SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
8 Marzec 2010, 21:41
Wersje beta 1.4 - pobieranie, uruchamianie
Autor Wiadomość
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 20
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 29 Marzec 2009, 10:34   

mirmaciek napisał/a:
ja bym wolal w menu starego pokazujacego harolda, a nie dlon

O co Ci chodzi?
 
  IT Code:
     
jagielloo 
Sweet!



Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 17
Skąd: Kraków
Wysłany: 29 Marzec 2009, 14:54   

o wskaźnik w menu głównym ;-) mnie osobicie też bardziej podobał się Harold. Haroldowa łapka wygląda jakby ją ktoś urwał :mrgreen:
 
 
     
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 20
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 29 Marzec 2009, 16:00   

No wiesz... Nawet nie zwróciłem uwagi, a co do łba Harolda (tego wiszącego), to inaczej wyglądają jego zęby :>
To tylko u mnie są takie żółte "garby" nad odnośnikiem do FLD?
 
  IT Code:
     
mirmaciek 
Hey, good!


Wiek: 19
Dołączył: 12 Mar 2009
Posty: 13
Skąd: z internetu
Wysłany: 30 Marzec 2009, 19:42   

stary wskaznik byl oryginalny; a dlon moze byc w kazdej innej grze

umnie tez sa te garby

Nie pisz dwóch postów pod rząd, używaj opcji "edytuj"! / mattirab
Ostatnio zmieniony przez mattirab 30 Marzec 2009, 21:35, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 20
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 30 Marzec 2009, 19:51   

Pewnie jakiś błąd w programowaniu, bo na moim komputerze chyba tych garbów nie ma...
Na pewno nie ma; a co do tych wcześniejszych garbów, to one były na wujka kompie :>
 
  IT Code:
     
mirmaciek 
Hey, good!


Wiek: 19
Dołączył: 12 Mar 2009
Posty: 13
Skąd: z internetu
Wysłany: 31 Marzec 2009, 12:45   

ja w 2 becie mialem jeszcze wszedzie napisy ze to wersja beta
 
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 31 Marzec 2009, 12:52   

Cytat:
Spostrzegłem, że te "dodatki", czyli drzwi itp. pojawiają się co 200 pięter.
Cytat:
umnie tez sa te garby
Cytat:
ja w 2 becie mialem jeszcze wszedzie napisy ze to wersja beta


Miło, że piszecie tyle wiadomości, ale nie musicie opisywać szczegółowo, co można zobaczyć w każdej z BET. Kto zechce sam to sprawdzić, i cofnie zegar sytemowy, zobaczy to naocznie. A jeśli przypuszczacie, że jakaś określona zawartość jakiejś BETY (np. jakaś konkretna grafika, wzorek w menu głównym, ręka Harolda, itp.) jest istotna dla przeciętnego czytelnika forum, i wzmianka o niej go zainteresuje, to jestem pewien, że petr opisał ją już w swoich artykułach dot. 1.4, i prawdopodobnie będziecie ze swoim opisem spóźnieni. ;)
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 31 Marzec 2009, 16:25   

Co do tych garbów to przypuszczam że Johan Peitz testował zmieniające się tło
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
Patrykos 
Yo!

Wiek: 18
Dołączył: 05 Mar 2009
Posty: 4
Skąd: Icy Tower
Wysłany: 31 Marzec 2009, 17:06   

Jest beta 4? Bo nie włazi mi beta 3. :?:
_________________
Combo 437
Floor 911

8)
 
     
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 31 Marzec 2009, 19:14   

Nie ma i nie będzie w najbliższym czasie. A nawet jak będzie to mało prawdopodobne żeby była dostępna dla wszystkich
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
     
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 20
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 31 Marzec 2009, 19:17   

Patrykos napisał/a:
Jest beta 4? Bo nie włazi mi beta 3. :?:

Wystarczy, że zmienisz datę w zegarze systemowym. Chyba, że masz konto z ograniczeniami... :neutral:
 
  IT Code:
     
dzamper 
Super!



Dołączył: 24 Lip 2006
Posty: 55
Skąd: Ze Zabrza :D
Wysłany: 7 Kwiecień 2009, 20:51   

Fajnie by było, jakby jednym z trybów multiplayer było coś w stylu Micro Machines, czyli że gracz, który przeskroluje ekran na tyle, żeby przeciwnik z niego wypadł, przejmuje punkt przeciwnika (na start są po cztery punkty). Kto zdobędzie wszystkie 8, wygrywa. Chociaż tu stykłoby, gdyby samo wyskrolowanie przeciwnika oznaczało zwycięstwo :P
 
 
     
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 20
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 8 Kwiecień 2009, 19:33   

A jest tryb multiplayer :?: :!:
 
  IT Code:
     
-Kris- 
Wow!



Wiek: 23
Dołączył: 04 Lis 2008
Posty: 93
Skąd: Pomorze
Wysłany: 9 Kwiecień 2009, 10:32   

luki1025 napisał/a:
A jest tryb multiplayer :?: :!:



Nie, on pisze tylko, co by było dla niego "fajne"
_________________
Score: 96k ||| Floor: 657 ||| Combo: 305 ||| NML: 555 ||| JC2: 240 ||| CCC1: 155
 
 
     
Doob 
Fantastic!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 26
Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 473
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 00:35   

Obkrecana wieza? Hmm..
http://www.cda.pl/gry-online/5/ruchm.php
 
  Profil FLD: 13218
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 09:48   

A Nebulusa pamiętacie? :)
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
OldShaterhan 
Yo!

Wiek: 20
Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 2
Skąd: Mikołów
Wysłany: 10 Kwiecień 2009, 11:46   

Próbowałem pobrać betę i nie umiem. Proszę o pomoc. Wyświetla mi się błąd(po zalogowaniu): The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.
 
 
     
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 11 Kwiecień 2009, 10:13   

Nikt się z nami nie podzielił "wiadomością"? :P
http://www.freelunchdesig...hp?topic=3107.0
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
     
Buzzek
Hey, good!


Dołączył: 26 Mar 2009
Posty: 9
Wysłany: 11 Kwiecień 2009, 18:14   

Jest już nowe testowe Icy Tower!!
Nie beta tylko RC.
Oznacza to Release Candidate co nie mam pojęcia co znaczy :lol: .
Link : http://www.freelunchdesig...hp?topic=3107.0
 
     
mirmaciek 
Hey, good!


Wiek: 19
Dołączył: 12 Mar 2009
Posty: 13
Skąd: z internetu
Wysłany: 12 Kwiecień 2009, 18:16   

RC oznacza Kandydat Wypuszczenia,
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 16