|
Nieobliczalna pogoda :P |
| Czy u ciebie w mie?cie |
| Jest s?onecznie :D |
|
15% |
[ 3 ] |
| Jest pochmurnie, ale nie pada :P |
|
30% |
[ 6 ] |
| Leje i wieje jak diabli i przy okazji powalaj? si? drzewa :(( |
|
40% |
[ 8 ] |
| Kropi kapu?niaczek :| |
|
0% |
[ 0 ] |
| Jeste? spieczony jak kotlet bo zapomnia?e? olenku do opalania :] |
|
15% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 0 |
| Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Domia
No way!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 13:52 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
Luuudzie co tu sie u mnie w kraku nie dzieje cos takiego - wracam ze szkoly a 25 m przede mna .... jebs 9 metrowe drzewo czy ta pogoda troche nie zaszalala.... wieje jak diabli i dzieki temu praktycznie dwa parasole mi sie rozwalily a jak leje to szkoda gadac do szkoly dzis rano przyszlam z calymi portkami mokrtmi a jaka jest sytuacja u was ? |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 38 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 13:55 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
Olsztyn - jedno drzewo powalone na kamienice, kolejne drzewo roslo sobie spokojnie przed moja szkola az do wczoraj
Poza tym 9 osob w calej Polsce wczoraj zginelo |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 13:59 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
U mnie wczoraj wialo tak, ze trzeba bylo biec, aby w ogole moc poruszac sie pod wiatr...
A dzisiaj wychodze po polskim na przerwe i mile zaskakuje sie sniegiem. Ale Beaufort tez dawal sie we znaki i niezbyt dawalo sie nim rzucac...
Dziwne dni. |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 14:41 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
Dabrowa Gornicza (20 km od Katowic):
Wieje jak choleraaaaa! Jak to sie mowi w moich stronach - strasznie "pizdzi". Mam takiego pecha, ze do szkoly musze isc okolo kilometr pod taki cholerny wiatr ze... Wydaje sie jakby to bylo 2 albo 3. Pogoda doslownie odpycha od szkoly Nawet jak ubiore kaptur to i tak nic to nie daje - jego boki pod wplywem wiatru sie tak jakby odchylaja... A jak uszy marzna! Ostatnio u mnie w szkole panuje poglad, ze "jest za zimno na czapke z daszkiem a za cieplo na zimowa" (po prostu wlosy sie poca )
Juz chyba wole jak pada snieg, ale uwaga! - pada prosto na ziemie a nie pod katem. |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 15:31 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| ehhhhhh dzisiaj mialem takiego farta.... szlem sobie z kumplami ladnie pieknie :p... i jeden mowi zebysmy troche przyspieszyli bo nie zdazymy na busa... idziemy szybciej... a tu nagle kilka bilboardow spadlo doslownie 3-4 metry za nami ehhh jak bysmy nie przyspieszyli to moze bym lezal teraz w szpitalu .... |
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 15:35 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
Niezlego fuksa miales serio... TO by byla niesamowita strata dla polswiatka IT!
CO do pogody u mnie: Zaczal padas snieg. A dokladniej - jest straszna zamiec Nie wiem jak ja teraz sie na zbiorke (harcerska- w mojej szkole sa) dostane - jak juz mowilem zawsze ide tam pod wiatr |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 15:41 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| tajek napisał/a: | | ehhhhhh dzisiaj mialem takiego farta.... szlem sobie z kumplami ladnie pieknie :p... i jeden mowi zebysmy troche przyspieszyli bo nie zdazymy na busa... idziemy szybciej... a tu nagle kilka bilboardow spadlo doslownie 3-4 metry za nami ehhh jak bysmy nie przyspieszyli to moze bym lezal teraz w szpitalu .... |
ja piernicze podziekuj koledze ode mnie mowia, ze taka pogoda moze potrwac jeszcze 3 dni... ja wole nie wychodzic z domu
[size=18px][glow=red]EDIT[/glow][/size] jak teraz walnelo u mnie sniegiem |
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 16:34 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| a u mnie to tez straszna zawierucha normalnie pol godziny i z letniego krajobraz zamienil sie w zimowy |
_________________ ram na floory!
floor:311
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!! |
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 16:36 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
BOSHE! U mnie od rana taka sniezyca, ze siezalamalem. Jak wracalem ze szkoly (autobusem), to przejechalem moja 15 minutowa trase w jakas godzine... szybciej bym pieszo doszedl |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 17:29 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| Cytat: | | Jak wracalem ze szkoly (autobusem), to przejechalem moja 15 minutowa trase w jakas godzine... szybciej bym pieszo doszedl |
moja mama jakby nie wyszla z pracy 10 minut wczesniej to by chyba tu nie dojechala od centrum do zachodniego kraka przez 15 kilometrow byl niewyobrazalny korek |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 17:57 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
Sluzby wszystkich naszych miast zostaly chyba dzisiaj bardzo zaskoczone tym sniegiem... Miejmy nadzieje ze juz jutro zaczna kursowac plugi
BTW z mojego okna widac juz tylko snieg. |
|
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 18:38 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| Cytat: | | Miejmy nadzieje ze juz jutro zaczna kursowac plugi |
juz zaczely... plugi piaskarki itd. nie no naprawde w zyciu nie widzialam zeby pogoda tak zaszalala... albo przynajmniej nie pamietam
| Cytat: | | BTW z mojego okna widac juz tylko snieg. |
u mnie byla tylko taka cienka warstwa i juz powoli topnieje :586: a ponoc w czestochowie zaspy... i w Pulawach jeszcze -> moze matuss nam przyblizy szczegoly ?
EDIT- o ile sie pojawi na forum |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 20:10 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| Vinyanov napisał/a: | U mnie wczoraj wialo tak, ze trzeba bylo biec, aby w ogole moc poruszac sie pod wiatr...
A dzisiaj wychodze po polskim na przerwe i mile zaskakuje sie sniegiem. Ale Beaufort tez dawal sie we znaki i niezbyt dawalo sie nim rzucac...
Dziwne dni. |
hmm, ja tam se wczoraj w letniej kurtce wczoraj chodzilem, dopiero dzisiaj zalozylem cos grubszego bo snieg padal rano, a co do wczorajszego wiatru to w sumie na ulicy 2 galezie widzialem, chodzilo sie normalnie (chyba ze byl jakis zryw wiatru) a co dopiero biegalo
a dzisiaj to juz prawie w ogole nie bylo wiatru
nie wiem skad ta rozbieznosc, w koncu meiszkamy w tym samym miescie
pozdr |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 20:15 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
nie no ludzie to juz przesada
[glow=blue][size=24px]MA TAK BYC JESZCZE PRZEZ PONAD TYDZIEN [/size][/glow]
nie no ... to ja sie z domu nie ruszam przynajmniej szkola mnie ominie i ten debilny test ech, myslalam, ze moze jeszcze to z dzien czy dwa potrwa... ale jednak sie rozczarowalam a chcialam isc w niedziele do kina |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 20:25 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| Cytat: | | co do wczorajszego wiatru to w sumie na ulicy 2 galezie widzialem, chodzilo sie normalnie (chyba ze byl jakis zryw wiatru) |
No wlasnie, chyba ze byl jakis zryw wiatru...
| Cytat: | | a dzisiaj to juz prawie w ogole nie bylo wiatru |
Na tyle, ze umiales skierowac sie prosto pod niego, normalnie otworzyc oczy i spokojnie wycelowac sniezka? ( ) Gratulacje. |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 19 Listopad 2004, 20:33 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| Vinyanov napisał/a: | | Cytat: | | co do wczorajszego wiatru to w sumie na ulicy 2 galezie widzialem, chodzilo sie normalnie (chyba ze byl jakis zryw wiatru) |
No wlasnie, chyba ze byl jakis zryw wiatru...
|
no ale ile tych zrywow bylo? na palcach lewej reki bym policzyl
| Cytat: |
| Cytat: | | a dzisiaj to juz prawie w ogole nie bylo wiatru |
Na tyle, ze umiales skierowac sie prosto pod niego, normalnie otworzyc oczy i spokojnie wycelowac sniezka? ( ) Gratulacje. |
zaezy od pory, ale jak byl ten wiekszy wiatr to akurat nie rzucalem sie niczym pozatym mam okulary, to troche pomaga
pozdr |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
pikol
Amazing!

|
Wysłany: 20 Listopad 2004, 10:26 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
o to mi ciekawostka! saleiB ty tez nosisz okularki tak jak ja ?????? no to sie moze dogadamy ale wracajac do tematu to u mnie jest calkiem spokojnie nie wieje wiatr tylko jest snieg i mroz chcialem se zbudowac igloo ale jestem po chorobie wiec tak wiec dlatego jestem tuta na forum |
_________________ ram na floory!
floor:311
http://s2.bitefight.pl/c.php?uid=18681- to m?j link w?a?cie w niego pliss!!! |
|
|
|
 |
Domia
No way!

|
Wysłany: 20 Listopad 2004, 11:06 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
| Cytat: | | pozatym mam okulary, to troche pomaga |
jeszcze lepsze niz gogle narciarskie prawda ? nie no zartuje, zartuje
| Cytat: | | saleiB ty tez nosisz okularki tak jak ja ?????? no to sie moze dogadamy |
woowww no to tez zaczne nosic okulary zeby bielas mnie polubial |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 20 Listopad 2004, 11:31 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
Teh...
W zasadzie tez powinienem je nosic. Mam w domu okolo 9 par.
[size=9px]Cztery bez jednego szkla, trzy potluczone, jedna bez jednego ramienia i jedna i bez jednego szkla i bez ramienia. [/size]
Jest jakis przesad dotyczacy okularow? |
|
|
|
 |
petr
Administrator

|
Wysłany: 20 Listopad 2004, 11:50 Nieobliczalna pogoda :P
|
|
|
Ja zadnego nie znam... Tylko ten, ze wszyscy okularnicy to kujony
Tez powinienem nosic... Mam ostrosc lewego oka 5,5...
BTW moze by wyciac pare postow i zrobic topic o okularach? Bo tutaj zaczyna sie robic lekki syf |
|
|
|
|
 |
|
|