Dziwne przyzwyczajenia... |
Autor |
Wiadomość |
Laura_x
No way!

Wiek: 31 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 1412 Skąd: Sex City ;)
|
Wysłany: 15 Maj 2006, 21:01 Dziwne przyzwyczajenia...
|
|
|
a ja zwykle, jak sciagne z neta jakas nowa plytew, to dodaje ja cala do playlisty, i jak juz dana piosenke przeslucham, to usuwam ja z playlisty xd dziwne to troche no nie? xd |
|
|
|
 |
jaraf
Eextreeme!

Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 174 Skąd: Z pewnej wsi ;)
|
Wysłany: 30 Kwiecień 2008, 05:19
|
|
|
Laura_x faktycznie dziwne...
A tymczasem ja też się "pochwalę" moimi przyzwyczajeniami:
-Jak ktoś w moim towarzystwie powie " poszłem, poszedłam" to muszę go poprawić
-Co do pania - zasypiam tylko na lewym boku, zwinięty i to cały przykryty kołdrą
- O chodniku mam podobne przyzwyczajenia do niektórych - jak zobaczę krawężnik to muszę na niego wejść i nie nadepnąć na linie.
Więcej przyzwyczajeń nie pamiętam. |
_________________ Combo : 365 | Floor : 1066 | FML : 290 | NML : 566 |
|
|
|
 |
Basudek
That's great!

|
Wysłany: 16 Maj 2008, 15:02
|
|
|
Ja np. telefon tylko w prawej kieszeni nosze
Obgryzam paznokcie już dobre pare lat
No i nie moge się odpędzić od Icy Towera ale to chyba dobrze ;] |
_________________ Score: 13190
Floor: 373
Combo: 95
Basudek |
|
|
|
 |
Boru
miszcz
|
Wysłany: 16 Maj 2008, 20:45
|
|
|
Podobnie jak jaraf, gdy ktos mowi "poszlem" albo "włanczam" to az mnie skreca w srodku.
Czasami sam specjalnie mowie w ten sposob
Kiedy wychodze z domu i zostawiam mieszkanie puste potrafie przez pol godziny sprawdzac, czy wszystko jest wylaczone, czy gaz sie nie ulatnia, woda nie leci itp.
Gdy juz sie upewnie, wychodze, po czym znowu wracam i sprawdzam od nowa.
Licze schody po prostu kiedy wchodze gdzies po schodach, to licze ile ich jest
Do tego zawsze staje co drugi stopien (takie JC2 na zywo)
Gdy gram w IT czesto jestem zamyslony i nie mysle nad gra. Kiedy sie zorientuje ze jestem np. na 1000 pietrze skupiam sie na grze i bardzo szybko spadam.
Jak pisze do kogos smsa, to zanim go wysle, sprawdzam jeszcze raz, czy wysylam go do wlasciwej osoby. Czasami po kilka razy. |
_________________ IT 1.4 ---> | Score 1347282 | Combo 1147 | Floor 2145 | NML 1625 | |
|
|
|
 |
Karolina11
Yo!
|
Wysłany: 10 Sierpień 2008, 15:03
|
|
|
Co do chodników to ja też mam
i tez zawsze wszystkich pooprawiam
Telefon zawsze mam na smyczy,w kieszeniach nie noszę |
|
|
|
 |
Pisto-Letti
Wow!

Wiek: 24 Dołączył: 23 Maj 2008 Posty: 98 Skąd: Ostrów Wielkopolski
|
Wysłany: 10 Sierpień 2008, 17:18
|
|
|
hmm
- jak idę chodnikiem to sobie wybieram "tor" i nim idę
- poprawiam kolegów w szkole po ich błędach
- śpię tylko na brzuchu, głowa w prawo i przykryty, lub na lewym boku ^^
- telefon, i kasę noszę w prawej kieszeni
- klucze i dokumenty w lewej
- jak do kogoś dzwonię to zawsze jak numer się wybiera sprawdzam po kilka razy czy dzwonię do odpowiedniej osoby
- nie zasnę jak w pokoju nie będzie w 100% ciemno |
_________________ Floor : 430 | Score : 27399 | Combo : 154
 |
|
|
|
 |
Klaud
Fantastic!

Pomogła: 3 razy Wiek: 26 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 472 Skąd: Mazańcowice/Kraków
|
Wysłany: 25 Październik 2008, 18:50
|
|
|
Przyzwyczajenia w IT:
*Gdy zaczynam, prawie zawsze rozpędzam się jak najmocniej: Najpierw postać „jedzie” do prawej ściany, potem do lewej, następnie odbija się.
*Zazwyczaj skaczę tak, by osiągnąć jak największe combo (dopiero potem gram na piętra).
*Gra na combo w moim przypadku jest o tyle szalona, że przez pierwsze 150 schodków w ogóle nie patrzę, w którym kierunku lecę. Byle szybciej.
*Gram tylko Wormem i tylko z modyfikacją Retro Tower.
*Jeśli pobiję jakiś rekord, to od razu zmieniam informacje o nim w temacie „Wasze wszystkie rekordy” i podpisie.
Inne:
*Umiem zasnąć jedynie na boku.
*Śpię z pluszową żyrafą.
*Przed zaśnięciem opowiadam sobie różne historie (taka bajka na dobranoc).
*Ewentualnie warczę na żółwia, który bawi się w skakanie do wody właśnie wtedy, gdy zasypiam.
*Dzień zaczynam od herbaty. Gdybym jej nie wypiła, to byłabym nieprzytomna do momentu położenia się spać.
*Kiedy wysyłam SMSa, przynajmniej dwukrotnie sprawdzam, czy nie zrobiłam jakiejś literówki (również wtedy, gdy wysyłam wiadomość na forum).
*Gdy do kogoś dzwonię, kilka razy upewniam się, czy wybrałam właściwy numer.
*Zawsze mam ze sobą jakąś książkę.
*Poprawiam ludzi, gdy powiedzą coś niepoprawnie.
*Jeśli dobrze ich znam, to również upominam, gdy przeklną (wychodzę z takiego założenia, że skoro ja powstrzymuję się od głośnego przeklinania ze względu na dbałość o uszy otoczenia, to inni też mogą).
*Na lekcji muszę się czymś bawić – zazwyczaj pstrykam długopisem, ostatnio „kulałam” (zabawne słowo) kasztan.
*Uczę się zaraz po szkole – wiem, że jeśli najpierw uruchomię komputer, to z nauki będą nici...
*Gdy korzystam z komputera, to nigdy nie mam nóg na podłodze – zazwyczaj siedzę „po turecku” na krześle.
*Kiedy śledzę relację z meczu Barçy/oglądam mecz, to muszę mieć na sobie szalik ukochanego klubu (i podkolanówki, spodenki, czapkę... nieważne). Albo przynajmniej koszulkę
*Po zakończeniu korzystania z komputera wyłączam monitor, a następnie „listwę”, do której jest podłączony ten pożeracz czasu.
*Rozmawiam z kotem. („MIAU!” „Nie, jeszcze nie będziesz jadł.” „MIAU!” „Nie ma mowy.” „MIAAAAU?” „Jest za wcześnie.” „MIAAAAAAU!” „Ech, no dobra...”)
*Często mówię do siebie.
*Kiedy widzę różowy kolor, robię się agresywna (jedyną różową rzeczą, jaką posiadam i toleruję, jest piżama z trzema słoniami) i natychmiast warczę pod nosem. |
_________________ Piętra: 1053 || Combo: 403 || NML: 728 || UNML: 271 || NO-H2O: 611 || NO-H2O+Combo: 238 || CCC1: 169
 |
|
|
|
|
|
|
Profil FLD: 11954 IT Code:
|
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 25 Październik 2008, 19:07
|
|
|
Klaud napisał/a: | Gdy zaczynam, prawie zawsze rozpędzam się jak najmocniej: Najpierw postać „jedzie” do prawej ściany, potem do lewej, następnie odbija się. |
Hm, ja nieczęsto. Chociaż, moje pierwsze 2—3 skoki to zazwyczaj JC4/JC5 RRML. Ale lewej ściany nie dotykam nigdy, oprócz niektórych JC5. Nawiasem, JC5 wygląda zabawnie, gdy 5. schodek jest położony przy ścianie, i posiada najkrótszą długość. Wtedy, kiedy wybijam postać z rogu ekranu (bo skądś indziej niepodobna), potrafię 2, 3, czy 4 razy wyskoczyć niewczesnym wybiciem. To jest, wyskoczyć zbyt późno czy zbyt wcześnie, i zdobyć wysokość zaledwie 2.—3. piętra. Wtedy człowiek niemal życzy sobie, aby następne wybicie również było niskie, a kuriozalna sytuacja trwała i trwała…
Cytat: | Jeśli pobiję jakiś rekord, to od razu zmieniam informacje o nim w temacie „Wasze wszystkie rekordy” i podpisie. |
Gorzej, jeżeli ktoś umieścił swoje rekordy w tematach i w sygnaturach tutaj, i na freelunchdesign.com, i icytower.cz, i mizimace.de, i na swoim serwisie… Ja rekordy w primary categories umieszczam w 4 miejscach (Wasze wszystkie rekordy, sygnatura Icy.pl, sygnatura FLD, i tradycyjnie forum BGiF).
Cytat: | Gram tylko Wormem i tylko z modyfikacją Retro Tower. |
Wypróbuj Invert Retro. Odwrócone barwy pomogą albo nie (mi pomagają), ale widzialne cyfry, w ekranie wczytywania powtórki, to niezaprzeczalna zaleta. |
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 25 Październik 2008, 19:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Boru
miszcz
|
Wysłany: 25 Październik 2008, 19:12
|
|
|
Cytat: | ... upominam, gdy przeklną (wychodzę z takiego założenia, że skoro ja powstrzymuję się od głośnego przeklinania ze względu na dbałość o uszy otoczenia, to inni też mogą). |
Tu bym sie nie zgodzil. Nie lubie, gdy ktos przeklina w kazdym zdaniu (uzywa zamiast przecinka), ale to slowo jak kazde inne. Wyraza emocje w bardzo dobitny sposob, nie pozostawiajacy watpliwosci.
Piszac tego posta, przypomnialem sobie o swoich kolejnych przyzwyczajeniach.
-Nie uzywam polskich liter. Nie wiem dlaczego .. ale gdy przypadkiem wstawie ł albo ą, to cofam sie i poprawiam, tak jak ma byc.
-Stawiam emoty prawie w kazdym zdaniu. Rowniez nie potrafie tego wytlumaczyc, ale najczesciej jest to jezyk.
-Gdy w napisanym przez siebie zdaniu, widze jakis blad ortograficzny, to zamiast cofnac sie i poprawic tylko jedna litere, kasuje cale zdanie i pisze od nowa.
EDIT: Wykasowalem emoty, zobacze jak to bedzie wygladac. |
_________________ IT 1.4 ---> | Score 1347282 | Combo 1147 | Floor 2145 | NML 1625 | |
|
|
|
 |
Klaud
Fantastic!

Pomogła: 3 razy Wiek: 26 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 472 Skąd: Mazańcowice/Kraków
|
Wysłany: 25 Październik 2008, 19:34
|
|
|
Vinyanov napisał/a: |
Wypróbuj Invert Retro. Odwrócone barwy pomogą albo nie (mi pomagają), ale widzialne cyfry, w ekranie wczytywania powtórki, to niezaprzeczalna zaleta. |
Świetnie, właśnie pobieram. Bardzo skusił mnie ów widok cyfr.
Dzisiaj pobrałam czyjąś powtórkę. Tak się składa, że miałam kilka różnych powtórek tej osoby (lubię kolekcjonować). I kiedy próbowałam tę właściwą znaleźć, to minęło dobre pięć minut, a ja byłam coraz bardziej sfrustrowana.
Boru napisał/a: | Tu bym sie nie zgodzil. Nie lubie, gdy ktos przeklina w kazdym zdaniu (uzywa zamiast przecinka), ale to slowo jak kazde inne. Wyraza emocje w bardzo dobitny sposob, nie pozostawiajacy watpliwosci. |
Ech, to jest skomplikowana sprawa. Ogólnie tak:
W książkach (głównie chyba u Sapkowskiego) akceptuję.
W piosenkach akceptuję.
Na piśmie akceptuję (na przykład w czyichś wiadomościach na forum, na GG).
Ale kiedy ktoś, kto stoi obok mnie, zaczyna nawijać (przepraszam czytających): „No i ten sku***** zaje**** podłożył mi nogę i się ku*** wy***********!” to niestety, ale mówię stanowcze „NIE!".
Jeśli natomiast potknie się i krzyknie na cały głos „KU***!” (albo użyje w chwili zdenerwowania), to chrząkam tylko i podpowiadam cicho: „Cholera brzmi lepiej.”
Jestem trochę przewrażliwiona na tym punkcie, ale to chyba kwestia wychowania.
Boru napisał/a: | -Nie uzywam polskich liter. Nie wiem dlaczego .. ale gdy przypadkiem wstawie ł albo ą, to cofam sie i poprawiam, tak jak ma byc. |
A ja bardzo ubolewam, gdy nie mogę używać ich w SMSach
Również często stawiam... hmmm... hmmm... „buźki”, jednak zawsze redukuję ich ilość, ponoć niektórym to przeszkadza. |
_________________ Piętra: 1053 || Combo: 403 || NML: 728 || UNML: 271 || NO-H2O: 611 || NO-H2O+Combo: 238 || CCC1: 169
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 25 Październik 2008, 19:37
|
|
|
OK, skomentujmy i coś, co dotyczy nie-IT.
Cytat: | Kiedy wysyłam SMSa, przynajmniej dwukrotnie sprawdzam, czy nie zrobiłam jakiejś literówki (również wtedy, gdy wysyłam wiadomość na forum). |
To zaskakujące. Rozumiem podobne czynności u mnie (połączone z wyszukiwaniem synonimów, itp.), ponieważ ogólnie marnuję czas. Ale skoro ty godzisz sumienność i, hm, zwyczajne życie, muszę wyrazić podziw.
Cytat: | Gdy korzystam z komputera, to nigdy nie mam nóg na podłodze – zazwyczaj siedzę „po turecku” na krześle. |
Ja siedzę dowolnie, ale zawsze okrywam prawe kończyny lewymi, przeciwnie niż odruchowo. To jest: kiedy siedzę w pozycji pół-tureckiej, lewa noga jest ułożona pionowo (ponieważ zazwyczaj usiadłbym odwrotnie, i położył ją). Kiedy zakładam ręce, lewą osłaniam prawą. Kiedy splatam dłonie… hm, trudno powiedzieć, ponieważ zwyczaje zmieniłem dawno, i nie pamiętam już, jak wyglądało pierwotne ułożenie. Ale zgodnie z konwencją, na spodzie powinienem układać mały palec lewej dłoni. A, i oczywiście, jestem praworęczny.
Cytat: | Nie uzywam polskich liter. Nie wiem dlaczego .. ale gdy przypadkiem wstawie ł albo ą, to cofam sie i poprawiam, tak jak ma byc. |
Też tak kiedyś robiłem, ale istniał wyjątek: kiedy używałem obcych alfabetów (francuski, niemiecki, itp.), już je (umlauty, akcenty, czy cokolwiek) stawiałem. Wyrosłem z tego, kiedy poznałem Unicode, i teraz umieszczam wszystko, także znaki polskie. Nawiasem, możecie myśleć, że zacząłem używać ogonków stosunkowo niedawno (tj., w niedawnych wiadomościach). To nieprawda. Podczas którejś konwersji z forum na forum, wszystkie wiadomości utraciły wszystkie polskie znaki, ale generalnie, używałem ich przed nią.
Cytat: | Stawiam emoty prawie w kazdym zdaniu. Rowniez nie potrafie tego wytlumaczyc, ale najczesciej jest to jezyk. |
Tak, ja też. A przecież, kiedy czytam wiadomości Stipe’a (z FLD), ich nadmiar denerwuje mnie. To sprzeczne. Mimo wszystko, powinienem ich liczbę ograniczać, co przecież nie jest równoznaczne z całkowitą rezygnacją. Pamiętam przypadki, gdzie można było przeczytać parę wiadomości pewnego użytkownika pozbawione emotikon, i następnie — jedną z nimi. To, pełna świadomość środków wyrazu, wygląda dojrzale, i odpowiedzialnie.
Cytat: | Gdy w napisanym przez siebie zdaniu, widze jakis blad ortograficzny, to zamiast cofnac sie i poprawic tylko jedna litere, kasuje cale zdanie i pisze od nowa. |
Hm, czy znasz skróty klawiaturowe umożliwiające szybkie manewrowanie pomiędzy wyrazami i wierszami? Np. [ctrl]+[left]/[right], [home]/[end], [ctrl]+[home]/[end] (połączone opcjonalnie z [shift], aby zaznaczyć treść)? Może sprawią, że będziesz układał wiadomości szybciej, i zarazem zniechęcą do tracenia czasu. |
|
|
|
 |
Boru
miszcz
|
Wysłany: 25 Październik 2008, 23:53
|
|
|
Cytat: | *Gdy zaczynam, prawie zawsze rozpędzam się jak najmocniej: Najpierw postać „jedzie” do prawej ściany, potem do lewej, następnie odbija się. |
Robie tak, gdy gram na ccc albo rrml (jakby to mialo jakies znaczenie)
Cytat: | *Gra na combo w moim przypadku jest o tyle szalona, że przez pierwsze 150 schodków w ogóle nie patrzę, w którym kierunku lecę. Byle szybciej. |
U mnie jest podobnie. Gram na poczatku jak najszybciej, a pozniej zwalniam. Czesto robie cccc1 150+ a koncze na cccc5 - 450+
Czasami na poczatkowych schodkach (tzn. 0-200) staram sie pokazac, jaki ze mnie kozak i popisuje sie swoja technika najczesciej konczy sie to fml'em |
|
|
|
 |
macdom
Hey, good!

|
Wysłany: 31 Grudzień 2008, 13:37
|
|
|
Obecne:
-jeśli chodzi o pozycję przed komputerem, to ja mam pod biurkiem subwoofer na którym lubię opierać nogi
-przed snem też wyłączam wszystkie światła
-jak jestem przy komputerze i gdzieś wyjdę to ZAWSZE wszystko minimalizuję.Nigdy zamykam.
-Kiedy się ubieram,najpierw zakładam skarpety,potem(ew.)podkoszulek,potem spodnie,a na koniec bluza.
-bardzo,ale to bardzo,bardzo,bardzo(...)bardzo często mówię do siebie.Najczęściej kiedy gram na kompie ew. komórce.
-Zasypiam tylko na boku i często się odwracam.
-Jak jem u siebie to zawsze siadam na krzesło z prawej strony stołu,a jak u kogoś innego to z lewej.
-kiedy właczam Firefoxa najpierw wchodzę w strony w takiej kolejności:
1. www.icy.pl/forum
2. www.gry.jeja.pl
Dawne:
-Jak czegoś dotknąłem lewą ręką,to MUSIAŁEM tego dotknąć 2 razy prawą i jeszcze raz lewą.Dziwne,nie?
-jak chodziłem po chodniku nie mogłem stanąć na przerwę.jak stanąłem to przechodziłem na przerwach-jak na jakąś nie wszedłem to chodziłem unikając przerwy. |
Ostatnio zmieniony przez macdom 30 Grudzień 2009, 11:09, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
darek kobra
Wow!

|
Wysłany: 31 Grudzień 2008, 23:10
|
|
|
a ja mam manie zeby wszystko roic tyle samo |
|
|
|
 |
Klaud
Fantastic!

|
Wysłany: 8 Lipiec 2010, 21:54
|
|
|
Parę rzeczy uległo zmianie, ale o tym kiedy indziej.
Z pewnością metoda, którą tu przedstawię, jest dosyć dziwna (więc w pewnym sensie pasuje do tematu). Niemniej jednak - skuteczna, pozwala mi na pewność, że zwlokę się z łóżka i wstanę do pracy:
Telefon komórkowy napisał/a: | 5:00 - przypomnienie o treści "Jeszcze możesz spać "
8:30 - budzik.
8:32 - przypomnienie o treści "Wstań.".
8:34 - przypomnienie o treści "Wstań!".
8:36 - przypomnienie o treści "WSTAŃ.". |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 8 Lipiec 2010, 22:13
|
|
|
Ja też lubię budzić się o świcie i widzieć, że jest dopiero 04:00 lub 05:00 (wstaję o 06:00*).
Niestety mam regularny sen i często też budzę się o 05:56.
---
*A przynajmniej powinienem; winne wakacje. |
|
|
|
 |
Trident
Super!

|
Wysłany: 1 Sierpień 2010, 07:45
|
|
|
Przeglądam się w czarnych powierzchniach na witrynach sklepów w centrach handlowych. |
|
|
|
 |
marcin12kow
Hey, good!

|
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 28 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 26 Wrzesień 2010, 21:47
|
|
|
Rok temu przekonałem się, że o niektórych swoich przyzwyczajeniach dowiadujemy się dopiero wtedy, gdy skonfrontujemy je z obcym środowiskiem... (po polsku: gdy na dłużej pomieszkamy poza domem)
W akademiku okazało się, że:
- ponadprzeciętnie dbam o świeżość produktów spożywczych (co ma być w lodówce ma w niej być cały czas a nie tylko czasami, ser żółty ma być w woreczku żeby nie wyschnął, mleko w kartonie po otwarciu ma być podpisane i wypite max po 48h (tak pisze na opakowaniu))... nie wspominając o sprawdzaniu daty ważności przed zakupem, zawsze.
- jestem tragicznie przyzwyczajony do samotnego trybu życia we własnym pokoju i nie jestem w stanie normalnie egzystować w środowisku w którym ciągle ktoś jest
- (antyprzyzwyczajenie) nie uznaję sprzątania i nigdy tego nie robię |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
Klaud
Fantastic!

|
Wysłany: 29 Wrzesień 2010, 21:43
|
|
|
No to... co uległo zmianie:
Klaud napisał/a: | *Gram tylko Wormem i tylko z modyfikacją Retro Tower. |
Tylko Wormem, z modyfikacją So Green.
Klaud napisał/a: | *Jeśli pobiję jakiś rekord, to od razu zmieniam informacje o nim w temacie „Wasze wszystkie rekordy” i podpisie. |
Zmieniam od razu tylko wtedy, gdy rekord jest jakiś bardzo znaczący (jak mój ostatni piętrowy na przykład). W innym wypadku (jeśli to jakieś JSx) stwierdzam, że to może poczekać.
Klaud napisał/a: | *Śpię z pluszową żyrafą. |
Z pluszowym misiem Carlesem (z koszulką Barcelony na swej misiastej piersi). Albo z kimś o wiele ważniejszym...
Klaud napisał/a: | *Ewentualnie warczę na żółwia, który bawi się w skakanie do wody właśnie wtedy, gdy zasypiam. |
Żółw został wyprowadzony do oranżerii i może sobie tam skakać do woli.
Klaud napisał/a: | *Zawsze mam ze sobą jakąś książkę. |
Ostatnio raczej mam przy sobie tylko te niezbędne rzeczy, zaczęłam szanować swój kręgosłup.
Klaud napisał/a: | *Poprawiam ludzi, gdy powiedzą coś niepoprawnie.
*Jeśli dobrze ich znam, to również upominam, gdy przeklną (wychodzę z takiego założenia, że skoro ja powstrzymuję się od głośnego przeklinania ze względu na dbałość o uszy otoczenia, to inni też mogą). |
Ostatnio poprawiam raczej tylko siebie. A i co do wulgaryzmów przestałam mieć takie restrykcyjne podejście (po usłyszeniu Fabiana na zlocie? ).
Cytat: | *Na lekcji muszę się czymś bawić (...) |
Ostatnio to ja na lekcjach głównie sypiam, względnie notuję, względnie odrabiam zadania, których nie udało mi się odrobić w domu z powodu... braku czasu.
Klaud napisał/a: | *Uczę się zaraz po szkole – wiem, że jeśli najpierw uruchomię komputer, to z nauki będą nici... |
HAHAHAHAHAWUUGUGUGUIHIHHIHIHI!
Klaud napisał/a: |
*Kiedy widzę różowy kolor, robię się agresywna (jedyną różową rzeczą, jaką posiadam i toleruję, jest piżama z trzema słoniami) i natychmiast warczę pod nosem. |
Zaczęłam to ignorować... choć jeśli widzę przedstawiciela płci męskiej w oczodajnej różowej koszulce, to nie potrafię pohamować lekko drwiącego uśmiechu (z nutą pobłażliwości).
Jak bardzo się zmieniłam... |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|