SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
gdzie zrobić bezbolesny tatuaż?
Autor Wiadomość
Gweissa
Hey, good!

Wysłany: 30 Maj 2019, 11:55   gdzie zrobić bezbolesny tatuaż?

Mam pomysł na duży i fajny tatuaż ale chcę żeby było to w miarę bezbolesne, gdzie w Warszawie mogę to zrobić? https://juniorink.pl/ może nie było do końca bezboleśnie ale wyszło fantastycznie! Teraz się dziwie że mogłem bez tego żyć :D
Ostatnio zmieniony przez Gweissa 6 Czerwiec 2019, 11:57, w całości zmieniany 1 raz  

bobina 
Sweet!

Wysłany: 2 Wrzesień 2019, 13:03   

wiesz co jak Warszawa to tylko Jah Love Tattoo na ulicy Wilczej, tu masz namiar na ich profil na facebooku https://www.facebook.com/...tattoo/?fref=ts . Sama robiłam u nich już 3 tatuaże i jestem mega zadowolona! Super warunki, fajna atmosfera i bardzo utalentowany zespół :)

Tola33 
Sweet!

Wysłany: 3 Wrzesień 2019, 09:58   

ja też polecam studio Jah Love Tattoo :) Super ludzie, dobre ceny, niepowtarzalna atmosfera. Na ich profilu na fb można obejrzeć sobie fotki prac wszystkich osób z zespołu, robią wrażenie :)

livka 
That's great!

Wysłany: 26 Wrzesień 2019, 19:10   

jah love tattoo jest rzeczywiście super :) rewelacyjni, tacy pozytywnie zakręceni ludzie :) Plus za niewygórowane ceny. czasem tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość czekając na wolny termin :)

Odpowiedz do tematu