Otwarty przez: Vinyanov 22 Luty 2008, 08:31 |
Czarny ekran / pusty ekran |
Autor |
Wiadomość |
Yras
Gość
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2005, 09:52 Czarny ekran / pusty ekran
|
|
|
Cze mam super klopot :572: Wiec pomuszcie mi go rozwiazac napewno wynagrocze Wiec do rzeczy : siciagnelem icy tower 1.1 i 1.2 w dwoch bylo to samo glos chodzil ale obrazu niebylo ktos wie jak to naprawic pomuszcie napewno wynagrodze powtazam Napewno wynagrodze [glow=444444][/glow][shadow=444444][/shadow]Naprzyklad cd keyamy do nfsu2 itp. |
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 22 Luty 2008, 15:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mateczko
Eextreeme!

|
Wysłany: 18 Czerwiec 2005, 09:57 Pom??ci? napewno wynagrodz
|
|
|
pomoge ci ale jaka masz karte graficzna????? |
|
|
|
 |
Yras
Gość
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2005, 09:58 DOBRA WIESZ JAKA
|
|
|
ATI RADEON 9000 |
|
|
|
 |
mateczko
Eextreeme!

|
Wysłany: 18 Czerwiec 2005, 12:38 Pom??ci? napewno wynagrodz
|
|
|
a jaki masz komputer???? (karta graficzna nie pomoge) |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 34 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 18 Czerwiec 2005, 15:38 Pom??ci? napewno wynagrodz
|
|
|
Jak na mnie to nie w tym rzecz.
Inne gry Ci chodza? Moze cos ze sterownikami. |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Fayl
Fantastic!

|
Wysłany: 19 Czerwiec 2005, 10:17 Pom??ci? napewno wynagrodz
|
|
|
Zawsze na taki problem jest standardowe rozwiazanie: zainstaluj najnowszego DirectX i sterowniki do karty graficznej, a jak to nie pomoze, to dopiero pisz.
(btw, w tej chwili gosc nie odpisze, bo chyba zostalo to zablokowane, nie? ) |
|
|
|
 |
Stachu
Gość
|
Wysłany: 25 Luty 2006, 10:35 problem z gra
|
|
|
Mam problem z icytower 1.3. Uruchamiam gre otwiera sie okno i nic w srodku nie ma, dopiero jak sie minimalizuje to cos sie pojawia chwile przed zminimalizownaiem. Na full screen tez nie dziala. Probowalem reinstal systemu, probowalem reinstal gry ( gra zassana z Waszej stronki ) zainstalowalem patcha, probowalem wswzystko wylaczyc przy uruchmianiu gry i tez nic. Sterowniki tez sa dobre bo wszystko inne mi chodzi tylko icytower nie. Prosze o pomoc i z gory dziekuje |
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 25 Luty 2006, 12:25 problem z gr?
|
|
|
rzeczywiscie, bardzo Ci na tym zalezalo, jak tak wszystko: reinstalowales, skanowales, itd. A jesli chodzi o to, to jak zainstalowalem tego patch-a to gra mi sie tez nie wlaczala tylko jakis blad. Poprostu Stachu, nie instaluj tego patcha, a instalacja systemu od poczatku nie byla potrzebna. hehe jak naklikalem na ikone gry z patchem to to nie dzialalo tez, graj bez patcha, powtarzam bez patch-a. I jak miales swoje rekordy to wez je skopiuj, nawet na pulpit, potem reinstalacja tej gry, www.itower.blog.onet.pl -> moj stary blog, po prawej masz download no i zainstaluj, zeby nie mialo czasem zadnych dodatkow i graj tyle ile tylko mozesz, pozdrawiam! |
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 26 Luty 2006, 15:44 Re: problem z gra
|
|
|
Stachu napisał/a: | Mam problem z icytower 1.3. Uruchamiam gre otwiera sie okno i nic w srodku nie ma, dopiero jak sie minimalizuje to cos sie pojawia chwile przed zminimalizownaiem. Na full screen tez nie dziala. Probowalem reinstal systemu, probowalem reinstal gry ( gra zassana z Waszej stronki ) zainstalowalem patcha, probowalem wswzystko wylaczyc przy uruchmianiu gry i tez nic. Sterowniki tez sa dobre bo wszystko inne mi chodzi tylko icytower nie. Prosze o pomoc i z gory dziekuje |
to moze byc wina karty graficznej lub jej sterownikow, sporoboj cos tutaj pozmieniac
catek gra z naszej strony jest w 100% dobra, path tez |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
adamou
That's great!

|
Wysłany: 26 Luty 2006, 15:52 Re: problem z gra
|
|
|
Stachu napisał/a: | Mam problem z icytower 1.3. Uruchamiam gre otwiera sie okno i nic w srodku nie ma, dopiero jak sie minimalizuje to cos sie pojawia chwile przed zminimalizownaiem. Na full screen tez nie dziala. Probowalem reinstal systemu, probowalem reinstal gry ( gra zassana z Waszej stronki ) zainstalowalem patcha, probowalem wswzystko wylaczyc przy uruchmianiu gry i tez nic. Sterowniki tez sa dobre bo wszystko inne mi chodzi tylko icytower nie. Prosze o pomoc i z gory dziekuje |
mozebyc problem z grafika lub z dzwienkiem
ale tez nie jestem pewny |
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 26 Luty 2006, 16:00 problem z gr?
|
|
|
SaleiB gra owszem ale patch nie, probowalem zapisz jako bo tak mowiles i ok sciagnelem ale jak klikam to blad jest jakis, a Stachu tylko tak dla formalnosci to sprobuj sprawdzic bez patcha ale tylko chwile i zobaczycie ze nie bedzie bledu:) |
|
|
|
 |
Stachu
Yo!
|
Wysłany: 26 Luty 2006, 16:54 problem z gr?
|
|
|
Probowalem najpierw bez patcha grac i tez nie da rady. Mozliwe ze wina karty bo mam taka ze... , no lipna poprostu. Zainstalowalem przed chwila wersje 1.1 i tez nie dzialai ten sam problem jest. Gra jest ale nie ma obrazu. |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 34 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 26 Luty 2006, 22:28 problem z gr?
|
|
|
patch na pewno nie poprawia bledow...
tak na marginesie, gre najlepiej sciagac z www.freelunchdesign.com - a dokladniej stad (przyciskiem 'download now') - jest to instalka 1.3.1 - nie trzeba patchowac (nie wiem dlaczego nie ma jej jeszcze na stronie)...
Co do Twojego problemu - naprawde probowales reinstalacji systemu ze wszystkimi sterownikami? - nie wydaje mi sie ;] |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
SaleiB
Administrator

|
Wysłany: 27 Luty 2006, 18:53 problem z gr?
|
|
|
dzieki petr za link na razie tego nei wrzuce na strone bo mams trasznie malo meisjca na dysku i jak proboje cos sciagac to mi sie 100 komunikatow o oczyszczaniu dysku pojawia.
stachu moze masz sterowniki karty graficznej niekompatybilne z windowsem XP |
_________________ IT 1.4/1.5 scores: Floor 1050 | Combo 525 | NC 783 | LC 521 | JS2 143 | JS3 62 | CC1 162 | CC2 261 | CC3 353 | CC4 448 | CC5 541 (Rank ****) źródło |
|
|
|
 |
Evan
Yo!
|
Wysłany: 24 Marzec 2006, 21:03 problem z gr?
|
|
|
hehe.. mialem ten sam problem. Moja rada (to co mi pomoglo) :
Moj Komputer > PPM > Wlasciwosci > Sprzet > Menedzer Urzadzen > Karty graficzne > Wybierasz pozycje, ktora sie wyswietlila > Sterownik > Aktualizuj sterownik > Aktualizujesz z uwzgldnieniem przeszukiwania internetu.. t |
|
|
|
 |
Wojtek
Gość
|
Wysłany: 10 Październik 2007, 18:32 Problem
|
|
|
Nie wiem dlaczego po sciągnięciu i zainstalowaniu gry działa ona niepoprawnie. Po włączeniu gra wyświetla się na małym ekranie i trzeba cały czas trzymać myszką okno aby było aktywne. Kiedy ustawiam pełny ekran to gra się włącza ale widnieje tylko czarny ekran. Proszę o pomoc ! Prosze o odpowiedz na maila : waski03@wp.pl |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 10 Październik 2007, 20:36 Re: Problem
|
|
|
Wojtek napisał/a: | Po włączeniu gra wyświetla się na małym ekranie i trzeba cały czas trzymać myszką okno aby było aktywne |
Hm, to zdaje się problem z systemem operacyjnym. Z Icy Tower stawiałbym, że wszystko jest w porządku. |
|
|
|
 |
Julita
Gość
|
Wysłany: 30 Listopad 2007, 20:20 Pomocy!!
|
|
|
prosze nie ktos mi pomoże! chcialam sobie zainstalowac Icy Tower i próbowałam ściągnąć go ze wszystkich mozliwych stron ale zawsze efekt byl ten sam--> po nacisnieciu ikonki w celu urochomienia gry pokazywała sie tylko ramka nowego okna, i na tym wszytsko sie konczylo.... probowalam juz wszystkiego..... niech ktos powie co sie dzieje i dlaczego? |
|
|
|
 |
Pablo
Super!

|
Wysłany: 4 Grudzień 2007, 21:25
|
|
|
Wiem jak to akurat jest tez tak kiedys mialem na starym systemie teraz to mi wchodzi ale zalezy tez od tego jaki masz sytem stary czy nowy ? Jak ci wchodza inne gry np need for speed, GTA to powinno ci sie jakos wyrobic !!! To mozesz dac:
1. wcisnac prawym przyciskiem myszy na ikonke IT
2.Wlasciwosci
3.Zgodnosc na (gorze )
4 tam jest ,,Tryb zgodnosci'' i dajesz na urochom ten program w trybie zgodnosci z: windows 2000 Mam nadzieje ze powinno juz wejsc ... |
_________________ Icy Tower 1.3 :
NmL 532
Floors 842
Combo 357
Score 198.926
Moje forum o Telefonach komorkowych !!! ZAREJESTRUJ SIE
 |
|
|
|
 |
Luk_aszz
Yo!
|
Wysłany: 15 Grudzień 2007, 17:30 Gra mi niedziala:/
|
|
|
Witam, no więc gdy sciagne gre Icy tower zainstaluje wlanczam ja a zamiast obrazu gry jest czarne tlo, muzyka jest. Tak mam w kazdej wersji:/ Kiedys jakis roczek temu kiedy gralem w Icy Tower bylo ok. a teraz niewiem dlaczego tak sie dzieje. Prosze o odpowiedz;) Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
|