SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
10 Luty 2008, 18:20
SolidFloor - schodki nieprzenikalne z góry i z dołu
Autor Wiadomość
petr 
Administrator



Wiek: 26
Dołączył: 17 Kwi 2004
Posty: 1665
Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
Wysłany: 19 Czerwiec 2005, 22:41   SolidFloor

No, nareszcie znalazlem troche checi i czasy zeby oblookac SF.
Ale nie oblookam, bo gra z tym allegiem wychodzi mi do Windowsa. Widac tylko pasek wczytywania, i koniec.
_________________
score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
 
  Profil FLD: 761 IT Code:
 
TomekM.
Sweet!


Dołączył: 16 Gru 2005
Posty: 15
Wysłany: 16 Grudzień 2005, 12:54   skad to mam wziasc????????

skad moge sciagnac solid floor? bo szukam i nic!
 
 
TomekM.
Sweet!


Dołączył: 16 Gru 2005
Posty: 15
Wysłany: 16 Grudzień 2005, 12:56   sk?d to mam wzi???????????

no,skad???!!!!!
 
 
Neo 
Fantastic!


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 05 Mar 2004
Posty: 487
Skąd: Matrix :)
Wysłany: 16 Grudzień 2005, 13:02   sk?d to mam wzi???????????

Tomek:

a) WZIAC, nie wziasc
b) nie rob doublepostow, to ze nikt Ci nie odpowiedzial po 2 minutach to nic strasznego :> Inni redaktorzy mogliby Ci ostrzezenie wlepic :>
c) nie wiem skad wziac Solid Floora, proponowalbym poszukac na http://www.freelunchdesign.com/forum/ (o ile znasz angielski), i liczyc na to ze takie cos wyszlo do wersji 1.3.
_________________
IT Code: IT+(+++) M$++ CS+ SD= M= ISC= CI- CF+ CL=
  Profil FLD: 49 IT Code:
 
TomekM.
Sweet!


Dołączył: 16 Gru 2005
Posty: 15
Wysłany: 18 Grudzień 2005, 12:46   sk?d to mam wzi???????????

Dzieki,poszukam tego.
PS:sorry za blad w temacie.
 
 
killer55
Wow!


Dołączył: 11 Kwi 2006
Posty: 77
Skąd: bior? si? dzieci ;D
Wysłany: 12 Kwiecień 2006, 21:49   sk?d to mam wzi???????????

Nie uzywam oszustw, bo smasakruje gre. A wogole przyzwyczailem sie grac w IT bes kodow a w dotatkow nie umiem i nie bede chcial sie uczyc.

DLACZEGO? (przeczytaj pierwsze zdanie :mrgreen: :) )
Ale umiem tylko fun mode wl. ale prawie nic to nie dale:)
_________________
oje rekordy:


score:70,000
combo: 265
JC2: 212
NBJ:472
NML:488
JC3:9
UNML:262
floor:562!
gram na floory!
PS: www.driver55it.fora.pl - moje forum
 
 
arek-arek52
Hey, good!



Dołączył: 13 Lis 2006
Posty: 9
Wysłany: 16 Listopad 2006, 11:03   Odp: skad to mam wziasc????????

że by mieć fun mode czeba utworzyć plik 'lets!go' ale nie wiem o jaki plik chodzi?????????????????
_________________
scoore:15036
combo:116
flors:290
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 16 Listopad 2006, 17:58   Odp: skad to mam wziasc????????

Jej, arek-arek52, chyba chodzi o dokument tekstowy, ale pewien nie jestem. Próbuj. Na przyszłość jednak pisz w odpowiednim temacie, a nie w topicu zupełnie o czymś innym ;) .
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
Gościu 
That's great!



Wiek: 31
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 35
Skąd: Mikolajki/Polska
Wysłany: 11 Luty 2008, 20:53   

sprawdzić na icy.pl nie łaska?

Sprawdzić datę poprzedniego postu nie łaska? / mattirab.
_________________
Po góry, po Filipiny,
Byly raz sobie dwie gminy.
Jedna Mikolajek, jedna Polski
W Mikolajkach jest basen morski!
Tam jest super hotel Golebieski,
nie widac tam rysy kreski!

www.icytowerek.i-fora.info

A to poniżej to mój download

http://icytowerek.i-fora.info/dload.php
Ostatnio zmieniony przez mattirab 12 Luty 2008, 14:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 11 Luty 2008, 21:45   

Cytat:
sprawdzić na icy.pl nie łaska?


Na Icy.pl nie ma Solid Floor.
 
     
Gościu 
That's great!



Wiek: 31
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 35
Skąd: Mikolajki/Polska
Wysłany: 12 Luty 2008, 16:54   

ale jest w słowniczku

P.S. Gdzie moge ściągnąć solid floor?
_________________
Po góry, po Filipiny,
Byly raz sobie dwie gminy.
Jedna Mikolajek, jedna Polski
W Mikolajkach jest basen morski!
Tam jest super hotel Golebieski,
nie widac tam rysy kreski!

www.icytowerek.i-fora.info

A to poniżej to mój download

http://icytowerek.i-fora.info/dload.php
 
 
     
konrad56 
Yo!

Wiek: 28
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 3
Skąd: Mchowo
Wysłany: 20 Maj 2008, 17:55   pliska

proszę podajcie mi stronkę PL z której mogę ściągnąć SolidFloor



pliska odpiszcie jak najprędzej :smile:
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 20 Maj 2008, 18:21   

konrad56 napisał/a:
proszę podajcie mi stronkę PL z której mogę ściągnąć SolidFloor


Proszę: http://mywebpage.netscape.../SolidFloor.zip

Nie testowałem. Nie jest to polska strona, ale nie szkodzi. Co do adresu, wystarczyło przeszukać forum Free Lunch Design, jak powyżej doradza Neo. O ile pamiętam, ostatnio ktoś przehostował SF, ponieważ konto WWW RamboBonesa wygasło. Niestety, nadal jest to wersja dla Icy Tower 1.2, nie wiem, czy wersja dla 1.3 istnieje.
 
     
konrad56 
Yo!

Wiek: 28
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 3
Skąd: Mchowo
Wysłany: 21 Maj 2008, 15:26   ???

a gdzie to wkleić?żeby chodziło???

pliska odp. ;-)
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 21 Maj 2008, 16:35   

Hm, dziwne. Jeżeli dobrze odczytuję instrukcję, należy:

  1. Skopiować plik icytower.exe (w wersji 1.2.1) do katalogu ~/
  2. Skopiować plik alleg40.dll (w wersji Solid Floor) do katalogu ~/
  3. Skopiować plik data.dat (w wersji 1.2.0) do katalogu ~/data/
  4. (Ewentualnie) zmienić nazwę pliku tower.cfg
  5. Uruchomić plik icytower.exe
Kłopot w tym, że to nie działa. Przynajmniej mi. Gdy uruchamiam grę, przez parę sekund widzę czarny ekran, słyszę muzykę, ale później system operacyjny zgłasza błąd, a proces Icy Tower zostaje zakończony. Testuję pod Windows XP. Czy komuś innemu się udało?
 
     
konrad56 
Yo!

Wiek: 28
Dołączył: 20 Maj 2008
Posty: 3
Skąd: Mchowo
Wysłany: 22 Maj 2008, 08:48   

mi też kurde nie chodzi!!! :evil: a znasz może jakąś część IT żeby to chodziło???
 
     
zolfik 
Yo!

Wiek: 20
Dołączył: 26 Lip 2008
Posty: 1
Skąd: Dobrzeń Wielki
Wysłany: 26 Lipiec 2008, 12:02   

A mi pisze, że nie ma takiego adresu a szkoda
_________________
420 floor
66 combo
9021 score
 
     
darek kobra 
Wow!


Dołączył: 16 Lis 2008
Posty: 93
Skąd: icy tower floor 321
Wysłany: 20 Listopad 2008, 07:31   

jak odtworzyc ten repay bo nie moge
 
     
Pirochemik 
Splendid!



Pomógł: 2 razy
Wiek: 27
Dołączył: 06 Gru 2005
Posty: 531
Skąd: Iława/Warszawa
Wysłany: 20 Listopad 2008, 18:10   

Jest już ten solid floor do 1.3??
_________________
1.3| FLOOR 1825 | SCORE 642454 | COMBO 787 | NML 1234 |
1.4| FLOOR 1577 | SCORE 468302 | COMBO 679 | NML 1126 |

Polska Lista Top Ten
 
 
     
-Kris- 
Wow!



Wiek: 23
Dołączył: 04 Lis 2008
Posty: 93
Skąd: Pomorze
Wysłany: 20 Listopad 2008, 19:49   

A ten to był do 1.2 ? Do dlatego mi nie szedł
_________________
Score: 96k ||| Floor: 657 ||| Combo: 305 ||| NML: 555 ||| JC2: 240 ||| CCC1: 155
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 15