SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 08:31
Zacinanie się gry
Autor Wiadomość
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 29 Marzec 2004, 17:33   Zacinanie się gry

Mój IT szwankuje. Gdy sobie skacze w pewnym momencie gra nabiera takich "krzakow", ze grac sie nie da. Wszystko powylaczalem, nawet neta. Odpalam IT i... dalej to samo :evil: . Co robic?
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 23 Luty 2008, 02:49, w całości zmieniany 3 razy  
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 29 Marzec 2004, 17:45   M?j IT

Ja kiedys tak mialem... Nie mialem pojecia przez co to, nawet reinstalka mi nie pomagala :x , az w koncu wyszlo, ze moj IT kloci sie z nowa mysza i musialem wziac stara i pomoglo...
 
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 29 Marzec 2004, 17:48   M?j IT

hmm, moj IT tez czasami zwalnia (z pozoru bez powodu), ale zawsze okazuje sie ze to Norton Antywirus zaczal sprawdzanie plikow ;)


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 29 Marzec 2004, 21:16   M?j IT

U mnie jest tak samo (tak samo koszmarnie :roll: ), ale pomaga mi wylaczenie przez Alt+Ctrl+Del jakiegos programu do nagrywania CD'kow i... tez antywirusa (ale zawsze, nie tylko podczas sprawdzania :razz: :wink: ). :grin:
 
 
gandzia
Wow!



Dołączył: 08 Lut 2004
Posty: 75
Skąd: óć
Wysłany: 29 Marzec 2004, 22:49   M?j IT

mi sie nieraz tnie z winampem, a nieraz nie i w ogole nie wiem, od czego to zalezy, ale wole w to za bardzo nie wnikac bo i tak sie nie znam na kompie za bardzo :shock:
_________________
"Głęboko w naszej podświadomości tkwi przemożna potrzeba logicznego i mającego sens wszechświata. Ale rzeczywisty wszechświat jest zawsze o krok poza logiką."
Frank Herbert, Diuna
 
 
Doktor(wiko)
Eextreeme!


Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 224
Skąd: Rajtuzy
Wysłany: 30 Marzec 2004, 11:14   M?j IT

Wiem, ze moj komp to go**o, ale zeby IT sie zacinalo... mnie tez to wqrza. Czasem nawet wydaje mi sie, ze IT dziala za szybko :P , a czasem jest niegrywalne. :?
_________________
Co si? gapisz, co si? gapisz - rusz palcami i co? napisz!" :lol:
http://devil.wrzesnia-info.com/index.php - zaje(ech, ta je**na cenzura :P ) stronka
 
 
 
jurko kiler
Eextreeme!


Dołączył: 01 Lut 2004
Posty: 186
Skąd: Pawłowice
Wysłany: 30 Marzec 2004, 12:26   M?j IT

Cytat:
mi sie nieraz tnie z winampem,

o tak - Winamp to podstawa :D przy zmianie piosenki tak sie zacina ze prawdopodobienstwo spadku ze schodka wynosi 101% a jesli akurat jakas piosenka leci to hmm zalezy, albo nic sie nie dzieje i IT chodzi normalnie, albo tez lekko cala gra zwalnia
 
 
Neo 
Fantastic!


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Mar 2004
Posty: 487
Skąd: Matrix :)
Wysłany: 30 Marzec 2004, 19:35   M?j IT

Syo,

mialem ten sam problem. Gra co pewien staly okres czasu (10 sekund) przycinala jak nie powiem co. Probowalem wszystkiego, czego tylko sie dalo. Wylaczalem wszystko, nawet regulacje glosnosci i obsluge klawiatury w trayu. Nic to nie dawalo. Bylem wsciekly, dokladnie taki - , albo nawet taki - , bodajze taki - , bynajmniej nie taki - .
Na wszelkie proby naprawy itp komputer reagowal w sposob "na olewke", czyli wypinal sie na moje dzialania :grin: . Powzialem wiec pewne kroki - postanowilem wytoczyc ciezka artylerie:
.
Zainstalowalem nastepujace programy (zakladam, ze masz Windows XP):
AdAware 6 ftp://ftpx.download.com/pub/win95/utilities/aaw6.exe
SpyBot http://www.beam.to/spybotsd
AntiVir 6 http://www.free-av.com


I rozpoczalem czyszczenie... troche to trwalo ale w koncu dopialem swego. Dzis sam jestem dziadkiem :lol: , tzn dzis nie mam juz zadnych problemow, czasami mam ten problem co wiko - dziala mi za szybko, a jesli chodzi o WinAmp - to ta sprawe znam juz tylko ze slyszenia.
_________________
IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL=
  Profil FLD: 49 IT Code:
 
SzCzeniaaK
Super!



Dołączył: 08 Kwi 2004
Posty: 64
Skąd: Tuliszk?w
Wysłany: 29 Kwiecień 2004, 22:20   M?j IT

Mnie po wielu probach zwiekszenia szybkosci IT okno zmalalo o 1/4 a gra chodzi za szybko !!!
to jest hardcore :D
Jak to zrobilem nie pamietam :sad:
_________________
color=white][shadow=black][glow=gray]> > > > > > > > > > >Superme NTM Fan< < < < < < < < < < <[/glow][/shadow][/color]
 
 
 
Basudek 
That's great!



Wiek: 24
Dołączył: 07 Wrz 2007
Posty: 30
Skąd: Wałbrzych
Wysłany: 12 Maj 2008, 14:57   

Sprubój przeinstalować. Albo dokup ram :D :D Przeskanuj komputer.
oł je, archeologia tym razem, jeszcze sie powstrzymam od wlepienia ostrzezenia za ogol // Doob.
_________________
Score: 13190
Floor: 373
Combo: 95

Basudek :)
Ostatnio zmieniony przez Doob 12 Maj 2008, 15:50, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 16