SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Gwna  

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Initial Speed Changer - zmiana pocztkowej prdkoci
Autor Wiadomo
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 26
Doczy: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skd: Warszawa
Wysany: 1 Sierpie 2007, 18:34   Odp: IT Initial Speed Changer: zmiana początkowej pr

Gdy się jest wysoko ekranu i nie jest się w niebezpieczeństwie, to warto zastanowić się sekundę nad skokiem. XD
_________________
Wszystko jest moliwe, bo jeszcze nikt nie udowodni, co jest niemoliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Worm 96 
Sweet!



Wiek: 29
Doczy: 09 Lis 2007
Posty: 20
Skd: Katowice
Wysany: 10 Listopad 2007, 16:33   

Hmm a moe zrobi tak na ProFloor. To znaczy da na ISC 5 i wczy profloora? Co o tym sdzicie?
_________________
Da si y! Chyba...

Lepiej wygra ni przegra...

Czasami potrzebny jest may impuls...
ICY TOWER. Go For It

My Records:
COMBO:65
SCORE8229
FLOOR:327
 
     
mattirab 
Moderator



Pomg: 2 razy
Wiek: 25
Doczy: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skd: Kalisz
Wysany: 10 Listopad 2007, 20:27   

Worm 96 napisa/a:
Hmm a moe zrobi tak na ProFloor. To znaczy da na ISC 5 i wczy profloora? Co o tym sdzicie?

ProFloor, jak par miesicy temu zauway Vinyanovm, jest przestarzay. Teraz uywa si Floor Controlera. Powstaa nawet lista rekordw ugranych wraz z tym programem (niekiedy w poczeniu z ISC). Jak chcesz, to poczytaj wicej tu:
http://www.freelunchdesig...f7&topic=2415.0 .
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtrki
 
  Profil FLD: 3803
     
Jojo 
Hey, good!


Doczy: 19 Lis 2007
Posty: 8
Wysany: 19 Listopad 2007, 11:39   

Prubowalem ale doszlem na 5 tylko do 130 ^^
 
     
roswell13
Yo!

Doczy: 03 Sty 2008
Posty: 1
Wysany: 3 Stycze 2008, 23:16   Pytanie

Witam mam na imi Ania od nie dawana gram w t gr cakiem niele mi idzie tylko mam pytanie czy ma kto bota takiego e zaczyna si gra od najwikszej prdkoci od pocztku? bardzo takiego poszukuje Pozdrawiam jak co prosz pisa na gg 6754394 :*
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomg: 9 razy
Doczy: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysany: 4 Stycze 2008, 04:10   Re: Pytanie

roswell13 napisa/a:
Witam mam na imi Ania


Hej!

Cytat:
od nie dawana gram w t gr cakiem niele


Podziel si rekordami. :)

Cytat:
tylko mam pytanie czy ma kto bota


Bota? Botw do Icy Tower o ile wiem jeszcze nie stworzono, chocia mylaem ju o nich. Jak zreszt o wszystkim. :D

Cytat:
takiego e zaczyna si gra od najwikszej prdkoci od pocztku?


Jest do tego program. Przewi stron do Initial Speed Changer. Obsuga jest prosta do blu. :)
 
     
Polucjant
That's great!



Doczy: 04 Sty 2008
Posty: 40
Wysany: 9 Stycze 2008, 16:09   

Ja te mam pytanie jak mona cign Patch?? (nawet nie wiem co to jest)..
 
     
Polucjant
That's great!



Doczy: 04 Sty 2008
Posty: 40
Wysany: 10 Stycze 2008, 09:51   Re: IT Initial Speed Changer - nie dziaa mi!

Artur napisa/a:
gra Mi nie dziaa. :x
Mi te nie chce dzi dziaa ;( wic help :!:
 
     
.pawlak-n.
Yo!

Doczy: 29 Lip 2008
Posty: 1
Wysany: 29 Lipiec 2008, 16:00   

Initial Speed Changer mi sie bierze jak go siciongam to mam tylko format .rat
:[ help fast !
 
     
olaola300
Yo!

Doczy: 02 Kwi 2009
Posty: 2
Wysany: 2 Kwiecie 2009, 13:25   Program Initial Speed Changer

No wanie. Na oficjalnej stronie IT jest dzia w ktrym mona sobie to cign jest opisane co jest co. Ale w tym problem, e nie jest opisane jak to wszystko wczy. Wiem tylko,e jak wcz ten program to klikam attach czy co takiego, potem wczam IT i klikam run. A co dalej? Albo jak inaczej wczy eby byo to co zamraa czas i tak dalej? Prosz gram w IT od niedawna i te od niedawna posuguj si tym programem. Pomoecie? :roll:
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 32
Doczy: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skd: Warszawa
Wysany: 2 Kwiecie 2009, 15:05   

Wszystkie programy Rammichaela uruchamia si tak samo. Musisz mie te jego programy w katalogu z gra (tam gdzie jest icytower13.exe). Wtedy masz dwie moliwoci:

1. Jeli chcesz korzysta z tylko jednego programu na raz to uruchamiasz najpierw ten program, a potem wciskasz przycisk "Run" i gra sama si uruchomi. Potem w programie moesz ustawia rne opcje. Jeli grasz w trybie penoekranowym bdziesz musiaa wyj na pulpit klikajc na klawiaturze taki przycisk ze znaczkiem windowsa

2. Jeli chcesz korzysta z kilku programw na raz najwygodniej bdzie najpierw uruchomi Icy Tower a potem wyj na pulpit, uruchomi te programy i klikn w nich "Attach" i wwczas ustawia co sie tam chce ;)

Opis dziaania ISC i Trainrera moesz znale w downloadzie icy.pl
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) rdo
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
Vinyanov 
No way!


Pomg: 9 razy
Doczy: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysany: 2 Kwiecie 2009, 15:51   

Cytat:
Musisz mie te jego programy w katalogu z gra (tam gdzie jest icytower13.exe).


Dla cisoci: nie musisz (jeli tego nie zrobisz, to trainer po wybraniu opcji „Run” bdzie zmuszony poprosi ci o wskazanie cieki do Icy Tower), ale tak bdzie najwygodniej.

Cytat:
ITSC


Raczej ITISC. IMHO, skoro FC = Floor Controller (nazwa skrcona) = ITFC = Icy Tower Floor Controller (nazwa pena), to ISC = Initial Speed Changer = ITISC = Icy Tower Initial Speed Changer, a takie co jak „ITSC” nie istnieje. ;)
 
     
olaola300
Yo!

Doczy: 02 Kwi 2009
Posty: 2
Wysany: 2 Kwiecie 2009, 15:55   

Ale ja tak robi SaleiB! Tylko wtedy mi si pokazuj prdkoci, a nie te inne opcje. I to jest problem. :cry:
_________________
Mam cay wiat gdzieeeeeeeeee.
No dobra ju nie piewam, sorry odbija mi :P
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 32
Doczy: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skd: Warszawa
Wysany: 2 Kwiecie 2009, 16:27   

Vinyanov napisa/a:

Cytat:
ITSC


Raczej ITISC. IMHO, skoro FC = Floor Controller (nazwa skrcona) = ITFC = Icy Tower Floor Controller (nazwa pena), to ISC = Initial Speed Changer = ITISC = Icy Tower Initial Speed Changer, a takie co jak „ITSC” nie istnieje. ;)

Zgadza si, to bya literwka ;p Ju poprawione ;)

olaola300 napisa/a:
Ale ja tak robi SaleiB! Tylko wtedy mi si pokazuj prdkoci, a nie te inne opcje. I to jest problem. :cry:

No bo ISC suy tylko i wycznie do zmieniania prdkoci. Do zatrzymywania zegara i tym podobnych suy Icy Tower Trainer (ITT, w skrcie T ;p)
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) rdo
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
Vinyanov 
No way!


Pomg: 9 razy
Doczy: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysany: 2 Kwiecie 2009, 16:42   

SaleiB napisa/a:
Icy Tower Trainer (ITT, w skrcie T ;p)


Znowu, niezbyt! Pena nazwa to: Icy Tower Trainer 7+, ITT7+, T7+ (dosownie: +7 Trainer for Icy Tower 1.3.1). Z tym, e trudno to zauway, poniewa umieszczono j tylko w jego ekranie informacyjnym. :P
 
     
Kamilson91
Hey, good!


Doczy: 12 Lip 2009
Posty: 6
Wysany: 12 Lipiec 2009, 15:18   

http://www.freelunchdesig...hp?topic=1694.0

Polecam
 
     
HQHB
Yo!

Doczy: 17 Mar 2010
Posty: 1
Wysany: 17 Marzec 2010, 16:28   witam

ja mam problem z uruchomieniem tego dodatku.Gdy scignie mi sie ten plik to wyglda on jak folder ktory ma bia strone a na niej logo Internetu explorel-a gdy na to klikam nie uruchamia sie sie program tylko uruchamia sie powtorne sciganie tego programu<mysli>nie mam pojcia czemu jest nie tak.jak go wrzuce do katalogu z gr to nie dziala wcale.naprawde nie wiem co robi-pomozcie
z gory dzieki
 
     
Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Nie moesz zacza plikw na tym forum
Moesz ciga zaczniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapyta do SQL: 13