SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Agencja reklamowa w motoryzacji
Autor Wiadomość
Lothiemwen
Yo!

Wysłany: 15 Luty 2019, 15:20   Agencja reklamowa w motoryzacji

Kawa na ławę - co powinna mieć skuteczna agencja reklamowa dla firmy z branży motoryzacyjnej?
Myślę żeby zająć się skupem i sprzedażą używanych aut, no ale przecież bez promocji dzisiaj żaden biznes nie ruszy. A nie wiem komu warto powierzyć zajęcie się reklamą :>
Ostatnio zmieniony przez Lothiemwen 18 Luty 2019, 15:47, w całości zmieniany 1 raz  

limonka
Super!

Wysłany: 23 Marzec 2022, 10:29   

Polecam papier do sublimacji texprint dt-r a4 dla agencji reklamowych. Stosuję go od dłuższego czasu i nie ma sobie równych.
Ostatnio zmieniony przez limonka 23 Marzec 2022, 10:29, w całości zmieniany 1 raz  

jjusti18
Amazing!

Wysłany: 30 Czerwiec 2025, 23:33   

Ostatnio rozglądam się za wsparciem w zakresie marketingu internetowego. Wpadłam na stronę https://www.apov.eu/ i mają naprawdę fajną ofertę. Z tego co czytałam, nie działają szablonowo, tylko dopasowują się do klienta. Potrafią opracować odpowiednie strategie działań i są skuteczni w tym co robią..
Ostatnio zmieniony przez jjusti18 6 Lipiec 2025, 19:35, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu