SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Vinyanov
19 Maj 2008, 12:30
Jak zmodyfikować grafikę tła wieży (BGTILE)?
Autor Wiadomość
Gościu 
That's great!



Wiek: 31
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 35
Skąd: Mikolajki/Polska
Wysłany: 7 Luty 2008, 17:32   

a czytałeś na icy.pl mody? trzeba kliknąć w grabberze tą palete kolorów i odrazu mam taki jaki chce kolor
_________________
Po góry, po Filipiny,
Byly raz sobie dwie gminy.
Jedna Mikolajek, jedna Polski
W Mikolajkach jest basen morski!
Tam jest super hotel Golebieski,
nie widac tam rysy kreski!

www.icytowerek.i-fora.info

A to poniżej to mój download

http://icytowerek.i-fora.info/dload.php
 
 
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 7 Luty 2008, 18:43   

Tło z kolorami eye-candy? Bardzo ciekawy pomysł! Ale kolorowe grafiki tła są chyba niemożliwe do uzyskania. W następnej wolnej chwili spróbuję zrobić takiego moda. Znając moje umiejętności, nie ma na co liczyć, ale ta kwestia jest godna badań. ;)
 
     
Gościu 
That's great!



Wiek: 31
Dołączył: 05 Lut 2008
Posty: 35
Skąd: Mikolajki/Polska
Wysłany: 7 Luty 2008, 18:46   

no tak zapomniałem powiedzieć, czasami kolory te dziadostwo mi zmienia :[
_________________
Po góry, po Filipiny,
Byly raz sobie dwie gminy.
Jedna Mikolajek, jedna Polski
W Mikolajkach jest basen morski!
Tam jest super hotel Golebieski,
nie widac tam rysy kreski!

www.icytowerek.i-fora.info

A to poniżej to mój download

http://icytowerek.i-fora.info/dload.php
 
 
     
rakieta 
That's great!



Wiek: 21
Dołączył: 03 Lut 2008
Posty: 33
Skąd: Radom
Wysłany: 20 Luty 2008, 09:53   

eye-candy to to tylko troche popsute kolory na tym linku sa normalne
http://www.brucegray.com/images/eyecandy1.jpg

eyecandy1.jpg
to to????
Plik ściągnięto 162 raz(y) 96,96 KB

_________________
http://rakieta.comyslisz.com/
www.plemiona.pl na 11 serwie sie rejestrowac

score: 8000 coś
Floor: 324
combo:60
 
 
     
Gibek 
Yo!

Dołączył: 20 Lut 2008
Posty: 2
Skąd: Zakopane
Wysłany: 20 Luty 2008, 17:15   

nie to nie to, eye-candy to te zmieniające się kolory np w tych tekstach GOOD, SWEET..
_________________
To jest podpis
 
     
jaraf 
Eextreeme!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 11 Mar 2008
Posty: 174
Skąd: Z pewnej wsi ;)
Wysłany: 13 Kwiecień 2008, 11:03   

Gibek napisał/a:
nie to nie to, eye-candy to te zmieniające się kolory np w tych tekstach GOOD, SWEET..

a właśnie w tych tekstach jest zastosowane eye-candy ;-)
_________________
Combo : 365 | Floor : 1066 | FML : 290 | NML : 566
 
     
Pisto-Letti 
Wow!



Wiek: 22
Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 98
Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 20:58   

Hmmmm..... Narysowałem BGTITLE (tło gry) no i ono jest w grze czarne a tak na prawde biało - czerwone
WHY??
_________________
Floor : 430 | Score : 27399 | Combo : 154

 
  Profil FLD: 11890
     
Vinyanov 
No way!


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 06 Lut 2004
Posty: 2312
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 21:06   

Vinyanov, wcześniej wewnątrz tematu, napisał/a:
podczas zmieniania tej grafiki można użyć tylko kolorów skali szarości


To jest, kolorów linii 2.
 
     
Pisto-Letti 
Wow!



Wiek: 22
Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 98
Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 24 Lipiec 2008, 21:13   

Mhm... A mógłbym się zabawić paletą ? Tzn pozamieniać kolory w lini 2? W jakim programie zmienia sie kolory palety? Powie ktoś w końcu?
_________________
Floor : 430 | Score : 27399 | Combo : 154

 
  Profil FLD: 11890
     
jaraf 
Eextreeme!



Pomógł: 1 raz
Wiek: 19
Dołączył: 11 Mar 2008
Posty: 174
Skąd: Z pewnej wsi ;)
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 09:53   

Pisto-Letti napisał/a:
W jakim programie zmienia sie kolory palety? Powie ktoś w końcu?

W jakim chcesz - Chyba tylko paint nie odczytuje palety ( przynajmniej nie u mnie ).
_________________
Combo : 365 | Floor : 1066 | FML : 290 | NML : 566
 
     
Pisto-Letti 
Wow!



Wiek: 22
Dołączył: 23 Maj 2008
Posty: 98
Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: 25 Lipiec 2008, 11:40   

Nie bo ściągnęłem inne i też nie działa.
To sprawdzcie w swoich programach i mi powiedzcie
dzięki
_________________
Floor : 430 | Score : 27399 | Combo : 154

 
  Profil FLD: 11890
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 16