SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Icy Tower 1.3.1 rusza, ale gdy kliknę to nic nie działa
Autor Wiadomość
bartekwalasek 
Hey, good!


Wiek: 25
Dołączył: 05 Lip 2012
Posty: 5
Skąd: Icy Tower
Wysłany: 5 Lipiec 2012, 16:48   Icy Tower 1.3.1 rusza, ale gdy kliknę to nic nie działa

Mam problem, bo jak włączam grę to gdy ta gra jest włączona, a nie jest pokazana myszką to idzie. A gdy wejdę w tą grę to gra się automatycznie zawiesza i nie mogę wyłączyć. Trzeba w Menadżer zadań
_________________
Gracz Icy Towera
 
     
NitroLaser 
Yo!

Dołączył: 15 Gru 2012
Posty: 3
Wysłany: 17 Grudzień 2012, 21:08   

nie wiem mi działa ale jak przy ładowaniu pokaże ci się czarny napis to kliknij spacje :smile:
_________________
Icy Tower 1.5 Floor = 662 Combo = 249 Score = 64621 Rank 1*
Icy Tower 1.3 Floor = 542 Combo = 223 Score = 52523
 
     
Pati7
Yo!

Dołączył: 17 Sty 2013
Posty: 2
Wysłany: 17 Styczeń 2013, 08:50   

jak właczyc gre ???
:?: :?: :?:
 
     
Pati7
Yo!

Dołączył: 17 Sty 2013
Posty: 2
Wysłany: 17 Styczeń 2013, 08:50   

jak właczyc gre ???
:?: :?: :?:
 
     
bartek w.
Sweet!


Dołączył: 31 Paź 2014
Posty: 18
Skąd: wiesz że mam Windows 7?
Wysłany: 31 Październik 2014, 19:20   

Mam ponownie problem. Gdy uruchamiam Icy Tower 1.3.1 gra wygląda jak 256 kolorów (8 bitów) (na pełnym ekranie). Gdy uruchamiam w okienku jest normalnie 32 bit
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13