SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
sprzet
Autor Wiadomość
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 2 Kwiecień 2005, 19:43   sprz

kish, a w czym ta Twoja mysz jest taka dobra? rozumiem aluzje dot wygladu, faktycznie nie widac za wiele po niej

ja sie od razu pochwale co potrafi moja:
jest podobno najczulsza, ma uchylna rolke [super!], i wogole tak super lezy w dloni, ma tyle przyciskow ze moglbym grac w csa bez klawiatury :D [zart] ale to nie jest najwazniejsze. nie no w sumie nie jest wcale taka super, ale dla mnie liczy sie fakt ze idealnie lezy mi w dloni. i wreszcie mam gdzie dac kciuk podczas gry.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Karciooz
Eextreeme!



Dołączył: 04 Kwi 2004
Posty: 235
Skąd: Tuliszk?w
Wysłany: 2 Kwiecień 2005, 21:35   sprz

Moj sprzet , bo jeszcze sie tu nie udzielalem :
Intel Celeron II 896 Mhz (podkrecony :) )
Radeon 9200 128 MB
256 MB RAM
Naped DVD LG i nagrywara Samsunga
Monitor 17' Hivison
No i czywiscie najwazniejszy element do grania w IT :
Joypad MT 155
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 2 Kwiecień 2005, 21:50   sprz

ooo, naprawde grasz na padzie? nie spotkalem sie jeszcze z tym :o

mam pada ale glupio mi sie na nim gra :D
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2 Kwiecień 2005, 22:06   sprz

Piotrek napisał/a:
kish, a w czym ta Twoja mysz jest taka dobra? rozumiem aluzje dot wygladu, faktycznie nie widac za wiele po niej



Nie no fajnie, ze wiesz z kim rozmawiasz....
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 2 Kwiecień 2005, 23:57   sprz

myslalem w tym momencie o kishu i jego ostatnich rekordach.... i sie zamyslilem za bardzo :P

to nic osobistego :]
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
PastorFX
Wow!


Dołączył: 13 Maj 2004
Posty: 77
Wysłany: 3 Kwiecień 2005, 17:35   sprz

mateczko napisał/a:
nigdy nie bedziesz mial takiego kompa (2000zl )

Jakto nigdy?
Pamietam kilka lat temu zestawy P3 550MHz z 64MB pamieci operacyjnej za ponad 4000 zl a teraz ciezko to za 1000 zl sprzedac...
  IT Code:
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 4 Kwiecień 2005, 19:46   sprz

PastorFX napisał/a:
Pamietam kilka lat temu zestawy P3 550MHz z 64MB pamieci operacyjnej za ponad 4000 zl a teraz ciezko to za 1000 zl sprzedac...


a wiecie dlaczego tak duzo kosztuja komputery:

chca pomoc chorym dzieciom na calym swiecie
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 26
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 4 Kwiecień 2005, 20:30   sprz

mateczko napisał/a:
PastorFX napisał/a:
Pamietam kilka lat temu zestawy P3 550MHz z 64MB pamieci operacyjnej za ponad 4000 zl a teraz ciezko to za 1000 zl sprzedac...


a wiecie dlaczego tak duzo kosztuja komputery:

chca pomoc chorym dzieciom na calym swiecie

taaa jasne :grin: ktorym chorym dzieciom? na przeziebienie :P ?
Vin chyba sie z toba zgodze... mateczko nabija ;]
komputery sa drogie, bo skoro oferuja nam tak duzo mozliwosci, to powinny tez duzo kosztowac :D
ech... nie wiem co zrobic... zamienic sobie tego gruchota (P3 733 MhZ) na cos nowszego, czy tez pojechac gdzies na wakacje :P w sumie jesli chcialabym kupic nowy sprzet, to zawsze moge do cioci, do niemiec sie wybrac, lub na jakas kolonie :D ale to nie zastapi 3-tygodniowego pobtyu nad naszym pieknym morzem :wink:
 
 
PastorFX
Wow!


Dołączył: 13 Maj 2004
Posty: 77
Wysłany: 5 Kwiecień 2005, 22:30   sprz

domia napisał/a:
chcialabym kupic nowy sprzet, to zawsze moge do cioci, do niemiec sie wybrac, lub na jakas kolonie n ale to nie zastapi 3-tygodniowego pobtyu nad naszym pieknym morzem Wink

Rozwiazanie: musisz namowic ciocie do przeprowadzki nad morze. Proste, prawda?
  IT Code:
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 6 Kwiecień 2005, 13:13   sprz

PastorFX napisał/a:
musisz namowic ciocie do przeprowadzki nad morze. Proste, prawda?


i tak kiedys ja zatopia
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 26
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 6 Kwiecień 2005, 19:42   sprz

mateczko napisał/a:
PastorFX napisał/a:
musisz namowic ciocie do przeprowadzki nad morze. Proste, prawda?


i tak kiedys ja zatopia

OFFTOPIC...
mateczko ja na ciebie slow nie mam :roll: ...
PastorFX napisał/a:
Rozwiazanie: musisz namowic ciocie do przeprowadzki nad morze. Proste, prawda?

tak pewnie, bo ciocia nie ma na co wydawac kasy, niz domek nad morzem :roll: :D
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 14:01   sprz

ZMIANA

Procesor : AMD Athlon 64 3000+
Pamiec : 1 GB RAMu DDRAM
Dysk Twardy : 160GB Seagate
Nagrywarka : DVD/CD
Karta Graficzna : nVidia GeForce 6600GT
Mysz : A4 Tech z 8 przyciskami i z laserem
Klawiatura : Internet Pro Keyboard Logitech 111 klawiszy
Plyta glowna : GigaByte GA-K8NF-9
Obudowa : EnLight Czarno-Srebrna
Monitor : Gateway VX930 19 cali
Windows Xp + SP2

KWOTA ok. 3000zl
(wzielismy na raty)

Kupione w Trytonie w Toruniu


GTA : San Andreas na Full detalach 0% zmulu
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 15:16   sprz

Sam raczej nie wybierales?
Dobra karta, jak dla mnie troche gorszy kloc (z 1,8 ghz bedzie mial?)
Nie napisales monitora i kwoty.

Co do IE - oka, dam Ci z tym spokoj, zostaw se go, ale najpierw chociaz sproboj popracowac pare dni np na Firefoxie. Jesli po tym nadal bedziesz uwazal ze IE jest lepszy, odpuszcze.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 16:07   sprz

mateczko napisał/a:
ZMIANA


Mysz z laserem A4 Tech z (8 na serio) przyciskami


Na serio 8 przciskow?! WOW ale wypas! DAj sie dotknac!!1111337
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 17:38   sprz

No to ja was zakasuje - ja mam klawiature MediaTechMediaXOfficeKeyboardWhite z - uwaga, nie sciemniam, liczylem! - 135 przyciskami!

Jak ktos nie wierzy, moge wyslac zdjecie, za darmo!
domaz, jak chcesz, mozesz dotknac i mnie - i to za darmo!

:lol:
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 18:34   sprz

oo stary ale gosciu :O jak wy to robicie ze jestescie az TAK f@jni?
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
Fayl
Fantastic!



Dołączył: 26 Lut 2004
Posty: 346
Skąd: ŁDZ
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 18:58   sprz

Wszyscy sie staramy, zeby Ci sprawic przyjemnosc :P (ale mnie nie dotykaj ;] ).


mateczko napisał/a:

AMD Athlon 64 3000+
1 GB RAMu
160GB Dysk Twardy
Nagrywarka DVD/CD
nVidia GeForce 6600GT
Mysz z laserem A4 Tech z (8 na serio) przyciskami
Klawiatura Multimedialna Logitech
Plyta glowna : GigaByte(model nie wiem)
Obudowa EnLight
No i oczywiscie WINDOWS XP i IE (mi sie podoba Wink )

I teraz powiedz: po co Ci to wszystko? :wink:
 
 
LEO 
Splendid!



Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 688
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 20:46   sprz

Ja mam kalwe z Mediatech liczylem mam 132 klawisze. Petr jestes lepszy :P
_________________
nml : 869
 
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 26
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 21:35   sprz

mi sie nie chce liczyc bo mam ich tak duzo, ze sie nie da hah :D !
i nikt mnie nie dotknie hah :D !
i jestem najlepsza hah :D !
bo mi nawet gta vice city czasem zamula hah :D !
mojego komputera 733 mhz nikt nie pobije hah :D !
i ogolnie to hah :D !

edit
mateczko napisał/a:
Ja ciebie pobilem domia (3000+ to 1400Mhz hahaha)

:576: :577: :576: :577: :576: :577: :576: :577: :576: :577: :576: :577: :576: :577:
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 21:42   sprz

Ja ciebie pobilem domia (3000+ to 1400Mhz hahaha)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,33 sekundy. Zapytań do SQL: 14