SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 08:31
Brakująca biblioteka Allegro
Autor Wiadomość
chox32
Gość
Wysłany: 14 Marzec 2006, 13:50   Brakująca biblioteka Allegro

Nie wiecie gdzie znajde drivera alleg40?Bo w glownym katalogo wcale go niema!
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 23 Luty 2008, 03:25, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
mike
Hey, good!


Dołączył: 07 Mar 2006
Posty: 9
Skąd: wa-wa
Wysłany: 14 Marzec 2006, 15:35   Bez sterowownika Alleg40?

sciagnij nowa wersje 1.3.1 z dzialu download : http://icy.pl/download.php

lub daj mail to ci wysle.
_________________
ike :-)
 
 
 
somar91
Hey, good!


Dołączył: 07 Lut 2007
Posty: 6
Wysłany: 7 Luty 2007, 13:01   problem z plikem ''DLL ALLEG40.DLL

bede robił skin do icy tower ale nie moge znaleś pliku: dll.alleg40.dll . napewno powiecie że jest w głuwnym katalogu icy towera ale szukałem go i nie ma nigdzie. PROSZE! jeśli ktoś ma wolny czas niech mi go wyśle albo wytłumaczy co jest nie tak ;(
 
 
Adi
Hey, good!


Dołączył: 05 Mar 2007
Posty: 6
Wysłany: 13 Marzec 2007, 13:47   Gdzie jest Alleg40.dll,potrzebny do uruchomienia grabber'a??

Gdzie jest plik alleg40 bo sznupam w całym folderze Icy Tower i nic! Proszę,Powiedzcie mi gdzie jest ten plik!
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 13 Marzec 2007, 14:22   Odp: Gdzie jest Alleg40.dll,potrzebny do uruchomienia grabbe

Właśnie tam powinien być. Jak nie ma, to chyba trzeba od nowa zainstalować grę. :)
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 13 Marzec 2007, 17:37   Odp: Gdzie jest Alleg40.dll,potrzebny do uruchomienia grabbe

U mnie też nie ma tego pliku, jak mona kłamać, że jest skoro to nie prawda?
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Doobie
Yo!

Dołączył: 14 Mar 2007
Posty: 2
Skąd: Lublin
Wysłany: 14 Marzec 2007, 14:59   Odp: Gdzie jest Alleg40.dll,potrzebny do uruchomienia grabbe

Hmm.. pewnie jest ukryty.
A jak sprawdzałeś i nie ma to poprostu ściągnij go : )
_________________
... : )
 
 
Sobieski
Hey, good!



Dołączył: 28 Mar 2007
Posty: 7
Skąd: Poznań
Wysłany: 9 Kwiecień 2007, 11:42   Odp: problem z plikem ''DLL ALLEG40.DLL

Tego pliku nie ma nigdy z IT 1.3. Można go ściągnąć z neta, ale to kosztuje. Ale tak się składa, że jest z IT 1.2. Wystarczy, że ściągniesz skądś IT 1.2 i skopiujesz go do folderu z IT 1.3 no i dalej postępujesz zgodnie z instrukcją na icy.pl (tylko z tą różnicą że w graberze hasło do plików w 1.3 to "gostflor").
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 11 Kwiecień 2007, 22:52   Odp: problem z plikem ''DLL ALLEG40.DLL

http://www.icytower.cz/download/misc/alleg40.zip - stąd można ściągnąć, ktoś mi podawał na forum tego linka, przed chwilą wyszukałem ;)
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
omg
Gość
Wysłany: 6 Grudzień 2010, 00:24   

omg... sciagnijcie sobie biblioteke allegro, w lib powinien byc
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,64 sekundy. Zapytań do SQL: 15