SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona G³ówna  

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Masowa miłość do klasycznego CS 1.6
Autor Wiadomo¶æ
Hilred
Hey, good!

Do³±czy³: 04 Sie 2025
Wys³any: 4 Sierpieñ 2025, 12:53   Masowa miÅ‚ość do klasycznego CS 1.6

Cześć wszystkim! Kto może mi wytłumaczyć tę całą masową miłość do klasycznego CS 1.6? Jak dla mnie – nie ma w niej nic aż tak wyjątkowego. CS2 jest o wiele bardziej zaawansowany technologicznie i przyjemniejszy w odbiorze. Do tego te wszystkie świetne mapy – jestem nimi totalnie zachwycony. A wy co o tym sądzicie?

Kairob
Yo!

Do³±czy³: 04 Sie 2025
Wys³any: 4 Sierpieñ 2025, 14:05   

Hej! Mnie też ciekawi to samo, ale w drugą stronę – jeśli chodzi o CS2. Przecież tam pełno cheaterów, większość aktualizacji jest totalnie zbędna, a mimo to codziennie przybywa nowych graczy. Osobiście kocham klasykę – moim zdaniem jest ponadczasowa. Specjalnie pobrałem wersję Counter-Strike 1.6 tutaj z csget, bo nie chciałem żadnych modnych skinów, nowych modeli graczy i tak dalej. Dla mnie liczy się jakość rozgrywki i liczba przeciwników, których uda mi się wyeliminować podczas meczu. Sam rozumiesz – gdy wszędzie wokół ludzie z wspomagaczami, nie ma mowy o prawdziwej zabawie.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: