SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
meble kuchenne
Autor Wiadomo¶æ
edytakas 
Yo!

Do³±czy³: 23 Pa¼ 2019
Wys³any: 20 Pa¼dziernik 2020, 14:36   meble kuchenne

Cześć. Planuję remont w kuchni i przy okazji chciałbym wymienić wszystkie meble na coś ładniejszego. Szukam firmy, która wykona mi meble na wymiar. W mojej firmie podpowiedzieli mi by spróbować https://zbyszynskimeble.pl/meble-kuchenne-na-wymiar/ co o tym myślicie?
Ostatnio zmieniony przez edytakas 3 Listopad 2020, 10:51, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

birus
Super!

Do³±czy³: 16 Mar 2022
Wys³any: 28 Maj 2025, 12:37   

Zastanawiam się nad wyborem materiału na fronty mojej nowej komody. Czy płyta fornirowana lakierowana sprawdzi się w meblu, który będzie stał przy oknie? Martwię się, że promienie słoneczne mogą wpłynąć na kolor. Czy ktoś ma doświadczenie z takim ustawieniem mebli?

iryd
Amazing!

Do³±czy³: 24 Lis 2021
Wys³any: 26 Czerwiec 2025, 14:34   

fajne meble w kuchni zawsze robią wrażenie, ale prawda jest taka, że to sprzęt decyduje o tym, czy codzienne gotowanie i sprzątanie jest komfortowe. czytałam sporo pozytywnych opinii o beko – ludzie na forach piszą, że sprzęty działają bezawaryjnie, są energooszczędne i mają ciekawe funkcje, które naprawdę ułatwiają życie.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: