SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Icy Tower Trainer - zmiana liczby punktów, grawitacji itp.
Autor Wiadomość
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 26 Listopad 2007, 17:03   

Floor jest nieskończone. Jest tylko coś tam zagmatwane w score... ale nie mam linka - Neo to gdzieś tłumaczył.
Pablo napisał/a:
ale ta gra na wyzszych poziomach robi sie nudnA BARDZO

No tak to jest, jak się gra na kodach... :roll:
Pablo napisał/a:
Moj rekord na tym traineze to 800.000 floor 12.000 combo i z jakies 9.000.000 ludzie wiec sciagajcie sprobojcie pobic ten moj rekord

Co to za rekord - można tak w nieskończoność (oprócz tej kilkumiliardowej granicy w score). Ale wieża nie ma końca. Tyle.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 26 Listopad 2007, 17:06   

Och... ale nie wiem do końca, o co chodzi... Klikasz prawym klawiszem myszy na ten plik .RAR i wybierasz "Extrakt Here" - powinien się zrobić folder w katalogu, w którym masz plik .RAR...
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 26 Listopad 2007, 17:31   

Moze zacznijmy od tego ze potrzeba programu WinRar lub innego ktory poradzi sobie z .rar
 
  Profil FLD: 13218
     
mts90
Yo!

Dołączył: 27 Lis 2007
Posty: 1
Wysłany: 27 Listopad 2007, 01:25   [program] trainer nie działa

Pomóżcie, trainer nie chce działać gdy mam zalaczoną grę i naciskam F2 lub inne to nic się nie dzieje próbowałem też wpisywac w Gravity np. 1.2 i chce to zalączyć to niestety wtedy wyskakuje mi błąd trainera :sad: powtarzałem to juz dużo razy ale bez skutku
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 10 Luty 2008, 19:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
FOX 
Wow!



Wiek: 30
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 27 Listopad 2007, 08:57   

Jeśli wyskakuje ci okno "Wystąpił problem z aplikacją <NAZWA> i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty", to nie ma powodów do obaw. Zmiany, które nim wprowadziłeś do gry, i tak zostaną zachowane. Przynajmniej ja tak miałem.

Opisz swój problem dokładniej, jeśli moje informacje nie przekonały cię.
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 28 Listopad 2007, 08:07   

mattirab napisał/a:
Floor jest nieskończone. Jest tylko coś tam zagmatwane w score... ale nie mam linka - Neo to gdzieś tłumaczył.


Score, floor, combo, ilość skoków, wszystko jest ograniczone, dlatego wybrałem ostatnią opcję. :)
 
     
uciekinier
Hey, good!



Dołączył: 12 Lip 2007
Posty: 12
Wysłany: 3 Grudzień 2007, 15:17   

Mam już plik RAR ''Icy Tower Trainer'' Ale on nie chodzi! Co z nim trzeba zrobić?
_________________
Jeśli jesteś dobry w icy tower to Ci się spodoba (klik tu) http://s12.bitefight.pl/c...870<br>=]
 
     
uciekinier
Hey, good!



Dołączył: 12 Lip 2007
Posty: 12
Wysłany: 3 Grudzień 2007, 15:21   

A ja to chciałam mieć, ale niewiem jak. Czy autor tego postu mógłby mi wytłumaczyć jak? Help plz!
_________________
Jeśli jesteś dobry w icy tower to Ci się spodoba (klik tu) http://s12.bitefight.pl/c...870<br>=]
 
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 3 Grudzień 2007, 17:01   

ja napisał/a:
Klikasz prawym klawiszem myszy na ten plik .RAR i wybierasz "Extrakt Here" - powinien się zrobić folder w katalogu, w którym masz plik .RAR...

Jeśli nie uda Ci się tego zrobić, to sprawdź czy jest Open with WinRar (Otwórz z WinRarem) i tam na górze powinno być Extrakt lub coś podobnego. Wchodzisz w to i wybierasz folder. Jeśli nie masz WinRara, to go ściągnij z Internetu (poszukaj programu na jakiejś wyszukiwarce, np. www.google.pl ).
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
Pablo 
Super!



Wiek: 21
Dołączył: 21 Lis 2007
Posty: 61
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 4 Grudzień 2007, 23:20   

Ty sie meczysc z tym sciaganiem i kopiowaniem z katalogu glownego icy tower czy wierzesz ten trainer co tylko instalujesz wlanczasz IT i GRasz ja juz niebede pisal gdzie doskoczylem ....
_________________
Icy Tower 1.3 :
NmL 532
Floors 842
Combo 357
Score 198.926
Moje forum o Telefonach komorkowych !!! ZAREJESTRUJ SIE
 
 
     
Bucik
Yo!

Dołączył: 06 Gru 2007
Posty: 2
Wysłany: 6 Grudzień 2007, 07:54   [program] Nie moge uruchomić Trainera

Ściągnełem trainera, wypakowałem i instalowało się niby ten plik BASSMODE a gdy chcę uruchomić trainer wyskakuje okno : Nie można było odnaleźć pliku DLL.BASSMODE.DLL
Co mam zrobić że trainer zaczął działać ??
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 10 Luty 2008, 19:05, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
FOX 
Wow!



Wiek: 30
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 6 Grudzień 2007, 09:57   

NAPRAWDĘ zainstaluj BASSMOD. U mnie to od razu rozwiązało ten problem.
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
Bucik
Yo!

Dołączył: 06 Gru 2007
Posty: 2
Wysłany: 6 Grudzień 2007, 15:43   

Wrzuciłem to do katalogu z grą. Otwierałem ten plike BASSMODE, klikałem install pytał się czy podmienić jakiś tam plik klikałem i znowu miałem tylko okno do wyboru install uninstall i exit. A trainer jak nie działał tak nie działa.
 
     
Pablo 
Super!



Wiek: 21
Dołączył: 21 Lis 2007
Posty: 61
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 7 Grudzień 2007, 20:45   

Ok sorry ze tak pozno moze jeszcze ktos zaglada ale tak to w www.icy.pl wejdz na przydatne p[rogramy i na samej gorze masz plik sciagnij go i rozpakuj urochomi ci sie menu i muzyczka :razz: wiec wlacz icy (dziala w 1.3) wcisnij lewy alt + tab sie z minimalizuje i wlacz opcje ktore ci odpowiadaja przejc na icy towerigraj ! :grin:
_________________
Icy Tower 1.3 :
NmL 532
Floors 842
Combo 357
Score 198.926
Moje forum o Telefonach komorkowych !!! ZAREJESTRUJ SIE
 
 
     
Bolku94 
Yo!

Wiek: 20
Dołączył: 20 Gru 2007
Posty: 4
Skąd: Gdynia
Wysłany: 20 Grudzień 2007, 18:45   

ja tez mam taki sam problem,ale co to moze byc
 
     
Pablo 
Super!



Wiek: 21
Dołączył: 21 Lis 2007
Posty: 61
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 21 Grudzień 2007, 12:20   

po co sie meczycie z tym trainerem jest lepszy bez otwierania na przydatne programy w glownym Icy.pl
_________________
Icy Tower 1.3 :
NmL 532
Floors 842
Combo 357
Score 198.926
Moje forum o Telefonach komorkowych !!! ZAREJESTRUJ SIE
 
 
     
FanIcyTower9001 
Hey, good!


Wiek: 19
Dołączył: 16 Gru 2007
Posty: 9
Wysłany: 21 Grudzień 2007, 16:47   

Ja nie wiem jak zainstalować BASSMOD. Powiecie??
 
     
Bolku94 
Yo!

Wiek: 20
Dołączył: 20 Gru 2007
Posty: 4
Skąd: Gdynia
Wysłany: 22 Grudzień 2007, 11:24   

o jakim sposobie mowisz Pablo bo zbytnio niekumam
 
     
FanIcyTower9001 
Hey, good!


Wiek: 19
Dołączył: 16 Gru 2007
Posty: 9
Wysłany: 22 Grudzień 2007, 18:34   

No powiedzcie! Jak zainstalować BASSMOD???
 
     
Bolku94 
Yo!

Wiek: 20
Dołączył: 20 Gru 2007
Posty: 4
Skąd: Gdynia
Wysłany: 25 Grudzień 2007, 11:56   

No ale przeciez bylo napisane wyzej problem czyli po zainstalowaniu BASSMODE kilkam na trainera i wyskakuje mi: Nie można było odnaleźć pliku DLL.BASSMODE.DLL
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 16