SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 00:20
Tłumaczenie Icy Tower (inicjatywa Neo)
Autor Wiadomość
SzCzeniaaK
Super!



Dołączył: 08 Kwi 2004
Posty: 64
Skąd: Tuliszk?w
Wysłany: 1 Maj 2004, 01:08   IcyTower po POLSKU!

To to fajnie ze bedzie Polska wersja sam chcialem sie za to zabrac ale mnie uprzedziliscie ....
_________________
color=white][shadow=black][glow=gray]> > > > > > > > > > >Superme NTM Fan< < < < < < < < < < <[/glow][/shadow][/color]
 
 
 
PastorFX
Wow!


Dołączył: 13 Maj 2004
Posty: 77
Wysłany: 16 Maj 2004, 10:29   IcyTower po POLSKU!

Hehe to tu Was zdziwie ale polska wersja byla, a jak, nawet z przetlumaczonymi nagrodami i dzwiekami (byly takie bardziej smieszne). Ale Peitz sie w*urwil i nie pozwolil na zamieszczenie. A przygotowalem nawet specjalna wersje instrukcji...

Moze komu innemu pozwoli, kto go wie :)
  IT Code:
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 16 Maj 2004, 13:19   IcyTower po POLSKU!

nam niestety nie pozwolil (z tego co wiem) :/


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
PastorFX
Wow!


Dołączył: 13 Maj 2004
Posty: 77
Wysłany: 16 Maj 2004, 14:59   IcyTower po POLSKU!

SaleiB napisał/a:
nam niestety nie pozwolil (z tego co wiem)
To pomeczcie go troszeczke :P
  IT Code:
 
Neo 
Fantastic!


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Mar 2004
Posty: 487
Skąd: Matrix :)
Wysłany: 16 Maj 2004, 18:34   IcyTower po POLSKU!

Cytat:
nam niestety nie pozwolil (z tego co wiem)


pozdr


a gdzie tam... wyslalismy przeciez bardzo "complex" list do peitza jakis miesiac temu, i do tej pory nie odpowiedzial :/ . Macie jakis pomysl jak go ponaglic? :)
_________________
IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL=
  Profil FLD: 49 IT Code:
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 17 Maj 2004, 14:43   IcyTower po POLSKU!

a to wy mu list wyslaliscie?? ja mu wyslalem PMa to odpowiedzial nastepnego dnia :D :P


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
PastorFX
Wow!


Dołączył: 13 Maj 2004
Posty: 77
Wysłany: 18 Maj 2004, 20:55   IcyTower po POLSKU!

Do mnie zawsze odpowiadal. Troche sie wqwil jak zdobylem (z mala pomoca osoby ktora pewnie to przeczyta) bete IT1.2 i pisal mejle do mojego klienta (bo byl na serwerze razem z it net)
  IT Code:
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 18 Maj 2004, 21:28   IcyTower po POLSKU!

Cytat:
Do mnie zawsze odpowiadal. Troche sie wqwil jak zdobylem (z mala pomoca osoby ktora pewnie to przeczyta) bete IT1.2


Khm... Nie wiedzialem, ze Marek Fajkowski pisuje na tym forum. :P

Bo skoro Pastor chce mnie tutaj wrobic, to musze powiedziec, ze zadnej z bet nigdy nigdzie bym nie wyslal i nie wyslalem. :?
 
 
PastorFX
Wow!


Dołączył: 13 Maj 2004
Posty: 77
Wysłany: 19 Maj 2004, 14:58   IcyTower po POLSKU!

Nieeee... mialem na mysli osobe ktora przeglada to forum... ale ani Ty Viny, ani ten drugi ziomek...
  IT Code:
 
pikol
Amazing!



Dołączył: 30 Kwi 2004
Posty: 125
Skąd: z dziury che?mek
Wysłany: 8 Styczeń 2005, 21:51   IcyTower po POLSKU!

heeej! a moze ktos podesle ta wersje? amoze ktos powie w jakiej fazie jest tworzenie gry? bo to dla mnie wazny temat a tu cisza...
_________________
ram na floory!
floor:311

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!!
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 8 Styczeń 2005, 22:08   IcyTower po POLSKU!

Zobacz sobie na date ich postow - oni mowia o wersji beta IT1.2, ktora, tak sie sklada, jest juz skonczona i dostepna do sciagniecie (nie wiem, moze nie zauwazyles :wink: )

zart.

a co do polskiej wersji - skoro tak bardzo pragniesz, zrob ja sobie sam 8)
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
pikol
Amazing!



Dołączył: 30 Kwi 2004
Posty: 125
Skąd: z dziury che?mek
Wysłany: 9 Styczeń 2005, 12:16   IcyTower po POLSKU!

wyobraz sobie ze gdybym nie mial 500 spraw na glowie to bym sie tym zajal
_________________
ram na floory!
floor:311

http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!!
 
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 9 Styczeń 2005, 13:32   IcyTower po POLSKU!

Cytat:
Cytat:
a co do polskiej wersji - skoro tak bardzo pragniesz, zrob ja sobie sam
Cytat:
wyobraz sobie ze gdybym nie mial 500 spraw na glowie to bym sie tym zajal


a jakie to konkretnie sprawy :> ? jak ja mialam 10 lat to mialam szmat czasu :D moze po prostu pioklowi sie nie chce, albo po prostu nie umie :D :roll:
[size=9px]
edit : moznaby bylo prosic o usuniecie tego posta wyzej :P ?[/size]
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 9 Styczeń 2005, 21:59   IcyTower po POLSKU!

Cytat:
edit : moznaby bylo prosic o usuniecie tego posta wyzej ?


Tego nad moim? :roll:

Co do polskiej wersji: "Peitz is going commercial after SMPE" - moze wlasnie wtedy bedzie potrzebowal kilku osob do przetlumaczenia IT. Wtedy wyda je na plycie w kilku jezykach wraz z innymi grami :wink: Poczekamy, zobaczymy. :)
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 9 Styczeń 2005, 22:06   IcyTower po POLSKU!

Cytat:
Cytat:
edit : moznaby bylo prosic o usuniecie tego posta wyzej ?


Tego nad moim?


nie :P juz go ktos skasowal ^^

OffTop
 
 
tajek
Splendid!



Dołączył: 01 Lut 2004
Posty: 607
Skąd: Mysteryland
Wysłany: 10 Styczeń 2005, 15:33   Polskie Dzwieki do IT :)

Postanowilem zrobic polskie dzwieki do IT :P , zajelo mi to malutko czasu a zatem nie spodziwajcie sie rarytasow :)
Klik

Chetnie wyslucham waszych komentarzy :)

ps : zrobilem to do jajec :P
_________________
 
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 10 Styczeń 2005, 16:17   Polskie Dzwi?ki do IT :)

:lol:

Dzwieki sa przednie, pasowalyby idealnie do spolszczonej wersji gry! :D :D . Urzeklo mnie "No way!" :lol: 10-/10 :)
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 10 Styczeń 2005, 16:23   Polskie Dzwi?ki do IT :)

Muzyczka bardzo fajna tylko wogle nie slychac co ty mowisz podczas gry....tzn nie slychac nazw nagrod wiec nic wiecej nie moge powiedziec:D zrob to glosniej a bedzie lepiej
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
tajek
Splendid!



Dołączył: 01 Lut 2004
Posty: 607
Skąd: Mysteryland
Wysłany: 10 Styczeń 2005, 16:30   Polskie Dzwi?ki do IT :)

Niewiem jak jedynym rozwiazaniem jest przyciszenie muzyki ;)
_________________
 
 
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 10 Styczeń 2005, 16:53   Polskie Dzwi?ki do IT :)

Wlasnie chcialem powiedziec ze to zrobilem:d No i teraz juz wszystko rozumiem:) dzwieki swietne...napewno bardzo orginalne:P a najlpeszy jest no way ktory o ile sie nie myle przy dobrym tepie ciagnie sie przez nastepne 100 schodkow:D
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 14