SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 08:31
Przypadkowa instalacja wersji 1.3 w katalogu 1.2
Autor Wiadomość
Ania
Sweet!


Dołączył: 06 Wrz 2005
Posty: 25
Skąd: P?ckowo
Wysłany: 9 Wrzesień 2005, 16:04   Przypadkowa instalacja wersji 1.3 w katalogu 1.2

Dzis sciagnelam sobie IT1.3.dlaczego nie mozna wejsc do OPTIONS->GFX Options???jak chce wejsc to od razu gra sie wylacza.
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 05:49, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Ania
Sweet!


Dołączył: 06 Wrz 2005
Posty: 25
Skąd: P?ckowo
Wysłany: 9 Wrzesień 2005, 16:06   GFX Options w IT1.3

i jeszcze jedno.za kazdym razem jak wlaczam gre to pojawiaja sie pamietne ''zielone obwodki''!co jest grane?
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 9 Wrzesień 2005, 16:47   GFX Options w IT1.3

[size=9px]Zamiast pisac dwa posty po sobie dodaj tresc do pierwszego poprzez edycje. :) [/size]

Co do problemu... Objawy wygladaja mi na problemy z jakas postacia... Sprobuj uruchomic gre tylko z Haroldem...

[size=9px]Przeniesione do "Pomocy".[/size]
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 9 Wrzesień 2005, 16:59   GFX Options w IT1.3

Nie.

Zainstalowalas IT w miejsce 1.2, mialem tak samo.
Przy instalacji w sciezce pliku nalezy zmienic c:/games/icytower1.2 na c:/games/icytower1.3

Pomoglem.
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 9 Wrzesień 2005, 17:12   GFX Options w IT1.3

Ja tez tak mialem i mam. Ale trudno, dobrze, ze rekordy nawet z takiej gry licza sie do list rekordow itd. Fajnie, ze sa stare postacie itd.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
Ania
Sweet!


Dołączył: 06 Wrz 2005
Posty: 25
Skąd: P?ckowo
Wysłany: 9 Wrzesień 2005, 17:25   GFX Options w IT1.3

dzieki za pomoc,Vinny i Syo...Oczywiscie Syo jak juz wspomnialam w temacie o muzyce idziesz ze mna na koncert Mistrza :D
 
 
adamou
That's great!


Dołączył: 17 Lut 2006
Posty: 40
Wysłany: 21 Luty 2006, 14:06   GFX Options w IT1.3

Mosisz odinstalowac i zainstalowac ponownie ...
 
 
Dominik (Bobi)
Eextreeme!


Dołączył: 19 Lut 2006
Posty: 154
Skąd: Lublin
Wysłany: 21 Luty 2006, 16:19   GFX Options w IT1.3

lol problem rozwiazany :razz: i to jaki czas temu :razz:
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 14