SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
8 Marzec 2010, 21:41
Wersje beta 1.4 - pobieranie, uruchamianie
Autor Wiadomość
porcelana97 
Yo!

Wiek: 25
Dołączył: 07 Maj 2009
Posty: 2
Wysłany: 7 Maj 2009, 20:49   

Hej, jestem tu nowy i mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć bibliotekę alleg42.dll? Bo mam tylko alleg40.dll. ;(
_________________
Icy tower 1.1:
Floor: 259
Icy tower 1.2:
Combo: 41
Floor: 211
Icy tower 1.3:
Score: 11254
Floor: 279
Combo: 95
FML: 55
Icy tower 1.4:
Floor: 271
Combo: 78
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 7 Maj 2009, 21:01   

http://www.allegro.cc/files/

Sekcja End User.

Witaj na forum. :)
 
     
porcelana97 
Yo!

Wiek: 25
Dołączył: 07 Maj 2009
Posty: 2
Wysłany: 8 Maj 2009, 16:07   

Vinyanov napisał/a:
http://www.allegro.cc/files/

Sekcja End User.

Witaj na forum. :)


Dzięki wielkie ;-)

Najnowsza Beta jest bardzo fajna. Mam już tam postać Kenny'ego (najlepiej nim mi sie gra). Pobiłem zaraz mój rekord combo. Grafika nie jest zła, brakuje mi tylko tej starej czcionki (Rotefloor?). Wkurzają mnie też te oklaski po każdym spadnięciu. Bardzo fajny pomysł był z Custom Mode.
_________________
Icy tower 1.1:
Floor: 259
Icy tower 1.2:
Combo: 41
Floor: 211
Icy tower 1.3:
Score: 11254
Floor: 279
Combo: 95
FML: 55
Icy tower 1.4:
Floor: 271
Combo: 78
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 8 Maj 2009, 18:09, w całości zmieniany 1 raz  
 
     
OldShaterhan 
Yo!

Wiek: 20
Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 2
Skąd: Mikołów
Wysłany: 11 Maj 2009, 14:39   

Czyli znikąd nie idzie jej pobrać?

@EDYTOWANY

Jakie jest hasło Icy Tower 1.4 RC?
 
 
     
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 19
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 11 Maj 2009, 17:34   

Cytat:
Jakie jest hasło Icy Tower 1.4 RC?
Znajdziesz je w tym samym poście w którym jest RC. Poszukaj ;-)
_________________
|| FLOOR 456 || COMBO 144 || SCORE 24764 ||

 
  IT Code:
     
darkness202
Hey, good!


Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 6
Wysłany: 11 Maj 2009, 18:51   

A na 7 stronie tematu w moim poście masz linka do mini-patcha który omija blokadę czasową :)

---------------------------------

Jako że wyszła już wersja RC 2, to podaję świeżutkiego linka z mini-patchem do niego:

PATCH

Oczywiście przy uploadzie na inne strony proszę podać źródło i autora:)
Miłej gry :)
 
     
Koloses 
Hey, good!


Dołączył: 11 Lut 2009
Posty: 12
Wysłany: 14 Maj 2009, 15:13   

Dzięki za patcha do RC 2 :mrgreen: .Ciekaw jestem tylko kiedy wyjdzie Wersja Finałowa i kiedy będziemy znać hasło do pliku Data.dat [Szykuję się do modowania IT 1.4 ponieważ nie ma ograniczenia palety kolorów.Wiem bo sprawdzałem w becie 1, której raczej nie mam zamiaru modować :razz: ]
EDIT:

Screen Pokazujący, co można zdziałać modując IT 1.4
 
 
     
Sk1ba
Hey, good!


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 6
Wysłany: 17 Maj 2009, 09:16   

A mógłby ktoś mi dać linka do Icy Tower 1.4 ? Bo na pierwszej stronie jak jest link i zarejestruje się na tamtym forum to link jest wygaszony. Cieszył bym się jak ktoś własno-ręcznie by wrzucił na speedyshare.com, rapidshare.com, wrzuta.pl, etc.
 
     
darkness202
Hey, good!


Dołączył: 22 Mar 2009
Posty: 6
Wysłany: 17 Maj 2009, 11:53   

Tu masz link do forum FLD gdzie można ściągnąć IT RC 2 wraz z hasłem:
LINK

:)
 
     
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 19
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 21 Maj 2009, 20:31   

OldShaterhan napisał/a:
Czyli znikąd nie idzie jej pobrać?

Chyba można na stronie downloadu. :smile:
_________________
|| FLOOR 456 || COMBO 144 || SCORE 24764 ||

 
  IT Code:
     
rubek
Yo!

Dołączył: 23 Maj 2009
Posty: 1
Wysłany: 23 Maj 2009, 12:32   

Kto ma link do testowej wersji icy tower'a 1.4 ?
 
     
luki1025 
Eextreeme!



Wiek: 19
Dołączył: 15 Mar 2009
Posty: 153
Skąd: Sanok
Wysłany: 24 Maj 2009, 18:43   

2 posty wyżej patrz :>
 
  IT Code:
     
JonQ
Yo!

Dołączył: 29 Mar 2009
Posty: 1
Wysłany: 27 Maj 2009, 18:04   

Heh niech mi ktoś powie dlaczego nie udaje mi się zarejestrować na FLD :P

Wyskakuje mi

An Error Has Occurred!
You did not answer the verification questions correctly.

A zdaje się że wszystko dobrze wpisane :P
 
     
Sk1ba
Hey, good!


Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 6
Wysłany: 29 Maj 2009, 22:49   

Angielski się kłania.
Nie wypełniłeś pola ''Answer'' (Pytanie), albo źle je wypełniłeś.
 
     
blex 
Yo!

Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 4
Wysłany: 31 Maj 2009, 13:21   

Witam wszystkich ;) jestem tu nowy, jak widać hehe ;)
Wszedłem na link podany wyżej (oczywiście również się zarejestrowałem), lecz coś jest nie halo:
The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.
Nie ma takiego wątku? Chętnie zobaczyłbym nowego IT.
Mógłby mi ktoś wrzucić na jakiś serwer najnowszą wypuszczona wersje IcyTower 1.4?
 
     
NeueR
Wow!


Dołączył: 02 Gru 2005
Posty: 80
Wysłany: 31 Maj 2009, 14:46   

Nie ma takiego działu, został usunięty, ponieważ skończył się okres testowania i zgłaszania błędów do nowej wersji Icy Towera. W następnym tygodniu zostanie oficjalnie wydany Icy Tower 1.4
 
     
blex 
Yo!

Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 4
Wysłany: 31 Maj 2009, 14:56   

A mógłbyś udostępnić instalkę tej wersji RC, która została wydana jako ostatnia?
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 31 Maj 2009, 17:15   

NeueR napisał/a:
Nie ma takiego działu, został usunięty


Dla formalności: The Workshop nie został usunięty, tylko ukryty (będzie otwarty ponownie, kiedy Johan ogłosi testy kolejnej gry FLD), a wątki w nim zawarte przeniesione do innego działu forum (dokładniej, do tamtejszego ukrytego archiwum). Wiem, że ty pewnie o tym wiesz, ale wspominam o tym dlatego, że ktoś mógłby pomyśleć, iż wszystkie tematy, w których omawialiśmy bety i RC 1.4 zostały utracone, a tymczasem tak na szczęście nie jest. :)

(Chociaż ja osobiście wolałbym, aby pozostały dostępne dla wszystkich… czasami podczas rozmów o betach ktoś wpadnie na interesujący pomysł, z którego później wykiełkować może np. mod albo program. A dzisiaj są one praktycznie niedostępne. Ale pewnie Johan chce zamaskować fakt, że jego programy zawierały kiedykolwiek jakiekolwiek bugi. ;) )
 
     
blex 
Yo!

Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 4
Wysłany: 31 Maj 2009, 21:31   

To wkońcu mógłby ktoś wrzucić instalkę ostatniej RC?? ;)
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 31 Maj 2009, 21:39   

Nie! :roll:

„Release Candidate” wbrew pozorom nie oznacza, że wytwórca zezwala komu- i czemukolwiek na wydanie swojego produktu. To oznaczenie wewnętrzne, do użytku Free Lunch Design. Poczekaj jeszcze te parę dni. ;)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 16