SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
[2006 Kraków] Komentarze
Autor Wiadomość
petr 
Administrator

Wysłany: 23 Lipiec 2006, 18:16   [2006 Kraków] Komentarze

Jak widac razem z dwoma miesiacami postow stracilismy rowniez obydwa dzialy zlotowe.. No coz, jest to cios ale zalamywac sie nie mozna!
Mamy zawsze te kilkadziesiat (scalone oba dzialy) postow napisane na tymczasowym (umiescilem link, w przyszlosci byc moze przeniose te posty w quoty) oraz dwa stare tematy, ktore jeszcze sie przydadza.. ;)
W tym miejscu pragne tylko przypomniec o lokalizacji zdjec - znajduja sie one tutaj - oraz zachecic Was do komentowania ich oraz zlotu samego w sobie. ;)
Dobrze byloby tez, gdyby takie osoby jak Leo i Tajek wytlumaczyly sie wreszcie porzadnie.. ;)

Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 29 Luty 2008, 19:39, w całości zmieniany 2 razy  

Profil FLD: 761 IT Code:

tajek
Splendid!

Wysłany: 25 Lipiec 2006, 00:20   Temat komentarzowo-informacyjno-organizacyjny

wytlumaczyc sie porzadnie ? hm no coz chcialem jechac , lecz organizacja co do pory spotkania troche mnie zniechecila , prawie kazdy mial przyjechac o innej porze(roznica pare godzin) , ja osobiscie mialem trudny dojazd bo z mojej miesciny musialem pierw dojechac do Rybnika a potem dopiero isc na pociag , nie wytlumacza mnie to calkowicie , troche zaluje no ale coz... mam nadzieje na nastepny zlot ;) moze sierpien ? mikolajki na mazurach? ;pp

Laura_x 
No way!

Wysłany: 25 Lipiec 2006, 20:10   Temat komentarzowo-informacyjno-organizacyjny

Szkoda ze mnie nie bylo, no ale coz :) ogladajac foty ze zlotu mam nieodparte wrazenie, ze tam sie zajefajnie bawiliscie :) kurde, no szkoda, ze mnie nie bylo :P no i nie wiem, czy gdyby zlot byl w sierpniu, by mi to pasowalo, bo palnuje po raz kolejny sie z Adasiem spotkac - mam nadzieje, ze wybaczycie :)

Odpowiedz do tematu