SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Tłumaczenie Icy Tower (inicjatywa Pisto-Lettiego)
Autor Wiadomość
Pisto-Letti 
Wow!

Wysłany: 28 Lipiec 2008, 11:30   

Wiadomo :) No JP nie pozwala ale on to olał i nic sie nie stało więc my też możemy olać

Profil FLD: 11890

devastator 
Fantastic!

Wysłany: 28 Lipiec 2008, 11:47   

No właśnie nie olał, tylko zrobił to zanim go zapytał.

Pisto-Letti napisał/a:
jakiś noob się pytał

nie myl pojęć http://www.miejski.pl/slowo-Noob

Pisto-Letti 
Wow!

Wysłany: 28 Lipiec 2008, 11:56   

Niezłe :cool: fajna stronka :)

Profil FLD: 11890

mattirab 
Moderator

Wysłany: 28 Lipiec 2008, 12:15   

Pirochemik napisał/a:
Tyle do czytania;) Nie czytam, pewnie już ktoś powiedział, że JP nie pozwolił kiedyś tłumaczyc IT. A co do polskich liter, są np znaki interpunkcyjne, które można podmienic, byłoby lepiej. W wersji 1.2 działały nawet tab, alt+x itp. nie wiem czy w ver 1.3 w ogóle są, tak tylko posunąłem pomysł;)

Nie mógłbym nie zauważyć - wreszcie Twoja wypowiedź jest w pełni zrozumiała i łatwo się ją czyta. :P A tak nawiasem, piszesz z IP, którego używali i Piero, i Syo, i Sal, i Petr. Czyżby warszawska kafejka, gdzie był zlot?
Nasze Powtórki

Profil FLD: 3803

Doob 
Fantastic!

Wysłany: 28 Lipiec 2008, 12:47   

Czyzby jego chata? :>
A raczej tak gdzie byl nocleg
Ostatnio zmieniony przez Doob 28 Lipiec 2008, 12:53, w całości zmieniany 1 raz  

Profil FLD: 13218

Pirochemik 
Splendid!

Wysłany: 30 Lipiec 2008, 19:33   

Matti, nie bardzo Cię zrozumiałem. A IP, hmm Doob ma 100% racji, w końcu posty z tego IP pisane były na kilka godzin po zawodach.;)

Polska Lista Top Ten

Icy Towerowiec 1.4
Yo!

Wysłany: 12 Lipiec 2009, 18:48   

Jak dla mnie bomba
[quote="matuss"]am pytanie? po co polska wersja IT ? przecierz tam nie ma nic niezrozumialego i nawet ktos kto sie nie zna na angielskim polapie sie o co chodzi. i chyba Vinyanov juz wie jak trudno bedzie zrobic (fajnie brzmiace) polskie glosy./quote]

Celser nie marudź bo może tobie się nie podoba ale innym tak więc wiesz o co mi chodzi to że jeden człowiek mówi "nie" a cała reszta mówi "tak" to raczej nie będziesz mówił im że przegłosowane i że ostatecznie jest "nie" więcej ludzi większa przewaga.

Wiadomość została napisana przez Celsera, a - według znacznika cytatu - próbowałeś cytować Matussa, który był przychylnie nastawiony do projektu. Ponadto zwracam uwagę, iż wiadomość została napisana ponad pięć lat temu. Mało prawdopodobne jest, aby Celser na nią odpowiedział. Klaud.
Ostatnio zmieniony przez Klaud 12 Lipiec 2009, 20:07, w całości zmieniany 1 raz  

Kao 
That's great!

Wysłany: 27 Październik 2009, 21:22   

Jak już się przyzwyczai do angielskiej wersji, to wtedy lepsza już jest angielska. Gdybym ja zagrał w polskiej wersji icy towera, to bym mógł się w tym wszystkim pogubić... :neutral:
Rank: 4*

luki1025 
Eextreeme!

Wysłany: 28 Październik 2009, 17:25   

Kao napisał/a:
Jak już się przyzwyczai do angielskiej wersji, to wtedy lepsza już jest angielska. Gdybym ja zagrał w polskiej wersji icy towera, to bym mógł się w tym wszystkim pogubić... :neutral:

Ja tam nie wiem :/ Kao, podzielam twoje zdanie. Jak ma się przez kilka lat angielskie IT, to się trudno przyzwyczaić :sad:

IT Code:

domi.nika
Eextreeme!

Wysłany: 10 Styczeń 2022, 07:05   

Hasacz napisał/a:
jakistamnoobniepamietamnicka napisał/a:
2) Jestes na polskiej scenie od kilku dni, mam gdzies czy jestes ode mnie lepszy ale proszeee... Nie bede Cie straszyl swoimi kontaktami (a znam najlepszych w polsce, europie i na swiecie). JAk wielokrotnie powtarzalem : NIE NAWIDZE LUDZI KT�RZY (...) {takich jak ty} pojawiaja sie niewiadomo skad i juz pysk�wka!!

Po twojej znajomosci jezyka angielskiego, z tymi "kontaktami" z calego swiata chyba sie komunikujesz na migi, lub poprzez kacperskiego1, kt�ry najwyrazniej zna angielski lepiej, poniewaz przetlumaczyl ta gre zanim ty powiedziales "haj" do Johna Beaka, i kacperski nie gnie sie do tego, i bardziej to chyba zrobil z przyjemnosci, niz z potrzeby, kt�ra jest u ciebie (niestety) bardzo wyrazna, bo chyba sobie nie radzisz w menu obecnym bez spolszczenia : (

Pisto-Letti napisał/a:
1) Sam nic nie zrobiles

1. Bo po co komu spolszczenie do tej gry?
2. Nie umialbym tego zrobic, tak jak ty.

Pisto-Letti napisał/a:
i jak nie znasz sprawy to prosze Cie abys z laski swojej zamknal swoja morde i siedzial cicho!!

To wytlumacz mi jak ta sprawa wyglada? Kacperski robi cale spolszczenie i daje twoje imie do credits�w? Calkiem spoko oferta, sam bym w to wszedl.

Cytat:
Jestes bezczelnym dzieciakiem (starszym ode mnie)

Sam sie kontradyktujesz, wiec moze przynajmniej przejrzyj swoje posty zanim je napiszesz. Aha, no tak, sorry...cisnienie ci tak skoczylo, ze nie byles w stanie sie opanowac. Szczerze mi ciebie szkoda, moglem tak agresywnie cie nie atakowac (LOL), w koncu masz dobre checi, ale musisz popracowac nad kultura i kupic sobie IQ w spozywczaku, jak chcesz spolszczyc ta gre.

Pisto-Letti napisał/a:
Projekt powstal dawno - upadl a ja go nie dawno podnioslem noobie!

Widze wlasnie jaka to dla ciebie zyciowa sprawa, chyba nie widzisz nic innego poza ta gra. Lepiej moze jak juz zrobisz to spolszczenie, przynajmniej wtedy bedzie spok�j, i ja, jako wielki "noob" b�d� m�g� zamkn�� swoj� "mord�".

Nie wiem skad nagle taki atak, ale widocznie brak kulturki. Prosze cie, moze pocwicz troche i dojdz do tego 200 schodka zanim zaczniesz maltretowac ludzi na Internecie, moze wtedy ochloniesz.
Przez neta kazdy moze.
Aha, i jeszcze cos:

P.S. Mam nadzieje, ze nie otrzymam ostrzezenia za to, ze sprowadzam tego osobnika na ziemie....w koncu nie wszyscy bylismy obdarowani racjonalnym mysleniem, a Neostradďż˝ w wieku 10 lat w zamian. ;)

kiedys mi kolega tłumaczył gry :) bylo to pomocne jak dla dziecka ktore dopiero uczylo sie angielskiego

Odpowiedz do tematu