SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Brzuch po ciąży
Autor Wiadomo¶æ
inalex 
Yo!

Do³±czy³a: 12 Gru 2019
Wys³any: 18 Luty 2022, 13:49   Brzuch po ciąży

Przepraszam za nowy temat- ale nie mogłam niczego takiego znaleźć.

Chciałam poruszyć przykrą kwestię tzw. flaka po ciążowego.
Dopadła mnie ta dolegliwość- i chciałam spytać doświadczone osoby- czy są jeszcze szanse, że taki zwis się wchłonie :?: . Po co jak wiadomo długie miesiące ćwiczyć mięśni- nie można
A- co można, żeby sobie pomóc ?

Ten nawis jest na tyle duży, że aby w ogóle w lustrze zobaczyć swoją bliznę po cc- muszę go fizycznie podnieść :mad:

Dla mnie koleżanka polecała stosować w trakcie i po ciąży kosmetyki BEAUTY MAMA - beautymamasense.pl/naturalne-kosmetyki-na-rozstepy/ujedrniajacy-zel-do-biustu-210-ml/ - specjalnie kosmetyki naturalne na rozstępy po ciąży. Jeszcze nie miałam okazji stosować ale mam w planie

iryd
Amazing!

Do³±czy³: 24 Lis 2021
Wys³any: 21 Luty 2022, 14:06   

Ja zamawiam od https://valetta.pl/collections/bielizna-wyszczuplajaca bieliznę taką która mi ten brzuszek przytrzymuje. Polecam bo to nie duży wydatek a fajnie można zamaskować co nieco

iryd
Amazing!

Do³±czy³: 24 Lis 2021
Wys³any: 21 Luty 2022, 14:06   

Ja zamawiam od https://valetta.pl/collections/bielizna-wyszczuplajaca bieliznę taką która mi ten brzuszek przytrzymuje. Polecam bo to nie duży wydatek a fajnie można zamaskować co nieco

dell777
Yo!

Do³±czy³: 31 Mar 2022
Wys³any: 31 Marzec 2022, 22:08   

Niestety brzuch po ciąży już nie jest taki jak kiedyś, dlatego polecam stosować kremy na rozstępy po ciąży
Ostatnio zmieniony przez dell777 31 Marzec 2022, 22:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: