SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
sprzet
Autor Wiadomość
SaleiB 
Administrator


Wiek: 31
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 22:53   sprz

domia ja mam 600mhz HAH


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 23:09   sprz

fayl napisał/a:
I teraz powiedz: po co Ci to wszystko?


Jak to po co? Dla shpanu ziaaam!

domia napisał/a:
nikt mnie nie dotknie hah !


buuuuuu ;(
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
Neo 
Fantastic!


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Mar 2004
Posty: 487
Skąd: Matrix :)
Wysłany: 21 Czerwiec 2005, 23:10   sprz

a ja mam drugi komp przeznaczony do starych gier - 133 MHz HAH! :grin:
_________________
IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL=
  Profil FLD: 49 IT Code:
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 22 Czerwiec 2005, 04:59   sprz

domia napisał/a:

mateczko napisał/a:
Ja ciebie pobilem domia (3000+ to 1400Mhz hahaha)

:576: :577: :576: :577: :576: :577: :576: :577: :576: :577: :576: :577: :576: :577:


LOOOOOOOL BUHAHAHAHAHHH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

O rany... Jeszcze placze ze smiechu... Uff! :D

Czy ktos moglby wyciac to nabijactwo i wrzucic do archiwum? Na pamiatke? :wink:

P.S. mateczko - 1400mhz? - czyli calkiem ciotny kloc sobie kupiles ^^
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 22 Czerwiec 2005, 12:03   sprz

nie 1400 chyba cos ok 2000
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 22 Czerwiec 2005, 18:04   sprz

mm... na pewno monizej 2000 one maja.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 11:36   sprz

mateczko napisał/a:
GTA : San Andreas na Full detalach 0% zmulu


czytalas to domia ??


petr napisał/a:
mm... na pewno monizej 2000 one maja.


nie

3000+ to to samo co Pentium 3.0Ghz kolega w Trytonie mowil na serio
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 26
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 12:31   sprz

mateczko napisał/a:
Cytat:
mateczko napisal/a:
GTA : San Andreas na Full detalach 0% zmulu



czytalas to domia ??


LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :lol:

tyle mam ci do powiedzenia :D
 
 
LEO 
Splendid!



Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2005
Posty: 688
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 12:38   sprz

Czekajcie...... jeszce ja nie psialem :lol: o swoim nowy sprzecie, ktorego mam od kwietnia

AMD64 Athlon 3000+ (kloc slaby, ale mi wystarczy)
kart.graf. Radeon X800(256mb)
twradziel- WD120gb
pamiec-1024mb
monitor LCD-17" LG
Myszka i klawa bezprzewodowe
odtwarzacz i nagrywarka DVD

o czyms zapomnialem??? :oops:
_________________
nml : 869
 
 
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 14:07   sprz

procek masz jak moj i pamiec :evil: :evil:

LEO napisał/a:
o czyms zapomnialem??? :oops:

Ile kasy to kosztowalo???
Jaka masz obudowe???
 
 
Domia 
No way!



Wiek: 26
Dołączyła: 06 Lut 2004
Posty: 1465
Skąd: Kraqw
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 14:09   sprz

mateczko napisał/a:
procek masz jak moj i pamiec


ojej! i co teraz? chyba trzeba bedzie wezwac policje, bo to przeciez kradziez!
 
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 17:56   sprz

mateczko napisał/a:
petr napisał/a:
mm... na pewno monizej 2000 one maja.


nie

3000+ to to samo co Pentium 3.0Ghz kolega w Trytonie mowil na serio


Nie chodzilo mu o taktowanie zegara doslowne, tylko o to, ze 3000+ jest wydalnosciowo ZBLIZONY do 3 ghz. Ale to nie to samo.
Sprawdzilem. Twoj kloc ma dokladnie 1.8ghz. I prosze, nie sprzeczaj sie ze mna o to, wiem lepiej, serio.

A to ze GTA SA chodzi Ci na full detalach i sie nie tnie to o niczym nie swiadczy.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
SaleiB 
Administrator


Wiek: 31
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 905
Skąd: Warszawa
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 18:56   sprz

petr napisał/a:
A to ze GTA SA chodzi Ci na full detalach i sie nie tnie to o niczym nie swiadczy.

no ale to przecierz chodzi o to zeby sie nie cielo, a nie zeby bylo lepsze taktowanie zegara :)


pozdr
_________________
IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło
 
  Profil FLD: 34 IT Code:
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 23 Czerwiec 2005, 22:20   sprz

Ale fakt ze cos sie nie tnie jest skutkiem posiadania dobrego kloca ;p
Chodzilo mi o tej konlkretny przyklad, bo moze i SA sie nie tnie, ale juz za pol roku-rok najnowsze gry moga sie podcinac, bo kloc jest slaby ;p
Noo... Moze za poltora roku ;p
Chodzilo mi o to, ze mateczko nie wybral przyszlosciowo ;p
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
mateczko
Eextreeme!


Dołączył: 11 Gru 2004
Posty: 158
Wysłany: 24 Czerwiec 2005, 10:02   sprz

petr napisał/a:
ZBLIZONY do 3 ghz.


to chcialem napisac
 
 
Kunio
Eextreeme!



Dołączył: 25 Lip 2005
Posty: 249
Skąd: Che?m
Wysłany: 14 Sierpień 2005, 20:57   Klawiatura

Z jakiej firmy macie klawiature? Dobrze wam dziala??
 
 
 
domaz
Fantastic!



Dołączył: 28 Kwi 2004
Posty: 480
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 14 Sierpień 2005, 21:39   sprz

ej no to juz przesada...
_________________
glow=red] Moje wyniki to:[/glow]

[glow=green] Combo 372 [/glow]
[glow=blue]Floor 1350[/glow]
[glow=black]Score ?????[/glow]
[glow=violet]NML 679[/glow]
 
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 24
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 14 Sierpień 2005, 23:10   sprz

Ja mam klawiaturke Microsoft :D . Bardzo dziwna, oplywowa, podobna do malych fal na morzu. Naprawde :smile:
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 14 Sierpień 2005, 23:39   sprz

Jakies gowno od Tracera.
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
petr 
Administrator



Wiek: 27
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 15 Sierpień 2005, 01:29   sprz

Media-Tech MediaX Office Keyboard (White)
1 miejsce w ostatnim tescie KS (pokonala nawet gigantow z Logitecha :wink: ).

Ale najlepsza klawiatura jaka widzialem (za link thx for Neo):
http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/
To projekt.
Wyjdzie w 2006 roku, bedzie kosztowac conajmniej 200-300 $.

BTW ja bym to cos zcalil ze "Sprzecik". Kto za?
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,11 sekundy. Zapytań do SQL: 14