|
Sports |
| Autor |
Wiadomość |
IcyAgent
Hey, good!

|
Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 13:39 Sports
|
|
|
Is what your favorite sport?
My favourite sport is football, basketball, *siatkówka* |
_________________ UEFA Champion League
Enter my code: **********
[center]Kao The Kangaroo[/center]
[center]is[/center]
[center]The Best xDDD[/center]
[you] zajerejstruj się na moim forum
http://kangaroo.vdd.pl |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 22 Czerwiec 2007, 23:33 Odp: Sports
|
|
|
Icy Agent - nie rozumiem Twojej potrzeby pisania w np. tym temacie na forum angielskim, skoro go słabo znasz... no cóż... ja też jeszcze niezbyt dobrze, ale i tak lepiej... a i na forum polskim jest identyczny temat, no ale niech będzie.
Icy Agent - I don't understand Your need to writing on this topic on English forum, because you don't speak English well... yes, I don't speak English very well too, but my is rally better... And in polish forum there is the same topic, but it's all right....
* Siatkówka - volleyball.
My favourite sports - football, snooker, biathlon, tennis, ski jumping, volleyball. =) |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 35 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 23 Czerwiec 2007, 18:06 Odp: Sports
|
|
|
English Forum is for guests, who can't speak Polish.. If you want to discuss here, you should learn English first.. Translator it's not enough.
Angielskie forum jest dla gości, którzy nie mówią po polsku.. Jeśli chcesz tutaj dyskutować, powinieneś najpierw nauczyć się angielskiego.. Translator nie wystarczy. |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Pirochemik
Splendid!

Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 06 Gru 2005 Posty: 531 Skąd: Iława/Warszawa
|
Wysłany: 13 Wrzesień 2007, 20:31
|
|
|
Eh, it`s topic there in order to all people can say anythink:P my english is bad too, very bad:P My favorite sport is skateboarding, freerunning(or parkour)...and nothing else.
eh, temat jest tu,ażeby wszyscy mogli coś powiedzieć:P Mój ang. jest także zły, bardzoi zły:P
Mój ulubiony sport to jazda na desce(:P) wolny(?) bieg( parkour) [salta skoki itd.] ... i nic więcej
Ps[edit} Heh żeby nie było.. małe co nie co, kiedy bawiłem się w IT... www.photoblog.pl/mikea1 Pierwsza fotka:P
Ps[edit} in order to ... somethink, when i was playing in IT... www.photoblog.pl/mikea1 (first photo) |
_________________ 1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |
Polska Lista Top Ten |
|
|
|
 |
Pirochemik
Splendid!

Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 06 Gru 2005 Posty: 531 Skąd: Iława/Warszawa
|
|