Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 1 Sierpień 2010, 08:04
|
|
|
Witaj.
Hm... miałem wrażenie, jakbym tego moda już kiedyś widział... Nie oskarżam cię o kopię/plagiat, ale czy nie wydawałeś go już np. dla wersji 1.2? A może mówię tak tylko dlatego, że widziałem już kiedyś chyba innego moda, którego HEROFACE miało zamiast czapki opaskę na czole, a teraz je mylę...
Ładny mod. Wydaj go tylko w wersji 1.4 (gdy hasło zostanie ujawnione), bo 1.4 nie obsługuje pulsującego eye candy, które to eye candy obecnie w ekranie instructions (i wszędzie) straszy.
Szkoda, że tylko pierwszy typ schodków nie jest wyłącznie czerwoną rekoloryzacją jego domyślnego wyglądu. Np. schodki 600-699 mogłyby być całe czarne, co oznaczałoby, że pnącza je stanowiące uległy zwęgleniu (?), a schodki 800-899 powinny być raczej szare, by reprezentowały kłęby dymu ogniowego gromadzące się w górnych obszarach wieży (w zasadzie typy 900-999 i 1000+ też mogłyby być takie; byłby to pierwszy chyba przypadek, który pamiętam, by celowo upodobniono do siebie różne typy schodków, ale - byłby uzasadniony).
Lubię "łihu" Fire Mana.
A także to, jak logo Icy/Fire Tower w menu ma zniekształcone kontury, jakby nadtopiło się w wysokiej temperaturze.
PS. Można by też dostosować nagrody, np. tak (skala z przerwami):
- That's hot! (Odpowiednik Good!)
- Spark
- Ignition
- Bonfire
- Wildfire
- Hellfire
(Wzorowałem się na moich propozycjach do nieistniejącego Snow Tower, także (oprócz Icy Tower) odwrotności twojego moda).
BTW.
|
|