[2006 Kraków] Komentarze |
Autor |
Wiadomość |
petr
Administrator

Wiek: 34 Dołączył: 17 Kwi 2004 Posty: 1665 Skąd: Dąbrowa Górnicza / Kraków
|
Wysłany: 23 Lipiec 2006, 18:16 [2006 Kraków] Komentarze
|
|
|
Jak widac razem z dwoma miesiacami postow stracilismy rowniez obydwa dzialy zlotowe.. No coz, jest to cios ale zalamywac sie nie mozna!
Mamy zawsze te kilkadziesiat (scalone oba dzialy) postow napisane na tymczasowym (umiescilem link, w przyszlosci byc moze przeniose te posty w quoty) oraz dwa stare tematy, ktore jeszcze sie przydadza..
W tym miejscu pragne tylko przypomniec o lokalizacji zdjec - znajduja sie one tutaj - oraz zachecic Was do komentowania ich oraz zlotu samego w sobie.
Dobrze byloby tez, gdyby takie osoby jak Leo i Tajek wytlumaczyly sie wreszcie porzadnie..
Pozdrawiam! |
_________________ score 217671 | floor 727 | combo 461 || NML/FML 493 | CCC1 150
|
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 29 Luty 2008, 19:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
tajek
Splendid!

|
Wysłany: 25 Lipiec 2006, 00:20 Temat komentarzowo-informacyjno-organizacyjny
|
|
|
wytlumaczyc sie porzadnie ? hm no coz chcialem jechac , lecz organizacja co do pory spotkania troche mnie zniechecila , prawie kazdy mial przyjechac o innej porze(roznica pare godzin) , ja osobiscie mialem trudny dojazd bo z mojej miesciny musialem pierw dojechac do Rybnika a potem dopiero isc na pociag , nie wytlumacza mnie to calkowicie , troche zaluje no ale coz... mam nadzieje na nastepny zlot moze sierpien ? mikolajki na mazurach? ;pp |
|
 |
Laura_x
No way!

Wiek: 37 Dołączyła: 04 Sie 2005 Posty: 1412 Skąd: Sex City ;)
|
Wysłany: 25 Lipiec 2006, 20:10 Temat komentarzowo-informacyjno-organizacyjny
|
|
|
Szkoda ze mnie nie bylo, no ale coz ogladajac foty ze zlotu mam nieodparte wrazenie, ze tam sie zajefajnie bawiliscie kurde, no szkoda, ze mnie nie bylo no i nie wiem, czy gdyby zlot byl w sierpniu, by mi to pasowalo, bo palnuje po raz kolejny sie z Adasiem spotkac - mam nadzieje, ze wybaczycie |
|
|
|
 |
|