Otwarty przez: Vinyanov 22 Luty 2008, 08:31 |
Resetowanie się komputera |
Autor |
Wiadomość |
mattirab
Moderator

Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 1200 Skąd: Kalisz
|
Wysłany: 23 Styczeń 2006, 19:08 problem
|
|
|
Catek, Matwiej nie moze uruchomic gry, tzn. nie moze zagrac, bo mu sie po kilku schodkach zawiesza, czy restartuje, wiec rekordow chyba nie mial. |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 24 Styczeń 2006, 00:04 problem
|
|
|
No chyba jak sie zawiesza bardzo szybko to nie uwazasz ze to by byly twe rekordy nowe. Cos ty, nie sa napewno twomi rekordami. Tak wogle to czytalem kilka razy twoj post i chyba czegos nie rozumiem |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

|
Wysłany: 24 Styczeń 2006, 15:32 problem
|
|
|
Moj post? Ludzie, to nie mi sie zawiesza, tylko Matwiejowi.
PS. Sorx jakbym cos zle zrozumial. I prosze, konczmy juz ten offtop. Miejmy nadzieje, ze Icy Tower sie Matwiejowi uruchomi. |
_________________ Hello me, it's me again.
Rekordy
Historia Icy Tower
Nasze Powtórki |
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 24 Styczeń 2006, 16:01 problem
|
|
|
Mattirab rzeczywiscie zle zrozumialem to co napisales, a tak w ogole to ty zadnego ostrzezenia nie masz, BRAVO!!! |
|
|
|
 |
syo
No way!

Pomógł: 1 raz Wiek: 37 Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 1957 Skąd: Wrocław/Olsztyn
|
Wysłany: 24 Styczeń 2006, 16:46 problem
|
|
|
mattirab napisał/a: | Miejmy nadzieje, ze Icy Tower sie Matwiejowi uruchomi. |
Tez mam taka nadzieje, Matti.
*klik* |
|
|
|
 |
CyT
Gość
|
Wysłany: 6 Luty 2006, 20:35 Blue Screen i restart
|
|
|
Czytalem podobnego posta, niestety temat zamkniety i nie moglem sie dopisac.
ponawiam prosbe o rozwiazanie problemu.
Po paru schodkach wyskakuje mi BSOD i komp sie restartuje. Karta graf. ATI radeon 9550, procesor AMD 1,9 GHZ 512 RAM.
Nowe sterowniki do karty nic nie daja. Tak jak i najnowszy DX9 ani reinstalacja gry. Jakies pomysly by sensownie rozwiazac problem?
Pozdro |
|
|
|
 |
petr
Administrator

Wiek: 34 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 7 Luty 2006, 23:11 problem
|
|
|
Scalilem i odblokowalem - chodzilo raczej o to...
Powtorze tylko to co pisali poprzednicy - przeskanuj komputer dobrym programem antywirusowym...
I powiedz, czy masz takie objawy przy innych grach,sytuacjach... |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
|
|
|
 |
catek
Gość
|
Wysłany: 9 Luty 2006, 00:13 problem
|
|
|
Jak juz bedziesz skanowal to kiedys sciagnij sobie antywirusa AVAST 4.6 i zobaczysz roznice w grze, bedzie wszystko w porzadku, Polecam!! pozdro |
|
|
|
 |
konekszyn
Yo!
|
Wysłany: 26 Październik 2006, 09:20 Proszę o pomoc!
|
|
|
Witam! Ściągnąłem sobie icy tower juz z kilku rożnych zr?del i za kazdym razem po sciagnięciu i zainstalowaniu, gdy daję start game i wskakuje na pierwszy schodek to mi sie komputer resetuje. Proszę o pomoc, jak to naprawić? Czytałem wczesniejszy topic z podobnym problemem i moze jest to sprawka windowsa xp pro ? |
Ostatnio zmieniony przez konekszyn 26 Październik 2006, 09:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Problem z grą
Gość
|
Wysłany: 10 Listopad 2006, 19:36 Problem z grą
|
|
|
Witam,
Piszę z nastepującym problemem. ściągnąłem, zainstalowałem Icy Tower, lecz na początku gry, na pierwszym schodku gdy wciskam spacje to automatycznie mój komputer resetuje się... nie mam pojećia w czym tkwi problem. Proszę o odpowiedź.
pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Vinyanov
No way!

|
Wysłany: 10 Listopad 2006, 20:24 Odp: Problem z grą
|
|
|
Na moje oko twój system operacyjny nie chce współpracować. Przykro mi, ale słyszałem o takim problemie tylko dwa razy od czasu istnienia strony, więc to chyba nie problem gry...
Może uruchom grę w trybie okna? Mój Icy Tower zawiesza się, gdy gram za długo w trybie pełnoekranowym, może to podobny problem. |
|
|
|
 |
~
Gość
|
Wysłany: 11 Listopad 2006, 00:40 Odp: Problem z grą
|
|
|
Probowałem ... lecz dalej się resetuje, a po włączeniu pojawia się komunikat treści "Komputer odzyskał sprawność po poważnym zagrożeniu" - mniej więcej coś takiego ... |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

|
|
|
|
 |
zizzy
Hey, good!

|
Wysłany: 21 Grudzień 2006, 11:04 Odp: Proszę o pomoc!
|
|
|
morze tak, ale je mam windows xp proffesional i mi jakiś chodzi ściągam mody i schodki a to nic stoi i dalej moge grać. sprubuj wejść do panelu sterowania i spróbuj zmienic ustawienia icy towera. powodzenia!! |
|
|
|
 |
zizzy
Hey, good!

|
Wysłany: 1 Styczeń 2007, 13:30 Odp: Problem z grą
|
|
|
może spróbuj zmienić klawisz skoku (SPACE) na inny (np. R.SHIFT) może wtedy zadziała powodzenia |
|
|
|
 |
Skejt
Yo!
|
Wysłany: 25 Grudzień 2007, 15:06 Co Jest
|
|
|
A wiec tak sciognolem icy tower najnowszego (1.3.1) i normalnie wlaczam gre i zaczynam skakc gdy jestem przy 3 schodku reset kompa i tak co chwile co robic??? |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 26 Grudzień 2007, 14:06
|
|
|
Moge Dodac ze z wersja 1.2 tez tak jest wydaje mi sie ze blad tkwi w pliku "character" poniewaz mam wersje bez pliku "character" i mi wszytko spoko chodzi z tym ze grafa jest slaba a widzlem u qumpla icy 1.3 i jest lepsza prosze o pomoc |
|
|
|
 |
mattirab
Moderator

|
|
|
|
 |
Pablo
Super!

|
Wysłany: 26 Grudzień 2007, 16:06
|
|
|
Mogr odpowieziec prosto za ( no wlasnie kogo ? ) NIczym jedynie muzyka dziwekiem i niczym innym moze jest tam troche slaba maly kontrast i ostrosc ale sie iniczym specjalnym nie rozni . a na pytanie ktore zadales SKEJT to moze byc wna jakiegos wirusa czy co kolwiek a nawet nie oryginalnym systemem .... |
_________________ Icy Tower 1.3 :
NmL 532
Floors 842
Combo 357
Score 198.926
Moje forum o Telefonach komorkowych !!! ZAREJESTRUJ SIE
 |
|
|
|
 |
Skejt
Gość
|
Wysłany: 27 Grudzień 2007, 14:44
|
|
|
robiłem Formata i instalowalem nowego windowsa nawet zmienilem antyvirusa ale nadal to samo. mattirab chodzilo mi oto ze grafika jest slabsza i nie da sie zmieniac gosci czyli moge miec tylko harolda i mniej sa rozbudowane opcje:p |
|
|
|
 |
|