SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Icy Tower Trainer - zmiana liczby punktów, grawitacji itp.
Autor Wiadomość
Devlin 
Splendid!



Wiek: 27
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 799
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 15 Kwiecień 2007, 20:58   Icy Tower Trainer - zmiana liczby punktów, grawitacji itp.

http://www.youtube.c-om/watch?v=-tFieHI3x-m8 - ten link zrobił sporo zamieszania. Postaram się to wyjaśnić :)

Te "latanie" jest możliwe dzięki trainerowi stworzonemu przez RaMMicHaeLa. Link do tematu na forum FLD jest tutaj. Im mniejsza grawitacja tym wyższe są skoki. Proste ;)
I od razu mówie, Harold nie leci tylko SKACZE ;)
_________________
Cytat:



Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 06:15, w całości zmieniany 13 razy  
 
  Profil FLD: 1565
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15 Kwiecień 2007, 23:23   Odp: "Latanie" w wersji 1.3

Link nie działa niestety do ściągnięcia, ale można ściągnąć stąd. :D

Kurcze, mi latanie nie działa. :(
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
Ostatnio zmieniony przez Artur 16 Kwiecień 2007, 16:11, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Asef 
Fantastic!


Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 361
Skąd: Wałcz
Wysłany: 16 Kwiecień 2007, 21:30   Odp: "Latanie" w wersji 1.3

poprawny link to ten -- >> http://www.youtube.com/watch?v=-tFieHI3xm8

A teraz,jak się tym programem obłsuguje?

P.S Jesli istnieje ten program to znaczy,że już można sobie robic setki tysięcy floorsów i combosów,to oznacza,że może będzie robiona nowsza wersja icytower 1,4 ?? już bez oszustwa?
_________________
glow=blue]Floor:1203 NML:973 Score: 120975 Combo:339[/glow]
 
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 16 Kwiecień 2007, 22:23   Odp: "Latanie" w wersji 1.3

Latanie to nie jest chyba oszustwo tylko taka podróż po schodkach, żeby pobić rekord to trzeba skakać. Kurcze, ten program mi nie działa i jeszcze minimalizuje grę przy wciśnięciu np. P, zamiast jakieś efekty przynieść. :(

Asef napisał/a:

poprawny link to ten -- >> http://www.youtube.com/watch?v=-tFieHI3xm8
Ja powiedziałem, że aby ściągnąć ten program, to kliknąć w ten poprawny link, nie chodziło o filmik.
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Asef 
Fantastic!


Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 361
Skąd: Wałcz
Wysłany: 17 Kwiecień 2007, 12:03   Odp: "Latanie" w wersji 1.3

A mi chodziło o pierwszy link Devlina,a nie twoje linki.... nie działa więc podałem prawdziwy.

Sciagnelem program i co dalej mam zrobic?,niech ktos dobrze to opisze,też chcem sobie polecic w góre...:)
_________________
glow=blue]Floor:1203 NML:973 Score: 120975 Combo:339[/glow]
 
 
 
Devlin 
Splendid!



Wiek: 27
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 799
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 09:35   Odp: "Latanie" w wersji 1.3

Ustaw sobie grawitacje (najniższe pole na np 0.01 lub 0.5 lub co chcesz :) ). Im mniejsza wartość tym przy skoku będziesz leciał wyżej ;)
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 2 Maj 2007, 06:10   Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D

A czy ktoś wie, jaka wartość jest grawitacją "normalną"?
"1" pozwala maksymalnie na 4-piętrowe skoki (zamiast oczywiście 5), natomiast "0,999" powoduje, że Harold dostaje skrzydeł. ;)
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Devlin 
Splendid!



Wiek: 27
Dołączył: 26 Mar 2006
Posty: 799
Skąd: Icy Tower Planet
Wysłany: 2 Maj 2007, 08:43   Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D

Normalna grawitacja to bodajże 1.2
_________________
Cytat:



 
  Profil FLD: 1565
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2 Maj 2007, 22:32   Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D

Mi nie działa. :x
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
Dark
Yo!

Dołączył: 14 Cze 2007
Posty: 1
Wysłany: 14 Czerwiec 2007, 15:25   Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D

jak ustawic grawitacje i gdzie ?? :/
 
 
Artur 
Eextreeme!


Wiek: 24
Dołączył: 08 Sie 2006
Posty: 161
Skąd: Warszawa
Wysłany: 14 Czerwiec 2007, 20:53   Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D

Musisz ściągnąć trainer do tego.
_________________
Wszystko jest możliwe, bo jeszcze nikt nie udowodnił, co jest niemożliwe.
IT 1.5: [Floor]> 1233 [Score]> 581279 [Combo]> 754 [CC1]> 161 [CC2]> 261 [CC3]> 358 [CC4]> 460 [CC5]> 563
IT 1.3: Floor: 1444 Combo: 587
 
 
 
IcyAgent
Hey, good!



Dołączył: 22 Cze 2007
Posty: 11
Skąd: Kętrzyn
Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 11:07   Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D

Gdzie go ściągnąć :oops:
_________________
UEFA Champion League

Enter my code: **********

[center]Kao The Kangaroo[/center]
[center]is[/center]
[center]The Best xDDD[/center]

[you] zajerejstruj się na moim forum

http://kangaroo.vdd.pl
 
 
Słowiczek
Yo!


Dołączył: 22 Cze 2007
Posty: 2
Skąd: Ogrodzieniec
Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 11:54   Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D

Jak włączyć gre z trainerami odp plis ;( ;( :roll: :roll:
_________________
Koteczek Mrrrał
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 22:41   Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3! :D

Och, Icy Agent... nie pisz niepotrzebnych postów. Przeczytaj jeszcze raz temat... w jednym z pierwszych postów jest link...
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
FOX 
Wow!



Wiek: 30
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 27 Październik 2007, 12:30   

Artur napisał/a:
Kurcze, ten program mi nie działa i jeszcze minimalizuje grę


Przepraszam za uwagę, która może jest już za stara, ale lepiej sprawdź, czy Google Toolbar Notifier u ciebie nie jest włączony. Bo u mnie to on powoduje wychodzenie z programów.

A co do grawitacji, to ja słyszałem, że poprawna to 0.8.
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 27 Październik 2007, 15:36   

A po #### Ci jakis google toolbar? ._. Zreszta jest wiele takich gowien podobnych do tego ktorych pod zadnym pozorem nie powinno sie instalowac, a pozniej sie ludzie dziwia ze cos jest nie tak ._.
 
  Profil FLD: 13218
     
uciekinier
Hey, good!



Dołączył: 12 Lip 2007
Posty: 12
Wysłany: 12 Listopad 2007, 13:27   [program] Icy Tower Trainer

Chciałam se zainstalować, bo to by mi się przyddało, żeby potrenować. A jednak niewiem jak. Jak pobralam to pisze, że to plik RAR i pochodzi z internetu. Czy ktoś mógłby mi szczegółowo wytłumaczyć jak t pobraći tak dalej? :oops:
_________________
Jeśli jesteś dobry w icy tower to Ci się spodoba (klik tu) http://s12.bitefight.pl/c...870<br>=]
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 10 Luty 2008, 19:15, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
uciekinier
Hey, good!



Dołączył: 12 Lip 2007
Posty: 12
Wysłany: 19 Listopad 2007, 15:41   

Moze by mi ktoś pomógł? Plz help! Poświęćcie mi trochę czasu i odpowiedzcie!
_________________
Jeśli jesteś dobry w icy tower to Ci się spodoba (klik tu) http://s12.bitefight.pl/c...870<br>=]
 
     
Pablo 
Super!



Wiek: 21
Dołączył: 21 Lis 2007
Posty: 61
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 25 Listopad 2007, 22:40   [program] Icy Tower Trainer (autorstwa RaMMicHaeLa)

Witajcie chyba sciagneliscie juz trainera to icy tower 1.3.1 to zauwazyliscie ze jest tam na zamarzniecie zegara i wydluzenia schodkow do wiezy wiec mozna sobie by nabijac floor i kombosy a za tymi kombosami oczywiscie kryja sie punkty! Ja zostawilem wczoraj od 23:00 okolo i zostawilem na noc z wlaczona spacja o budzilem sie ok. 12:00 i patrze bylo 750 tysiecy floor pogralem sobie jeszcze troszke i dorobilem 800 tysiecy floor a to bylo dobre ... Moj rekord na tym traineze to 800.000 floor 12.000 combo i z jakies 9.000.000 ludzie wiec sciagajcie sprobojcie pobic ten moj rekord dal bym wam powturke ale i tak skakal w jednym miejscu na samym dole a wskaznik bardzo mikroskopilny !! o ile czytalem rekord floor na kodach to jakies 1.500.000 a combo 450.000 a scoore niepmaietam ale ta gra na wyzszych poziomach robi sie nudnA BARDZO ale za to ma sie na tle pod score floor i combo na intro grze takie cyfry ze sie mieszaja

Pozdrowienia !! :grin: [/quote]
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 23 Luty 2008, 20:11, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
     
uciekinier
Hey, good!



Dołączył: 12 Lip 2007
Posty: 12
Wysłany: 26 Listopad 2007, 15:04   

Nie róbcie mi tego!!! :(
_________________
Jeśli jesteś dobry w icy tower to Ci się spodoba (klik tu) http://s12.bitefight.pl/c...870<br>=]
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 16