SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 08:31
Wyłączanie się gry
Autor Wiadomość
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 11 Maj 2004, 13:50   Wyłączanie się gry

Gdy naciskam SAVE REPLAY to wychodzi mi z gry :( i co ja mam zrobic :?: :!: przez to nie zachowalam sobie replaya na lige :x mialam 123 combo :evil: Syo moze bede zmieniac po prostu nazwe i darujesz mi,ze jest napisane Harold w podpisie :/
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 23 Luty 2008, 15:09, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
matuss
Eextreeme!


Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 155
Wysłany: 11 Maj 2004, 13:58   Problem z gr? :(

mogl sie tak stac gdy uzywalas mojego moda. W nim jest cos posrane. :/

A teraz sie pytam o szczegoly.. z jakiego moda korzystalas, jakiej postaci :D ..?

EDIT: hmm.. tak mi sie wydaje ze pomylilas dzialy.. to raczej do Pomocy :P


pozdr, matuss. 8)
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 11 Maj 2004, 14:10   Problem z gr? :(

Cytat:
hmm.. tak mi sie wydaje ze pomylilas dzialy.. to raczej do Pomocy


Dokladnie, to do Pomocy. 8) BTW jest w niej strasznie duzo tematow o nic nie mowiacej nazwie ( :!: Na przyszlosc prosze o nadawanie sensowniejszych tytulow! :!: ), a kiedy dojdzie tam ten bedzie ich jeszcze wiecej, chyba musze kiedys wziac sie w garsc i poprawic je wszystkie...

Co do problemu.. Moze nie masz juz wolnego miejsca na dysku? :D :wink: A tak na serio to nie mam pojecia o co chodzi. :? Sprobuj podmienic icytower.exe na oryginalny (jesli cos bylo w nim zmieniane)?

P.S. CelseR, przeslesz mi tego replaya z last_game na maila? vinyanov@poczta.onet.pl :)
--
EDIT: Argh... domia, przez ten nowy avatar serio myslalem ze to nie ty stworzylas ten watek. :D Sorry za zamieszanie. :D
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 11 Maj 2004, 14:15   Problem z gr? :(

ups sorka pomylily mi sie dzialy :D moze rzeczywiscie to przez tego moda :/ sprobuje tera podmienic na moda Vinyego :)

Ps-przy kazdej postaci tak sie dzialo
 
 
CelseR
Eextreeme!



Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 166
Wysłany: 11 Maj 2004, 16:44   Problem z gr? :(

Vinyanov napisał/a:
CelseR, przeslesz mi tego replaya z last_game na maila? vinyanov@poczta.onet.pl :)


juz wyslalem
 
 
 
Natalus
Yo!

Dołączył: 10 Sie 2007
Posty: 1
Skąd: Szczecin
Wysłany: 10 Sierpień 2007, 22:28   Gra się wyłącza sama

Od jakiegoś czasu, gdy włączam Icy Towera i pojawia się menu, nie mogę nic wybrać, a gra automatycznie się wyłącza. Jak to naprawić?
Pozdrawiam :)
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 10 Sierpień 2007, 23:27   Odp: Gra się wyłącza sama

Były już takie tematy ;) . I mogę co najwyżej poradzić zastosowanie się do porad w nich, bo sam mogę powiedzieć tyle, żebyś spróbował(a) zreinstalować grę i zainstalować ją w innym folderze. No ale teraz obiecane linki do tych tematów:
http://www.icy.pl/forum/index.php?topic=804.0 - tu odpowiedź masz na końcu tematu.
http://www.icy.pl/forum/index.php?topic=448.0
http://www.icy.pl/forum/index.php?topic=667.0 - tu chyba nic nie pomogło.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 14 Sierpień 2007, 17:30   Odp: Gra się wyłącza sama

Jak widać z postu mattiraba były już trzy takie przypadki na tym forum ale ani razu nie udało się znaleźć rozwiązania.. Gdyby tak wypytać wszystkie te osoby co miały wtedy uruchomione znalazłoby się związek..
Dla mnie wciąż najlepszym wyjściem są następujące kroki - jeśli nie działa pierwszy, przejść w drugi itd.

1. Reinstalacja gry w inny katalog
2. Reinstalacja sterowników do karty graficznej, dźwiękowej - czy inne gry działają?
3. Wyłączenie za pomocą ctrl+alt+del wszystkiego poza programami systemowymi typu explorer.exe, rundll itd
3. Reinstalacja systemu
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Pietrucha133
Yo!

Dołączył: 02 Lis 2008
Posty: 1
Wysłany: 2 Listopad 2008, 09:46   

Kiedy wyłączam gre robi się cały czarny ekran i nic sie nie dzieje. Co mam robić?
 
     
Pirochemik 
Splendid!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 06 Gru 2005
Posty: 531
Skąd: Iława/Warszawa
Wysłany: 21 Listopad 2008, 14:37   

Ja wciskam esc aż zadziała. Albo zewijam na pasek i prawym zamkknij. Ale raczej mi sie to nie zdarza, jak nie mam otwartych programów kolidujących.
_________________
1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |

Polska Lista Top Ten
 
 
     
smithjon 
Yo!

Wiek: 27
Dołączył: 16 Lut 2015
Posty: 1
Wysłany: 16 Luty 2015, 13:31   

Gdy naciskam SAVE REPLAY to wychodzi mi z gry :( i co ja mam zrobic :?: :!: przez to nie zachowalam sobie replaya na lige :x mialam 123 combo :evil: Syo moze bede zmieniac po prostu nazwe i darujesz mi,ze jest napisane Harold w podpisie :/
_________________
asad
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 1,4 sekundy. Zapytań do SQL: 15