Przesunięty przez: petr 26 Marzec 2008, 22:35 |
Male pytanko :) |
| Autor |
Wiadomość |
Domia
No way!

|
Wysłany: 8 Maj 2004, 10:59 Male pytanko :)
|
|
|
Wiecie,ze ja ciemna jestem i mozgu nie mam Bo kurcze nie wiem co zrobic, aby replayka wwalic na stronke do sciagniecia Wiem, ze pomyslicie, ze trza chyba dalnem byc,zeby tego nie wiedziec, albo, ze to nabijanie postow i wogole, ale poradzcie babie w potrzebie |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 8 Maj 2004, 12:18 Ma?e pytanko :)
|
|
|
Jesli masz juz gdzies jakies konto:
1.) sciagasz jakis program do FTP (np. Windows/Total Commander - stad)
- instalujesz
- uruchamiasz
2.) po uruchomieniu wchodzisz w menu "Siec" -> "FTP Polaczenie" -> "Nowe polaczenie" i wpisujesz:
- w "Sesja" jakas wygodna dla ciebie nazwe ktora bedzie pojawiac sie w programie
- w "Nazwa hosta" nazwe twojego serwera FTP
- w "Uzytkownik" - nazwe twojego konta na tym serwerze
- w "Haslo" -
- chyba trzeba tez zaznaczyc "Uzyj trybu pasywnego do transferu"
3.) po "OK" i "Polacz" powinno polaczyc, wtedy wystarczy przeciagnac plik z okna dysku do okna konta. ;]
Jesli nie masz, to jesli zalozysz jakies na Republice "Nazwa hosta" bedzie brzmiec "ftp.republika.pl". |
|
|
|
 |
matuss
Eextreeme!

|
Wysłany: 8 Maj 2004, 12:25 Ma?e pytanko :)
|
|
|
a jak nie bedziesz wiedziala jak konto zalozyc, to czytaj too, i napisalem jak to zrobic w dluzszy ale prostrzy sposob
Najpierw musisz miec jakiegos serwa aby miec gdzie wrzucic te replaye. Zaloz sobie konto np. na Republice ( www.republika.pl ) i jak se juz zalozysz to wejdz na > ftp://ftp.republika.pl > i zaloguj sie swoim loginem ktory zalozylas na Republice. Gdy juz wszystko bedzie git i wejdziesz na serwa to..wrzuc te replay'e na serwa ( normalnie to przenosisz tak jak bys kopiowala ( Drag&Drop )) i ja juz wpiepszysz to na serwer to musisz tylko na stronie podlaczyc link i powinno byc gites & gutes
To tak przykladowo, przez przegladarke... |
|
|
|
 |
|
|