SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 08:31
Resetowanie się komputera
Autor Wiadomość
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 13 Styczeń 2006, 23:18   Resetowanie się komputera

mam taki problem gdzy wlanczam gre i gdy juz jak jestem w niej i zaczynam skakac nagle mi sie komp restartuje czemu tak jest ?
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 22 Luty 2008, 15:11, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 14 Styczeń 2006, 09:43   problem

To zalezy od tego jaki masz komp, jaka wersja gry, czy inne gry Ci chodza, czy nie masz wirusow. Rozwiazania nie znam. Nigdy nie mialem takiego problemu.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 14 Styczeń 2006, 11:23   problem

no a wiec tak mam gre ice tower 1.3 A KOPA TAK

ATLON 2,9
RADEON 9600 PRO
512 RAMU
WIRUSOW NIE MAM NA PEWNO NIE MAM
A I WINDOWS XP PROFESIONAL SP2
 
 
mattirab 
Moderator



Pomógł: 2 razy
Wiek: 23
Dołączył: 24 Maj 2005
Posty: 1200
Skąd: Kalisz
Wysłany: 14 Styczeń 2006, 11:31   problem

Hmm... nie majstrowales nic w folderze z gra? Inne funkcje w grze Ci chodza? Z problemem takim sie nigdy nie spotkalem, ja Ci raczej nie zdolam pomoc, ale moze starsi, zaprawieni w bojach z problemami userzy, moderatorzy i admini Ci pomoga.
_________________
Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki
 
  Profil FLD: 3803
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 14 Styczeń 2006, 12:11   problem

wlasnie nic nie majstrowalem sciagnelem rozpakowalem i to wszystko co zrobilem
 
 
syo 
No way!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Sty 2004
Posty: 1957
Skąd: Wrocław/Olsztyn
Wysłany: 14 Styczeń 2006, 13:08   problem

* sciagnij najnosze sterowniki do swojej karty graficznej
* przeinstaluj gre
* przeskanuj komputer w poszukiwaniu wirusow
  Profil FLD: 91 IT Code:
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 15 Styczeń 2006, 15:34   problem

przeskanowalem i sterowniki najnowsze i dalej nic
 
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 30
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 15 Styczeń 2006, 16:12   problem

lol to sformatuj dysk, to zawsze pomaga :P P
 
 
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 16 Styczeń 2006, 10:07   problem

taaa pewnie bede formatowal 400 giga dla jednej gierki =]
 
 
Laura_x 
No way!



Wiek: 30
Dołączyła: 04 Sie 2005
Posty: 1412
Skąd: Sex City ;)
Wysłany: 16 Styczeń 2006, 13:11   problem

400 :shock: mowisz serio? :shock: :shock:
 
 
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 17 Styczeń 2006, 20:14   problem

no tak mam 500 giga dysk ale wracajac do tematu wszystko mi chodzi tylko icy nie ;/ a jak tak chce w niego pograc ;/
 
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 17 Styczeń 2006, 20:16   problem

aha i napewno nie mam wirusa
 
 
ReVan7
That's great!



Dołączył: 21 Gru 2005
Posty: 32
Skąd: Z nienacka
Wysłany: 17 Styczeń 2006, 20:50   problem

Masz za dobrego kompa :P kup se od ruskich jakis zlom to bedzie ci chodzic :P
 
 
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 19 Styczeń 2006, 19:13   problem

no ale ja chce pograc w icy :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 
 
Asef 
Fantastic!


Wiek: 29
Dołączył: 07 Lut 2004
Posty: 361
Skąd: Wałcz
Wysłany: 19 Styczeń 2006, 19:18   problem

Byc moze masz wirusa,ale nie sadze ze to wina tego ze masz za dobrego kompa. :wink:
_________________
glow=blue]Floor:1203 NML:973 Score: 120975 Combo:339[/glow]
 
 
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 20 Styczeń 2006, 16:33   problem

wirusa napewno nie mam bo wszystko inne doskonale chodzi
 
 
N3T
Eextreeme!



Wiek: 22
Dołączył: 12 Gru 2005
Posty: 151
Skąd: Warszawa
Wysłany: 20 Styczeń 2006, 17:23   problem

Sprobuj odinstalowac i ponownie zainstalowac gre.
To czasem pomaga.
_________________
Score: 13885 | Floor: 359 | Combo: 83 | NML: 181 | FML: 67
 
 
catek
Gość
Wysłany: 22 Styczeń 2006, 02:20   problem

:grin: Wiesz ja tez kiedys mialem ten sam problem, ale komp restartowal mi sie bez wlaczania gry, po minucie, u mnie byl to powazny wirus, ale u ciebie napewno jest wszystko ok, jak cos proponuje antywirus AVAST 4.6 (bardzo dobry). Albo zainstaluj inna wersje i zobacz jak wtedy jest, skanowac sie nie oplaca jednak, no ale ICY TOWER jest fajna gra! pozdro... 8)
 
 
matwiej
Hey, good!


Dołączył: 13 Sty 2006
Posty: 10
Wysłany: 23 Styczeń 2006, 11:27   problem

heh mam avasta sprobuje przeskanowac ;p
 
 
catek
Gość
Wysłany: 23 Styczeń 2006, 17:12   problem

Matwiej dobrze ze masz AVAST 4.6, pamietaj o rejestracji tego antywirusa i bedzie Ci dzialal nie 60 dni tylko caly czas. No sprobuj przeskanowac, albo sciagnij sobie najnowasza wersje ICY TOWER. Jesli rzeczywiscie miales dobre wyniki i nie chcesz ich stracic, to z dysku na ktorym masz te gre skopiuj sobie na dyskietke ta powtorke. Nie wiem czy 1 minuta wystarczy. :D Pozdro!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 16