Otwarty przez: Vinyanov 19 Maj 2008, 13:33 |
Lista uczestnikow |
Autor |
Wiadomość |
Falien
Eextreeme!

|
Wysłany: 12 Listopad 2004, 21:24 Lista uczestnik?w
|
|
|
Witam witam:) Ciesze sie ze strona odzyla.. ale ja jak wielu innych nie gralem dlugo w IT chyba od poczatku wakcji:)... wydawalo mi sie.. a raczej jestem pewny ze wysylalem zgloszenie na ten turniej.. szkoda ze cos nie wypalilo:( bym mial jakas mobilizacje.. ale popatrze sie jak wam idzie.. a moze znow zainstaluje IT? a tak przy okazji... moja strona www.icytover.prv.pl juz nie nalezy do mnie... przekazalem ja komus innemu because nie mialem czasu i checi. Zreszta i tak narazie wszystko stoi w miejscu... no po mistrz. mam nadzieje ze wszsytko ruszy:) |
_________________ Sp?jrzmy prawdzie w oczy..." Stanis?aw Bra?czak |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 12 Listopad 2004, 23:31 Lista uczestnik?w
|
|
|
Juz ruszylo
Moje plany to wyjscie z rundy na pierwszym miejscu i przegrana dopiero w fazie finalowej. Mam nadzieje, ze bede tym jednym z szesnastu |
|
|
|
 |
domaz
Fantastic!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 12:55 Lista uczestnik?w
|
|
|
John Beak napisał/a: | I can always make 600 combo and 1000 floors, I make these almost every day. But I think I can easily reach even 2000 floors. So Marco can easily beat me |
Ojej jaka chwalipieta. |
_________________ glow=red] Moje wyniki to:[/glow]
[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow] |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 13:09 Lista uczestnik?w
|
|
|
"I can" - tam chyba mialo byc "I can't". |
|
|
|
 |
John Beak
Fantastic!

Wiek: 31 Dołączył: 13 Kwi 2004 Posty: 407 Skąd: Icy Tower
|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 18:50 Lista uczestnik?w
|
|
|
Vinyanov napisał/a: | "I can" - tam chyba mialo byc "I can't". |
Really a good joke. But I'm afraid of losing the floors, I can get a strong enemy and three days including monday and tuesday when I'm all the day in school. I know it sounds like I'm telling that I'll score much. but I really can jump this. I got 1000 floors 6 days in a row, including even one 2000+ game. And for combos, you see it. But ITWC starts after +- three weeks, so I can get off my form too. |
_________________ Trolling is a art.
Design Your Universe
John Beak's Website |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 19:06 Lista uczestnik?w
|
|
|
John Beak napisał/a: | Vinyanov napisał/a: | "I can" - tam chyba mialo byc "I can't". |
Really a good joke. |
I didn't mean any joke to be there... I thought that that "I think I can easily reach (...)" part has to contain a mistake because in other case whole sentence wouldn't make sense... Somebody is better than you because you can do something?
Anyway sorry. Good to hear that you're fit. (because I'm not in tournament ) |
|
|
|
 |
John Beak
Fantastic!

|
Wysłany: 13 Listopad 2004, 20:25 Lista uczestnik?w
|
|
|
Ok, I possibly still don't speak english
Why isn't Marco in the competitors list? You told that he joined, but I can't see him there. maybe I'm blind but I think you forgot to update (Neo or Syo). |
_________________ Trolling is a art.
Design Your Universe
John Beak's Website |
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 14 Listopad 2004, 18:24 Lista uczestnik?w
|
|
|
Cytat: | *** ITALY - 3 players
ITA Joshua
ITA Loris
ITA Marco |
Watch closer.. I placed another list of players after the first one |
|
|
|
 |
John Beak
Fantastic!

|
|
|
|
 |
Karciooz
Eextreeme!

|
Wysłany: 15 Listopad 2004, 18:28 Lista uczestnik?w
|
|
|
Jak tam wasze przygotowania do ITWC ze strony sportowej . Ja trenuje codziennie . Mam nawet tableke z wynikami z kazdego dnia i wykres formy .
ENGLISH VERSION
How about your trainings before ITWC . I am traning everyday. |
|
|
|
 |
SzCzeniaaK
Super!

|
Wysłany: 15 Listopad 2004, 18:35 Lista uczestnik?w
|
|
|
Ludzie mowie wam On gra po 3h dziennie , ma czas na nauke jeszcze i dostaje same 5 ten czlowiek to po prostu mistrz gospodarownia czasem
Zreszta co to duzo gadac nasz rodak namiesza niezle w ITWC !
pozdrawiam. |
_________________ color=white][shadow=black][glow=gray]> > > > > > > > > > >Superme NTM Fan< < < < < < < < < < <[/glow][/shadow][/color] |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 30 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 16 Listopad 2004, 18:25 Lista uczestnik?w
|
|
|
Rany, chyba tez tak musze zaczac... Chociaz pol godzinki dziennie (minimum) dla IT...
Viny i reszta gadajaca po angielsku - czy bylibyscie tacy mily, proszeeee, i tlumaczyli swoje (i JB'a) wypowiedzi? THX z gory
(ucze sie angielskiego on 5 lat ale jakos nic z tego co Wy gadacie nie lapie.) |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 17 Listopad 2004, 15:24 Lista uczestnik?w
|
|
|
Cytat: | Rany, chyba tez tak musze zaczac... Chociaz pol godzinki dziennie (minimum) dla IT... | ]
hehe nie martw sie ja to wogole nie gram ... teraz mnie pochlanal NFS underground 2 i nauka bo chce sie dostac do dobrego gimnazjum nie mam ochoty chodzic do tej samej klasy z jakimis cpunami i dostawac codziennie lanie po szkole za to, ze nie dalam tam komus kasy albo cos
|
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 20 Listopad 2004, 11:40 Lista uczestnik?w
|
|
|
domia napisał/a: | Cytat: | Rany, chyba tez tak musze zaczac... Chociaz pol godzinki dziennie (minimum) dla IT... | ]
hehe nie martw sie ja to wogole nie gram ... teraz mnie pochlanal NFS underground 2 i nauka bo chce sie dostac do dobrego gimnazjum nie mam ochoty chodzic do tej samej klasy z jakimis cpunami i dostawac codziennie lanie po szkole za to, ze nie dalam tam komus kasy albo cos
|
1. Nie lubie NFSUw (wiem ze nie-ortograficznie wyszlo) Ale czasem pogram se w jedynke.
2. Wymyslilem nowy sposob na podciagniecie formy zaczne grac w ProFloor... Musze sie przyznac ze dopiero 10 minut temu pierwszy raz tego sprobowalem... I spodobalo mi sie Mysle ze jak troche tak pogram to...eee...zobaczy sie
BTW nie moge sie juz doczekac... Jak chyba kazdy |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
kishony
Eextreeme!

|
Wysłany: 21 Listopad 2004, 14:48 Lista uczestnik?w
|
|
|
Pytanie mam. A wlasciwie to trzy pytania. Nie mam pojecia czy ktokolwiek, gdziekolwiek umiescil juz odpowiedzi na nie, ale z pewnoscia nie ma ich w tym temacie, a ze szukac mi sie nie chce (:wink:), wiec..
(1.)Na kiedy planowane jest losowanie,
(2.) czy beda jakies ograniczenia dotyczace liczby zawodnikow z jednego kraju w jednej grupie, i,
(3.) czy zawodnicy w koszykach beda rozstawiani?
i to by bylo na tyle. |
|
|
|
 |
syo
No way!

|
Wysłany: 21 Listopad 2004, 17:01 Lista uczestnik?w
|
|
|
Cytat: | (1.)Na kiedy planowane jest losowanie |
Najprawdopodobniej 3 grudzien - 2 grudnia przedstawimy koszyki i ich sklad
Cytat: | (2.) czy beda jakies ograniczenia dotyczace liczby zawodnikow z jednego kraju w jednej grupie |
Nie bedzie - losowanie pozostanie losowaniem i moze sie trafic tak, ze cala jedna grupa bedzie "polska"
Cytat: | (3.) czy zawodnicy w koszykach beda rozstawiani? |
Hmmm... dzielimy na 4 koszyki. 2 osoby z kazdego koszyka beda w jednej grupie (beda losowani) |
|
|
|
 |
kwasek
Eextreeme!

|
Wysłany: 28 Lipiec 2007, 17:52 Odp: Lista uczestnikow
|
|
|
kiedy beda mistrzostwa swiata?? |
_________________ FLOR 677 COMBO 248 UNML 280 NML 497 |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 28 Lipiec 2007, 22:13 Odp: Lista uczestnikow
|
|
|
Na razie nie ma ich niestety w planach... wtedy, w 2004 roku... gdy miały być, to było mnóstwo uczestników. Bodajże sto ileś... A teraz wątpię czy by się tyle znalazło . Petr, albo ktoś ze starszych stażem userów - może wie ktoś czy jakieś reklamy były do tego itp? No i dlaczego to nie wypaliło? |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Devlin
Splendid!

Wiek: 30 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 801 Skąd: Icy Tower Planet
|
Wysłany: 29 Lipiec 2007, 22:08 Odp: Lista uczestnikow
|
|
|
OMFG, a już myślałem ^^ |
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 31 Lipiec 2007, 10:06 Odp: Lista uczestnikow
|
|
|
mattirab: nie wypaliło bo organizatorzy, tj. Syo i Neo zgubili e-maile zapisanych, nie mieli możliwości przypomnienia im o Mś i na pierwszą rundę z 64 graczy (w sumie było 128) powtórkę wysłało może 10 co rozwaliło całą drabinkę...
Reklamy były w wielu miejscach, a zwłaszcza na stronie głównej FLD.com...
Ogółem dziwię się dlaczego te tematy nie są zamknięte. Prawdopodobnie SMF zignorowało stare ustawienia dot zamknięcia / otwarcia działów..
Posty kwaska zostawiam jako dowód jego, ekhm, bo nie spojrzał na datę tych postów.. |
|
|
|
|
 |
|