SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
[2009] Organizacja
Autor Wiadomość
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 10 Lipiec 2008, 21:56   

No to wracamy do gdybania z serii "co teraz"...

Jeśli przyjąć że zlot jest tam, skąd w okolicy jest najwięcej chętnych do przybycia graczy, Zlot 2009 jest w Warszawie.
Jeśli przyjąć że zlot jest tam, skąd jest aktualny Mistrz Polski, Zlot 2009 jest w Iławie lub Warszawie (to zależy co przyjąć za definicję "skąd" i od aktualnego miejsca zamieszkania Fabiana).
Jeśli przyjąć że Xiagan, Craven, Mizi Mace i inne szwaby lubią kucyki pony (różowe, rozmiar 3), Zlot 2009 jest międzynarodowy i odbywa się w Niemczech.

Ekhm.
To co, wszyscy wpadają do Katowic tak?
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
     
Pirochemik 
Splendid!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 06 Gru 2005
Posty: 531
Skąd: Iława/Warszawa
Wysłany: 14 Lipiec 2008, 12:44   

Hehe dobre;) No kolejny zlot jest nie oficjalny, jak dobrze pamętem 27 l:)
Na szwabów nie ma co liczyć;) Tak więc nieofficialnie Iława. Zresztą wyjdzie w praniu;d
_________________
1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |

Polska Lista Top Ten
 
 
     
Seth 
That's great!



Wiek: 25
Dołączył: 05 Sie 2008
Posty: 39
Skąd: Lublin
Wysłany: 21 Luty 2009, 12:06   

syo napisał/a:
Jeśli Mistrzostwa odbędą się w Olsztynie, obiecuję, że tak będzie! (swoją drogą można zrobić głosowanie na miasto kolejnego zlotu ;) )


To jest jakiś plan na oficjalne MP? ciekawe..
_________________

SCORE : 101233
FLOOR : 780
COMBO : 312
 
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 21 Luty 2009, 12:24   

Utworzyłem nowy temat, dzieląc dwa.

W kwestii miejsca. Technicznie powinna to być Iława, ale: po pierwsze, to niewielkie miasto, a miejsca, w których przeprowadzono dotychczasowe zloty posiadają, hm, znaczną wartość krajoznawczą. Były to stolice Polski, duże ośrodki miejskie… zawsze było co zwiedzać. Mając to na uwadze, przeprowadziłbym wydanie 2009 np. w Poznaniu albo Gdańsku (gdyby nie zakazywała tego reguła czyniąca Mistrza Polski organizatorem). A po drugie, faktycznie, AFAIU Fabian przemieszkuje w stolicy. Przynajmniej syo właśnie tam ostatnio go odwiedza, sądząc po jego wiadomościach na FLD. Tak więc, proponuję Warszawę po raz drugi.

W kwestii czasu, spójrzmy wstecz. 2007: 5. lipca. 2008: 15. lipca. IMO w 2009 datą powinien więc być 25. lipca. Zalety widzę cztery: 1) zachowanie ciągłości względem poprzednich zlotów, 2) fakt, że w tych właśnie dniach Boru kończy służbę wojskową (oczywiście ten argument ma znaczenie o tyle, o ile zechce przyjechać), i 3) fakt, że 25. to dokładnie środek wakacji (rok szkolny będzie zakończony 19. czerwca), co podwyższa liczbę potencjalnych uczestników. A ponadto jest to sobota. :)

Aha, i jeszcze: co w sprawie zlotu w Pradze?
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 21 Luty 2009, 23:07   

Jeśli o mnie chodzi to ja nie chciałbym żeby kolejny zlot był w Warszawie. Początkowo byłem zadowolony z możliwości spotkania się z ludźmi z forum w swoim "rodzonym" mieście bo miała to być tez okazja do zwiedzenia takich miejsc jak taras widokowy PKiN albo choćby starówka, gdzie na co dzień się nie chodzi. Ale w praktyce wyszło na to ze nic nie zwiedzaliśmy tylko przemieszczaliśmy się komunikacją miejską z punktu A do punktu B co akurat żadną atrakcją turystyczną nie jest :D

Poza tym abstrahując od moich subiektywnych odczuć jako warszawiaka, warto sobie urozmaicać życie niż jeździć ciągle w to samo miejsce. Byliśmy w Krakowie - znamy Kraków, byliśmy w Warszawie- znamy Warszawę, pora na coś nowego :)

Z drugiej strony jechanie do jakiejś miejscowości której nikt nie zna i nie znamy nikogo kto by mógł jakoś oprowadzić zabłąkane owieczki tez mija się z celem. Owszem są mapy, są jakieś przewodniki w internecie, jest Wikipedia, można tez sobie zaklepać jakiś nocleg przez internet, ale osobiście uważam że dużo lepiej pod względem organizacyjnym będzie jeśli w wybranym mieście będzie jakiś krajan gotów oprowadzić wycieczkę w odpowiednie miejsca. Dlatego też Danzig i Posen odpadają, chyba że jest tam jakiś ogarnięty icy-towerowiec który gotów by był wziąć udział w zlocie i za takiego przewodnika posłużyć.

Eylau może zbyt pokaźnym miastem nie jest, ale gdyby to dobrze zorganizować (i gdyby w ogóle Fabianowi chciało się takie coś organizować w rodzinnych okolicach) to mógłby być zlocik w piknikowo-plenerowych klimatach. Piwo, ognisko, piwo, kiełbaski, piwo, biesiadne śpiewy przy ognisku (czy wspominałem już o piwie ? :P ). Gdzieś jeszcze w ten napięty harmonogram wcisnąć MPITL i byłoby git !

Jeśli chodzi o zlot w (na :P ) Pradze to owszem, czemu nie, ja bardzo chętnie :) O ile tylko będzie w rozsądnym terminie to chętnie na takowy pojadę. Można mnie uwzględniać na liście chętnych :)

poprawilem // dubcio.
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
Ostatnio zmieniony przez Doob 21 Luty 2009, 23:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 23 Luty 2009, 01:36   

Ja wciąż forsuję pomysł zorganizowania zlotu w Olsztynie lub Iławie, skupiając się na tym drugim. Poniżej postaram się w dosyć zwięzły sposób uzasadnić fakt, że właśnie miasto z którego pochodzę byłoby najodpowiedniejszym miejscem do zorganizowania kolejnego Zlotu i Mistrzostw Polski na Żywo.

Plan ten jest na chwilę obecną wizją, która ma spore szanse na realizację.

Zacznę od tego, że Olsztyn jest miastem średniem wielkości, co ułatwiałoby transport z jednego miejsca do drugiego, bez straty zbędnego czasu i pieniędzy, jak to potrafiło mieć miejsce w Warszawie (wniosek wysunięty z własnego doświadczenia). Moje miasto ma dobrze rozwiniętą komunikację - oprócz wszechobecnego MPK istnieje jeszcze OK - Olsztyńska Korporacja więc trafić idzie wszędzie i o każdej porze.

Kolejnymi atutami przemawiającymi za Olsztynem są jego piękno i zabytkowość. Nie byłoby żadnych problemów w uformowaniu odpowiedniej ścieżki, którą uczestnicy Zlotu mogliby podążać. Ścieżka ta nie dość, że byłaby całkiem interesującym źródłem wiedzy, ale również w optymalny sposób zagospodarowałaby wolny czas. Zwiedzanie zamku olsztyńskiego, podziwianie Wysokiej Bramy, spacer wzdłuż Starego Miasta, parków leśnych oraz przechadzanie się i ewentualne zakupy we właśnie rozbudowującym się Centrum Handlowym Alfa sprawia, że każdy ze Zlotowiczów znajdzie coś dla siebie.

Miejsca, w którym odbyły by się Mistrzostwa Polski nie potrafię na chwilę obecną określić - w Olsztynie znajduje się wiele kawiarenek internetowych, chciałbym jednak by Mistrzostwa odbywały się w innych warunkach niż do tej pory - pomysł z dwoma komputerami i dwoma projektorami nie jest niemożliwy i do tego bym dążył. Wynajęcie pomieszczenia na kilka godzin też nie jest rzeczą niewykonalną, a zrzut z gry na całej ścianie to Piękno dla naszych oczu!

Gdyby Zlot odbywał się w Olsztynie, z pewnością nie byłby jednodniowy - Uczestnicy przybywający z daleka nie zdążyliby się porządnie ugościć, a już musieliby jechać. Stąd pojawił się pomysł nieobowiązkowego (choć miłoby było gdyby wszyscy zdecydowali się zostać) wyjazdu kilkanaście kilometrów za miasto do domku letniskowego. Pora roku na taki wyjazd jest idealna. Wyprzedzając Wasze pytanie - tak, należałoby się liczyć z kosztami wynajęcia domku na noc. Ale należy pamiętać o jednej rzeczy - im więcej nas tym taniej. A że jest to domek należący do osoby, która mogłaby mojej rodzinie nieco spuścić z ceny - koszt byłby niewielki. Jeśli chodzi o transport to też nie należy się martwić - Olsztyn to moje miasto więc na pewno znajdą się osoby będące skłonne pomóc w transporcie.

Data nie jest konkretnie sprecyzowana - termin Vinyanov'a jest bardzo dobry, choć ja bym zaczął całe spotkanie jeden dzień wcześniej, co by ludzie mogli na niedziele popowracać do swoich domów (a nuż któryś z Uczestników będzie pracował i będzie mógł wziąć wolne tylko na piątek? ;) - należy rozpatrywać wszystkie scenariusze).

Ot takie małe uzasadnienie kandydatury Olsztyna. ;)

EDIT: Jeszcze kilka słów o domku - jest dwupiętrowy, bardzo ciepły, jest w nim masa miejsca do spania, możnaby zorganizować tam małe after party ;)
  Profil FLD: 91 IT Code:
     
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 23 Luty 2009, 01:45   

Ja tradycyjnie, dojadę wszędzie,
poza tym zgodzę się z argumentami Sala że pora na coś nowego zamiast powtarzać to co było..
OK! Ciekawe ile osób by się w tym roku zebrało... :P
Dobra to na razie tyle (skromnie) z mojej strony, jutro spróbuję rozwalić wszechświat na

EDIT
Cytat:
yA 1:18:50
LASKI LASKI !!!!!!!
yA 1:18:51
XDDDDD
yA 1:18:57
jak znowu bedze gej party
yA 1:18:58
to smutno
yA 1:19:01
xDXPODXOPDXOPDXPODXPOXOPDXOP
Syo. 1:19:13
lol
Syo. 1:19:16
ja pewnie bede miec swoja xD
Syo. 1:19:20
przywiez jakas!
yA 1:19:26
xDDDDD
yA 1:19:30
kuź*a
yA 1:19:34
Doma dopiero za rok
yA 1:19:41
mowila od dawna ze 18+ i jezdzi wszedzie
yA 1:19:42
;f
Syo. 1:20:08
pfff pipa
yA 1:22:00
nom ;f;f;f
yA 1:22:09
ale wezme Neo
yA 1:22:12
nasza pipka
yA 1:22:14
xPPPPPPPPPP
Syo. 1:22:21
Tak
Syo. 1:22:23
on ma byc do ch**a pana
Syo. 1:22:23
......
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 23 Luty 2009, 08:13   

syo napisał/a:
pomysł z dwoma komputerami i dwoma projektorami nie jest niemożliwy i do tego bym dążył. Wynajęcie pomieszczenia na kilka godzin też nie jest rzeczą niewykonalną, a zrzut z gry na całej ścianie to Piękno dla naszych oczu!


Hehe, punkt dla Olsztyna. Przyznaję, że jestem pewien, iż powierzając organizację w twoje ręce tylko zyskamy. Nawiasem, dwa rzutniki? Ciekawe. Dotychczas wyobrażając sobie MP Live sądziłem, że wykorzystamy tylko jeden. Czy gdybyśmy nałożyli obraz z obydwu projektorów, otrzymalibyśmy podgląd Icy Tower Multiplayer? :P

Cytat:
Gdyby Zlot odbywał się w Olsztynie, z pewnością nie byłby jednodniowy - Uczestnicy przybywający z daleka nie zdążyliby się porządnie ugościć, a już musieliby jechać.


No i, szansa na obecność gości z zagranicy spada. O ile żaden z niemieckich graczy nie mieszka w Prusach. ;)
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 23 Luty 2009, 08:16, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
Rysik12
Hey, good!


Dołączył: 18 Lut 2009
Posty: 11
Wysłany: 23 Luty 2009, 18:47   

Gdybym nie mieszkał w Poznaniu i miał +15 to bym chętnie pojechał
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 26 Luty 2009, 01:32   

Jak dla mnie Olsztyn (tudzież Allenstein :P ) mógłby być , mimo iż złamało by to złotą zasadę że kolejny zlot jest w mieście Mistrza Polski(która miała miejsca aż raz). Najważniejsze są chęci, a jeśli syo takowe posiada to jestem przekonany że organizacyjnie wszystko będzie jak najlepiej zaplanowane. Poza tym z tego co wiem to wydaje mi się że chyba raczej Fabian nie będzie chciał u siebie nic robić, no ale to już on musi się konkretnie wypowiedzieć.

syo napisał/a:
Jeszcze kilka słów o domku - jest dwupiętrowy, bardzo ciepły, jest w nim masa miejsca do spania, możnaby zorganizować tam małe after party ;)

A to jest sam domek czy z jakimś kawałkiem terenu gdzie można by np zrobić ognisko? Ogólnie jeśli mieli byśmy mieć takie lokum to byłoby świetnie ;]

no i gdyby udało się zrealizować "odwieczne" marzenie syo (i nie tylko) o MP IT Live z projektorem, a nawet dwoma to byłby zlot że mucha nie siada :P

Vinyanov napisał/a:
szansa na obecność gości z zagranicy spada

Jak pokazał ubiegłoroczny zlot, szansa nigdy nie była wysoka. Może jakby zlot był w Zgorzelcu to pojawiły by się jakieś osobniki z Czech i Niemiec, ale jeśli mówimy o jakiś sensownych miastach to jest problem (głównie z dojazdem).

Cytat:
dwa rzutniki? Ciekawe. Dotychczas wyobrażając sobie MP Live sądziłem, że wykorzystamy tylko jeden. Czy gdybyśmy nałożyli obraz z obydwu projektorów, otrzymalibyśmy podgląd Icy Tower Multiplayer? :P

Pomysł nie jest taki głupi :D Może nie z nakładaniem obrazu, ale jakby dwa obrazy były obok siebie i każdy z graczy miał tego samego moda i ten sam floor random seed. Jeden gracz jako postać by miał tradycyjnego Harolda a drugi np z czerwoną bluzą, jako kategorie dać CCC i byłby klimat jak w starych gierkach z przełomu lat 80 i 90 :D I chyba pierwszy znany przypadek IT Multiplayer Live ;)
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 26 Luty 2009, 02:08   

SaleiB napisał/a:
jakby dwa obrazy były obok siebie i każdy z graczy miał tego samego moda i ten sam floor random seed


A można tak? (Ustawić identyczny seed w dwóch instancjach Icy Tower?)

Tzn., wiem że można, ponieważ widzieliśmy to u Fabiana. Ale IMO błąd ten będzie wyeliminowany w 1.4 (w wątku o 1.4, na FLD, czytamy: „I've […] fixed some old bugs, e.g. the bug that made it possible to start with the same starting floor”, co chyba dotyczy właśnie tego problemu), a przypuszczam, że 1.4 będzie wydane przed lipcem. Znasz jakiś inny sposób? :)

Hm, edycja. W momencie kiedy wysyłałem wiadomość pomyślałem, że przecież można wykorzystać trainery, np. Cheat Engine. Mianowicie, można odtworzyć powtórkę, a następnie zmienić wartość zmiennej booleanowskiej, która odpowiada za źródło ruchów Harolda (tj. określa, czy pochodzą one z klawiatury czy z powtórki). Tj. można „odblokować” daną powtórkę, i rozpocząć grę w dowolnym jej miejscu. Sam tak kiedyś zrobiłem, na grze autorstwa Cravena AFAIK, i pograłem chwilę powyżej 2000. piętra. (Spokojnie, zapisać tak „wznowionych” gier nie można). ;)
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 26 Luty 2009, 02:14, w całości zmieniany 2 razy  
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 26 Luty 2009, 11:25   

Vinyanov napisał/a:
Znasz jakiś inny sposób? :)

Nie :P Zawsze można zagrać na wersji 1.3, a może do tego czasu wymyśli się jakieś czity żeby to ustawić :P Jak np.:
Cytat:

(...) można wykorzystać trainery, np. Cheat Engine. Mianowicie, można odtworzyć powtórkę, a następnie zmienić wartość zmiennej booleanowskiej, która odpowiada za źródło ruchów Harolda (tj. określa, czy pochodzą one z klawiatury czy z powtórki). Tj. można „odblokować” daną powtórkę, i rozpocząć grę w dowolnym jej miejscu. Sam tak kiedyś zrobiłem, na grze autorstwa Cravena AFAIK, i pograłem chwilę powyżej 2000. piętra. (Spokojnie, zapisać tak „wznowionych” gier nie można). ;)

Hmm to ciekawe ;] gdyby dało się tak zapisywać powtórki to ludzie z wynikami mniej wiecej na moim poziomie mogli by poprawić swoje osiągi nawet dwukrotnie :)
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 26 Luty 2009, 12:03   

Ba, kontynuując off-topic. Na FLD jest wiele ciekawostek. Np.:

1. września 2004 r. Stophon4 napisał/a:
I look through my mods (I have 6), lookin at rambobones's ITMS program, klabutong IT mod, mario, matrix, replaygenerator (sososososo buggy, i hate using it ahh I seriously hope you recoded this rambobones, and will gimme a knew one).
12. listopada 2004 r. RamboBones napisał/a:
[…] Peitz could write a nice simple program to allow you to move around replays muck like you would a movie, but I don't think he'll do that for some reason..... (because if he does it'll be small enough for me to use for me replay creatoer ; )
15. września 2007 r. John Beak napisał/a:
Undertaker is a fictional modification that allows the user to continue playing from a saved replay. In fact, something like that actually existed in version 1.2...


IMO, wszystkie te wiadomości można powiązać. Nie wiem, czy wytwarzanie (creating, generating) i wznawianie (continuing) powtórek to to samo, ale tak chyba byłoby najprościej. Tak czy inaczej, tego rodzaju cheaty chyba były możliwe. :)
 
     
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 26 Luty 2009, 17:39   

Cytat:
A to jest sam domek czy z jakimś kawałkiem terenu gdzie można by np zrobić ognisko? Ogólnie jeśli mieli byśmy mieć takie lokum to byłoby świetnie ;]


Jest spory kawałek terenu, można nawet poodbijać sobie piłkę, walnąć się z kocem na trawę, a nawet poganiać w berka. Miejsce na ognisko included. ;)

Aha, i zaraz obok jest jezioro. :)
  Profil FLD: 91 IT Code:
     
devastator 
Fantastic!



Wiek: 27
Dołączył: 01 Kwi 2004
Posty: 331
Skąd: Kraków
Wysłany: 25 Maj 2009, 18:49   

To jak, ktoś coś organizuje czy nie za bardzo?
 
 
     
LEO 
Splendid!



Wiek: 28
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 688
Wysłany: 11 Lipiec 2009, 12:39   

Nikt tutaj dawno nic nie pisał więc piszę. Sama idea pomysłu Syo jest świetna - nie powiem ;) Trzeba by tylko było znalezc chętnych ludzi, trochę czasu zagospodarowac no i spotkac się, a byłoby na pewno ciekawie. Ja bardziej jestem właśnie z Olsztynem, bądź tym domkiem, chyba, ze to już nieaktualne?
 
 
     
Pirochemik 
Splendid!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 06 Gru 2005
Posty: 531
Skąd: Iława/Warszawa
Wysłany: 11 Lipiec 2009, 19:10   

Z czasem teraz ciężko u mnie, ale jakby co to się piszę:)
_________________
1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |

Polska Lista Top Ten
 
 
     
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 11 Lipiec 2009, 20:41   

Temat (a nawet dwa) już jakiś czas temu się tu pojawiły, ale w związku z brakiem jakichkolwiek chięci zdecydowałem się je usunąć. Drugi raz nie mam zamiaru się rozdrabniać by znów spotkać się z ciszą.
  Profil FLD: 91 IT Code:
     
Pirochemik 
Splendid!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 28
Dołączył: 06 Gru 2005
Posty: 531
Skąd: Iława/Warszawa
Wysłany: 11 Lipiec 2009, 22:19   

Nie czesto bywam na forum, więc nic nie wiedziałem. Co do reszty, masz racje. To, że rok temu tak pomyslnie wypadł zlot to chyba cud:D Szkoda..
_________________
1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |

Polska Lista Top Ten
 
 
     
LEO 
Splendid!



Wiek: 28
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 688
Wysłany: 11 Lipiec 2009, 23:01   

Kurde, a Syo masz jakoś czas? To wpadłbym jak zlot nie wypali, nie ma problemu, Fabian ma blisko więc ch** :) Ja tam daję radę !
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,1 sekundy. Zapytań do SQL: 14