Przesunięty przez: Vinyanov 12 Październik 2008, 00:27 |
[styl][STB] 2 graczy: zasłonięte oczy i kierowanie głosem |
Autor |
Wiadomość |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 8 Październik 2008, 21:57 [styl][STB] 2 graczy: zasłonięte oczy i kierowanie głosem
|
|
|
Hej,
Właśnie wraz z moją dziewczyną (STB) pogrywaliśmy sobie w IT. No i Kasia wpadła na pomysł następujący: ona zamyka oczy, a ja - będąc obok niej i obserwując jej grę steruję jej ruchami, tj. informuję ją o tym co ma wykonać. Ubaw jest momentami po pachy, a i radochy z dobrego wyniku nie brakuje . Wydaje się, że ta kategoria może być świetna na różnego rodzaju rozgrywki pomiędzy przyjaciółmi, a także warto by było jej spróbować np. na kolejnym spotkaniu graczy IT jako kategoria fun
Tak więc definicja:
STB (Steer the Blinded) - kategoria przeznaczona dla dwóch osób autorstwa STB. Jedna z osób steruje postacią, ale ma zamknięte lub zasłonięte oczy. Druga osoba steruje całą grą informując pierwszą osobę o tym jakie ruchy ma wykonywać. Dozwolone są wszelkie możliwe informacje.
Chyba, że można zmienić lekko definicję.
I co sądzicie? |
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 15 Październik 2008, 00:19, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 8 Październik 2008, 22:30
|
|
|
Hm... Całkiem interesujące, będzie trzeba kiedyś spróbować.
syo napisał/a: | Druga osoba steruje całą grą |
Tą część by można było zmienić. Poza tym, nie mam zastrzeżeń do definicji . |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 8 Październik 2008, 22:48
|
|
|
Cytat: | ona zamyka oczy, a ja - będąc obok niej i obserwując jej grę steruję jej ruchami, tj. informuję ją o tym co ma wykonać |
Świetny pomysł! Umm… Zagrajcie ITFC 1-1! *ekhm* …Nic nie mówiłem.
Cytat: | Wydaje się, że ta kategoria może być świetna na różnego rodzaju rozgrywki pomiędzy przyjaciółmi |
Prawda. Nawiasem, ktoś grał podobnie, kiedyś… D_vonk bodajże próbował, może z bratem, wspominał kiedyś na IRC-u. Ale, dobrze, że została upamiętniona wiadomością. Niestety, moi rodzice raczej odrzucą pomysł, aby współpracować. Więc kategoria raczej dla was, nie dla mnie. Ale, na zlocie – koniecznie. BTW, i tak dobrze, że wśród wymagań brakuje zatkanych uszu (z hyp/łuu/łuppi… można wiele wywnioskować).
Cytat: | Właśnie wraz z moją dziewczyną (STB) pogrywaliśmy sobie w IT. |
Hm? Pseudonim twojej dziewczyny brzmi „Steer the Blinded”?
Cytat: | Cytat: | Druga osoba steruje całą grą |
Tą część by można było zmienić. |
matti, dlaczego? Wolałbyś: wykonuje ruchy? |
|
|
|
 |
@romek
That's great!

|
Wysłany: 13 Październik 2008, 17:26
|
|
|
Niestety muszę cię rozczarować, Syo. Ktoś przed tobą wymyslił już tą kategorię, a mianowicie John Beak.
Kategoria brzmi OMGWTFBRBBBQ.
tu macie linka do posta JB
http://www.freelunchdesig...g50552#msg50552
proponuje temat zamkąć albo chociaż zmienić jego nazwę na OMGWTFBRBBBQ |
_________________ floor 1849, combo 768 w IT1.3 NS |
|
|
|
 |
Kryscik95
That's great!

|
Wysłany: 26 Listopad 2014, 01:22
|
|
|
To może tak od razu na pełen hardkor, czyli samotna gra z zamkniętymi oczami. Jak "za łatwo" to na tiny insane haha |
|
|
|
 |
|