SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Usunięcie monet ze schodków
Autor Wiadomość
snipersss
Gość
Wysłany: 25 Marzec 2010, 15:01   

Ej, ludzie, mam taki problem. Właśnie się zarejestrowałem w Facebooku, wydałem trochę na nowe ciuchy, i kasę zarabiam tylko po przez trofea. Skacze w tej podstawowej wierzy i w ogóle nie mam monet. Wiecie co to może być?? Bo jak mam zdobywać kasę tylko przez trofea to nigdy na nic nie uzbieram. Help please ;]
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 25 Marzec 2010, 15:15   

Witaj na forum. :)
(Chociaż możesz się zarejestrować. ;) )

snipersss napisał/a:
wydałem trochę na nowe ciuchy


To mógł być taktyczny błąd, może warto było raczej zbierać na nowe wieże. :) (Bo, pomijając zabawę, w nowych wieżach są AFAIR dostępne nowe trofea = więcej monet...)

snipersss napisał/a:
Skacze w tej podstawowej wierzy i w ogóle nie mam monet. Wiecie co to może być??


W jednej z bet ITFB twórcy zrezygnowali z udostępniania monet na schodkach. Argumentem miało być AFAIR to, że takie posunięcie zapobiegnie "grindingowi" wśród graczy, czyli... czyli chyba bezmyślnemu skakaniu tylko po to, by uzbierać trochę monet. Dziwne. Przecież na tym właśnie powinno im zależeć, nie? Tak czy inaczej, musisz korzystać z darmowych ofert lub zakupu monet.

(Chociaż - może twórcy sądzili, że gracze będą mniej skupieni na rekordach, jeśli będą ich dookoła rozpraszały monety? Ech, nie, pewnie przeważyły względy finansowe...)

Johan Peitz napisał/a:
In order to stop grinding for coins, we've removed them from the towers. To get coins either buy them, take offers, or get trophies.


Nawiasem, nie jesteś jedyną osobą, której ta decyzja nie przypadła do smaku. (Chociaż ja akurat jestem obojętny - dodatki na schodkach przypominały power-upy ;) ).

snipersss napisał/a:
Bo jak mam zdobywać kasę tylko przez trofea to nigdy na nic nie uzbieram.


Hm, ciekawe pytanie - ile monet uzyska człowiek w momencie zebrania wszystkich trofeów.
 
     
snipersss
Gość
Wysłany: 25 Marzec 2010, 16:41   

Czyli któtko mówiąc dupa tak ? :) Nie będzie monet na schodkach ??
 
     
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 25 Marzec 2010, 17:49   

To nie jest powiedziane, twórcy gry wciąż szukają optymalnego rozwiązania.
  Profil FLD: 91 IT Code:
     
alosza
Yo!

Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 3
Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 16:57   

ja uważam, że twórcy chcą się po prostu wzbogacić :)


looknijcie tego kolesia co ma 8000 combo (;-o) ma sporo trofeów i przyjemne ubranko :P
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 17:05   

Witaj na forum. :)

alosza napisał/a:
8000 combo (;-o)


I 3000 w JT? A także 8191 pięter w CT i JT? Oszust... chyba że, oczywiście, 8191 to jakaś magiczny próg, dach wszystkich wież. :P

alosza napisał/a:
sporo trofeów


Fakt, ale może bywają osoby z większą liczbą.

alosza napisał/a:
przyjemne ubranko :P


Ja wiem? Niewiele można poprzez nie dojrzeć postaci. ;)
 
     
alosza
Yo!

Dołączył: 01 Kwi 2010
Posty: 3
Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 22:03   

huh jeszcze znalazł się ktoś lepszy 9405 combo (WTF?!) top2 ma 8000 jak wspominałem a top3 359 :idea: coś tutaj nie gra...

Icy Tower na Facebooku- pomysł bardzo fajny średnie wykonanie

PS gra może się ciąć na mozilli :P spróbujcie na innej przeglądarce (polecam internet explorer)
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 1 Kwiecień 2010, 23:00   

alosza napisał/a:
coś tutaj nie gra...


Też nie wiem, czy Johanowi brakuje dowodów, by zbanować takiego potencjalnego cheatera, czy nie jest jego świadom.

alosza napisał/a:
Icy Tower na Facebooku- pomysł bardzo fajny średnie wykonanie


Ale można było temu chyba zaradzić, nie? Może ekran gry jest zbyt wąski, i to źle wpływa na subtelność ruchów postaci...

alosza napisał/a:
spróbujcie na innej przeglądarce (polecam internet explorer)


Potwierdzam. :/
 
     
Lolixor 
Yo!

Wiek: 22
Dołączył: 22 Maj 2010
Posty: 1
Wysłany: 22 Maj 2010, 11:24   

Teraz jest tak że jak wchodzisz na grę dostajesz np. 20 constów
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,29 sekundy. Zapytań do SQL: 13