SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Initial Speed Changer - zmiana początkowej prędkości
Autor Wiadomość
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 1 Sierpień 2007, 19:34   Odp: IT Initial Speed Changer: zmiana początkowej pr

Gdy się jest wysoko ekranu i nie jest się w niebezpieczeństwie, to warto zastanowić się sekundę nad skokiem. XD
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Worm 96 
Sweet!



Wiek: 27
Dołączył: 09 Lis 2007
Posty: 20
Skąd: Katowice
Wysłany: 10 Listopad 2007, 16:33   

Hmm a może zrobić tak na ProFloor. To znaczy dać na ISC 5 i włączyć profloora? Co o tym sądzicie?
_________________
Da się żyć! Chyba...

Lepiej wygrać niż przegrać...

Czasami potrzebny jest mały impuls...
ICY TOWER. Go For It

My Records:
COMBO:65
SCORE8229
FLOOR:327
 
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 10 Listopad 2007, 20:27   

Worm 96 napisał/a:
Hmm a może zrobić tak na ProFloor. To znaczy dać na ISC 5 i włączyć profloora? Co o tym sądzicie?

ProFloor, jak parę miesięcy temu zauważył Vinyanovm, jest przestarzały. Teraz używa się Floor Controlera. Powstała nawet lista rekordów ugranych wraz z tym programem (niekiedy w połączeniu z ISC). Jak chcesz, to poczytaj więcej tu:
http://www.freelunchdesig...f7&topic=2415.0 .
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
Jojo 
Hey, good!


Dołączył: 19 Lis 2007
Posty: 8
Wysłany: 19 Listopad 2007, 11:39   

Prubowalem ale doszlem na 5 tylko do 130 ^^
 
     
roswell13
Yo!

Dołączył: 03 Sty 2008
Posty: 1
Wysłany: 3 Styczeń 2008, 23:16   Pytanie

Witam mam na imię Ania od nie dawana gram w tą grę całkiem nieźle mi idzie tylko mam pytanie czy ma ktoś bota takiego że zaczyna się grać od największej prędkości od początku? bardzo takiego poszukuje Pozdrawiam jak coś proszę pisać na gg 6754394 :*
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 4 Styczeń 2008, 04:10   Re: Pytanie

roswell13 napisał/a:
Witam mam na imię Ania


Hej!

Cytat:
od nie dawana gram w tą grę całkiem nieźle


Podziel się rekordami. :)

Cytat:
tylko mam pytanie czy ma ktoś bota


Bota? Botów do Icy Tower o ile wiem jeszcze nie stworzono, chociaż myślałem już o nich. Jak zresztą o wszystkim. :D

Cytat:
takiego że zaczyna się grać od największej prędkości od początku?


Jest do tego program. Przewiń stronę do Initial Speed Changer. Obsługa jest prosta do bólu. :)
 
     
Polucjant
That's great!



Dołączył: 04 Sty 2008
Posty: 40
Wysłany: 9 Styczeń 2008, 16:09   

Ja też mam pytanie jak można ściągnąć Patch?? (nawet nie wiem co to jest)..
 
     
Polucjant
That's great!



Dołączył: 04 Sty 2008
Posty: 40
Wysłany: 10 Styczeń 2008, 09:51   Re: IT Initial Speed Changer - nie działa mi!

Artur napisał/a:
gra Mi nie działa. :x
Mi też nie chce dziś działać ;( więc help :!:
 
     
.pawlak-n.
Yo!

Dołączył: 29 Lip 2008
Posty: 1
Wysłany: 29 Lipiec 2008, 17:00   

Initial Speed Changer mi sie bierze jak go siciongam to mam tylko format .rat
:[ help fast !
 
     
olaola300
Yo!

Dołączył: 02 Kwi 2009
Posty: 2
Wysłany: 2 Kwiecień 2009, 14:25   Program Initial Speed Changer

No właśnie. Na oficjalnej stronie IT jest dział w którym można sobie to ściągnąć jest opisane co jest co. Ale w tym problem, że nie jest opisane jak to wszystko włączyć. Wiem tylko,że jak włączę ten program to klikam attach czy coś takiego, potem włączam IT i klikam run. A co dalej? Albo jak inaczej włączyć żeby było to co zamraża czas i tak dalej? Proszę gram w IT od niedawna i też od niedawna posługuję się tym programem. Pomożecie? :roll:
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2 Kwiecień 2009, 16:05   

Wszystkie programy Rammichaela uruchamia się tak samo. Musisz mieć te jego programy w katalogu z gra (tam gdzie jest icytower13.exe). Wtedy masz dwie możliwości:

1. Jeśli chcesz korzystać z tylko jednego programu na raz to uruchamiasz najpierw ten program, a potem wciskasz przycisk "Run" i gra sama się uruchomi. Potem w programie możesz ustawiać różne opcje. Jeśli grasz w trybie pełnoekranowym będziesz musiała wyjść na pulpit klikając na klawiaturze taki przycisk ze znaczkiem windowsa

2. Jeśli chcesz korzystać z kilku programów na raz najwygodniej będzie najpierw uruchomić Icy Tower a potem wyjść na pulpit, uruchomić te programy i kliknąć w nich "Attach" i wówczas ustawiać co sie tam chce ;)

Opis działania ISC i Trainrera możesz znaleźć w downloadzie icy.pl
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 2 Kwiecień 2009, 16:51   

Cytat:
Musisz mieć te jego programy w katalogu z gra (tam gdzie jest icytower13.exe).


Dla ścisłości: nie musisz (jeśli tego nie zrobisz, to trainer po wybraniu opcji „Run” będzie zmuszony poprosić cię o wskazanie ścieżki do Icy Tower), ale tak będzie najwygodniej.

Cytat:
ITSC


Raczej ITISC. IMHO, skoro FC = Floor Controller (nazwa skrócona) = ITFC = Icy Tower Floor Controller (nazwa pełna), to ISC = Initial Speed Changer = ITISC = Icy Tower Initial Speed Changer, a takie coś jak „ITSC” nie istnieje. ;)
 
     
olaola300
Yo!

Dołączył: 02 Kwi 2009
Posty: 2
Wysłany: 2 Kwiecień 2009, 16:55   

Ale ja tak robię SaleiB! Tylko wtedy mi się pokazują prędkości, a nie te inne opcje. I to jest problem. :cry:
_________________
Mam cały świat gdzieeeeeeeeeeśśśśśśśśśś.
No dobra już nie śpiewam, sorry odbija mi :P
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2 Kwiecień 2009, 17:27   

Vinyanov napisał/a:

Cytat:
ITSC


Raczej ITISC. IMHO, skoro FC = Floor Controller (nazwa skrócona) = ITFC = Icy Tower Floor Controller (nazwa pełna), to ISC = Initial Speed Changer = ITISC = Icy Tower Initial Speed Changer, a takie coś jak „ITSC” nie istnieje. ;)

Zgadza się, to była literówka ;p Już poprawione ;)

olaola300 napisał/a:
Ale ja tak robię SaleiB! Tylko wtedy mi się pokazują prędkości, a nie te inne opcje. I to jest problem. :cry:

No bo ISC służy tylko i wyłącznie do zmieniania prędkości. Do zatrzymywania zegara i tym podobnych służy Icy Tower Trainer (ITT, w skrócie T ;p)
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 2 Kwiecień 2009, 17:42   

SaleiB napisał/a:
Icy Tower Trainer (ITT, w skrócie T ;p)


Znowu, niezbyt! Pełna nazwa to: Icy Tower Trainer 7+, ITT7+, T7+ (dosłownie: +7 Trainer for Icy Tower 1.3.1). Z tym, że trudno to zauważyć, ponieważ umieszczono ją tylko w jego ekranie informacyjnym. :P
 
     
Kamilson91
Hey, good!


Dołączył: 12 Lip 2009
Posty: 6
Wysłany: 12 Lipiec 2009, 16:18   

http://www.freelunchdesig...hp?topic=1694.0

Polecam
 
     
HQHB
Yo!

Dołączył: 17 Mar 2010
Posty: 1
Wysłany: 17 Marzec 2010, 16:28   witam

ja mam problem z uruchomieniem tego dodatku.Gdy sciągnie mi sie ten plik to wygląda on jak folder ktory ma białą strone a na niej logo Internetu explorel-a gdy na to klikam nie uruchamia sie sie program tylko uruchamia sie powtorne sciąganie tego programu<mysli>nie mam pojęcia czemu jest nie tak.jak go wrzuce do katalogu z grą to nie dziala wcale.naprawde nie wiem co robić-pomozcie
z gory dzieki
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13