SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
sprzet
Autor Wiadomość
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 15 Sierpień 2005, 12:09   sprz

Dobry pomysl petr :)
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
Kunio
Eextreeme!



Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 249
Skąd: Che?m
Wysłany: 15 Sierpień 2005, 12:53   sprz

Ja tez mam jakies gowno z Tracera!
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 15 Sierpień 2005, 16:46   sprz

Nie bylo sprzeciwu, wiec zcalam
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Kunio
Eextreeme!



Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 249
Skąd: Che?m
Wysłany: 15 Październik 2005, 21:12   sprz

Intel Pentium 4 (1.5 GHz)
Ati Radeon 9550
256 MB Ram
Drukara Lexmark series 1170 ze skanerem :D
Glosniki Media-Tech
Game pad jakis nieznany (zepsuty) :lol:
 
 
 
Witte Konijn
Hey, good!



Dołączył: 14 Paź 2005
Posty: 5
Skąd: Szczecin
Wysłany: 15 Październik 2005, 23:08   sprz

A ja mam Pentium 9 128-bit 100ghz, ale ram niestety nie nadaza za procesorem.

Glosniki mam Creative 50.3 ale cos sie zepsulo i nie mam efektu 3D-Surround-Cieknacy-Kran.

Klawiatura jest Logitecha ale z roztargnienia i braku miejsca projektanci nie umiescili klawiszy A-Z.

Mysz jest ogolnie tez super Logitecha, ale niestety jest bezprzewodowa i sie chowa pod biurko i nie da sie jej wyciagnac.

No ale monitor to bomba - LCD 40 cali. Jest tez mankament - zeby widziec caly monitor musze siedziec od niego 4 metry, a zeby cos przeczytac (rozdzielczosc 1298342x342344) konieczne jest uzycie lupy.

Zupelnie inaczej prezentuje sie drukarka. Napisali na niej "FOTOGRAFICZNA". Ale dopiero po przeczytaniu instrukcji dowiedzialem sie ze jedyne co mozna z nia robic to na nia patrzec lub ewentualnie ja fotografowac.

A jak sie sprawuje Wasz sprzet?
_________________
itte Konijn
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 15 Październik 2005, 23:10   sprz

Raczej sie sypie...
Ych.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 30
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 11 Grudzień 2005, 14:34   sprz

a ja mam nowego kompa :d procek 3 GHz, ram - 512, dysk twardy - 120 GB, karta graficzna - Radeon 9550, nagrywarke DVD :lol: i takie tam inne pierdoly :D aler cale szczescie, z ekupilismy nowy (Die Schneek??nigin Das Dorf Teil 1 tydfzien temuy) bo stary o dziwo, sie calkiem zepsul wczoraj :D
 
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 11 Grudzień 2005, 14:37   sprz

Laura_x napisał/a:
procek 3 GHz, ram - 512, dysk twardy - 120 GB, karta graficzna - Radeon 9550, nagrywarke DVD


Moge przyjechac? xD :wink: Wiesz, mam fajne gry ;> :D
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 30
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 11 Grudzień 2005, 14:40   sprz

Syo -> a jakie gry ;> :?: :mrgreen: no alez oczywiscie, zapraszam :D
 
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 11 Grudzień 2005, 15:30   sprz

Offtopa robicie xD !

Swoja droga, nie chwalac sie, rowniez kupilam nowy komputer. Athlon cos tam cos, ale cos jakby Pentium IV 3 ghz. Ogolnie wszystko nowe, piekne itd.
 
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 30
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 11 Grudzień 2005, 20:11   sprz

Domia -> no wiec wlasnie, ja tez mam Athlona xD i smiga niesamowicie xD wczesniej mialaam Durona 700 MHz, wiec takie przenosinny na 3 GHz od razu sie zauwaza xD iw predkosci grania w IT takze xD
 
 
 
killer55
Wow!


Dołączył: 11 Kwi 2006
Posty: 77
Skąd: bior? si? dzieci ;D
Wysłany: 21 Kwiecień 2006, 16:31   sprz

Karta graficzna: Radeon 8500 Series
Procesor: Pentium 3 807mhz 320mb pamieci
Wystarczajacy to grania w IT :)
_________________
oje rekordy:


score:70,000
combo: 265
JC2: 212
NBJ:472
NML:488
JC3:9
UNML:262
floor:562!
gram na floory!
PS: www.driver55it.fora.pl - moje forum
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 13 Sierpień 2006, 11:46   sprz

Nowa klawiatura: BTC 6300 z notebookowym klikiem. Czysta rozkosz. Pisze 50% szybciej i 100% wygodniej. Polecam! :D
 
 
LEO 
Splendid!



Wiek: 28
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 688
Wysłany: 13 Maj 2007, 21:17   Odp: sprzet

Odświęże trochę temat.

Ogólnie w komputerze się u mnie nic nie zmieniło, ale mam klawiaturke, ktora "śmiga" niczym cietrzew nad taflą wody. Jest prawie bezdzwieczna, co szczególnie pomaga mi w całkowitym skupeiniu się nad grą w icy tower.
Firma raczej znana "easy touch" - modelu nie pamiętam. Zresztą teraz każda już chyba klawiatura ma płaskie klawisze + to, że jest wyrobiona od pisania daje znakomity efekt...a no i jeszcze przyinwestowałem w UW firmy Canon; model Pixma MP170, też ładnie chodzi, dotąd bez zastrzeżen. Mam ją bodajze 2 lata, no moze 1,5 roku.
_________________
nml : 869
 
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 25
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 14 Maj 2007, 11:08   Odp: sprzet

Lol, ja mam klawiaturę w laptopie i jestem bardzo zadowolony, ale się coś stało ze spacją, i tak się lepiej skacze ALT-em. :D
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
arson1988
Yo!


Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 4
Wysłany: 14 Maj 2007, 20:43   Odp: sprzet

sprzętem nie mam się co chwalić bo nic ciekawego bym nie napisał.Mam kilka dodatków które zaspokajają moje potrzeby i są to np:
-klawiatura A4tech (płaskie przyciski na których można nieźle klepać)
-słuchawki easy touch ET299-bardzo dobry i czysty dźwięk :mrgreen:
-wzmacniacz Radmor5102-TE+kolumny unitra tonsil 30W-tak samo jak przy słuchawkach tylko że o wiele mocniej :mrgreen:
-w chwili niemożności wejścia na kompa wbijam na super laptopa Toshiba Tecra8000-tak jak pisał Leo klawiaturka "śmiga niczym cietrzew nad taflą wody",jak z pyty strzelił...wyrobiona jak przeguby w nadgarstku walikonia :twisted:
na chwile obecną to tyle...
_________________
combo337 unml272 nml379 score117k
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 21 Październik 2017, 16:44   Re: Odp: sprzet

mateczko napisał/a:
moj jeszcze gorszy:

Intel Celeron II :sad:
533 Mhz :sad:
192 MB ramu :?

mateczko napisał/a:
Procesor : AMD Athlon 64 3000+
Pamiec : 1 GB RAMu DDRAM
Dysk Twardy : 160GB Seagate
Nagrywarka : DVD/CD
Karta Graficzna : nVidia GeForce 6600GT
Mysz : A4 Tech z 8 przyciskami i z laserem
Klawiatura : Internet Pro Keyboard Logitech 111 klawiszy
Plyta glowna : GigaByte GA-K8NF-9
Obudowa : EnLight Czarno-Srebrna
Monitor : Gateway VX930 19 cali
Windows Xp + SP2


12 lat minęło :)

Co ciekawe, monitor i klawiatura są nadal sprawne i je posiadam.
Monitor leży i się kurzy, a klawiaturę użytkuje mój brat.
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,13 sekundy. Zapytań do SQL: 14