SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
19 Maj 2008, 12:30
Jak uruchomić NeoPainta po upłynięciu okresu ewaluacji?
Autor Wiadomość
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 11:20   Jak uruchomić NeoPainta po upłynięciu okresu ewaluacji?

Czy jest jakis sposob aby NeoPaint dzialal po 30 dniach uzytkowania??? Jakby jeszcze mi ruszyl, to bym moze jakiegos modzika zrobil...
Moze mozna go z lekka "przestawic" w rejestrze, albo co... ewentualnie zassac skads zarejestrowana wersje??? To pytanie szczegolnie do Vinyego, bo on pisal o NeoPaincie w artykulach...
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 19 Maj 2008, 12:39, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 12:29   Ne?oPajnt

trzeba se tam jakiegos cracka sciagnac albo cosik w tym stylu bo mi mama cos tam pogrzebala i mam na zawsze NeoPainta :D
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 12:47   Ne?oPajnt

Dobra, thx Domia, nie wiem czemu na to wczesniej nie wpadlem, ale chyba jakies zacmienie mialem (slonca)... juz znalazlem: tutaj
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 11 Kwiecień 2004, 16:07   Ne?oPajnt

Cytat:
To pytanie szczegolnie do Vinyego, bo on pisal o NeoPaincie w artykulach...


Ja odpowiedzialbym pewnie tak samo jak domia. :D Chociaz kiedy pisalem artykul nawet nie myslalem o tym co bedzie po tych 30 dniach...
 
 
Robee
Eextreeme!



Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 278
Skąd: ??d?
Wysłany: 23 Maj 2005, 21:14   Ne?oPajnt

Heh, na tamtej stronie sa cracki, ale nie ma do mojej wersji - 4.5a for Windows

Zostalo mi 5 dni, nie wiecie gdzie jest do tej wersji crack?
_________________
img]http://img57.imageshack.us/img57/1764/robee20jh.gif[/img]

www.rydzyk.rox.pl - je?li chcecie si? po?mia?, to wejd?cie xD
 
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 157
Wysłany: 25 Maj 2005, 13:57   Ne?oPajnt

to sciagnij wersje 4.0b to ci dam key'a zgoda ?
 
 
Robee
Eextreeme!



Dołączył: 30 Sty 2005
Posty: 278
Skąd: ??d?
Wysłany: 25 Maj 2005, 14:01   Ne?oPajnt

Qrde, dzieki za taka pomoc! Ledwo co pobralem, to moj antywir powiedzial ze to jest wirus :evil:
_________________
img]http://img57.imageshack.us/img57/1764/robee20jh.gif[/img]

www.rydzyk.rox.pl - je?li chcecie si? po?mia?, to wejd?cie xD
 
 
 
Piotrek 
Hey, good!


Dołączył: 13 Mar 2010
Posty: 9
Skąd: Wrocław
Wysłany: 16 Marzec 2010, 17:13   

Gdzie ściągnę cracka do wersji 4.7b?
_________________
Icy Tower 1.4
Score: 21589; Floors: 528; Combo: 138
Rank: *; Top Floor, No Combo: 400; CC1: 131; CC2: 221; CC3: 301; CC4: 372; CC5: 451
 
 
     
Klaud 
Fantastic!



Pomogła: 3 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 20 Maj 2008
Posty: 472
Skąd: Mazańcowice/Kraków
Wysłany: 16 Marzec 2010, 17:26   

Piotrek - sprawdź Prywatne Wiadomości. Może akurat się nada...
_________________
Piętra: 1053 || Combo: 403 || NML: 728 || UNML: 271 || NO-H2O: 611 || NO-H2O+Combo: 238 || CCC1: 169


 
  Profil FLD: 11954 IT Code:
     
Piotrek 
Hey, good!


Dołączył: 13 Mar 2010
Posty: 9
Skąd: Wrocław
Wysłany: 16 Marzec 2010, 20:42   

Dzięki, ale zaraz po uruchomieniu antywirus krzyczy, że to wirusy ;/
_________________
Icy Tower 1.4
Score: 21589; Floors: 528; Combo: 138
Rank: *; Top Floor, No Combo: 400; CC1: 131; CC2: 221; CC3: 301; CC4: 372; CC5: 451
 
 
     
Klaud 
Fantastic!



Pomogła: 3 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 20 Maj 2008
Posty: 472
Skąd: Mazańcowice/Kraków
Wysłany: 16 Marzec 2010, 21:17   

Dlatego poradziłam Ci to przeskanować antywirusem. Niestety, to ryzyko przeszukiwania internetu - na stronach z crackami i generatorami kluczy aktywacyjnych/instalacyjnych wyjątkowo często znajdują się wirusy.

Jeszcze mi powiedz - jakiego masz antywirusa? Czasami robią fałszywe alarmy. Zaraz ściągnę ten plik i spróbuję go czymś przeskanować.
_________________
Piętra: 1053 || Combo: 403 || NML: 728 || UNML: 271 || NO-H2O: 611 || NO-H2O+Combo: 238 || CCC1: 169


 
  Profil FLD: 11954 IT Code:
     
Piotrek 
Hey, good!


Dołączył: 13 Mar 2010
Posty: 9
Skąd: Wrocław
Wysłany: 17 Marzec 2010, 09:50   

avast!
Ściągnę plik jeszcze raz i też go przeskanuję przed uruchomieniem, ale nie wiem czy coś się zmieni, bo i tak wszystkie pliki, które pobieram, antywirus automatycznie skanuje.

Przeskanowałem plik i wirusów nie ma, tylko jak uruchamiam to wyskakują 2 trojany. Uważasz, że antywirus jest zbyt wrażliwy i powinienem go wyłączyć? Nie wiem, czy to nie zbyt ryzykowne.
_________________
Icy Tower 1.4
Score: 21589; Floors: 528; Combo: 138
Rank: *; Top Floor, No Combo: 400; CC1: 131; CC2: 221; CC3: 301; CC4: 372; CC5: 451
 
 
     
Klaud 
Fantastic!



Pomogła: 3 razy
Wiek: 25
Dołączyła: 20 Maj 2008
Posty: 472
Skąd: Mazańcowice/Kraków
Wysłany: 17 Marzec 2010, 22:50   

Kaspersky (tzw. online) wykrył tam jakiegoś wirusa, więc skoro dwa antywirusy to robią (co prawda są to dwa antywirusy, o których słyszałam nieco złego, ale na moim F-Secure, którego muszę zresztą ponownie zainstalować, świat się nie kończy), to lepiej nie ryzykuj. Szukaj dalej albo zmień program ;)
_________________
Piętra: 1053 || Combo: 403 || NML: 728 || UNML: 271 || NO-H2O: 611 || NO-H2O+Combo: 238 || CCC1: 169


 
  Profil FLD: 11954 IT Code:
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 15