SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 08:31
Nieczytelny zrzut ekranu gry
Autor Wiadomość
adamon
Hey, good!


Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 6
Wysłany: 3 Grudzień 2005, 21:22   Nieczytelny zrzut ekranu gry

prosze powiedzcie co zrobic gdy klikam f1 robie zdjecie z gry i co dalej plik ze zdjeciem
jest nie do odczytu !!!!!!! probowalem uruchomic go za pomocaparu programow i co? nic............... pliis pomocy! jak otworzyc taki plik!!!! :cry: :cry: :cry: :( :sad:
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 05:49, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 3 Grudzień 2005, 21:40   jak zrobi? zdj?cie w grze

Sluchaj:
1. Wejdz w paint - > edycja - > wklej.
2. Jak to nie pomoze wejdz jeszcze raz w gierke wcisnij [PrtScnSysRq] (czyli print screen) tam, gdzie chcesz zrobic zdjecie i powtorz krok 1.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 3 Grudzień 2005, 22:36   jak zrobi? zdj?cie w grze

Nie-e. Tak sie robi zle screeny.

Zeby zrobic screena, trzeba wcisnac F1. A zeby je odczytac, ktorys z programow do edytowania obrazkow - NeoPaint lub ACDSee (te polecam). Punkcik dla mnie :wink:
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
adamon
Hey, good!


Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 6
Wysłany: 4 Grudzień 2005, 12:02   jak zrobi? zdj?cie w grze

sorry ale to nie dziala!! i co teraz? a moze w wersji 1.3.1 nie da sie robic screenow :sad:
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 4 Grudzień 2005, 13:04   jak zrobi? zdj?cie w grze

Dziala. Wciskasz F1, screen robi sie w folderze C:/games/icytower1.3 (czyli tam gdzie masz IT), po instalacji NeoPainta klikasz na plik .pcx prawym i wybierasz otworz plik za pomoca: wyszukaj NeoPaint i powinno sie otworzyc.
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
adamon
Hey, good!


Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 6
Wysłany: 4 Grudzień 2005, 14:32   jak zrobi? zdj?cie w grze

ja nie mam neo painta a da sie jakims innym programem? :? :neutral: :|
 
 
adamon
Hey, good!


Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 6
Wysłany: 4 Grudzień 2005, 14:49   jak zrobi? zdj?cie w grze

ok ok ................. wlasnie mi sie udalo



PS. dzieki za podpowiedz z tym ACD see bo go akurat mam i gratuluje wyniku (mam twoja powtorke :wink: )
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 4 Grudzień 2005, 20:15   jak zrobi? zdj?cie w grze

Dzieki za gratulacje :)

Jak bedziesz, to mozesz zaznaczyc w tym poscie, w ktorym znalazles pomocna rade przycisk "Pomogl" ;)

Jesli zapomniales czegos dopisac, nie doublepostuj tylko uzyj opcji :wink:
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
dawid007
Yo!

Dołączył: 31 Mar 2006
Posty: 1
Skąd: Warszawa
Wysłany: 31 Marzec 2006, 15:00   screen z gry

Chcialbym zrobic screen z gry a na paint wklejam i jest niewyrazny, czyli co trzeba zrobic?
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 31 Marzec 2006, 17:07   screen z gry

odpowiedz jest w FAQ, wiec temat zamykam
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 14