SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Icy Tower Trainer - zmiana liczby punktów, grawitacji itp.
Autor Wiadomość
Pablo 
Super!



Wiek: 21
Dołączył: 21 Lis 2007
Posty: 61
Skąd: Wroclaw
Wysłany: 26 Grudzień 2007, 16:16   

Bolku94 napisał/a:
o jakim sposobie mowisz Pablo bo zbytnio niekumam
bylo tam na glownym IT taki dzial pod haroldem ,,PRZYDATNE PROGRAMY'' wchodzisz w nie i tam masz pierwszy trainer ,,ICY TOWER TRAINER '' klikasz czekasz jak sie zaladuje i otwierasz pozniej ( jak masz WINRAR to dajesz setup i uruchamia ci sie program z smieszna muzyczka ( taki wyglad jak sciagales z dzialu ) minimalizujesz TO i uruchamiasz ICY TOWER 1.3 pozniej tez to minimalizujesz ( ALT + TAB ) i przechodzisz do trainera klikasz tam kolejno na ostateczna czynnosc POLECAM NAJBARDZIEJ 2 i 3 trainer poniwasz dzieki nim mozesz miec zwolniony czas a na 3 schodki na cala wieze widec niemozna spasc !! kolejno wlaczasz gre znowu i dajesz nowa gre GAME START i masz na cala wieze schodki

Zamiescilem tutaj tak ze jakie czynnosci podejmuje trainer
F2 - Freeze World - zegar zostaje zamrożony, dzięki czemu ekran nie przesuwa się w dół
F3 - Super Floor - Wszystkie schodki mają teraz szerokość wieży (czyli nie da się spaść)
F4 - Unlock Floor - Odblokowuje startowe piętro (nie trzeba korzystać z nowych plików "tower.cfg") - podaj wartość od 1 do 9
F5 - Change Score - zmienia score
F6 - Add Score - dodaje score
F7 - Create Combo - "tworzy" combo
F8 - Change Gravity - Pozwala zmienić grawitację (domyślna to 0,8)

chociasz juz bedziesz mial to opisane pod trainerem w tym dzile <PRZYDATNE PROGRAMY> wiec ZYCZE milej i hakerskiej zabawy !! :grin: :grin: :mrgreen: :cool:
_________________
Icy Tower 1.3 :
NmL 532
Floors 842
Combo 357
Score 198.926
Moje forum o Telefonach komorkowych !!! ZAREJESTRUJ SIE
 
 
     
szimin
Yo!

Dołączył: 04 Sty 2008
Posty: 1
Wysłany: 4 Styczeń 2008, 14:49   

a ja jak uruchamiam BASSMODE to wyskakuje okienko z Install,uninstall i exit.Jak klikam install to wyskakuje okienko z napisem: Install failed :( o co biega??
 
     
Polucjant
That's great!



Dołączył: 04 Sty 2008
Posty: 40
Wysłany: 7 Styczeń 2008, 20:50   

no nie błąd..... włączam na 800 na trainerze i nie wyskakuje mi 800!!!!!! dziwny trainer acha za pomocą trainera doszlem do 5502 floor i koniec bardzo głupio to wyszło :( nie moge tego uruchomić ! :(
 
     
Michelle
Yo!

Dołączył: 11 Sty 2008
Posty: 1
Wysłany: 11 Styczeń 2008, 12:37   

ja tez nie moge tego uruchomić...wyskakuje kup licencje , co ja mam z tym zrobić? musze to kupić czy jest jakaś inna możłiwość?? :(
 
     
Polucjant
That's great!



Dołączył: 04 Sty 2008
Posty: 40
Wysłany: 14 Styczeń 2008, 09:07   

nie.... Nie kupuj licencji po prostu kopiuj na pulpit i po strachu nie musisz kupować "licencji" i wykasuj ten folder też tak mi wyskakuje ;)
_________________
Combo 213

Floor 432

NML 316 nowy!

CCC1 146 CCC2 256 CCC3 310 CCC4 379 CCC5 424

ProCombo 54

Profloor 301 nowy!
 
     
wymiatacz IT 
Yo!


Dołączył: 15 Sty 2008
Posty: 1
Skąd: Warszawa
Wysłany: 15 Styczeń 2008, 21:14   

Ja nie ściągnąłem tego trainera. Da ktos link do niego?
 
 
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 15 Styczeń 2008, 22:23   

Jest na www.download.icy.pl , zakładka przydatne programy :) .
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
Bolku94 
Yo!

Wiek: 20
Dołączył: 20 Gru 2007
Posty: 4
Skąd: Gdynia
Wysłany: 16 Styczeń 2008, 19:44   

Robie jak mowisz Pablo ale niewiem o co Ci chodzi z tym ''setup'' w WINRAR-e moze jest cos takiego ale ja mam po polsku WINRAR-a i niemam opcji setup
 
     
FOX 
Wow!



Wiek: 29
Dołączył: 06 Gru 2006
Posty: 83
Skąd: OZHAXALD
Wysłany: 18 Styczeń 2008, 09:26   

@ szimin
Możliwe, że BASSMOD.dll już został zainstalowany, ale nie jestem pewien. Sprawdź, czy trainer daje się uruchomić.

@ Pablo
Gdzie jest plik SETUP, o którym wspomniałeś? Bo Bolku94 potrzebuje bardziej treściwych informacji.
_________________
Mateusz SSJ8
score=51792
combo=214
floor=680
n00b=416
rush timer=145,?? s
 
 
     
icy1 
Yo!

Wiek: 18
Dołączył: 18 Sty 2008
Posty: 2
Skąd: z działdowa
Wysłany: 18 Styczeń 2008, 18:49   

u mnie jest program zamiast trainera i to tak jest pobieram trainer patrze a nie mam czym go uruchomić i nie wiem co to jest ten run. :mad:
 
     
icy1 
Yo!

Wiek: 18
Dołączył: 18 Sty 2008
Posty: 2
Skąd: z działdowa
Wysłany: 18 Styczeń 2008, 18:49   

pomocy :sad:
 
     
Gościu 
That's great!



Wiek: 31
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 35
Skąd: Mikolajki/Polska
Wysłany: 5 Luty 2008, 21:23   

musisz miec WinRara lub WinZipa
_________________
Po góry, po Filipiny,
Byly raz sobie dwie gminy.
Jedna Mikolajek, jedna Polski
W Mikolajkach jest basen morski!
Tam jest super hotel Golebieski,
nie widac tam rysy kreski!

www.icytowerek.i-fora.info

A to poniżej to mój download

http://icytowerek.i-fora.info/dload.php
 
 
     
Gościu 
That's great!



Wiek: 31
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 35
Skąd: Mikolajki/Polska
Wysłany: 7 Luty 2008, 18:21   Re: Odp: Icy Tower Trainer! "Latanie" w wersji 1.3

Słowiczek napisał/a:
Jak włączyć gre z trainerami odp plis ;( ;( :roll: :roll:
musisz w trainerze kliknąć przycisk Run •
_________________
Po góry, po Filipiny,
Byly raz sobie dwie gminy.
Jedna Mikolajek, jedna Polski
W Mikolajkach jest basen morski!
Tam jest super hotel Golebieski,
nie widac tam rysy kreski!

www.icytowerek.i-fora.info

A to poniżej to mój download

http://icytowerek.i-fora.info/dload.php
 
 
     
gruby 
Yo!

Dołączył: 10 Lut 2008
Posty: 1
Wysłany: 10 Luty 2008, 17:16   

wie ktoś jak to działa wypakowywuje do folderu icy tower i chce włączyć trainera i wyskakuje brak BASSMOD.dll a w folderze jest BASSMOD.exe noi nie wiem co zropic proszę o pomoc. :cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad: :[ :[ :[ :?: :?: :?: :!: :!:
 
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 10 Luty 2008, 19:09   

wlacz bassmod.exe i wcisnij install, wtedy powinno byc ok.
 
  Profil FLD: 13218
     
Temeraire
Yo!

Dołączył: 13 Lut 2008
Posty: 1
Wysłany: 13 Luty 2008, 14:10   

Niestety kiedy klika się pobierz na icy.pl pojawia się
Cytat:
Not Found

The requested URL /clicks_counter.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8g FrontPage/5.0.2.2634 mod_python/3.3.1 Python/2.4.4 PHP/5.2.6-dev mod_perl/2.0.3 Perl/v5.8.8 Server at download.icy.pl Port 80


Mógłby ktoś wrzucić tego trainera na rapidshare albo coś w tym stylu :?:
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 13 Luty 2008, 14:29   

Wystarczy przejść do wartości parametru. :)

http://tvtom.pl/piotrek9/...wer_trainer.rar
 
     
dzamper 
Super!



Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 55
Skąd: Ze Zabrza :D
Wysłany: 17 Luty 2008, 16:24   

gruby napisał/a:
brak BASSMOD.dll a w folderze jest BASSMOD.exe
No właśnie :P
 
 
     
damik122121
Yo!

Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 2
Wysłany: 19 Luty 2008, 11:04   

Nie moge zainstalować BASSMOD.exe jak chce zainstalować to wyskakuje instal failed. No i oco chodzi ???????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
 
     
BARTEM789 
Sweet!


Wiek: 18
Dołączył: 15 Gru 2007
Posty: 19
Wysłany: 21 Luty 2008, 18:15   

może mało miejsca na dysku albo masz ograniczone konto :o
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13