SzukajSzukaj  RegulaminRegulamin  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Forum Icy.pl Strona Główna  

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Vinyanov
22 Luty 2008, 08:31
Zacinanie się gry
Autor Wiadomość
syo 
No way!

Wysłany: 29 Marzec 2004, 18:33   Zacinanie się gry

Mój IT szwankuje. Gdy sobie skacze w pewnym momencie gra nabiera takich "krzakow", ze grac sie nie da. Wszystko powylaczalem, nawet neta. Odpalam IT i... dalej to samo :evil: . Co robic?
Ostatnio zmieniony przez Vinyanov 23 Luty 2008, 02:49, w całości zmieniany 3 razy  
  Profil FLD: 91 IT Code:

Fayl
Fantastic!

Wysłany: 29 Marzec 2004, 18:45   M?j IT

Ja kiedys tak mialem... Nie mialem pojecia przez co to, nawet reinstalka mi nie pomagala :x , az w koncu wyszlo, ze moj IT kloci sie z nowa mysza i musialem wziac stara i pomoglo...

SaleiB 
Administrator

Wysłany: 29 Marzec 2004, 18:48   M?j IT

hmm, moj IT tez czasami zwalnia (z pozoru bez powodu), ale zawsze okazuje sie ze to Norton Antywirus zaczal sprawdzanie plikow ;)

pozdr

Profil FLD: 34 IT Code:

Vinyanov 
No way!

Wysłany: 29 Marzec 2004, 22:16   M?j IT

U mnie jest tak samo (tak samo koszmarnie :roll: ), ale pomaga mi wylaczenie przez Alt+Ctrl+Del jakiegos programu do nagrywania CD'kow i... tez antywirusa (ale zawsze, nie tylko podczas sprawdzania :razz: :wink: ). :grin:

gandzia
Wow!

Wysłany: 29 Marzec 2004, 23:49   M?j IT

mi sie nieraz tnie z winampem, a nieraz nie i w ogole nie wiem, od czego to zalezy, ale wole w to za bardzo nie wnikac bo i tak sie nie znam na kompie za bardzo :shock:

Doktor(wiko)
Eextreeme!

Wysłany: 30 Marzec 2004, 12:14   M?j IT

Wiem, ze moj komp to go**o, ale zeby IT sie zacinalo... mnie tez to wqrza. Czasem nawet wydaje mi sie, ze IT dziala za szybko :P , a czasem jest niegrywalne. :?

jurko kiler
Eextreeme!

Wysłany: 30 Marzec 2004, 13:26   M?j IT

Cytat:
mi sie nieraz tnie z winampem,

o tak - Winamp to podstawa :D przy zmianie piosenki tak sie zacina ze prawdopodobienstwo spadku ze schodka wynosi 101% a jesli akurat jakas piosenka leci to hmm zalezy, albo nic sie nie dzieje i IT chodzi normalnie, albo tez lekko cala gra zwalnia

Neo 
Fantastic!

Wysłany: 30 Marzec 2004, 20:35   M?j IT

Syo,

mialem ten sam problem. Gra co pewien staly okres czasu (10 sekund) przycinala jak nie powiem co. Probowalem wszystkiego, czego tylko sie dalo. Wylaczalem wszystko, nawet regulacje glosnosci i obsluge klawiatury w trayu. Nic to nie dawalo. Bylem wsciekly, dokladnie taki - , albo nawet taki - , bodajze taki - , bynajmniej nie taki - .
Na wszelkie proby naprawy itp komputer reagowal w sposob "na olewke", czyli wypinal sie na moje dzialania :grin: . Powzialem wiec pewne kroki - postanowilem wytoczyc ciezka artylerie:
.
Zainstalowalem nastepujace programy (zakladam, ze masz Windows XP):
AdAware 6 ftp://ftpx.download.com/pub/win95/utilities/aaw6.exe
SpyBot http://www.beam.to/spybotsd
AntiVir 6 http://www.free-av.com

I rozpoczalem czyszczenie... troche to trwalo ale w koncu dopialem swego. Dzis sam jestem dziadkiem :lol: , tzn dzis nie mam juz zadnych problemow, czasami mam ten problem co wiko - dziala mi za szybko, a jesli chodzi o WinAmp - to ta sprawe znam juz tylko ze slyszenia.

SzCzeniaaK
Super!

Wysłany: 29 Kwiecień 2004, 23:20   M?j IT

Mnie po wielu probach zwiekszenia szybkosci IT okno zmalalo o 1/4 a gra chodzi za szybko !!!
to jest hardcore :D
Jak to zrobilem nie pamietam :sad:

Basudek 
That's great!

Wysłany: 12 Maj 2008, 15:57   

Sprubój przeinstalować. Albo dokup ram :D :D Przeskanuj komputer.
oł je, archeologia tym razem, jeszcze sie powstrzymam od wlepienia ostrzezenia za ogol // Doob.

Basudek :)
Ostatnio zmieniony przez Doob 12 Maj 2008, 16:50, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu