SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Icy.pl
Autor Wiadomość
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 5 Luty 2004, 07:57   Icy.pl

Dopiero niedawno wszedlem pierwszy raz na strone juz na serwerze, ale wiem, ze rekordy podobaja mi sie bardziej od newsow. :shock: Podziwiam. 8)

PS. Przepraszam wszystkich za nieobecnosc, postaram sie nadrobic to teraz. :neutral: Co do domeny, to jesli bedzie jeszcze taka potrzeba to swoja czesc doplace...

PPS. Jest tylko jedna wada, otworzcie strone w Netscape. :? No ale dla tych skryptow chyba mozna poswiecic kilka procent ogladalnosci. :)
 
 
tajek
Splendid!



Dołączył: 01 Lut 2004
Posty: 607
Skąd: Mysteryland
Wysłany: 5 Luty 2004, 13:29   Icy.pl

Skypty sa wspaniale , ja prowadze dzial rekordy ktory jest wspaniale zrobiony ,
teraz czekam na pewna rzecz i juz bedzie pierwsza aktualka :wink:

trzeba wziasc sie za pisanie artykulow itp :wink:
_________________
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 25 Grudzień 2010, 22:01, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 5 Luty 2004, 14:52   Icy.pl

skrypty nie dzialaja w netscape, po prostu jak robilem je to w euforii ze wszystko dobrze dziala zapomnialem zrobic wersji dla netscape :P

a tak w ogole to trza bedzie ustalic pare spraw na gg, ale to pozniej

jedno czego mozecie byc na 100% pewni to ze dzisaj wieczorem (byc moze poznym wieczorem) serwis rusza pelna para (mam na mysli newsy i rekordy)


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 25 Grudzień 2010, 22:02, w całości zmieniany 1 raz  
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 5 Luty 2004, 15:07   Icy.pl

A propo newsow.. w sali od infy zobaczylem news z 2 lutego, gdy odpalilem strone w domu to newsa juz nie bylo.. czy ktos go wykasowal czy ja mam zwalony rejestr? :shock:
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
tajek
Splendid!



Dołączył: 01 Lut 2004
Posty: 607
Skąd: Mysteryland
Wysłany: 5 Luty 2004, 15:15   Icy.pl

SaleiB napisał/a:

jedno czego mozecie byc na 100% pewni to ze dzisaj wieczorem (byc moze poznym wieczorem) serwis rusza pelna para (mam na mysli newsy i rekordy)


pozdr


No to chyba cos jest zwiazne ze mna czekam na info na gg ....
Bo wiesz aktualka sie grzeje :wink:
_________________
 
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:01   Icy.pl

Cytat:
na functionhoscie mamy zastraszajaco malo miejsca


Czy moze go byc az tak malo aby nie dalo sie juz nic dorzucic? Dotychczas nawet nie myslalem ze te problemy z uploadem to moze byc sprawa wolnego miejsca, ale skoro mowisz jak mowsz... :?
 
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:04   Icy.pl

1. nie wiem ile jest zajetego miejsca, w kazdym razie caly serwer ma 15mB, dlatego planowalem (i casly czas planuje) poswiecic functionhost tylko na forum a reszte strony umiescic na jakims pojemnym serwerze

2. nie mozemy dodac strony do wyszukiwarek dopoki nie bedziemy mieli prawdziwej domeny z koncowka .pl :/


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 25 Grudzień 2010, 22:03, w całości zmieniany 1 raz  
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:11   Icy.pl

No wlasnie, kwestia domeny... dzierze kasa Piotrka, ktora rowna jest 16zl. Nie sposob jest sie z nim skontakowac, sa ciekawe domeny oprocz pl, ale pl ma kosztowac chyba 100zl czy jakos tak (normalnie po 200) wiec powinnismy walnac duza niestety stawke i zlozyc sie w koncu na domene :/
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:16   Icy.pl

Syo napisał/a:
No wlasnie, kwestia domeny... dzierze kasa Piotrka, ktora rowna jest 16zl. Nie sposob jest sie z nim skontakowac


Akurat z Piotrkiem gadalem wczoraj (czy dzisiaj? trace poczucie czasu :? ) na GG - pisal z kafejki wiec kontaktu z nim rzeczywiscie moze pozniej nie byc, ale powiedzialem mu w skrocie jak ogolnie stoi sprawa strony.

Co do kasy za domene - ze swojej strony moge wyslac.
 
 
tajek
Splendid!



Dołączył: 01 Lut 2004
Posty: 607
Skąd: Mysteryland
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:18   Icy.pl

Ja tak samo w kazdej chwili moge wyslac czekam tylko na sygnal
_________________
 
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:18   Icy.pl

No wlasnie, ale wysylanie kasy przez jedna osobe byloby "nie teges" (sorki, ale nie wiem co tu wrzucic :D ). Proponuje czekac na gotowosc calej czworki i wyslac kase na adres podany przeze mnie.
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:22   Icy.pl

sygnal :P

no to wyslemy po 20 zl (ja tajek i viny) a te 4 zl brakujace to moze jakis ofiarny forumowicz :D i bedzie.. gites & gutes

btw viny no to opowiadaj co tam u piotrka slychac i czemu go nie ma ciagle


pozdr
ps. mam nadzieje ze nikomu to nie przeszkadza ze sprawy stronowe nie sa tajne, tak jak to mialo miejsce na poprzednich forach :P
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:25   Icy.pl

Lepiej zeby lud wiedzial co sie szykuje :) . A zatem - za pewien czas z naszego adresu zniknie koncowka "prv.pl" :) .

SaleiB - jesli ten forumowicz chetny podarowania 4zl sie nie znajdzie, to bede zmuszony pojsc sprzedac butelki 8)
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:25   Icy.pl

SaleiB napisał/a:
btw viny no to opowiadaj co tam u piotrka slychac i czemu go nie ma ciagle


Nie opowiem wiele, bo prawie nic nie powiedzial. :? Tyle tylko, ze ma zepsutego kompa.
 
 
tajek
Splendid!



Dołączył: 01 Lut 2004
Posty: 607
Skąd: Mysteryland
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:26   Icy.pl

A tam tych tajemnic wtedy bylo za duzo ;)
Ja wiec oswiadczam kase moge wyslac nawet teraz te 4 zl wiecej tez moge dac .
A co do piotrka tez z nim chwile gawedzilem , ale sie wiele nie dowiedzialem
_________________
 
 
 
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:27   Icy.pl

Cytat:
A zatem - za pewien czas z naszego adresu zniknie koncowka "prv.pl" .


A ty bedziesz mial wreszcie poprawny adres www w profilu. :grin:

Sorry ze doublepostuje, ale przy waszym tempie pisania postow nikt nie zauwazylby mojej edycji. :wink:

---

Co to ja mowilem o tempie pisania? :lol:
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:28   Icy.pl

Tajek - moj hero, dawaj o 2zl wiecej to i ja dam o 2zl wiecej.

Ciekawe co u Pastora ... :)
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
tajek
Splendid!



Dołączył: 01 Lut 2004
Posty: 607
Skąd: Mysteryland
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:31   Icy.pl

No syo jak jestes taki szlachetny to dobra dam o 2 zl wiecej :smile: :) :grin:
_________________
 
 
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 12 Luty 2004, 21:37   Icy.pl

Vinyanov napisał/a:
SaleiB napisał/a:
btw viny no to opowiadaj co tam u piotrka slychac i czemu go nie ma ciagle


Nie opowiem wiele, bo prawie nic nie powiedzial. :? Tyle tylko, ze ma zepsutego kompa.


ee, aha :P nie wspominal czasem ze podstawienie wiatraka pod kompa nic nie dalo? :P

bo jak mial te problemy z kompem, ale jak jeszcze troche mu chodzil, to pytal sie mnie na gg czy czasem nie wiem co z tym zrobic, oto przebieg tej (jakze blyskotliwej) rozmowy

Cytat:

Bielas (28-01-2004 20:06)
cze
Bielas (28-01-2004 20:06)
wot up?
*PETR (28-01-2004 20:07)
heh
*PETR (28-01-2004 20:07)
problemy z kompem
*PETR (28-01-2004 20:07)
ledwo uruchomilem
Bielas (28-01-2004 20:07)
czemu tak rzadko jestes?
*PETR (28-01-2004 20:07)
wyz
Bielas (28-01-2004 20:07)
eh
*PETR (28-01-2004 20:07)

Bielas (28-01-2004 20:07)
kurcze, sprawy sie komplikejted
Bielas (28-01-2004 20:08)
nie ma serwera, domeny i w ogole nic nie ma
*PETR (28-01-2004 20:18)
wieszka
*PETR (28-01-2004 20:18)
jak to nie ma nic?
*PETR (28-01-2004 20:18)
heh...
*PETR (28-01-2004 20:18)
sory ze mnie nie bylo, moze cos zawalilem
*PETR (28-01-2004 20:19)
znasz sie na sprzecie?
*PETR (28-01-2004 20:19)
[kompa]
Bielas (28-01-2004 20:19)
hm
Bielas (28-01-2004 20:20)
cos tam wiem
*PETR (28-01-2004 20:20)

*PETR (28-01-2004 20:20)
15 mina pracy - idzie smrod od kompa jakby cos sie palilo - niebieski ekran = wieszka
*PETR (28-01-2004 20:20)
robie resta - pisze "blad ochrony systemu windows"
Bielas (28-01-2004 20:20)
moze wiatrak ci siadl?
*PETR (28-01-2004 20:20)
robie resta kilka razy, uruchamia sie
*PETR (28-01-2004 20:21)
i od nowa! ;;
*PETR (28-01-2004 20:21)
pewnie tak
Bielas (28-01-2004 20:21)
podstaw sobie jakis iny jezeli masz
*PETR (28-01-2004 20:21)
qrwa...
*PETR (28-01-2004 20:21)
faktycznie!]
Bielas (28-01-2004 20:21)
moj kolega juz tak 2 lata robi
*PETR (28-01-2004 20:21)
hej, da sie wymienic sam wiatrak bez zasilacza?
*PETR (28-01-2004 20:21)

Bielas (28-01-2004 20:21)
hm
Bielas (28-01-2004 20:21)
ja bym umial
Bielas (28-01-2004 20:21)
ale nie wiem czy to by bylo fachowe
*PETR (28-01-2004 20:21)

*PETR (28-01-2004 20:22)
mam Durona 850, moge takim uruchamianiem doprowadzic do spalenia?
*PETR (28-01-2004 20:22)
[pewnie tak - co ja robie]
Bielas (28-01-2004 20:22)
hmm
Bielas (28-01-2004 20:22)
nie wiem
Bielas (28-01-2004 20:22)
moze postaw kompa w lodowce?
Bielas (28-01-2004 20:22)

*PETR (28-01-2004 20:23)

Bielas (28-01-2004 20:23)
nie no zalezy jaki wiatrak ci nie dziala
*PETR (28-01-2004 20:23)
dziala
Bielas (28-01-2004 20:23)
jezeli ten od procesora to musisz go koniecznie wymienic
*PETR (28-01-2004 20:23)
tylko tak dziwnie brzeczy
*PETR (28-01-2004 20:24)
yyy no ten przy zasilaczu
Bielas (28-01-2004 20:24)
a jezeli ten od zasilania (jezeli tam w ogole jest jakis) to lepiej kup sam zasilacz
*PETR (28-01-2004 20:24)
yyy?
Bielas (28-01-2004 20:29)
ee
*PETR (28-01-2004 20:29)
hm
*PETR (28-01-2004 20:29)
ale nie...
*PETR (28-01-2004 20:29)
bo wszystkie kable chyba bede musial odlaczac i dolaczac
Bielas (28-01-2004 20:29)
no to chyba nie jest trudne
Bielas (28-01-2004 20:30)
jak da sie wcisnac to znaczy ze dobrze wlozyles
*PETR (28-01-2004 20:30)
ehh
*PETR (28-01-2004 20:30)

*PETR (28-01-2004 20:30)
ale tego strasznie duzo jest...
*PETR (28-01-2004 20:30)
ale oka
*PETR (28-01-2004 20:30)
aha!
*PETR (28-01-2004 20:30)
a moze pomoze Ci pewna poszlakaa?
*PETR (28-01-2004 20:31)
w obudowie znalazlem mnustwo popiolu od kurzu
*PETR (28-01-2004 20:31)
chyba cos spalilo qrz, nie wiem co
Bielas (28-01-2004 20:31)
no mi kiedys tez sie zasilacz sfajczyl
Bielas (28-01-2004 20:31)
otworzylem gnoja a tam pelno kurzu na wszystkim
*PETR (28-01-2004 20:31)
hm...
*PETR (28-01-2004 20:32)
qrde...
*PETR (28-01-2004 20:32)
wydaje mi sie ze to od zasilacza i wiatraka!
*PETR (28-01-2004 20:32)
chyba wystarczy przeczyscic...
Bielas (28-01-2004 20:32)
wiec radze ci szybko wylaczyc kompa otworzyc rozkrecic zasilacz(jezeli skoczyla sie grarancja) i dmuchnac mu tam
*PETR (28-01-2004 20:32)
hm...
*PETR (28-01-2004 20:32)
myslisz?
*PETR (28-01-2004 20:32)
nie zepsuje nic?
Bielas (28-01-2004 20:33)
no
Bielas (28-01-2004 20:33)
nie bo to wszystko jest na plytce
*PETR (28-01-2004 20:33)
hm
*PETR (28-01-2004 20:33)
aha
Bielas (28-01-2004 20:33)
tylko musisz obudowe rozkrecic od zasilacza
Bielas (28-01-2004 20:33)
i nie dotykaj nic lapskami
*PETR (28-01-2004 20:33)
hm..
*PETR (28-01-2004 20:33)
jak ja rozkrecic? zwyklym srubokretem?
Bielas (28-01-2004 20:34)
heh
Bielas (28-01-2004 20:34)
mozna jeszcze paznokciem
Bielas (28-01-2004 20:34)
no i pamietaj o BHP
*PETR (28-01-2004 20:34)

*PETR (28-01-2004 20:34)
aha
Bielas (28-01-2004 20:34)
wylacz zasilanie przed rokrecanim
Bielas (28-01-2004 20:34)
i takie tam
*PETR (28-01-2004 20:34)

Bielas (28-01-2004 20:35)
a i sprawdz czy masz jeszcze gwarancje na zasilacz
Bielas (28-01-2004 20:35)
bo jak mas to nie rozkrecaj tylko wymien
*PETR (28-01-2004 20:35)
nie mam
*PETR (28-01-2004 20:35)
a jak dobrac zasilacz do plyty i prockaa?
*PETR (28-01-2004 20:36)
yyy znaczyy!
*PETR (28-01-2004 20:36)
nie
Bielas (28-01-2004 20:36)
no
Bielas (28-01-2004 20:36)
najlepiej zaniesc stary i pokazac
*PETR (28-01-2004 20:36)
gdzie?
Bielas (28-01-2004 20:36)
no w sklepie
*PETR (28-01-2004 20:36)
firma gdzie kupowalem kompa zbankrutowala
Bielas (28-01-2004 20:36)
to ci dadza nowy taki zeby pasowal
*PETR (28-01-2004 20:37)
[goldway]
*PETR (28-01-2004 20:37)
ale niewazne
*PETR (28-01-2004 20:38)
a co ma zasilacz do tego? chyba tylko wiatrak, bo slysze ze zle pracuje...
Bielas (28-01-2004 20:38)
hm
*PETR (28-01-2004 20:38)
a wiatrak musi byc scisle do procka chybaa no i zasilacza, a ja nie wiem jaki mam zasilacz nie mam zadnej dokumentacji
*PETR (28-01-2004 20:38)
co robiiic?
Bielas (28-01-2004 20:38)
hmm
*PETR (28-01-2004 20:39)

Bielas (28-01-2004 20:39)
co robic? gdzie isc? jak zyc?
*PETR (28-01-2004 20:39)

*PETR (28-01-2004 20:39)
serio mow
Bielas (28-01-2004 20:40)
no nie mm pojecia
Bielas (28-01-2004 20:40)
moze przyrdzewial
Bielas (28-01-2004 20:40)
ale zabrudzil sie
*PETR (28-01-2004 20:40)
myslisz?
*PETR (28-01-2004 20:40)
mam go 2,5 roq
*PETR (28-01-2004 20:40)
albo zaqrzyl, hm?
Bielas (28-01-2004 20:40)
wez go tam sproboj przetrzec, a jak nie pojdzie to nie wiem
*PETR (28-01-2004 20:41)

*PETR (28-01-2004 20:41)
oka
*PETR (28-01-2004 20:42)
heh, komp jeszcze pracuje
*PETR (28-01-2004 20:42)
a czujesz odpalic teraz enter the matrix?
Bielas (28-01-2004 20:42)
hmm
Bielas (28-01-2004 20:42)
rozruszal sie
*PETR (28-01-2004 20:42)
biedny procek
*PETR (28-01-2004 20:42)
no...
*PETR (28-01-2004 20:42)

*PETR (28-01-2004 20:48)
masz neta z chello?
*PETR (28-01-2004 20:49)
Tez chcialbym miec od jakiegos wiekszego uslugodawcy moj jest taki maly, osiedlowy... i stworzyl cos jak "otoczenie sieciowe"... niby ok, ale za duzo amatorow wlamow jest moj firewall po prostu wariuje!
*PETR (28-01-2004 20:50)
chcialbym miec neostradeee!
Bielas (28-01-2004 20:50)
heh
*PETR (28-01-2004 20:51)

Bielas (28-01-2004 20:51)
chello jest takie sobie
Bielas (28-01-2004 20:51)
tzn mam slabego kompa
*PETR (28-01-2004 20:51)
ehh, wejdz se na tvtom.pl
*PETR (28-01-2004 20:51)
zobacz se: na glownej opisuja nasz problem
*PETR (28-01-2004 20:51)
aha! i jeszcze IP: jest jeden IP na cala siec .
Bielas (28-01-2004 20:51)
wiec mam podone predkosci jak na modemie
*PETR (28-01-2004 20:51)

Bielas (28-01-2004 20:51)
hmm
Bielas (28-01-2004 20:52)
poki co troche jestem zajety
*PETR (28-01-2004 20:52)
Coraz wieksza liczba wirusow/trojanow/robakow zapycha pakietami serwer, jak i siec lokalna. Nasz router MUSI ODRZUCAC ponad 99% PAKIETOW wytwarzanych przez wirusy.
Prosimy o sciagniecie i zainstalowanie firewalla (wersja darmowa) dostepnego tutaj.
Uwaga! - szczegoly instalacji i konfiguracji programu dostepne sa tutaj.
Prosimy rowniez o zainstalowanie programu antywirusowego (wersja darmowa) dostepnego tutaj.
Jesli ktos uzywa juz komercyjnego oprogramowania tego typu, nie musi instalowac wyzej wymienionych, jednak osoby nie posiadajace takiego oprogramowania proszone sa o zainstalowanie.
Osoby zapychajace siec beda od niej odlaczane!
*PETR (28-01-2004 20:52)
oka, masz looknij se, i juz nie przeszkadzam
Bielas (28-01-2004 20:52)
hehe
*PETR (28-01-2004 20:53)

*PETR (28-01-2004 20:53)
denne



jak widac same problemy sie przed nim pietrzyly
sork ze nie ocenzurowalem, chyba nikomu to nie przeszkodzi :wink:


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
Domia 
No way!



Wiek: 25
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 13 Luty 2004, 15:10   Icy.pl

SaleiB napisał/a:
Vinyanov napisał/a:
SaleiB napisał/a:
btw viny no to opowiadaj co tam u piotrka slychac i czemu go nie ma ciagle


Nie opowiem wiele, bo prawie nic nie powiedzial. :? Tyle tylko, ze ma zepsutego kompa.


ee, aha :P nie wspominal czasem ze podstawienie wiatraka pod kompa nic nie dalo? :P

bo jak mial te problemy z kompem, ale jak jeszcze troche mu chodzil, to pytal sie mnie na gg czy czasem nie wiem co z tym zrobic, oto przebieg tej (jakze blyskotliwej) rozmowy

Cytat:

Bielas (28-01-2004 20:06)
cze
(...)
*PETR (28-01-2004 20:53)
denne



jak widac same problemy sie przed nim pietrzyly
sork ze nie ocenzurowalem, chyba nikomu to nie przeszkodzi :wink:


pozdr


nie chcialo mi sie czytac calej tej rozmowy ale z tego co przeczytalam to wynika, ze ma big problemcie :sad: :razz:

[size=9px]Rozumiem ze odpowiadasz zazwyczaj przez "cytuj", ale mozna bylo juz wyciac te 10000 linijek rozmowy. :wink: /Vinyanov[/size]
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,09 sekundy. Zapytań do SQL: 16