Reklamy na IT - FB |
Autor |
Wiadomość |
Andre202
Yo!
|
Wysłany: 5 Grudzień 2011, 18:39 Reklamy na IT - FB
|
|
|
Witam!
Po dwóch grach na Icy Tower na facebooku normalnie pokazuje się reklama, niestety u mnie jest jedynie coś takiego:
http://img821.imageshack....7/reklamaqu.jpg
Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że muszę odświeżać przeglądarkę i czekać, by gra ponownie się załadowała, co zajmuje trochę czasu i jest na dłuższą metę męczące. Dodam, że jest to niezależne od przeglądarki, próbowałem na Internet Explolerze, Mozilli, Google Chromie, więc myślę, że chodzi o jakiś sterownik, czy coś w ten deseń. Na innym komputerze reklama się wczytuje, więc to nie problem mojego konta. Jakieś pomysły?
P.S. jestem tu nowy! siema ;] |
|
|
|
 |
darek719
That's great!

Wiek: 29 Dołączył: 10 Lip 2009 Posty: 38 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 5 Grudzień 2011, 22:40
|
|
|
moze jakaś wtyczka do przeglądarki powoduje problem, najlepiej mieć jedną przeglądarek, np. chrome ma wbudowany flash player a mozilla go wymaga, sugeruje tak: odinstalować przeglądarki i wtyczki, zainstalować tylko chrome (wygrywa w testach, jest najlepszy) Java SE 7, i niezbede wtyczki tylko jesli stronki o nie poproszą! |
_________________ Rank **|| Floor 709 || Combo 230 || NML 502 |
|
|
|
 |
Devlin
Splendid!

Wiek: 29 Dołączył: 26 Mar 2006 Posty: 801 Skąd: Icy Tower Planet
|
Wysłany: 7 Grudzień 2011, 13:50
|
|
|
A bzie, a pfuj!
Testy to sobie może wygrywać ale nadaje się jedynie do zmian formularzy i tym samym oszukiwania gier via WWW.
Mozilla Firefox - to brzmi dumnie i tą polecam!
BTW, to pewnie adblock |
|
 |
darek719
That's great!

Wiek: 29 Dołączył: 10 Lip 2009 Posty: 38 Skąd: Sandomierz
|
Wysłany: 7 Grudzień 2011, 14:30
|
|
|
hehe, testy wygrywa, i jest bezpieczna, nawet hakerzy maja problemy, to czego chciec wiecej, ja widze same korzysci, adblock moze wywolywac ten problem tez o tym pomyslalem. |
_________________ Rank **|| Floor 709 || Combo 230 || NML 502 |
|
|
|
 |
Andre202
Yo!
|
Wysłany: 7 Grudzień 2011, 22:31
|
|
|
Nie kłóćmy się, która przeglądarka lepsza, bo wszystkie testy są subiektywne... nie ma obiektywnych. Ja osobiście wolę Mozille Firefox, ale Chrome też nie mogę niczego zarzucić. Wtyczki adblock nie miałem zainstalowanej, więc to nie to ;//
Edit: Znalazłem źródło problemu - Kaspersky blokuje mi te reklamy. Gdy wyłączyłem antyvirusa, wszystko bylo ok. Problem w tym, że nie wiem teraz jak to zmienić, żeby Kaspersky ich nie blokował. Ktoś ma Kaspersky'iego? Jakieś pomysły? |
Ostatnio zmieniony przez Andre202 17 Grudzień 2011, 19:08, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
arthad
Yo!
|
Wysłany: 2 Czerwiec 2019, 10:14
|
|
|
czesc |