SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Initial Speed Changer - zmiana początkowej prędkości
Autor Wiadomość
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 21 Maj 2004, 18:35   Initial Speed Changer - zmiana początkowej prędkości

No wlasnie. Mam takie pytanie. Czy istnieje a jesli nie to czy moznaby bylo zrobic taki mod zeby od pierwszego schodka byla najwieksza szybkosc?? To bylby taki trening przed prawdziwy floorowaniem:0
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 19 Maj 2008, 13:19, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Broda 
Amazing!


Dołączył: 07 Kwi 2004
Posty: 129
Skąd: Pi?a
Wysłany: 21 Maj 2004, 18:38   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Kiedys tak samo myslalem se o czyms takim ale uznalem ze to raczej niema sensu lepiej grac normalnie (a dojscie np. do 400 na 4 szybkosci to nie trening??)
 
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 21 Maj 2004, 18:41   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Cytat:
No wlasnie. Mam takie pytanie. Czy istnieje


RamboBones zrobil dawno temu przyspieszacz gry (chyba mam go nawet na dysku), ale to przyspieszenie dziala na caly .exe (tzn. i gra i menu i powtorki sa o ilestam szybsze), a nie tylko na szybsze opadanie Wiezy..

Cytat:
a jesli nie to czy moznaby bylo zrobic


Pewnie niektorzy (patrz wyzej) moga. :]
 
 
devastator 
Fantastic!



Wiek: 27
Dołączył: 01 Kwi 2004
Posty: 331
Skąd: Kraków
Wysłany: 21 Maj 2004, 19:18   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

tez o tym kiedys wspominalem i by mi sie to bardzo przydalo bo jestem cienias na floory chociaz z latwoscia dochodze do 450 to na ostatnim zegarze jest horror
 
 
 
Broda 
Amazing!


Dołączył: 07 Kwi 2004
Posty: 129
Skąd: Pi?a
Wysłany: 21 Maj 2004, 19:26   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Horror?? mi sie gra lepiej na ostatnim niz na 4 zegarze!!! :P
 
 
 
Asef 
Fantastic!


Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 361
Skąd: Wałcz
Wysłany: 21 Maj 2004, 19:28   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Gdzie mozna taki mod sciagnac :?:
_________________
glow=blue]Floor:1203 NML:973 Score: 120975 Combo:339[/glow]
 
 
 
CelseR
Eextreeme!



Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 166
Wysłany: 21 Maj 2004, 19:29   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

bo zapewne grasz tylko w combo, a floor sobie odpuszczasz za bardzo.... jakbys pogral rowno we floor jak i w combo to pewnie bys mial lepszy wynik, chociarz niewiem ile grasz ale tak sadze :P

EDIT: mi sie najgorzej gra na drugim a najlepiej na trzecim dzwonku 8)
 
 
 
kishony 
Eextreeme!



Dołączył: 05 Kwi 2004
Posty: 203
Wysłany: 21 Maj 2004, 19:44   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Nie wiem czy istnieje, ale wolalbym zeby takie mody nigdy sie nie pojawily a to dlatego, ze prawdopodobnie, gdyby bylo mozliwe cos takiego (manipulowanie czasem), moznaby tez zamienic wszystkie predkosci na pierwsza (najwolniejsza), tzn. calkiem zatrzymac wszelkie przyspieszanie, a sprawiloby to pewnie, ze gra nie sprawialaby trudnosci wiekszej niz, na przyklad, wladanie widelcem.
 
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 21 Maj 2004, 19:52   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

No tak tylko nie chodzilo mi dokladnie o moda bow eim ze czegos takiego nie mozna zrobic ale wlasnie o zamieniony exek. Ale to co zrobil rambobons jest chyba szybsze od ostatniego dzwonka(czy sie myle??)
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 21 Maj 2004, 21:03   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Cytat:
a sprawiloby to pewnie, ze gra nie sprawialaby trudnosci wiekszej niz, na przyklad, wladanie widelcem.


To akurat nie jest problem, bo i tak powtorki z jednego zedytowanego exeka nie sa kompatybilne z innym..
 
 
Asef 
Fantastic!


Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 361
Skąd: Wałcz
Wysłany: 23 Maj 2004, 14:04   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Ciekawe czy ktos by doszedl do 1000 floor,gdyby jeszcze szybsze bylo by przyspieszenie od aktualnego naszybciejszego. :?:
_________________
glow=blue]Floor:1203 NML:973 Score: 120975 Combo:339[/glow]
 
 
 
Koles
Hey, good!


Dołączył: 21 Maj 2004
Posty: 9
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 23 Maj 2004, 19:15   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Ja nie chcialbym grac na takim modzie


Off Topic 2000 post na Ice Tower ogolnie :)
_________________
estem s?aby w Ice Towera gram dla przyjemnosci
[glow=green]Floor-336[/glow]
[glow=green]Combo-74[/glow]
[glow=green]Score-9024[/glow]
[glow=green]Unml-212[/glow]
[glow=red]Kiedy bedzie lepiej[/glow]
 
 
Asef 
Fantastic!


Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 361
Skąd: Wałcz
Wysłany: 23 Grudzień 2005, 11:48   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

Ja w to juz gralem i mialem chyba ze 600 floor :sad:
_________________
glow=blue]Floor:1203 NML:973 Score: 120975 Combo:339[/glow]
 
 
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 30
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 23 Grudzień 2005, 13:12   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

ja bym raczej nie chciala zagrac na takim modzie, pewnie bym spadla na dol w okolicach 200 schodka xD
 
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 23 Grudzień 2005, 13:31   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

A ja kolo 70, ale to moze byc fajny modzik i trening dla tych lepszych.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 30
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 24 Grudzień 2005, 21:50   MOD na max. szybko?? od pierwszego schodka

a takze dla tycvh, ktorzy niepewnie sie czuja na wyzszych predkosciach - kto wie, moze z takim modem by wszyscy zaczeli wyzej skakac, oczywiscie, po odpowiednio dlugich treningach :p
 
 
 
Pirochemik 
Splendid!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 06 Gru 2005
Posty: 531
Skąd: Iława/Warszawa
Wysłany: 26 Grudzień 2005, 16:16   [program] Initial Speed Changer: zmiana prędkości

czy jest moze gdzies wersja do cwiczen to znaczy mozna ustawiac predkosc wielkosc cegielek itd. czyli aby pocwiczyc sobie zanim sie zacznie prawdziwa g5re.
_________________
1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |

Polska Lista Top Ten
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 11 Luty 2008, 00:49, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 26 Grudzień 2005, 19:08   Wersja dla ?wicze?

W tej prawdziwej grze rowniez mozesz sobie pocwiczyc :wink: A takie "treningowe cos" niestety nie istnieje.
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 26 Grudzień 2005, 23:07   Wersja dla ?wicze?

Tak, niestety nie ma - oczywiscie juz dawno ktos (bodajze zapomniany dzisiaj mysio pys) wymyslil "tryb treningowy", ale na razie sie go nie doczekalismy...
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 1 Styczeń 2006, 00:58   Wersja dla ?wicze?

Jak to "nie istnieje"? Czy ten duzy mod RB nie sluzy do jednoczesnej zmiany predkosci i wlasnie rozmiaru schodkow?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 15