzie ??
Artur - 14 Czerwiec 2007, 21:53 Temat postu: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D Musisz ściągnąć trainer do tego.
IcyAgent - 22 Czerwiec 2007, 12:07 Temat postu: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D Gdzie go ściągnąć
Słowiczek - 22 Czerwiec 2007, 12:54 Temat postu: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D Jak włączyć gre z trainerami odp plis
mattirab - 22 Czerwiec 2007, 23:41 Temat postu: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D Och, Icy Agent... nie pisz niepotrzebnych postów. Przeczytaj jeszcze raz temat... w jednym z pierwszych postów jest link...
FOX - 27 Październik 2007, 13:30
| Artur napisał/a: | | Kurcze, ten program mi nie działa i jeszcze minimalizuje grę |
Przepraszam za uwagę, która może jest już za stara, ale lepiej sprawdź, czy Google Toolbar Notifier u ciebie nie jest włączony. Bo u mnie to on powoduje wychodzenie z programów.
A co do grawitacji, to ja słyszałem, że poprawna to 0.8.
Doob - 27 Październik 2007, 16:36
A po #### Ci jakis google toolbar? ._. Zreszta jest wiele takich gowien podobnych do tego ktorych pod zadnym pozorem nie powinno sie instalowac, a pozniej sie ludzie dziwia ze cos jest nie tak ._.
uciekinier - 12 Listopad 2007, 13:27 Temat postu: [program] Icy Tower Trainer Chciałam se zainstalować, bo to by mi się przyddało, żeby potrenować. A jednak niewiem jak. Jak pobralam to pisze, że to plik RAR i pochodzi z internetu. Czy ktoś mógłby mi szczegółowo wytłumaczyć jak t pobraći tak dalej?
uciekinier - 19 Listopad 2007, 15:41
Moze by mi ktoś pomógł? Plz help! Poświęćcie mi trochę czasu i odpowiedzcie!
Pablo - 25 Listopad 2007, 22:40 Temat postu: [program] Icy Tower Trainer (autorstwa RaMMicHaeLa) Witajcie chyba sciagneliscie juz trainera to icy tower 1.3.1 to zauwazyliscie ze jest tam na zamarzniecie zegara i wydluzenia schodkow do wiezy wiec mozna sobie by nabijac floor i kombosy a za tymi kombosami oczywiscie kryja sie punkty! Ja zostawilem wczoraj od 23:00 okolo i zostawilem na noc z wlaczona spacja o budzilem sie ok. 12:00 i patrze bylo 750 tysiecy floor pogralem sobie jeszcze troszke i dorobilem 800 tysiecy floor a to bylo dobre ... Moj rekord na tym traineze to 800.000 floor 12.000 combo i z jakies 9.000.000 ludzie wiec sciagajcie sprobojcie pobic ten moj rekord dal bym wam powturke ale i tak skakal w jednym miejscu na samym dole a wskaznik bardzo mikroskopilny !! o ile czytalem rekord floor na kodach to jakies 1.500.000 a combo 450.000 a scoore niepmaietam ale ta gra na wyzszych poziomach robi sie nudnA BARDZO ale za to ma sie na tle pod score floor i combo na intro grze takie cyfry ze sie mieszaja
Pozdrowienia !! [/quote]
uciekinier - 26 Listopad 2007, 15:04
Nie róbcie mi tego!!!
mattirab - 26 Listopad 2007, 17:03
Floor jest nieskończone. Jest tylko coś tam zagmatwane w score... ale nie mam linka - Neo to gdzieś tłumaczył.
| Pablo napisał/a: | | ale ta gra na wyzszych poziomach robi sie nudnA BARDZO |
No tak to jest, jak się gra na kodach... | Pablo napisał/a: | | Moj rekord na tym traineze to 800.000 floor 12.000 combo i z jakies 9.000.000 ludzie wiec sciagajcie sprobojcie pobic ten moj rekord |
Co to za rekord - można tak w nieskończoność (oprócz tej kilkumiliardowej granicy w score). Ale wieża nie ma końca. Tyle.
mattirab - 26 Listopad 2007, 17:06
Och... ale nie wiem do końca, o co chodzi... Klikasz prawym klawiszem myszy na ten plik .RAR i wybierasz "Extrakt Here" - powinien się zrobić folder w katalogu, w którym masz plik .RAR...
Doob - 26 Listopad 2007, 17:31
Moze zacznijmy od tego ze potrzeba programu WinRar lub innego ktory poradzi sobie z .rar
mts90 - 27 Listopad 2007, 01:25 Temat postu: [program] trainer nie działa Pomóżcie, trainer nie chce działać gdy mam zalaczoną grę i naciskam F2 lub inne to nic się nie dzieje próbowałem też wpisywac w Gravity np. 1.2 i chce to zalączyć to niestety wtedy wyskakuje mi błąd trainera powtarzałem to juz dużo razy ale bez skutku
FOX - 27 Listopad 2007, 08:57
Jeśli wyskakuje ci okno "Wystąpił problem z aplikacją <NAZWA> i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty", to nie ma powodów do obaw. Zmiany, które nim wprowadziłeś do gry, i tak zostaną zachowane. Przynajmniej ja tak miałem.
Opisz swój problem dokładniej, jeśli moje informacje nie przekonały cię.
Vinyanov - 28 Listopad 2007, 08:07
| mattirab napisał/a: | | Floor jest nieskończone. Jest tylko coś tam zagmatwane w score... ale nie mam linka - Neo to gdzieś tłumaczył. |
Score, floor, combo, ilość skoków, wszystko jest ograniczone, dlatego wybrałem ostatnią opcję.
uciekinier - 3 Grudzień 2007, 15:17
Mam już plik RAR ''Icy Tower Trainer'' Ale on nie chodzi! Co z nim trzeba zrobić?
uciekinier - 3 Grudzień 2007, 15:21
A ja to chciałam mieć, ale niewiem jak. Czy autor tego postu mógłby mi wytłumaczyć jak? Help plz!
mattirab - 3 Grudzień 2007, 17:01
| ja napisał/a: | | Klikasz prawym klawiszem myszy na ten plik .RAR i wybierasz "Extrakt Here" - powinien się zrobić folder w katalogu, w którym masz plik .RAR... |
Jeśli nie uda Ci się tego zrobić, to sprawdź czy jest Open with WinRar (Otwórz z WinRarem) i tam na górze powinno być Extrakt lub coś podobnego. Wchodzisz w to i wybierasz folder. Jeśli nie masz WinRara, to go ściągnij z Internetu (poszukaj programu na jakiejś wyszukiwarce, np. www.google.pl ).
Pablo - 4 Grudzień 2007, 23:20
Ty sie meczysc z tym sciaganiem i kopiowaniem z katalogu glownego icy tower czy wierzesz ten trainer co tylko instalujesz wlanczasz IT i GRasz ja juz niebede pisal gdzie doskoczylem ....
Bucik - 6 Grudzień 2007, 07:54 Temat postu: [program] Nie moge uruchomić Trainera Ściągnełem trainera, wypakowałem i instalowało się niby ten plik BASSMODE a gdy chcę uruchomić trainer wyskakuje okno : Nie można było odnaleźć pliku DLL.BASSMODE.DLL
Co mam zrobić że trainer zaczął działać ??
FOX - 6 Grudzień 2007, 09:57
NAPRAWDĘ zainstaluj BASSMOD. U mnie to od razu rozwiązało ten problem.
Bucik - 6 Grudzień 2007, 15:43
Wrzuciłem to do katalogu z grą. Otwierałem ten plike BASSMODE, klikałem install pytał się czy podmienić jakiś tam plik klikałem i znowu miałem tylko okno do wyboru install uninstall i exit. A trainer jak nie działał tak nie działa.
Pablo - 7 Grudzień 2007, 20:45
Ok sorry ze tak pozno moze jeszcze ktos zaglada ale tak to w www.icy.pl wejdz na przydatne p[rogramy i na samej gorze masz plik sciagnij go i rozpakuj urochomi ci sie menu i muzyczka wiec wlacz icy (dziala w 1.3) wcisnij lewy alt + tab sie z minimalizuje i wlacz opcje ktore ci odpowiadaja przejc na icy towerigraj !
Bolku94 - 20 Grudzień 2007, 18:45
ja tez mam taki sam problem,ale co to moze byc
Pablo - 21 Grudzień 2007, 12:20
po co sie meczycie z tym trainerem jest lepszy bez otwierania na przydatne programy w glownym Icy.pl
FanIcyTower9001 - 21 Grudzień 2007, 16:47
Ja nie wiem jak zainstalować BASSMOD. Powiecie??
Bolku94 - 22 Grudzień 2007, 11:24
o jakim sposobie mowisz Pablo bo zbytnio niekumam
FanIcyTower9001 - 22 Grudzień 2007, 18:34
No powiedzcie! Jak zainstalować BASSMOD???
Bolku94 - 25 Grudzień 2007, 11:56
No ale przeciez bylo napisane wyzej problem czyli po zainstalowaniu BASSMODE kilkam na trainera i wyskakuje mi: Nie można było odnaleźć pliku DLL.BASSMODE.DLL
Pablo - 26 Grudzień 2007, 16:16
| Bolku94 napisał/a: | | o jakim sposobie mowisz Pablo bo zbytnio niekumam | bylo tam na glownym IT taki dzial pod haroldem ,,PRZYDATNE PROGRAMY'' wchodzisz w nie i tam masz pierwszy trainer ,,ICY TOWER TRAINER '' klikasz czekasz jak sie zaladuje i otwierasz pozniej ( jak masz WINRAR to dajesz setup i uruchamia ci sie program z smieszna muzyczka ( taki wyglad jak sciagales z dzialu ) minimalizujesz TO i uruchamiasz ICY TOWER 1.3 pozniej tez to minimalizujesz ( ALT + TAB ) i przechodzisz do trainera klikasz tam kolejno na ostateczna czynnosc POLECAM NAJBARDZIEJ 2 i 3 trainer poniwasz dzieki nim mozesz miec zwolniony czas a na 3 schodki na cala wieze widec niemozna spasc !! kolejno wlaczasz gre znowu i dajesz nowa gre GAME START i masz na cala wieze schodki
Zamiescilem tutaj tak ze jakie czynnosci podejmuje trainer
F2 - Freeze World - zegar zostaje zamrożony, dzięki czemu ekran nie przesuwa się w dół
F3 - Super Floor - Wszystkie schodki mają teraz szerokość wieży (czyli nie da się spaść)
F4 - Unlock Floor - Odblokowuje startowe piętro (nie trzeba korzystać z nowych plików "tower.cfg") - podaj wartość od 1 do 9
F5 - Change Score - zmienia score
F6 - Add Score - dodaje score
F7 - Create Combo - "tworzy" combo
F8 - Change Gravity - Pozwala zmienić grawitację (domyślna to 0,8)
chociasz juz bedziesz mial to opisane pod trainerem w tym dzile <PRZYDATNE PROGRAMY> wiec ZYCZE milej i hakerskiej zabawy !!
szimin - 4 Styczeń 2008, 14:49
a ja jak uruchamiam BASSMODE to wyskakuje okienko z Install,uninstall i exit.Jak klikam install to wyskakuje okienko z napisem: Install failed o co biega??
Polucjant - 7 Styczeń 2008, 20:50
no nie błąd..... włączam na 800 na trainerze i nie wyskakuje mi 800!!!!!! dziwny trainer acha za pomocą trainera doszlem do 5502 floor i koniec bardzo głupio to wyszło nie moge tego uruchomić !
Michelle - 11 Styczeń 2008, 12:37
ja tez nie moge tego uruchomić...wyskakuje kup licencje , co ja mam z tym zrobić? musze to kupić czy jest jakaś inna możłiwość??
Polucjant - 14 Styczeń 2008, 09:07
nie.... Nie kupuj licencji po prostu kopiuj na pulpit i po strachu nie musisz kupować "licencji" i wykasuj ten folder też tak mi wyskakuje
wymiatacz IT - 15 Styczeń 2008, 21:14
Ja nie ściągnąłem tego trainera. Da ktos link do niego?
mattirab - 15 Styczeń 2008, 22:23
Jest na www.download.icy.pl , zakładka przydatne programy .
Bolku94 - 16 Styczeń 2008, 19:44
Robie jak mowisz Pablo ale niewiem o co Ci chodzi z tym ''setup'' w WINRAR-e moze jest cos takiego ale ja mam po polsku WINRAR-a i niemam opcji setup
FOX - 18 Styczeń 2008, 09:26
@ szimin
Możliwe, że BASSMOD.dll już został zainstalowany, ale nie jestem pewien. Sprawdź, czy trainer daje się uruchomić.
@ Pablo
Gdzie jest plik SETUP, o którym wspomniałeś? Bo Bolku94 potrzebuje bardziej treściwych informacji.
icy1 - 18 Styczeń 2008, 18:49
u mnie jest program zamiast trainera i to tak jest pobieram trainer patrze a nie mam czym go uruchomić i nie wiem co to jest ten run.
icy1 - 18 Styczeń 2008, 18:49
pomocy
Gościu - 5 Luty 2008, 21:23
musisz miec WinRara lub WinZipa
Gościu - 7 Luty 2008, 18:21 Temat postu: Re: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3
| Słowiczek napisał/a: | Jak włączyć gre z trainerami odp plis | musisz w trainerze kliknąć przycisk Run •
gruby - 10 Luty 2008, 17:16
wie ktoś jak to działa wypakowywuje do folderu icy tower i chce włączyć trainera i wyskakuje brak BASSMOD.dll a w folderze jest BASSMOD.exe noi nie wiem co zropic proszę o pomoc.
Doob - 10 Luty 2008, 19:09
wlacz bassmod.exe i wcisnij install, wtedy powinno byc ok.
Temeraire - 13 Luty 2008, 14:10
Niestety kiedy klika się pobierz na icy.pl pojawia się
| Cytat: | Not Found
The requested URL /clicks_counter.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8g FrontPage/5.0.2.2634 mod_python/3.3.1 Python/2.4.4 PHP/5.2.6-dev mod_perl/2.0.3 Perl/v5.8.8 Server at download.icy.pl Port 80 |
Mógłby ktoś wrzucić tego trainera na rapidshare albo coś w tym stylu
Vinyanov - 13 Luty 2008, 14:29
Wystarczy przejść do wartości parametru.
http://tvtom.pl/piotrek9/...wer_trainer.rar
dzamper - 17 Luty 2008, 16:24
| gruby napisał/a: | | brak BASSMOD.dll a w folderze jest BASSMOD.exe | No właśnie
damik122121 - 19 Luty 2008, 11:04
Nie moge zainstalować BASSMOD.exe jak chce zainstalować to wyskakuje instal failed. No i oco chodzi ????????
BARTEM789 - 21 Luty 2008, 18:15
może mało miejsca na dysku albo masz ograniczone konto
damik122121 - 25 Luty 2008, 20:02
na dysku to ja mam 220gb
rakieta - 25 Luty 2008, 22:01
co sie tak wsciekasz ale moe to za malo <zart> hehe
rezystor - 27 Luty 2008, 20:08
mi to wogóle nie działa! co mam robić?? instaluje to włączam a tu nic żadna z dodatkowych funkcji nie działa! pomocy
DzikenS - 1 Marzec 2008, 19:53
Heh, nic dziwnego, że niktórym osobom się zawiesza. Plik zawiera Konia Trojańskiego
**(SonGoku)** - 2 Marzec 2008, 10:58 Temat postu: Mam pytanie Czy da sie do gry Icy tower sciagnac taki program co zatrzymuje czas?
Vinyanov - 2 Marzec 2008, 12:06
Tak, Icy Tower Trainer posiada taką możliwość. (Opcja Freeze World).
nyger - 10 Kwiecień 2008, 08:52 Temat postu: [program] Trainer nie dziala kiedy chcem to uruchomic to wyskakuje mi| odnalezienie wymaganego pliku .DLL BASSMOD.DLL bylo nie mozliwe i oco chodzi????????????????????????
petr - 10 Kwiecień 2008, 12:18
Kwestia BASSMOD.DLL została już wyjaśniona tutaj. W skrócie, w paczce z trainerem powinieneś mieć instalator bassmod (BASSMOD.exe), a jeśli go nie ma (jeśli ściągałeś z naszego downloadu, jest na pewno), możesz go ściągnąć stąd.
darek kobra - 17 Grudzień 2008, 03:29
jak uruchomic mam basmood i trainera ale nie wlancya sie na 1.3.1
Vinyanov - 13 Kwiecień 2009, 03:37
RaMMicHaeL wydał niedawno dwie nowe wersje Trainera, przypuszczalnie o numerach 2.0 i 2.1. Mówi, że zmiany obejmują m. in. możliwośc przywracania grawitacji do wartości domyślnej poprzez klawisze funkcyjne. Oprócz tego, ponoc do najnowszego wydania trainera bibliotekę BASSMOD dołączono w nowy sposób, bezpośrednio, co miało spowodowac, że programy antywirusowe przestaną uznawac go za trojana. Mimo tego jednak kiedy pobrałem najnowszą wersję, nadal wymagała ona obecności bassmod.dll. Albo czegoś nie zrobiono tak, jak należało, albo ja czegoś nie rozumiem.
Nawiasem, RaMMicHaeL deklaruje, że pracuje nad nowym programem. Ciekawe. Działania Johana poprzedzające wydanie 1.3, które miały utrudnic grę, były oparte praktycznie tylko na skracaniu schodków i przyspieszaniu gry. Obydwa te parametry, prawdopodobnie najważniejsze w Icy Tower, mają już własne trainery. Trudno pomyślec, co jeszcze można zmieniac… Chociaż myślałem o programie, który np. automatycznie odbija postac od ściany z maksymalną możliwą prędkością, kiedy jej tylko dotyka. Albo sprawia, że automatycznie wyskakuje ona, kiedy wybiega poza krawędź schodka… To nie ułatwiałoby gry.
tibia3887143 - 11 Maj 2009, 16:32
pomocy zawsze wirus (Trojan gen) np z
Patrick2233 - 3 Czerwiec 2009, 20:59
Mi się nie chce uruchomić pokazuje się coś takiego:
This application has failed to start beacouse BASSMOD.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
POOMOOCCY!!
kuboswirtuos - 6 Październik 2010, 18:01
i co mnie to
szczoo17 - 6 Październik 2010, 20:04
A co nas to, że cię to nic?
mattirab - 9 Październik 2010, 12:03
| kuboswirtuos napisał/a: | | i co mnie to |
Polecam Ci zapoznać się z tym tematem i może jeszcze z tym.
Hmm, ten post to chyba też niedopuszczalne nabijactwo! Chociaż publiczne upomnienia są raczej lepsze niż choćby przez prywatną wiadomość.
Ziperaa - 12 Luty 2011, 21:18
no no wlasnie ja tak samo.. trainer.. musisz to miec bo inaczej to lipa.. wiem to po swoich doswiadczeniach.. bo dokladnie to mialam to samo
Trainer trzerba sciaganav
Połączyłam wiadomości. Proszę, następnym razem użyj opcji - Klaud.
Bartek81 - 7 Kwiecień 2011, 12:38
Można już go ściągać ze strony przeklej.pl, Mi działa. TVtom już zmieniło stronę i wysakuje 404 Error.
SaleiB - 7 Kwiecień 2011, 14:13
| Bartek81 napisał/a: | | TVtom już zmieniło stronę i wysakuje 404 Error. |
Obecnie dział download jest w przebudowie. Do końca tygodnia powinna się ukazać odświeżona wersja z prawidłowo działającymi linkami. Wszystkie rzeczy dotychczas się tam znajdujące, plus kilka nowych, będzie można pobrać bezpośrednio z naszego serwera.
abrales - 31 Lipiec 2019, 15:02
czesc
domi.nika - 10 Styczeń 2022, 09:33 Temat postu: Re: [program] Icy Tower Trainer (autorstwa RaMMicHaeLa)
| Pablo napisał/a: | Witajcie chyba sciagneliscie juz trainera to icy tower 1.3.1 to zauwazyliscie ze jest tam na zamarzniecie zegara i wydluzenia schodkow do wiezy wiec mozna sobie by nabijac floor i kombosy a za tymi kombosami oczywiscie kryja sie punkty! Ja zostawilem wczoraj od 23:00 okolo i zostawilem na noc z wlaczona spacja o budzilem sie ok. 12:00 i patrze bylo 750 tysiecy floor pogralem sobie jeszcze troszke i dorobilem 800 tysiecy floor a to bylo dobre ... Moj rekord na tym traineze to 800.000 floor 12.000 combo i z jakies 9.000.000 ludzie wiec sciagajcie sprobojcie pobic ten moj rekord dal bym wam powturke ale i tak skakal w jednym miejscu na samym dole a wskaznik bardzo mikroskopilny !! o ile czytalem rekord floor na kodach to jakies 1.500.000 a combo 450.000 a scoore niepmaietam ale ta gra na wyzszych poziomach robi sie nudnA BARDZO ale za to ma sie na tle pod score floor i combo na intro grze takie cyfry ze sie mieszaja
Pozdrowienia !! | [/quote]
na wyĹźszych to jest tak trudno ale jest adrenalinka