SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Automatyzacja marketingu
Autor Wiadomość
stanbara
Super!

Wysłany: 25 Listopad 2021, 09:59   Automatyzacja marketingu

Z jakiej formy reklamy korzystacie w przypadku Waszego biznesu i czy wiecie czym jest automatyzacja marketingu i dlaczego warto z niej skorzystac? Zainteresowanym tematem polecam artykuł na stronie https://magazynfakty.pl/5-korzysci-jakie-da-ci-marketing-automation/ .

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 9 Grudzień 2021, 12:38   

Ja niestety jeszcze takich rzeczy nigdy nie robiłem więc również nie mam o nich żadnego zdania. Jestem za to przekonany, że bardzo fajnie w artykule https://rewolucjamarki.pl/jakie-tresci-angazuja-uzytkownika/ zostało opisane to jakie treści są wstanie zaangażować naszego użytkownika. Moim zdaniem jest to coś niezwykle ważnego.

wodna12
Yo!

Wysłany: 22 Luty 2022, 11:12   

Ja korzystałam z oprogramowania SAS Viya. Jest to platforma do analityki i zarządzania danymi na bazie sztucznej inteligencji. Bardzo przydatne w przypadku segmentacji bazy klientów

Bombiel
Fantastic!

Wysłany: 5 Marzec 2022, 10:44   

W sumie sama automatyka jest bardzo szeroka i wydaje mi się, że zdecydowanie najczęściej występuje ona w przemyśle. Należy pamiętać, że już projektowanie automatyki powinno być przede wszystkim procesem bardzo przemyślanym aby nie pojawiły się jakieś niezapowiedziane przeszkody.

Odpowiedz do tematu