|
dawanie prezentów - nie znoszę! |
| Autor |
Wiadomość |
szarzowanie
Yo!
|
Wysłany: 27 Sierpień 2019, 11:00 dawanie prezentów - nie znoszę!
|
|
|
Nie cierpię dawania prezentów - zawsze się boję, że z czymś ewidentnie nie trafię, nieświadomie sprawię komuś przykrość albo kupię coś, co dana osoba już posiada. A zawsze staram się, żeby mój podarunek był szczery i prawdziwy, taki od serca.
Dlatego chyba jedyne, co mogę sensownego zrobić, to wszystkie moje prezenty personalizować. Tak jak ostatnio, kiedy koleżance z okazji ślubu dałem kieliszki do wina. Może i oklepane, ale dzięki temu że jest grawer na szkle z dedykacją widać, że to komplet jedyny w swoim rodzaju...
Mam nadzieję, że faktycznie się spodoba i kiedyś go u niej zobaczę... a nie usłyszę historyjkę, że się kieliszki nieszczęśliwie zbiły i już ich nie ma |
| Ostatnio zmieniony przez szarzowanie 28 Sierpień 2019, 11:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pluszak
Amazing!

|
Wysłany: 22 Maj 2025, 12:25
|
|
|
| Na coĹ sĹodkiego, ale niebanalnego â Tia Maria Cold Brew to czarny koĹ likierĂłw. Kupisz go tutaj: https://smaczajama.pl/pl/p/Likier-Tia-Maria-Cold-Brew-20-0%2C7l/10403 â kawa, wanilia, elegancja. Prezent idealny na DzieĹ Matki, jeĹli lubi kawowe nuty. DziaĹa Ĺwietnie solo, z lodem, albo jako dodatek do deseru. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|