Uszkodzona, nielegalna wersja ITM |
Autor |
Wiadomość |
Pisto-Letti
Wow!

Wiek: 24 Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 98 Skąd: Ostrów Wielkopolski
|
Wysłany: 9 Sierpień 2008, 15:06 Uszkodzona, nielegalna wersja ITM
|
|
|
Ściągnęłem sobie z peba (www.peb.pl -> rapidshare) IT na komórkę (w rozdzielczości 128x160). Mam jednak wątpliwości czy to jest dobrze ściągnięte bo :
1) Nie widać całych napisów "Hands on" , "Xendex" i Icy Tower Mobile (nie wiem czy "Mobile" jest bo nie widze wszystkiego )
2)Jak włączam grę to widzę tylko lewą ścianę, mogę się poruszać tylko do połowy schodka (którego i tak widzę tylko połowę)
3) Zegar (obwód) jest "od godziny 12 do 9 czerwony, a reszta żółta.
4) Jak gram w easy to jak jestem np. na dwódziestym schodku to ekran się przesuwa o kilka stopni w górę tzn. stoję na 20 schodku nagle spadam na 17 ale zamiast spaść na schodek spadam w dół [zauważyłem że dzieje się tak po 25 sek. 30, 45 no i prędkość zmienia się po dwóch obrotach] - czy to są te niespodzianki o których mówili twórcy ??
A jeśli to jak je ominąć??
Z jakiej strony ściągnąć poprawną wersję ??
Dzięki |
_________________ Floor : 430 | Score : 27399 | Combo : 154
 |
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 20 Lipiec 2010, 17:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 28 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 9 Sierpień 2008, 20:34
|
|
|
Poczytaj sobie www.icytower.mobi
To co masz to skrakowana podróbka która wyciekła do sieci ponad miesiąc temu. Krótko mówiąc jest to syf który nie ma za wiele wspólnego z oryginałem, który miałem przyjemność oglądać na żywo w siedzibie twórców (Xendex).
Poczekaj na premierę. Z tym że Pisto-Letti napisał/a: | Z jakiej strony ściągnąć poprawną wersję ?? | - tutaj palnąłeś bzdurę, bo oczywiste jest że gry nie będzie się "ściągać ze strony" tylko pobierać z serwisów z grami java, za pieniądze. |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 9 Sierpień 2008, 21:14
|
|
|
Ha, kompletnie nie zauważyłem, że coś się pojawiło na tej stronie . Może tak informować o tym chociaż redakcję ? |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Pisto-Letti
Wow!

Wiek: 24 Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 98 Skąd: Ostrów Wielkopolski
|
Wysłany: 9 Sierpień 2008, 21:14
|
|
|
Hmmm dzięki, szczerze mówiąc to nie wiedziałem czy już była premiera bo nic nie pisało na icy.pl a na fora zagraniczne rzadko zaglądam. Wątpliwości miałem bo syo w relacji ze zlotu pisał "pograłem sobie w IT który na mojej komórce słabo chodzi" więc myślałem że to jest to
Co do tej bzdury - mam stronkę z której wszystkie javy pobieram ZA DARMO więc i z IT nie będzie problemu. |
_________________ Floor : 430 | Score : 27399 | Combo : 154
 |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 28 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 10 Sierpień 2008, 20:49
|
|
|
mattirab napisał/a: | Może tak informować o tym chociaż redakcję ? | Mam gotowy temat do redaktorium od tygodnia, ale Neo go wstrzymywał bo chciał najpierw sam wszystko poprawić (jeśli chodzi o literówki itd). Jego wina!!! ;d Pisto-Letti napisał/a: | Co do tej bzdury - mam stronkę z której wszystkie javy pobieram ZA DARMO więc i z IT nie będzie problemu. | Zapewne, ale to i tak dopiero po premierze |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Doob
Fantastic!

|
Wysłany: 10 Sierpień 2008, 22:15
|
|
|
petr napisał/a: | mattirab napisał/a: | Może tak informować o tym chociaż redakcję ? | Mam gotowy temat do redaktorium od tygodnia, ale Neo go wstrzymywał bo chciał najpierw sam wszystko poprawić (jeśli chodzi o literówki itd). Jego wina!!! ;d |
Hmm.. A nie lepiej by było żebyśmy pomogli przy wyłapywaniu takich literówek? Hmm.. |
|
|
|
 |
huiggi
Gość
|
Wysłany: 30 Wrzesień 2008, 16:08
|
|
|
Co z was za palanty!!! To jest wersja na rozdziałke 240x320. Wiem bo sam sciagalem, nie ma innej w necie. |
|
|
|
 |
przemek1234
Hey, good!

|
Wysłany: 4 Październik 2008, 19:41
|
|
|
Cytat: | - tutaj palnąłeś bzdurę, bo oczywiste jest że gry nie będzie się "ściągać ze strony" tylko pobierać z serwisów z grami java, za pieniądze. |
Czemu? Toż to qw końcu [b]Free]/b] Lunch Design. |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 4 Październik 2008, 20:08
|
|
|
przemek1234 napisał/a: | Cytat: | - tutaj palnąłeś bzdurę, bo oczywiste jest że gry nie będzie się "ściągać ze strony" tylko pobierać z serwisów z grami java, za pieniądze. |
Czemu? Toż to qw końcu [b]Free]/b] Lunch Design. |
Nie. (To pytanie powinno zostać FAQ).
IcyTower.mobi napisał/a: | FLD podpisało umowę z Xendex, na podstawie której ci ostatni utworzą IT na telefony! |
|
|
|
|
 |
mixer
Gość
|
Wysłany: 2 Listopad 2008, 08:45 Re: Uszkodzona, nielegalna wersja
|
|
|
Pisto-Letti napisał/a: | Ściągnęłem sobie z peba (www.peb.pl -> rapidshare) IT na komórkę (w rozdzielczości 128x160). Mam jednak wątpliwości czy to jest dobrze ściągnięte bo :
2)Jak włączam grę to widzę tylko lewą ścianę, mogę się poruszać tylko do połowy schodka (którego i tak widzę tylko połowę)
Dzięki |
Tak miałem tą wersję gry i ją już usunąłem bo można z łatwością dojść powyżej 1000 floor a na początku newet nie można spaść ze schodka |
|
|
|
 |
Gość
Gość
|
Wysłany: 3 Grudzień 2008, 21:13
|
|
|
(Też miałem tą wersje ale to nie podruba tylko miałem za mały ekran ale sciągnołem już tego co trzeba i wszystko jest OK)² |
|
|
|
 |
Wojtaz
Yo!
|
Wysłany: 3 Luty 2009, 16:04
|
|
|
Ja na szczęście nie mogłem zainstalować tej podróbki, telefon ją odrzucał. Stary, ale jary sprzęt jak widać. Wykosztowałem się na 6złociszy z hakiem i z oficjalnej stronki ściągnąłem oryginał. |
_________________ Jeśli walczysz, możesz przegrać. Jeśli nie walczysz, już przegrałeś.
Bogdan Wenta |
|
|
|
 |
|