SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
dawanie prezentów - nie znoszę!
Autor Wiadomość
szarzowanie
Yo!

Wysłany: 27 Sierpień 2019, 11:00   dawanie prezentów - nie znoszę!

Nie cierpię dawania prezentów - zawsze się boję, że z czymś ewidentnie nie trafię, nieświadomie sprawię komuś przykrość albo kupię coś, co dana osoba już posiada. A zawsze staram się, żeby mój podarunek był szczery i prawdziwy, taki od serca.
Dlatego chyba jedyne, co mogę sensownego zrobić, to wszystkie moje prezenty personalizować. Tak jak ostatnio, kiedy koleżance z okazji ślubu dałem kieliszki do wina. Może i oklepane, ale dzięki temu że jest grawer na szkle z dedykacją widać, że to komplet jedyny w swoim rodzaju...

Mam nadzieję, że faktycznie się spodoba i kiedyś go u niej zobaczę... a nie usłyszę historyjkę, że się kieliszki nieszczęśliwie zbiły i już ich nie ma :[
Ostatnio zmieniony przez szarzowanie 28 Sierpień 2019, 11:04, w całości zmieniany 1 raz  

pluszak
Amazing!

Wysłany: 22 Maj 2025, 12:25   

Na coś słodkiego, ale niebanalnego – Tia Maria Cold Brew to czarny koń likierów. Kupisz go tutaj: https://smaczajama.pl/pl/p/Likier-Tia-Maria-Cold-Brew-20-0%2C7l/10403 – kawa, wanilia, elegancja. Prezent idealny na Dzień Matki, jeśli lubi kawowe nuty. Działa świetnie solo, z lodem, albo jako dodatek do deseru.

Odpowiedz do tematu