SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 08:31
Resetowanie się komputera
Autor Wiadomość
Pablo 
Super!



Wiek: 21
Dołączył: 21 Lis 2007
Posty: 61
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 27 Grudzień 2007, 17:55   

Mowisz ze format byl i nowy antywirus to juz niewiem a patrzyles na sterowniki karte graficzna dzwiekowa powinienes miec te ktore sa w katalogu z gra daj ta ikonke i przetestuj on ci wwtedy przeskanuje czy masz wszystkie porzebne pliki ale uwazam ze ta gra az tak tego duzo nie wymaga Ale zobacz na wszselki wypdaek :grin: :smile:
_________________
Icy Tower 1.3 :
NmL 532
Floors 842
Combo 357
Score 198.926
Moje forum o Telefonach komorkowych !!! ZAREJESTRUJ SIE
 
 
     
Skejt
Gość
Wysłany: 28 Grudzień 2007, 11:51   

Pisze ze wszytko jest ok no cuz dzieki za pomoc
moze kiedy ktos mi pomoze:d
 
     
FOX 
Wow!



Wiek: 29
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 29 Grudzień 2007, 10:04   

Ja mam GeForce MX/MX400 i nie mam żadnych problemów z grą "Icy Tower". Jest z 2001 roku. Sprawdź swoją kartę graficzną. Jeśli sterowniki są z 2001 roku, to problem nie powinien być.
Adres:
Mój komputer(PPM) -> Zarządzanie komputerem -> Narzędzia systemowe -> Menedżer urządzeń -> Karty graficzne -> Właściwości -> Zakładka: Sterownik -> Wiersz: Data sterownika.
Jeśli data sterownika będzie starsza niż 1 lipca 2001, przykro mi. Musisz wtedy zaktualizować sterowniki. Jeśli nie znasz hasła na konto administratora, ściągnij sobie SAMinside. Ten program ci się przyda, jeśli nie masz uprawnień admina, a są ci one potrzebne. Poznanego hasła używaj mądrze, a wszystko będzie dobrze. ;-)
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
Gość

Wysłany: 29 Grudzień 2007, 13:13   

A moze zwyczajnie przeczyść z kurzu swoje części komputerowe, np. wiatrak od karty graficznej, czy radiator od procesora... , mialem taki problem kiedyś.
 
     
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 31 Grudzień 2007, 01:23   

A może to wina zasilacza? Może dysku? Może być to również spowodowane pewnymi ustawieniami biosu. ;] Może być też za dużo programów uruchomionych jednocześnie i procesor nie wytrzyma. Zależy jaki to jest procesor.
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
     
FOX 
Wow!



Wiek: 29
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 1 Styczeń 2008, 09:43   

Nie, żebym miał powiedzieć "też tak sądzę", ale im starszy komputer, tym mniejszy limit programów uruchomionych jednocześnie. Myślę, że Skejt znajdzie jakieś ikony programów w Autostarcie. Można je po prostu usunąć, jednak niektóre programy mają opcję "Uruchom przy starcie systemu", więc niech sprawdzi też paletę opcji wszystkich programów, które ma na komputerze. Przynajmniej tych, których ikony widać w Tray'u.
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
Skejt
Gość
Wysłany: 1 Styczeń 2008, 12:41   

Jesli chodzi o mego kompa to zbyt dobry nie jest 512 ram i 2.02 ghz
 
     
Skejt
Gość
Wysłany: 1 Styczeń 2008, 12:47   

Ja mam kompa z okolic lipca 2004 wiec mysle ze sterowniki sa z 2004 :o :roll:
 
     
Polucjant
That's great!



Dołączył: 04 Sty 2008
Posty: 40
Wysłany: 9 Styczeń 2008, 16:06   

Mi nie chce działać ludek "spider-man" co mam zrobić by działał? bo sie gra wyłącza przez tego luda i jestem wkurzony :(
_________________
Combo 213

Floor 432

NML 316 nowy!

CCC1 146 CCC2 256 CCC3 310 CCC4 379 CCC5 424

ProCombo 54

Profloor 301 nowy!
 
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 9 Styczeń 2008, 18:49   

Sam go robiłeś, czy ściągałeś? Jeśli to pierwsze, to prawdobpodobnie coś jest w nazwach plików pomieszane, jeśli to drugie - też coś jest niedopracowane/niesprawdzone.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
Polucjant
That's great!



Dołączył: 04 Sty 2008
Posty: 40
Wysłany: 9 Styczeń 2008, 18:51   

Ściągałem z internetu na ktorejs tam stronie i nie chce mi dalej działać ;( ;( jestem wkurzony :(
_________________
Combo 213

Floor 432

NML 316 nowy!

CCC1 146 CCC2 256 CCC3 310 CCC4 379 CCC5 424

ProCombo 54

Profloor 301 nowy!
 
     
rakieta 
That's great!



Wiek: 21
Dołączył: 03 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Radom
Wysłany: 17 Luty 2008, 09:58   RESetuje sie komp

ej co zrobic jak mojemu koledze we wlaczaniu IT resetuje sie komputer pomurzcie bo chce zeby on tez gral w IT

z gory dzieki :lol: :lol:
_________________
http://rakieta.comyslisz.com/
www.plemiona.pl na 11 serwie sie rejestrowac

score: 8000 coś
Floor: 324
combo:60
 
 
     
Gościu 
That's great!



Wiek: 31
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 35
Skąd: Mikolajki/Polska
Wysłany: 17 Luty 2008, 14:18   

co??? włączasz Icy tower i resetuje ci się komp? :mrgreen:
_________________
Po góry, po Filipiny,
Byly raz sobie dwie gminy.
Jedna Mikolajek, jedna Polski
W Mikolajkach jest basen morski!
Tam jest super hotel Golebieski,
nie widac tam rysy kreski!

www.icytowerek.i-fora.info

A to poniżej to mój download

http://icytowerek.i-fora.info/dload.php
 
 
     
rakieta 
That's great!



Wiek: 21
Dołączył: 03 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Radom
Wysłany: 17 Luty 2008, 18:10   

nie to mojemu koledze sie resetuje komp jak wlancza IT :roll:
_________________
http://rakieta.comyslisz.com/
www.plemiona.pl na 11 serwie sie rejestrowac

score: 8000 coś
Floor: 324
combo:60
 
 
     
FOX 
Wow!



Wiek: 29
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 18 Luty 2008, 09:48   

Jedź do niego i sprawdź jak włącza IT. Może przypadkowo kopie przycisk "RESET"?
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
rakieta 
That's great!



Wiek: 21
Dołączył: 03 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Radom
Wysłany: 18 Luty 2008, 13:37   

nie on wlancza normalnie bo widzialem na ok 3, 4 schodku resetuje sie mu komp nie wiemy dlaczego przeinstalywowywal IT juz 3 razy i zawsze taki sam efekt :neutral:
_________________
http://rakieta.comyslisz.com/
www.plemiona.pl na 11 serwie sie rejestrowac

score: 8000 coś
Floor: 324
combo:60
 
 
     
Gościu 
That's great!



Wiek: 31
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 35
Skąd: Mikolajki/Polska
Wysłany: 19 Luty 2008, 08:16   

no to odinstalujcie icy tower i na nowo zanstaluj :roll:
_________________
Po góry, po Filipiny,
Byly raz sobie dwie gminy.
Jedna Mikolajek, jedna Polski
W Mikolajkach jest basen morski!
Tam jest super hotel Golebieski,
nie widac tam rysy kreski!

www.icytowerek.i-fora.info

A to poniżej to mój download

http://icytowerek.i-fora.info/dload.php
 
 
     
rakieta 
That's great!



Wiek: 21
Dołączył: 03 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Radom
Wysłany: 19 Luty 2008, 10:23   

gosciu ty czytaj dokladniej on juz 3 razy przeinstalowywal i to nie mi sie tak dzieje tylko mojemu koledze z bloku obok :mad:
_________________
http://rakieta.comyslisz.com/
www.plemiona.pl na 11 serwie sie rejestrowac

score: 8000 coś
Floor: 324
combo:60
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13