SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
sprzet
Autor Wiadomość
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 26 Marzec 2005, 16:48   sprzet

Jakie macie kompy ??
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 26
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 26 Marzec 2005, 17:30   sprz

Intel Pentium III
731 mhz
256 MB ram

cienizna straszna ;/
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 26 Marzec 2005, 17:43   sprz

Yyy... Domia, czemu akurat 731MHz? To jakis podkrecany chyba byl, nie?

@topic: ja mam athlona 1GHz * 256 RAMu * GeForce FX 5700
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 26 Marzec 2005, 17:44   sprz

moj jeszcze gorszy:

Intel Celeron II :sad:
533 Mhz :sad:
192 MB ramu :?
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 26 Marzec 2005, 17:45   sprz

brawo fayl narazie wygrywasz w moim konkursie.
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 26
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 26 Marzec 2005, 17:56   sprz

Fayl napisał/a:
yy... Domia, czemu akurat 731MHz? To jakis podkrecany chyba byl, nie?

ups zle mi sie napisalo :oops: oczywiscie, ze 733... :smile:
 
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 26 Marzec 2005, 18:14   sprz

AThlon 2600 XP+
Gigabyte KT600 1394
DDR 512MB
Radeon 9600PRO
Seagate 80GB
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 28 Marzec 2005, 08:32   sprz

nie ma konkursu
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 29 Marzec 2005, 22:46   sprz

A jak powiem jaki sprzet bym chcial miec, to bedzie sie liczyc? :D
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 30 Marzec 2005, 13:02   sprz

nie.
chodzi o ten sprzet ktory masz
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 31 Marzec 2005, 00:24   sprz

duron 700
256 sd
ge2mx 64
samsung 36 5400 + wd caviar 74 7200 (pojemnosc po sformatowaniu)

a teraz co chcialbym miec za pare lat (jak ceny spadna)

kloc ~ 3 (ghz oczywiscie)
1024 dd na dualu (mozliwosc rozbudowy do 2048)
ge 6800 lub radeon X850
wd caviar 120 (na system + zainstalowane) + wd caviar >200 (na filmy, mp3 - slowem to z czym do kumpli sie lazi - po co system brac ze soba)
do tego jeszcze
monitor '17 [crt (klasyczny) plaski] ; combo ; nagrywarka dvd + zwykly cdrom [do kopiowania 'w locie'].

Tyle.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 31 Marzec 2005, 17:26   sprz

A ja dla tych co sie znaja :P (czyli dla tych co graja w CSa lub inne gry FPP po necie) chce dodac ze mam Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 :>
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 31 Marzec 2005, 21:41   sprz

Gram w CSa, Ryba tez gra, a nie wiemy co to :o

:twisted:
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 1 Kwiecień 2005, 16:41   sprz

No to pewnie nie gracie z byt duzo. Strzelam ze gracie na kulkowych myszkach albo na jakis optykach za 60 zl co?:D Syo gra dlugo juz w CSa i napewno wie co to jest:D Nie syo?
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 1 Kwiecień 2005, 17:45   sprz

Piotrek napisał/a:
kloc ~ 3 (ghz oczywiscie)
1024 dd na dualu (mozliwosc rozbudowy do 2048)
ge 6800 lub radeon X850
wd caviar 120 (na system + zainstalowane) + wd caviar >200 (na filmy, mp3 - slowem to z czym do kumpli sie lazi - po co system brac ze soba)
do tego jeszcze
monitor '17 [crt (klasyczny) plaski] ; combo ; nagrywarka dvd + zwykly cdrom [do kopiowania 'w locie'].


nigdy nie bedziesz mial takiego kompa (2000zl :twisted: )
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 1 Kwiecień 2005, 17:55   sprz

Jak skads wytrzasniesz takiego kompa za ~2k, to biore w ciemno... :razz:
 
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 1 Kwiecień 2005, 19:10   sprz

pff 2000 lol...jak na moje to zdeczka wiecej:> nie chwalac sie to moj gdy go kupowalem kosztowal +/-3500:>
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 1 Kwiecień 2005, 20:23   sprz

2000 - hahahahaha tyle jakby kosztowal to se 10 kupie i opchne drozej [zart] :wink:

mateczko: a wg Ciebie 2000 zeta to duzo? ja w swojego kompa wlozylem juz ponad 5000... a nowego mam zamiar kupic za podobna kwote

paluszek: poczulem sie urazony. co prawda ja gram w csa dopiero od wrzesnia ale Ryba od paru lat. zauwaz ze my nie gramy w necie tylko na sieci (jedyne ok 200 graczy).

a ja nie mam myszki-gowienka za 10 zeta tylko logitecha mx1000. zaloze sie o co chcesz ze jest lepsza od tego Twojego Micro-Shitu.

[Ty obrazasz mnie, ja obrazam Ciebie.]
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 1 Kwiecień 2005, 20:50   sprz

lol piotrus nie chcialem cie obrazic nie wiem o co ci chodzi. A mx1000 jest rzeczywiscie pr00 naprawde megamysz. To ze cos ma duzy numerek i fajnie wyglada nie znaczy ze ejst dobre a to ze cos jest od microsoftu nie znaczy ze jest zle. IE 3.0 najlepsza myszka do csa. Zobacz soebie na czym gra/gral Pentagram :O


tu masz link do wywiadu z pentagramem z konca 2004

http://www.team-pentagram.info/articles.php?id=27
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 2 Kwiecień 2005, 09:08   sprz

Piotrek napisał/a:
mateczko: a wg Ciebie 2000 zeta to duzo? ja w swojego kompa wlozylem juz ponad 5000... a nowego mam zamiar kupic za podobna kwote


tak za 2 takie komputery to od 30000zl do 50000zl
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,26 sekundy. Zapytań do SQL: 14